- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.721
Tekirdagdaym canm gecti gitti yagmur yine gunes acti yine sicak :)
Yolladın Yağmur'u İstanbul'a şimdiTekirdagdaym canm gecti gitti yagmur yine gunes acti yine sicak :)
Kızlar Büşra dan sonra doğum var mı bende bugün gebelik Eğitimine gittim özellikle 35.haftadan sonra sandalyede ters yöne doğru oturmayı önerdi günde 10-15 dk. Birde biraz zaman geçsin diye Çakıl Taşı çikolata dağıtmalık süs hazırladım bilmem olmuş mu
Yagdu ama yine sicakcanım bende yanıyorum şu an cok sıcakkkk burası.inşallah burayada yağar yoksa ölücem sıcaktan
Ben ramazan da dogurucam galiba. .acep ikramliklar hazırlamaya devam etsem mi..sonuçta gelen niyetli olur..yoksa sadece cikolata ma koysam masaya..uff bilemedim.. ektee hastane suslerim var kızlar ..bir tek ikramlik isine karar veremedimEki Görüntüle 1558335 Eki Görüntüle 1558335
Yok be canm yagdi siddetli ama simdi gunes.cikti yineburada 12 gibi bi yağmur yağdı ama öyle şiddetli değil. hatta güneş kuruttu bile yerleri. bakalım buraya gelecek mi. söndü mü yangının bari
belli olmaz o işler. bende minyon tipliyim benim bebek zayıf gidiyor ama. bakalım nasıl doğuracaz
gel canım ben burada çalışıyorum zaten. benden torpillisin
Canm yaz ona faceden bana bak cok gezyrsn kirarm bacakalrni :))) pankle dogrcn cnn bak yaoma kendine knsrsn dogm zamanjni zaten muhabbetiniz iyi degl.mikızlar doktorum beni facebooktan eklemiş geçen gün. takip ediyorum napıyor diye. valla her fırsatta yurtdışında. bu p.tesi döndü. gelene kadar çatladım. adamın gezmesi bana dert olduen kötüsü bayramda da yokmuş. ayrıntıları almadım henüz ama kesin yine yurtdışına çıkar. 27 temmuz gözüküyor benim. bayramda sabretmeliyimmmm
canım bende cok istiyodum ama doktoruma sordum doğum fotocusu varmı diiye.yok dedi hastanenin.ama siz tutabilirsiniz dedi.fakat doğumhaneye almam dedi.riskli ne olur ne olmaz diye almıyoruz dedi eşimin gözünün içine baka baka.zaten eşimde istemiyodu.zorla ıkna etmiştim.doktorda öyle deyince eşim yok olmaz kesinlikle deyip durdu.sanki bende fotocuya gel benim şeyimi çek diyorum yaa hayret bşy
Bilmyrm cnm adini ilkkez duydm ben tecrubwli anneler kullanmstr belkiKizlar bunlari aldim.pisik.kremi bunu.onerdi eczanedeki bayan biraz pahali ama aldim.icergine flnda bktim .sizden.aln.kullann varmi.bu kremi
Canm yaz ona faceden bana bak cok gezyrsn kirarm bacakalrni :))) pankle dogrcn cnn bak yaoma kendine knsrsn dogm zamanjni zaten muhabbetiniz iyi degl.mi
Burda eskiye dondu sicak oldu yineBurda yine başladı ama yağmur sadece. Dolu yok bizde
Bende fön var foto yok... Fotoğrafçı ile ayrı anlaştım hatta bu haftasonu hamilelik çekimimizi yaptık =) Merakla bekliyorum fotoğrafları :)))
Burda eskiye dondu sicak oldu yine
Benimde sol gogsumden süt geliyo sagda bi sey yok ama az önce sağ gogsumde bi sizlama vardi anlamadim
Ben de tam tersi sag daha cok kaşiniyor insallah ikisindende ayni oranda gelir bebislerimiz mahrum kalmasin
Bende bende isiracam yiyecem o ayaklaricanım benimkide vuruyo kaburgalarıma bende tutuyorum minnak ayaklarını seviyorum.dogunca ısırıcam ayaklarını
Zaten ayakta takmak zor olur gibi. Ay ins bizim de dumduz olur karnimiz.Onla gezceksin tabi canım sadece takarken yatar pozisyonda tak bende alıcam arkadaşımın karnı dümdüz oldu inanamadım hem yazın terle daha çabuk veririz
Benim evimin karsisinda plaj var da giremiyorm korkudan. Bugun ayaklarimi soktum iyi geldi valla. Agri sizi kalmadi :)git tabi canım ya ben pazar günü taaa kilyosa denize gittim. öyle zırt diye doğuramayız zaten. sancın gelirse çıkarsın yola. valla bana bi yere tatile gitmişim gibi geldi. dinlendim. bide güneş alerjisi olmasaydım iyiydi
İyi ki gitmisim arkadaslar da kafa dengi olunca hic agri sizi gelnedi aklima. Dissri cikmak cok iyi geldi. :)Git boşver bişey olmaz inş Bugünleri evde oturup Geçirme kafa dağıt negüzel
Kizlar emzirme atletini ve sutyenini kac beden almaliyim normal sutyende destekli 85 takiyodum gecen desteksiz aldim 100 anca oldu???? Kac beden almaliyim siparis verecem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?