2015 Temmuz Anneleri

:)) iyiyim canım elektrikler yoktu ondan giremedim ama aklım hep buradaydi. Sen nasilsin

iyiysen sorun yok canım iyiyim bende kızım annanesinde 3 gündür yarın alcam..iş yaptım temizlik falan..şimdi de dinleniyorum..çoook özledim kızımı yarın sabah eşimi işe bırakıp almaya gidicem

iyiysen sorun yok canım iyiyim bende kızım annanesinde 3 gündür yarın alcam..iş yaptım temizlik falan..şimdi de dinleniyorum..çoook özledim kızımı yarın sabah eşimi işe bırakıp almaya gidicem
Benim kız iki saat komşuda kaldı özledim seni düşünemiyorum yarın bol bol hasret giderir kızına canım

Ah su cocuklar bende bugün evde şişme havuz kurdum bol bol oynadılar dışarıya çıkarıyorum yorulmak nedir bilmiyorlar ben şimdi düşünüyorum doğum yapınca nolucak kimse parka falan çıkaramaz şimdiden onu düşünüyor yaaa

aynen bende onu düşünüyorum gerçi akşam babası gelince götürür ama gündüz sürekli evde olacak artık kardesi yle bol bol vakit geçirir yada komşunun çocukları var onlarla vakit gecirir

Hayrli aksmlr canm iyi gezmssnz kizcnle ne guzwl :)) msj atcktm sana burdan ses gelmynce biraz merak edyrz :)

Evt yaa ilk bebek yani şuan yaşadıklarıma çok şaşkınım nasıl dopum yapcam bilmiyom :s :)

Canım tüm gün yattığın için olabilirmi bu şişler? Bildiğim kadarıyla fazla ayakta kalmak ve fazla hareketsiz kalmak sebep oluyo. Günlük Yürüyüşü'nü yap hatta evde yapılması gereken işin bi kısmını sen üstlen su iç 2 lt en az zaten tuzda yemiyormuşun. Bence düzelme olur bi dene.[/QUOTE]
Canım şişti çok fazla diye yatıyorum yukarı kaldırıp tüm gün bi kaç gündür. Yoksa hep hareket halindeydim sürekli İstanbul a geldiğimden beri alışveriş falan hallettim. Alışverişte de full şişti yatarkende şişti. Ilginç bi durum gören şok oluyor. Suyuda icmeye çalışıyorum anlamadım

Aa ne guzel canim goruselim diycem de aramizda bir hafta var bayramda lohusa olucaz .

Canım şişmeye başladı diye hareketsiz kaldım yukarı kaldırıp yatıyorum nafile. Tuzlu suyu hiç denemedim onuda deniyim. Çok sağol canım bebişler sağlıklı olsunda az kaldı sabır son bunlar inşallah

Seymasevde canım sana bişey sorucam. Bugün biraz ev süpürdüm sildim çamaşır yıkadım seleyi kaldır ser falan biraz fazla ayakta kaldım yoruldum. Şimdi otururken kalkarken uzanırken tam altım kemiğim çok sızlıyor zorla kalkıp oturuyorum falan. Sence normal mi yoksa doğurur muyum bugün yarın

Güzel değişik bi isimmiş anlamı ne?
Biz direk sahabe isimlerinden araştırdık. Kendisine sahabeyi örnek alsın diye, peygamberimiz zamanında erkam bin ebi'l erkam kendi evini bağışlıyor islamiyetin anlatılması için, darül erkam diye geçiyor hatta evinin adı. Yani evini ilk medrese yapan sahabe o yüzden bizde o ismi düşündük

aynen bende onu düşünüyorum gerçi akşam babası gelince götürür ama gündüz sürekli evde olacak artık kardesi yle bol bol vakit geçirir yada komşunun çocukları var onlarla vakit gecirir
N narin63 kizlar bende hep kizimi dusunuyorum gercekten smdi bile temizlige giristim ilgilenemiyorum bebis dogunca nasil olcak babasyla gider dedigin gibi ama annelik iste ihmal etmekten korkuyoruz birazda sanirim aslinda hala amca hepsi evde ama bize faydasi yok

Hosgeldin canim ismin elif mi :) guzel isim ornek sahabe ismiyle yasar ins

Çok şişmiş ama gercekten bu normal degil ki. Bol su iciyor musun? Bide sürekli hareketsiz kalmakta ödem yapar yürüyüş yap canım

Çok güzelmiş ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah :)

Çok şişmiş ama gercekten bu normal degil ki. Bol su iciyor musun? Bide sürekli hareketsiz kalmakta ödem yapar yürüyüş yap canım
Evet canım aşırı şişti. Su içmeye çalışıyorum evet. Sürekli hareketsiz Değilim çok yoğun günler geçirdim şişmeye başladım diye bi k gündür yatıyorum yukarı kaldırıp ama nafile. Perşembe göstereceğim doktora

Ayni sisligin bacaklarina dogru devam etmesi de gerekmiyor mu? Sadece ayakların cok ilginc geldi banaa. .asla telaslanmani istemem ama bence yarin bir sor doktoruna. .Kendini yalniz hissetme bak bunlar da benim patilerim işten geldim de cektim yukaridaki kısım coraplarin izi

Eklentiler

• 20150615_175002.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…