2015 Temmuz Anneleri

Ahh kizlar ödemlerle basmz belada bu sicakalrda odem yapyr hareket yapimca bile bana odem yapyr sabah kalkyrm bisey yok mutfakta biraz ugrsnca yine sisiyr

Bu iyi geldi işte yalnız Değilim canım yukarısı da böyle oluyor benim Çorap falan giydiğimde kesiyorum ucunu aşırı şiştiği için bi anda çok kötü sıkıp iz yapıyor. Sadece ayaklarım değil yani. Doktorla daha ikinci randevuma gidicem o Yüzden ne teli var ne bi bilgim. Perşembe ye sabrediyorum

Ahh kizlar ödemlerle basmz belada bu sicakalrda odem yapyr hareket yapimca bile bana odem yapyr sabah kalkyrm bisey yok mutfakta biraz ugrsnca yine sisiyr
Sıcaklarla çok alakalı canım bence. Çünkü ben hiç bu kadar uzun Süreli şişmemiştim İstanbul a bi geldim bidaha inmedi hiç biyerim

Ananas i ye mutlaka ya da suyunu ic..bir de havaya dik ara ara..ikisi de cok ii geliyor..hem bebise de kilo aldırıyor ananas. .ayrica süt te yapiyormus annede..

Canim iste sizin ayaklariniz sisiyor benimde varisim sabah kalkiyrum ne guzel inmis dedigin gibi aksama kadar ayakta is btmiyo aksam cok kotu halde sicakta varis corabi gymek eziyet gecen hem giydim hem agladim sinirden eziyet

Kizlar ben normalde cok tuzlu yerdim hamilelikte de oyle asiri dikkat etmedim tuza ama henuz sismedim sadece ayaklarimda cok az var o da babetimi giyince farkettim esimle temizlige giristik halilar yikamadan geldi falan serdik yarin sabah da kayinvalidecigim geliyor sorsan o da temizlige geliyo ama biz temizlik yaptik ona da duvarlarla kanepeleri ayirdik azicik is yapinca hemencik yoruluyorum sadece toz aldim ama sanki tum evi ben temizledim oyyy oy

Canım ya sen niye erkenden doğum iznine çıkmadın yazık sana Rabbim bir nefeste kurtarsın gerçi çalışmakla da alakası yok bu şişemenin benim bir arkadaşım hamilelik boyunca hep dinlendi hiç çalışması ve şu an çok fena şişmiş seninki onun yanında hiç kalır

Bende hiç sişmedim inşallah şişmemde temizlik benim duruyor nasılyapcam hiç bbilmiyorum güya Ablam yardıma gelecekti bakalım gelcekmi gelmezse ben yavaş yavaş başlıcam yarın kız kaynanam sana yardımımı geliyo iyi iyi benimkide sen gel bana yardım et diyo

Temizliğe geliyor madem bekleseydin onu canım yapsınlar bırak beni arayan soran güya altlı üstlü oturuyoruz. Bende bugün biraz ev süpütdüm toz aldım çamaşır yıkadım öldüm. Sinir oldum kendi kendime sanki bişey yapmış gibi yoruluyorsun daha bir sürü iş var diye

iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişi anca okuyup bitirebildim yine döktürmüşsünüz :) ödemi olanlara tavsiyem kesinlikle uzun süre oturmayın ve ayakta kalmayın. bende de temizlik ev toplama falan derken ayaklarımda ve ellerimde şişlikler oldu iki gün inmedi dün biraz yürüyüşe çıktım çok iyi geldi ödemler gitti çok şükür ama bu sabah karnımın altında iki üç tane çatlak farkettim yaa ne güzel hiç olmadı diye seviniyordum olmuş bile aman neyse önemli olan bebişlerimizin sağlıkla gelmesi diğer her şey geçici inşallah

iyi geceler arkadaşlar geceler artık uykusuz geçiyor Ayaklar,bacaklar ne fena şişmiş öyle ödem çok olmuş.Görümcemin kızı da öyle oldu hamileliğinde doğum yaptı hastanede hemen inmeye başladı şişleri.Ben de çok şükür yok kızımda da olmadı şimdi oğlumda da olmadı.Bugün bir sürü çamaşır yıkadım,dünya kadar ütü yaptım ohh miss gibi dolaptaki çamaşırlar düzenli.Az az yıkayacam çamaşır birikmesin evde de elim hep üstünde dağınık olmasın temiz olsun diye birikince zor oluyor.Perşembe günü temizlikçi gelecek mis gibi olacak inşaallah evim.Bebeğin ve benim eksiğim yok çok şükür ev temizlensin rahat rahat doğurayım

Ah canım o ağrılara doğursaydım 2 haftadır doğurmuştum
Bilmiyom ki canım bişey olmaz ağrı sızı normal hareket ettiğin için bence

Aynen uykusuz geceler başladı. Oturdum bişeyler yiyorum bu saatte
Ne güzel anlatmışın valla ben burdan rahatladım temizlik ve düzen gibisi yok. Birikince ağır geliyo yorucu oluyo. Perşembeden sonra gelsin senin oğlan artık benimkinin gelesi yok biri gelsin artık

Herkes bi temizlenmiş ohhhh misssss
Olsun kız toz almak az bişey mi kayınvalideciğine kalmasın bişey boşver sonra yüklenirsiniz bi Gelsinde :)))

Iyi geceler canım güle güle kirlet diyeyim ne güzel rahatlamışındır işler bitince. Ödem için dediklerine katılıyorum çok doğru. Çatlak meseleside öyle uyuz bi durum son haftalar bile çatlayabilşyo. Ama doğumdan sonra yok gibi oluyolar hele az Sa hiç farketmezsin.

Ahh şu uykusuz geceler bakalım bu gece kaçta bitecek nöbetimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…