2015 Temmuz Anneleri

Ben emzirme sutyeni almadim, dogumdan sonra memelerin durumuna gore alicam. ama atlet aldim markafoniden. Large aldm ama kalibi nerdeyse small gibi. Bir de hamile halimle deneyince baya sıktı bunaltti beni:) gormeden alma derim.
Benim bulundugum yerde ne yazikki yok atletle sutyen normal etlet sutyen aldim da bilemedim onlardan da alayim dedim olmazsa dogumdan sonra merkezden falan bakarim sagol canim

Deniz pisti ben giremedim canım temiz olsa girerdim. Senin yerinde olsam haftada en az 3-4 gün girerim. Doktorlar tavsiye ediyor

giresun tireboludayim. Haftada 2 gun gunes 5 gun yagmur yaz kis :)
Aslinda gunesi bulfukca hirmek istiyorum ama surekli ysgmur oldugu icin burda da pis deniz. Anca ayaklarimi islatabildm.

Benim bulundugum yerde ne yazikki yok atletle sutyen normal etlet sutyen aldim da bilemedim onlardan da alayim dedim olmazsa dogumdan sonra merkezden falan bakarim sagol canim
Benim yasadigim yerde de yok o yuzden netten aldm ama kucuk cikti.
Biraz da o yuzden erteliyorum. Normal buyuk atletler almistm a101den birkac gun idate ederim olmazsa yine netten alirim.

Kızlar Ayakları şişenler hiç bu kadar şişti mi acaba tüm gün yatıyorum annem herşeyimi hazırlıyor buna rağmen geçmiyor. Ayaklarım çatlamaya başladı artık şaka gibi çatlak kremlerini sadece ayaklarım bitirdi tuzlu da sevmem neden oluyor anlamıyorum şuan palet gibi ayakkabılar ucundan sığmıyor bile artık çok komik oldum ben ya

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 127

Canim bosver odem dogumdan sonra cabucak gidiyo. Olacaksa oluyo, mesela ikinvi gebeliginde olmayabilir.
Ay ama cok sirin ya bu sisen ayaklilar:) bugun bi arkadasimi gordum onun da sismisti eli ayagi. Daha 31. Haftada.

Gecer ins.dogumdan snra canim.senin ayaklr bnm dis etlerim sis.sinirim boxuldu ya dislerim.kucucuk kldi sanki on damagim sisti

Canım yatmak iyi gelmiyor ödem için gece daha çok oluyor bnmde yatarken hareketsiz kaldığım için. Sadece tuz değil karbonhidratıda azaltman iyi gelir dr um un bana böyle söyledi ufak ufak düzenli yürüyüşler yap cnm acır ayakların biliyorum ama çokda hareketsiz kalma ananas ye günde 1 dilim çok iyi geliyor. Oturuncada ayaklarınınaltına birkaç yastık koy daha iyi gelir.

Canim bosver odem dogumdan sonra cabucak gidiyo. Olacaksa oluyo, mesela ikinvi gebeliginde olmayabilir.
Ay ama cok sirin ya bu sisen ayaklilar:) bugun bi arkadasimi gordum onun da sismisti eli ayagi. Daha 31. Haftada.
Ay inşallah doğumdan sonra çabucak gider ya gitmezse ne Yaparım ancak 42 falan olur Pek Şirin gelmiyor bana önceden çok takıyordum artık komik oldu gözümde

Off cnm benmde sis ama seninki benden cookk neden boyle olyr doktrn bisey dedi mi

Gecer ins.dogumdan snra canim.senin ayaklr bnm dis etlerim sis.sinirim boxuldu ya dislerim.kucucuk kldi sanki on damagim sisti
Ya inşallah geçer bu ufak tefek aksiliklerimiz. Diş etleri neden şişiyor ki sadece çok kanama olabileceğini duymuştum ilginç. Ama az kaldı bunlar küçücük sorunlar

Ay inşallah doğumdan sonra çabucak gider ya gitmezse ne Yaparım ancak 42 falan olur Pek Şirin gelmiyor bana önceden çok takıyordum artık komik oldu gözümde

baya şişmiş canım ayakların..şeker tansiyon falan yok demi? ayaklarını yukarı dik dinlen bol bol

Canım ya yürüsem daha beter oluyor çok denedin. Yatarken yükseğe koyuyorum o biraz iyi geliyor. Ananası bilmiyordum çok sağol canım hemen yiycem yeter ki iyi gelsin hepsini yerim bi günde

benim eşimin yeni inadı. doğum fotoğrafı istemiyormuş. saçmalamıycakmışım. zaten ablam çekecek. sapık mı kız benim bi tarafımı çeksin. iyice bu hamilelik benim kocanın psikolojisini bozdu

O da iyiymis ) Kocam benden hevesli bu konularda, haftasonu yapilan çekimde de cok eğlendik :) Ablan çekecekse zaten Herşeyden normal :)) Bence sen kocana birkaç fotograf göster, nasil guzel bir ani olacağı hakkında fikir sahibi olsun hem de görünmemesi gereken hiçbirşeyi gotograflamadiklarini bilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…