- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.761
benimde diş etlerim hamileliğin başından beri hep şiş ve kanıyor. hatta gecenlerde yazmıstım daha da cok şişince dişçiye gittim. düzenli fırçala günde 3 kere ayrıca tuzlu su ile gargara yap fırsat buldukça dediGecer ins.dogumdan snra canim.senin ayaklr bnm dis etlerim sis.sinirim boxuldu ya dislerim.kucucuk kldi sanki on damagim sisti
Canım 2 gün sonra 38 olcam artık ondan korkuyorum bir de en son 1 ay önce bindim üstümde bol ceket vardı kimse yer vermedi ayakta korkarak gittim. Neyse bakalım bulucam bir yol.Bnm bindigim dolmus gorsen tobe yarabnim.dogurmDigima sukrediyorum bayburtta.zipladigimi biliorum resmn.cok sukur bisry olmadi ama ins. Korkuyo.bugunde.bindim ank.dolmusa iyiydi sarsmadi :)
Canım 2 gün sonra 38 olcam ondan dolmuş vs beni korkutuyo artık. Bende senin gibiyim. Ben yarın yaptırcam 39 da olsa bilese doğum 10 gün var zaten çok çıkmaz. Bir de çatı muayenesi olursa rezil olmayım adama dedim. Normalde haftaya gidecektim ağdaya.canım ben binemiyorum yaa dolmuşa otobüse hele yalnız pek çıkamıyorum dışarıya korkuyorum bir anda bşy olur diye.sona da yaklaştık ya o yüzden.sezeryanda da mı çatı muayenesi oluyomuş yaa.ben çatı olayından korktuğumdan gitmek istemiyorum doktora doğuma kadarbirde ağdayı kaçıncı haftada yaptırsam bilemedim ya ben???
Vitamin eksikligi dedi bugun doktr.bnde ihml ettimya ondan sanrim .ins.a kldi gecicek.bugunlerYa inşallah geçer bu ufak tefek aksiliklerimiz. Diş etleri neden şişiyor ki sadece çok kanama olabileceğini duymuştum ilginç. Ama az kaldı bunlar küçücük sorunlar
Saol sana hayırlı doğum inş canım. Aynen heyecan çok fazlaaArkadaşlar yeni üye oldum ama her gün bu konuyu takip ediyordumhepinize hayırlı doğumlar inş.. Az kaldı heyecan dorukta
Bmm kardesimde dedide kanadikca canim skiliyo die uc kere fircalamiyorum ne yakn soyliteyim.ama bu sefer fena sisti salatalik isiriyorum sisiyo :)benimde diş etlerim hamileliğin başından beri hep şiş ve kanıyor. hatta gecenlerde yazmıstım daha da cok şişince dişçiye gittim. düzenli fırçala günde 3 kere ayrıca tuzlu su ile gargara yap fırsat buldukça dedi
Daha bundan fazla şişmişliği var canım. Doktorum son halini görmedi İstanbul a anneme geldim yeni doktorumuza bi kere gittik soramadım Perşembe çağırdı bakalım o zaman sorcam. Seninki leri görmüştüm ama sen çalıştığın içindi ben tüm gün sdinleniyorum canım yok yine aynıOff cnm benmde sis ama seninki benden cookkneden boyle olyr doktrn bisey dedi mi
Yok canım ya sürekli bakıyorum korkudan ama yok çok şükürbaya şişmiş canım ayakların..şeker tansiyon falan yok demi? ayaklarını yukarı dik dinlen bol bol
Ay bayburtta millet goruyodu malmal bakiyo snrada kafasini ceviriyo.ne bakiyosun diceksin yer versene.olmick.hanzo cok.dikkat et canim gene herturlu sknti minibus dolmus flnCanım 2 gün sonra 38 olcam artık ondan korkuyorum bir de en son 1 ay önce bindim üstümde bol ceket vardı kimse yer vermedi ayakta korkarak gittim. Neyse bakalım bulucam bir yol.
Canım bence danış doktoruna fazla şişmiş gibi geldiler bana. Gerçi benim şişmediler hiç azı çoğu bilmiyorum telaş yaptırmak istemem ama danışmanda fayda varKızlar Ayakları şişenler hiç bu kadar şişti mi acabatüm gün yatıyorum annem herşeyimi hazırlıyor buna rağmen geçmiyor. Ayaklarım çatlamaya başladı artık şaka gibi çatlak kremlerini sadece ayaklarım bitirdi tuzlu da sevmem neden oluyor anlamıyorum şuan palet gibi ayakkabılar ucundan sığmıyor bile artık çok komik oldum ben ya
giresun tireboludayim. Haftada 2 gun gunes 5 gun yagmur yaz kis :)
Aslinda gunesi bulfukca hirmek istiyorum ama surekli ysgmur oldugu icin burda da pis deniz. Anca ayaklarimi islatabildm.
Kızlar Ayakları şişenler hiç bu kadar şişti mi acabatüm gün yatıyorum annem herşeyimi hazırlıyor buna rağmen geçmiyor. Ayaklarım çatlamaya başladı artık şaka gibi çatlak kremlerini sadece ayaklarım bitirdi tuzlu da sevmem neden oluyor anlamıyorum şuan palet gibi ayakkabılar ucundan sığmıyor bile artık çok komik oldum ben ya
O da iyiymis) Kocam benden hevesli bu konularda, haftasonu yapilan çekimde de cok eğlendik :) Ablan çekecekse zaten Herşeyden normal :)) Bence sen kocana birkaç fotograf göster, nasil guzel bir ani olacağı hakkında fikir sahibi olsun hem de görünmemesi gereken hiçbirşeyi gotograflamadiklarini bilsin :)
Arkadaşlar yeni üye oldum ama her gün bu konuyu takip ediyordumhepinize hayırlı doğumlar inş.. Az kaldı heyecan dorukta
Selam kızlar bugün yeni girebildim geçöişi de zor bitirdim valla. Gece kuşu olunca gündüz geçmişii bitirmek zor oluyor. Geç kalktım sonra da biraz temizlik yaptım. 3 4 makina çamaşır yıkadım. Öldüm valla yorgunluktan. Amaa yarın annemle kardeşim geliyor sonundaçok heycanlıyım valla şubatta görmüştüm çok özledim buarada uzuun didişmeler sonucu pes ettim ve eşimin bugün ısrarla istediği isme tamam dedim oğlumun adı büyük ihtimalle 'Mehmet Kuzey' iszce nasıl?
Canım kendi doktorumu bırakıp İstanbul a geldim yeni doktorumuzla bir kere görüştük Perşembeyi bekliyorum bakalım ne diycek.Canım bence danış doktoruna fazla şişmiş gibi geldiler bana. Gerçi benim şişmediler hiç azı çoğu bilmiyorum telaş yaptırmak istemem ama danışmanda fayda var
Canım tüm gün yattığın için olabilirmi bu şişler? Bildiğim kadarıyla fazla ayakta kalmak ve fazla hareketsiz kalmak sebep oluyo. Günlük Yürüyüşü'nü yap hatta evde yapılması gereken işin bi kısmını sen üstlen su iç 2 lt en az zaten tuzda yemiyormuşun. Bence düzelme olur bi dene.Kızlar Ayakları şişenler hiç bu kadar şişti mi acabatüm gün yatıyorum annem herşeyimi hazırlıyor buna rağmen geçmiyor. Ayaklarım çatlamaya başladı artık şaka gibi çatlak kremlerini sadece ayaklarım bitirdi tuzlu da sevmem neden oluyor anlamıyorum şuan palet gibi ayakkabılar ucundan sığmıyor bile artık çok komik oldum ben ya
Ay canim benim , ayaklar benimkileri de gecmis. Benim de ödem cok ayaklarimi taniyamiyorum, cok cirkin oldularKızlar Ayakları şişenler hiç bu kadar şişti mi acabatüm gün yatıyorum annem herşeyimi hazırlıyor buna rağmen geçmiyor. Ayaklarım çatlamaya başladı artık şaka gibi çatlak kremlerini sadece ayaklarım bitirdi tuzlu da sevmem neden oluyor anlamıyorum şuan palet gibi ayakkabılar ucundan sığmıyor bile artık çok komik oldum ben ya
Evet işte haftaya salı doğuruyum diyorum
:)) iyiyim canım elektrikler yoktu ondan giremedim ama aklım hep buradaydi. Sen nasilsinilknur nasılsın canım bugün girmedin pek bende acaba dedim ama
Oyle tabi ama insan bazen sicagi ozluyor tam plan yapiyoruz esimle suraya gidelim diye hop yagmur yagiyor hava daha cok soguyor gecen sene boyle degildi bu sene sansima daha serin. Biz de burda dogum yapacaz artik ufo yakariz boyle giderse havalar bebek usuyebilir ki ben usuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?