- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.781
:)) iyiyim canım elektrikler yoktu ondan giremedim ama aklım hep buradaydi. Sen nasilsin
Benim kız iki saat komşuda kaldı özledim seni düşünemiyorum yarın bol bol hasret giderir kızına canımiyiysen sorun yok canımiyiyim bende kızım annanesinde 3 gündür yarın alcam..iş yaptım temizlik falan..şimdi de dinleniyorum..çoook özledim kızımı yarın sabah eşimi işe bırakıp almaya gidicem
Ah su cocuklar bende bugün evde şişme havuz kurdum bol bol oynadılar dışarıya çıkarıyorum yorulmak nedir bilmiyorlar ben şimdi düşünüyorum doğum yapınca nolucak kimse parka falan çıkaramaz şimdiden onu düşünüyor yaaaHayırlı aksamlar kızlar sabahtan aksama kadar elektirik yoktu anca yazabildim bugün kizimi parka felan götürdüm baya yoruldu bugün nasıl yattığını bilemez :)) sizler nasılsınız?? Kontroller gidilmiş herseyin iyi olmasına sevindim bakalım kimler önce doğum yapacak
Erkek, adını da Erkam koymayı düşünüyoruzSaol sana hayırlı doğum inş canım. Aynen heyecan çok fazlaacinsiyeti ne bebişinin?
aynen bende onu düşünüyorum gerçi akşam babası gelince götürür ama gündüz sürekli evde olacak artık kardesi yle bol bol vakit geçirir yada komşunun çocukları var onlarla vakit gecirirAh su cocuklar bende bugün evde şişme havuz kurdum bol bol oynadılar dışarıya çıkarıyorum yorulmak nedir bilmiyorlar ben şimdi düşünüyorum doğum yapınca nolucak kimse parka falan çıkaramaz şimdiden onu düşünüyor yaaa
Hayrli aksmlr canm iyi gezmssnz kizcnle ne guzwl :)) msj atcktm sana burdan ses gelmynce biraz merak edyrz :)Hayırlı aksamlar kızlar sabahtan aksama kadar elektirik yoktu anca yazabildim bugün kizimi parka felan götürdüm baya yoruldu bugün nasıl yattığını bilemez :)) sizler nasılsınız?? Kontroller gidilmiş herseyin iyi olmasına sevindim bakalım kimler önce doğum yapacak
Evt yaa ilk bebek yani şuan yaşadıklarıma çok şaşkınım nasıl dopum yapcam bilmiyom :s :)Pisse girme tabi. Benim eşim giresunlu. Bayramda bizde ırdayız kızımla inşallah
Baya şişmiş. Erik ve salatalıkta ödem attırıyormuş canım. Tuzlu suda beklet biraz ayaklarını
O an bi tane göstermeye çalıştım da bakmadı. Müsait bi zamanda bi daha deneyeyim :)
Hoşgeldin aramıza. Vakit darakdı iyice. İlk bebek mi
Hadi gözün aydın. Ne güzel kavuşuyorsun annenlere. İsim güzel bence canım. Direnme kabul et. Bikaç gün ağrım var ödemim var diye sızlan kıyamaz kocan sanada :) ama kuzey gayet güzel bi isim
Güzel değişik bi isimmiş anlamı ne?Erkek, adını da Erkam koymayı düşünüyoruz
Pisse girme tabi. Benim eşim giresunlu. Bayramda bizde ırdayız kızımla inşallah
Baya şişmiş. Erik ve salatalıkta ödem attırıyormuş canım. Tuzlu suda beklet biraz ayaklarını
O an bi tane göstermeye çalıştım da bakmadı. Müsait bi zamanda bi daha deneyeyim :)
Hadi gözün aydın. Ne güzel kavuşuyorsun annenlere. İsim güzel bence canım. Direnme kabul et. Bikaç gün ağrım var ödemim var diye sızlan kıyamaz kocan sanada :) ama kuzey gayet güzel bi isim
Pisse girme tabi. Benim eşim giresunlu. Bayramda bizde ırdayız kızımla inşallah
Canım şişmeye başladı diye hareketsiz kaldım yukarı kaldırıp yatıyorum nafile. Tuzlu suyu hiç denemedim onuda deniyim. Çok sağol canımAy canim benim , ayaklar benimkileri de gecmis. Benim de ödem cok ayaklarimi taniyamiyorum, cok cirkin oldular(.39 nr giyen ben, 41 numara babet aldim . Allahtan gecici bi durum azcik sikicaz disimizi.Cok da hareketsiz kalma, evde biraz hareket edip kontrol et ayaklarini.Tuzlu soguk suya ayaklarini koyup yarim saat kadar dinlendir onun da faydasi oluyor biraz.Allah yardimcimiz olsun , zamanimiz az kaldi , cabucak gecsin insallah...
Biz direk sahabe isimlerinden araştırdık. Kendisine sahabeyi örnek alsın diye, peygamberimiz zamanında erkam bin ebi'l erkam kendi evini bağışlıyor islamiyetin anlatılması için, darül erkam diye geçiyor hatta evinin adı. Yani evini ilk medrese yapan sahabeGüzel değişik bi isimmiş anlamı ne?
evet baya gezdik.. canım inan sizlerde benim aklımdan çıkmadınız çok alıştım sizlere. sen nasılsın ayakalrının şişi nasıl olduHayrli aksmlr canm iyi gezmssnz kizcnle ne guzwl :)) msj atcktm sana burdan ses gelmynce biraz merak edyrz :)
N narin63 kizlar bende hep kizimi dusunuyorum gercekten smdi bile temizlige giristim ilgilenemiyorum bebis dogunca nasil olcak babasyla gider dedigin gibi ama annelik iste ihmal etmekten korkuyoruz birazda sanirim aslinda hala amca hepsi evde ama bize faydasi yokaynen bende onu düşünüyorum gerçi akşam babası gelince götürür ama gündüz sürekli evde olacak artık kardesi yle bol bol vakit geçirir yada komşunun çocukları var onlarla vakit gecirir
Hosgeldin canim ismin elif mi :) guzel isim ornek sahabe ismiyle yasar insBiz direk sahabe isimlerinden araştırdık. Kendisine sahabeyi örnek alsın diye, peygamberimiz zamanında erkam bin ebi'l erkam kendi evini bağışlıyor islamiyetin anlatılması için, darül erkam diye geçiyor hatta evinin adı. Yani evini ilk medrese yapan sahabeo yüzden bizde o ismi düşündük
Kızlar Ayakları şişenler hiç bu kadar şişti mi acabatüm gün yatıyorum annem herşeyimi hazırlıyor buna rağmen geçmiyor. Ayaklarım çatlamaya başladı artık şaka gibi çatlak kremlerini sadece ayaklarım bitirdi tuzlu da sevmem neden oluyor anlamıyorum şuan palet gibi ayakkabılar ucundan sığmıyor bile artık çok komik oldum ben ya
Biz direk sahabe isimlerinden araştırdık. Kendisine sahabeyi örnek alsın diye, peygamberimiz zamanında erkam bin ebi'l erkam kendi evini bağışlıyor islamiyetin anlatılması için, darül erkam diye geçiyor hatta evinin adı. Yani evini ilk medrese yapan sahabeo yüzden bizde o ismi düşündük
Evet canım aşırı şişti. Su içmeye çalışıyorum evet. Sürekli hareketsiz Değilim çok yoğun günler geçirdim şişmeye başladım diye bi k gündür yatıyorum yukarı kaldırıp ama nafile. Perşembe göstereceğim doktoraÇok şişmiş ama gercekten bu normal degil ki. Bol su iciyor musun? Bide sürekli hareketsiz kalmakta ödem yapar yürüyüş yap canım
Evet canım aşırı şişti. Su içmeye çalışıyorum evet. Sürekli hareketsiz Değilim çok yoğun günler geçirdim şişmeye başladım diye bi k gündür yatıyorum yukarı kaldırıp ama nafile. Perşembe göstereceğim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?