- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.701
QUOTE="nutellamee, post: 41405265, member: 637060"]fön ve foto bizde var beybiamaaan o telaşta fönü napcam,zaten pırasa saçlıyım. bir kaç foto çeksinler yeter
Benim 9 ay 10 gun bqyramin 1. Gunune denk geliyo oyle olursa gelenlere baklava dagitirim hahahaha
canım bebek çikolatasını hacışeriften mi aldım.ben de ordan almayı düşünüyorum da memnun kaldın mı alışverişten vs?
sağolasın canım ben de sürekli takıcam sanıyordum
yaz sıcağında nasıl gezicem onunla diye düşünüyordum valla. uzanıp uzanıp takarım o zaman. bebek izin verdiği sürece tabii .:)
Kizlar oglumun ayaklarini tutuyorum artik kaburgalarima vurmaya basladi :) sanki icimde gerilen birseyler var sizliyo bazen, bi ara baktim sag gogsumden sut geliyo ama sol gogsumde hicbirsey yok sinir oluyorum niye boyle diye
Kızlar Büşra dan sonra doğum var mı bende bugün gebelik Eğitimine gittim özellikle 35.haftadan sonra sandalyede ters yöne doğru oturmayı önerdi günde 10-15 dk. Birde biraz zaman geçsin diye Çakıl Taşı çikolata dağıtmalık süs hazırladım bilmem olmuş mu
Kızlar Büşra dan sonra doğum var mı bende bugün gebelik Eğitimine gittim özellikle 35.haftadan sonra sandalyede ters yöne doğru oturmayı önerdi günde 10-15 dk. Birde biraz zaman geçsin diye Çakıl Taşı çikolata dağıtmalık süs hazırladım bilmem olmuş mu
Kızlar neler konuşulmuş geriye dönüp okumak çok uzun sürdü. Misafirim vardı. Şimdi gittiler. Belim koptu. Allahtan annem var. Daha önce bahsetmiştim bizim büyük ihtimal sezeryan. Perşembe randevum var. Doktor çatı muayenesi yapar mı diye düşünüp duruyodum.aradım sekreterine sordum. Yapar dedi. Sezeryan olacaksada yapıyo mu dedim evet dedi. Yarın ağdacıdan randevu aldım mecbur. Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar çatı muayenesi oldular mı? Bir de ağdacıya dolmuşla gitsem dedim eşim korktu işten bir saat erken çıkıp beni götürecek. Dolmuşa otobüse biniyor musunuz bunu merak ettim.
Bnm bindigim dolmus gorsen tobe yarabnim.dogurmDigima sukrediyorum bayburtta.zipladigimi biliorum resmn.cok sukur bisry olmadi ama ins. Korkuyo.bugunde.bindim ank.dolmusa iyiydi sarsmadi :)Kızlar neler konuşulmuş geriye dönüp okumak çok uzun sürdü. Misafirim vardı. Şimdi gittiler. Belim koptu. Allahtan annem var. Daha önce bahsetmiştim bizim büyük ihtimal sezeryan. Perşembe randevum var. Doktor çatı muayenesi yapar mı diye düşünüp duruyodum.aradım sekreterine sordum. Yapar dedi. Sezeryan olacaksada yapıyo mu dedim evet dedi. Yarın ağdacıdan randevu aldım mecbur. Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar çatı muayenesi oldular mı? Bir de ağdacıya dolmuşla gitsem dedim eşim korktu işten bir saat erken çıkıp beni götürecek. Dolmuşa otobüse biniyor musunuz bunu merak ettim.
Benimde sol gogsumden süt geliyo sagda bi sey yok ama az önce sağ gogsumde bi sizlama vardi anlamadim.
Cok güzel olmus eline saglik canim :) sandalyede ters oturmak neye yariyormus acilmayi mi sağlıyor acaba
Ters oturma Doğumu kolaylaştırıyormuş esneklik sağlıyor. Hazırladıklarım hastanede değil mevlütte yapmıcam. Yakınlar eve geldiğinde vermek için. Hatıra O Yüzden az Sayıda yaptım 50 adet.henüz bildirilen bir doğum yok ama bugün yazmayanlar var bilmem doğurdular mı :) çok güzel olmuş süslerin. hastanede mi mevlütte mi dağıtacaksın
benim henüz belli değil doğum şekli. şuan 34+1deyim çatı muayenesi olmadım. ayda 1 kere dişçi randevum var eşim denk gelmezse 10dk lık mesafe otobüsle gidip dolmuşla dönüyorum. hep yer verdiler karnım belli olduktan sonra bi sıkıntı yaşamadım. onun dışında hiç binmiyorum. zaten işim yürüme mesafesi
Aynen bende. Sabah banyo yaptım. Dışarı cıktım şimdi geldim ter içimdeyim bidaha atıcam kendimi banyoyaCnm hic ceklmyrlr tepeden toplyrm ama ensemden ter akyr yastk dayanmyr ya nasl bir ter boyle
canım bizdede hiç bişey ıkram edilmez hastanede.zaten gelenlerde birinci dereceden abi abla anne baba olur iki taraftanda.yani misafirlerle deilde anneyle bebişle ilgilenirler genelde bizde.birde ramazana denk geliyor benimki herkes oruç olur su bile içemezler.biz ikramımızı genelde evde yaparız gelenlere..Belki bi pakette çikolata alırım. Meyve suyu yasın Sıcakta gelene serin serin iyi gelir. Öyle bir Sürü şey ikram edemem hastanede. Valla gelen çok kalmasın.Sonuçta o kadar insanla ilgilenecek halde olmayacağız. Zaten doğum öncesi buzdolabına kek kurabiye hazırlayıp koyacagım. Eve gelsinler bol bol ikram veririm.
canım benimkide vuruyo kaburgalarıma bende tutuyorum minnak ayaklarını seviyorum.dogunca ısırıcam ayaklarınıKizlar oglumun ayaklarini tutuyorum artik kaburgalarima vurmaya basladi :) sanki icimde gerilen birseyler var sizliyo bazen, bi ara baktim sag gogsumden sut geliyo ama sol gogsumde hicbirsey yok sinir oluyorum niye boyle diye
Tekirdagdaym canm gecti gitti yagmur yine gunes acti yine sicak :)Hangi şehirdesin canım? Keşke İstanbul'a da gelse Çatlıcam sıcaktan.
Genelde bizden size gekyrdu yaw :))Burdaydı o yawrum bizden gelmiş size
Bende fön var foto yok... Fotoğrafçı ile ayrı anlaştım hatta bu haftasonu hamilelik çekimimizi yaptık =) Merakla bekliyorum fotoğrafları :)))
canım ben binemiyorum yaa dolmuşa otobüse hele yalnız pek çıkamıyorum dışarıya korkuyorum bir anda bşy olur diye.sona da yaklaştık ya o yüzden.sezeryanda da mı çatı muayenesi oluyomuş yaa.ben çatı olayından korktuğumdan gitmek istemiyorum doktora doğuma kadarKızlar neler konuşulmuş geriye dönüp okumak çok uzun sürdü. Misafirim vardı. Şimdi gittiler. Belim koptu. Allahtan annem var. Daha önce bahsetmiştim bizim büyük ihtimal sezeryan. Perşembe randevum var. Doktor çatı muayenesi yapar mı diye düşünüp duruyodum.aradım sekreterine sordum. Yapar dedi. Sezeryan olacaksada yapıyo mu dedim evet dedi. Yarın ağdacıdan randevu aldım mecbur. Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar çatı muayenesi oldular mı? Bir de ağdacıya dolmuşla gitsem dedim eşim korktu işten bir saat erken çıkıp beni götürecek. Dolmuşa otobüse biniyor musunuz bunu merak ettim.
Bence de mantıklı olanı o. Yeni dogum yapmış kadının yanında yabancıların ne işi var ki. Yakın Eş dost aile gelmeli hastaneye. Herkes ziyaret için eve gelsincanım bizdede hiç bişey ıkram edilmez hastanede.zaten gelenlerde birinci dereceden abi abla anne baba olur iki taraftanda.yani misafirlerle deilde anneyle bebişle ilgilenirler genelde bizde.birde ramazana denk geliyor benimki herkes oruç olur su bile içemezler.biz ikramımızı genelde evde yaparız gelenlere..
canım bende cok istiyodum ama doktoruma sordum doğum fotocusu varmı diiye.yok dedi hastanenin.ama siz tutabilirsiniz dedi.fakat doğumhaneye almam dedi.riskli ne olur ne olmaz diye almıyoruz dedi eşimin gözünün içine baka baka.zaten eşimde istemiyodu.zorla ıkna etmiştim.doktorda öyle deyince eşim yok olmaz kesinlikle deyip durdu.sanki bende fotocuya gel benim şeyimi çek diyorum yaa hayret bşybenim eşimin yeni inadı. doğum fotoğrafı istemiyormuş. saçmalamıycakmışım. zaten ablam çekecek. sapık mı kız benim bi tarafımı çeksin. iyice bu hamilelik benim kocanın psikolojisini bozdu
sen sarmanla baklavanla git. bayram ziyaretleride çıkar aradan. bebişede el öptürürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?