2015 Temmuz Anneleri

Ellerine sağlık çok güzel. Ben de bi benzerini Yaptım canım

Yok be canm yagdi siddetli ama simdi gunes.cikti yine gecmyr yangin sicak

Canm yaz ona faceden bana bak cok gezyrsn kirarm bacakalrni :))) pankle dogrcn cnn bak yaoma kendine knsrsn dogm zamanjni zaten muhabbetiniz iyi degl.mi

benimkiyle aynı kafayı yaşayan bi koca daha. Bende odada çekilirim artık napayım. Benim ablam çekecrk zaten profesyonel makinayla. Tabi bu işin profesyoneli değil[/QUOTE]
aynen canım benimde ablam çekecek.boşver sıkma canını ben çekerim diyo saolsun

Canm yaz ona faceden bana bak cok gezyrsn kirarm bacakalrni :))) pankle dogrcn cnn bak yaoma kendine knsrsn dogm zamanjni zaten muhabbetiniz iyi degl.mi

İyi canım aramız ama gider durmaz ona tatil olsun :) bırakacağı doktorda güvenilir. Dediğim gibi kendi 2 oğlunuda o doğurtmuş

Bende fön var foto yok... Fotoğrafçı ile ayrı anlaştım hatta bu haftasonu hamilelik çekimimizi yaptık =) Merakla bekliyorum fotoğrafları :)))

benim eşimin yeni inadı. doğum fotoğrafı istemiyormuş. saçmalamıycakmışım. zaten ablam çekecek. sapık mı kız benim bi tarafımı çeksin. iyice bu hamilelik benim kocanın psikolojisini bozdu

sen sarmanla baklavanla git. bayram ziyaretleride çıkar aradan. bebişede el öptürürsün[/QUOTE]
Oyle yapacaz artik :) tabii erken davranmazsa

Benim evimin karsisinda plaj var da giremiyorm korkudan. Bugun ayaklarimi soktum iyi geldi valla. Agri sizi kalmadi :)

Kizlar emzirme atletini ve sutyenini kac beden almaliyim normal sutyende destekli 85 takiyodum gecen desteksiz aldim 100 anca oldu???? Kac beden almaliyim siparis verecem de

Kizlar emzirme atletini ve sutyenini kac beden almaliyim normal sutyende destekli 85 takiyodum gecen desteksiz aldim 100 anca oldu???? Kac beden almaliyim siparis verecem de

Ben emzirme sutyeni almadim, dogumdan sonra memelerin durumuna gore alicam. ama atlet aldim markafoniden. Large aldm ama kalibi nerdeyse small gibi. Bir de hamile halimle deneyince baya sıktı bunaltti beni:) gormeden alma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…