2015 Temmuz Anneleri

Gecer ins.dogumdan snra canim.senin ayaklr bnm dis etlerim sis.sinirim boxuldu ya dislerim.kucucuk kldi sanki on damagim sisti
benimde diş etlerim hamileliğin başından beri hep şiş ve kanıyor. hatta gecenlerde yazmıstım daha da cok şişince dişçiye gittim. düzenli fırçala günde 3 kere ayrıca tuzlu su ile gargara yap fırsat buldukça dedi

Bnm bindigim dolmus gorsen tobe yarabnim.dogurmDigima sukrediyorum bayburtta.zipladigimi biliorum resmn.cok sukur bisry olmadi ama ins. Korkuyo.bugunde.bindim ank.dolmusa iyiydi sarsmadi :)
Canım 2 gün sonra 38 olcam artık ondan korkuyorum bir de en son 1 ay önce bindim üstümde bol ceket vardı kimse yer vermedi ayakta korkarak gittim. Neyse bakalım bulucam bir yol.

Canım 2 gün sonra 38 olcam ondan dolmuş vs beni korkutuyo artık. Bende senin gibiyim. Ben yarın yaptırcam 39 da olsa bilese doğum 10 gün var zaten çok çıkmaz. Bir de çatı muayenesi olursa rezil olmayım adama dedim. Normalde haftaya gidecektim ağdaya.

Selam kızlar bugün yeni girebildim geçöişi de zor bitirdim valla. Gece kuşu olunca gündüz geçmişii bitirmek zor oluyor. Geç kalktım sonra da biraz temizlik yaptım. 3 4 makina çamaşır yıkadım. Öldüm valla yorgunluktan. Amaa yarın annemle kardeşim geliyor sonunda çok heycanlıyım valla şubatta görmüştüm çok özledim buarada uzuun didişmeler sonucu pes ettim ve eşimin bugün ısrarla istediği isme tamam dedim oğlumun adı büyük ihtimalle 'Mehmet Kuzey' iszce nasıl?

Ya inşallah geçer bu ufak tefek aksiliklerimiz. Diş etleri neden şişiyor ki sadece çok kanama olabileceğini duymuştum ilginç. Ama az kaldı bunlar küçücük sorunlar
Vitamin eksikligi dedi bugun doktr.bnde ihml ettimya ondan sanrim .ins.a kldi gecicek.bugunler

Bmm kardesimde dedide kanadikca canim skiliyo die uc kere fircalamiyorum ne yakn soyliteyim.ama bu sefer fena sisti salatalik isiriyorum sisiyo :)

Off cnm benmde sis ama seninki benden cookk neden boyle olyr doktrn bisey dedi mi
Daha bundan fazla şişmişliği var canım. Doktorum son halini görmedi İstanbul a anneme geldim yeni doktorumuza bi kere gittik soramadım Perşembe çağırdı bakalım o zaman sorcam. Seninki leri görmüştüm ama sen çalıştığın içindi ben tüm gün sdinleniyorum canım yok yine aynı

Canım 2 gün sonra 38 olcam artık ondan korkuyorum bir de en son 1 ay önce bindim üstümde bol ceket vardı kimse yer vermedi ayakta korkarak gittim. Neyse bakalım bulucam bir yol.
Ay bayburtta millet goruyodu malmal bakiyo snrada kafasini ceviriyo.ne bakiyosun diceksin yer versene.olmick.hanzo cok.dikkat et canim gene herturlu sknti minibus dolmus fln

Canım bence danış doktoruna fazla şişmiş gibi geldiler bana. Gerçi benim şişmediler hiç azı çoğu bilmiyorum telaş yaptırmak istemem ama danışmanda fayda var

giresun tireboludayim. Haftada 2 gun gunes 5 gun yagmur yaz kis :)
Aslinda gunesi bulfukca hirmek istiyorum ama surekli ysgmur oldugu icin burda da pis deniz. Anca ayaklarimi islatabildm.

Pisse girme tabi. Benim eşim giresunlu. Bayramda bizde ırdayız kızımla inşallah

Baya şişmiş. Erik ve salatalıkta ödem attırıyormuş canım. Tuzlu suda beklet biraz ayaklarını

O an bi tane göstermeye çalıştım da bakmadı. Müsait bi zamanda bi daha deneyeyim :)

Arkadaşlar yeni üye oldum ama her gün bu konuyu takip ediyordum hepinize hayırlı doğumlar inş.. Az kaldı heyecan dorukta

Hoşgeldin aramıza. Vakit darakdı iyice. İlk bebek mi

Hadi gözün aydın. Ne güzel kavuşuyorsun annenlere. İsim güzel bence canım. Direnme kabul et. Bikaç gün ağrım var ödemim var diye sızlan kıyamaz kocan sanada :) ama kuzey gayet güzel bi isim

Canım bence danış doktoruna fazla şişmiş gibi geldiler bana. Gerçi benim şişmediler hiç azı çoğu bilmiyorum telaş yaptırmak istemem ama danışmanda fayda var
Canım kendi doktorumu bırakıp İstanbul a geldim yeni doktorumuzla bir kere görüştük Perşembeyi bekliyorum bakalım ne diycek.

Canım tüm gün yattığın için olabilirmi bu şişler? Bildiğim kadarıyla fazla ayakta kalmak ve fazla hareketsiz kalmak sebep oluyo. Günlük Yürüyüşü'nü yap hatta evde yapılması gereken işin bi kısmını sen üstlen su iç 2 lt en az zaten tuzda yemiyormuşun. Bence düzelme olur bi dene.

Ay canim benim , ayaklar benimkileri de gecmis. Benim de ödem cok ayaklarimi taniyamiyorum, cok cirkin oldular(.39 nr giyen ben, 41 numara babet aldim . Allahtan gecici bi durum azcik sikicaz disimizi.Cok da hareketsiz kalma, evde biraz hareket edip kontrol et ayaklarini.Tuzlu soguk suya ayaklarini koyup yarim saat kadar dinlendir onun da faydasi oluyor biraz.Allah yardimcimiz olsun , zamanimiz az kaldi , cabucak gecsin insallah...

Hayırlı aksamlar kızlar sabahtan aksama kadar elektirik yoktu anca yazabildim bugün kizimi parka felan götürdüm baya yoruldu bugün nasıl yattığını bilemez :)) sizler nasılsınız?? Kontroller gidilmiş herseyin iyi olmasına sevindim bakalım kimler önce doğum yapacak

Daha günün var canım o zamana kadar hava ısınır baya oralarda da ben sıcaktan nefret ederim umarım çok sıcak günde doğurmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…