- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.801
Canm izindym artk evde olnca okdr sismyr ama evde cok terlyrmm ya .evet baya gezdik.. canım inan sizlerde benim aklımdan çıkmadınız çok alıştım sizlere. sen nasılsın ayakalrının şişi nasıl oldu
Ayni sisligin bacaklarina dogru devam etmesi de gerekmiyor mu? Sadece ayakların cok ilginc geldi banaa. .asla telaslanmani istemem ama bence yarin bir sor doktoruna. .Kendini yalniz hissetme bak bunlar da benim patilerimişten geldim de cektim yukaridaki kısım coraplarin izi
Sıcaklarla çok alakalı canım bence. Çünkü ben hiç bu kadar uzun Süreli şişmemiştim İstanbul a bi geldim bidaha inmedi hiç biyerimAhh kizlar ödemlerle basmz beladabu sicakalrda odem yapyr hareket yapimca bile bana odem yapyr sabah kalkyrm bisey yok mutfakta biraz ugrsnca yine sisiyr
Dondu site diye herşeye bastım meğer hepsini yollamış ya suratların
Sıcaklarla çok alakalı canım bence. Çünkü ben hiç bu kadar uzun Süreli şişmemiştim İstanbul a bi geldim bidaha inmedi hiç biyerim
Bu iyi geldi işte yalnız Değilim canım yukarısı da böyle oluyor benim Çorap falan giydiğimde kesiyorum ucunu aşırı şiştiği için bi anda çok kötü sıkıp iz yapıyor. Sadece ayaklarım değil yani. Doktorla daha ikinci randevuma gidicem o Yüzden ne teli var ne bi bilgim. Perşembe ye sabrediyorum
Canim iste sizin ayaklariniz sisiyor benimde varisim sabah kalkiyrum ne guzel inmis dedigin gibi aksama kadar ayakta is btmiyo aksam cok kotu halde sicakta varis corabi gymek eziyet gecen hem giydim hem agladim sinirden eziyetAhh kizlar ödemlerle basmz beladabu sicakalrda odem yapyr hareket yapimca bile bana odem yapyr sabah kalkyrm bisey yok mutfakta biraz ugrsnca yine sisiyr
Ayni sisligin bacaklarina dogru devam etmesi de gerekmiyor mu? Sadece ayakların cok ilginc geldi banaa. .asla telaslanmani istemem ama bence yarin bir sor doktoruna. .Kendini yalniz hissetme bak bunlar da benim patilerimişten geldim de cektim yukaridaki kısım coraplarin izi
Kizlar ben normalde cok tuzlu yerdim hamilelikte de oyle asiri dikkat etmedim tuza ama henuz sismedim sadece ayaklarimda cok az var o da babetimi giyince farkettimesimle temizlige giristik halilar yikamadan geldi falan serdik yarin sabah da kayinvalidecigim geliyor sorsan o da temizlige geliyo ama biz temizlik yaptik ona da duvarlarla kanepeleri ayirdik azicik is yapinca hemencik yoruluyorum sadece toz aldim ama sanki tum evi ben temizledim oyyy oy
Temizliğe geliyor madem bekleseydin onu canım yapsınlar bırak beni arayan soran güya altlı üstlü oturuyoruz. Bende bugün biraz ev süpütdüm toz aldım çamaşır yıkadım öldüm. Sinir oldum kendi kendime sanki bişey yapmış gibi yoruluyorsun daha bir sürü iş var diyeKizlar ben normalde cok tuzlu yerdim hamilelikte de oyle asiri dikkat etmedim tuza ama henuz sismedim sadece ayaklarimda cok az var o da babetimi giyince farkettimesimle temizlige giristik halilar yikamadan geldi falan serdik yarin sabah da kayinvalidecigim geliyor sorsan o da temizlige geliyo ama biz temizlik yaptik ona da duvarlarla kanepeleri ayirdik azicik is yapinca hemencik yoruluyorum sadece toz aldim ama sanki tum evi ben temizledim oyyy oy
Ah canım o ağrılara doğursaydım 2 haftadır doğurmuştumSeymasevde canım sana bişey sorucam. Bugün biraz ev süpürdüm sildim çamaşır yıkadım seleyi kaldır ser falan biraz fazla ayakta kaldım yoruldum. Şimdi otururken kalkarken uzanırken tam altım kemiğim çok sızlıyor zorla kalkıp oturuyorum falan. Sence normal mi yoksa doğurur muyum bugün yarın
Aynen uykusuz geceler başladı. Oturdum bişeyler yiyorum bu saatteiyi geceler arkadaşlar geceler artık uykusuz geçiyorAyaklar,bacaklar ne fena şişmiş öyle ödem çok olmuş .Görümcemin kızı da öyle oldu hamileliğinde doğum yaptı hastanede hemen inmeye başladı şişleri.Ben de çok şükür yok kızımda da olmadı şimdi oğlumda da olmadı.Bugün bir sürü çamaşır yıkadım,dünya kadar ütü yaptım ohh miss gibi dolaptaki çamaşırlar düzenli.Az az yıkayacam çamaşır birikmesin evde de elim hep üstünde dağınık olmasın temiz olsun diye birikince zor oluyor.Perşembe günü temizlikçi gelecek mis gibi olacak inşaallah evim.Bebeğin ve benim eksiğim yok çok şükür ev temizlensin rahat rahat doğurayım
Herkes bi temizlenmiş ohhhh misssssKizlar ben normalde cok tuzlu yerdim hamilelikte de oyle asiri dikkat etmedim tuza ama henuz sismedim sadece ayaklarimda cok az var o da babetimi giyince farkettimesimle temizlige giristik halilar yikamadan geldi falan serdik yarin sabah da kayinvalidecigim geliyor sorsan o da temizlige geliyo ama biz temizlik yaptik ona da duvarlarla kanepeleri ayirdik azicik is yapinca hemencik yoruluyorum sadece toz aldim ama sanki tum evi ben temizledim oyyy oy
Iyi geceler canım güle güle kirlet diyeyim ne güzel rahatlamışındır işler bitince. Ödem için dediklerine katılıyorum çok doğru. Çatlak meseleside öyle uyuz bi durum son haftalar bile çatlayabilşyo. Ama doğumdan sonra yok gibi oluyolar hele az Sa hiç farketmezsin.iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişi anca okuyup bitirebildim yine döktürmüşsünüz :) ödemi olanlara tavsiyem kesinlikle uzun süre oturmayın ve ayakta kalmayın. bende de temizlik ev toplama falan derken ayaklarımda ve ellerimde şişlikler oldu iki gün inmedi dün biraz yürüyüşe çıktım çok iyi geldi ödemler gitti çok şükürama bu sabah karnımın altında iki üç tane çatlak farkettim yaa ne güzel hiç olmadı diye seviniyordum olmuş bile aman neyse önemli olan bebişlerimizin sağlıkla gelmesi diğer her şey geçici inşallah
Aynen uykusuz geceler başladı. Oturdum bişeyler yiyorum bu saatte
Ne güzel anlatmışın valla ben burdan rahatladım temizlik ve düzen gibisi yok. Birikince ağır geliyo yorucu oluyo. Perşembeden sonra gelsin senin oğlan artık benimkinin gelesi yok biri gelsin artık
Ahh şu uykusuz geceler bakalım bu gece kaçta bitecek nöbetimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?