- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.821
Aynen bende bişeyler yedim hem de pilav ve yoğurt:)) Temizslik düzen olunca insanın kafası rahat ediyor.kıızımdayken kanamam başladı peşinden sancılar sancı azalınca hemen çamaşırlarımı katladım aman dağınık olmasın :))Senin oğlan 3 cm açıkla beklicem de beklicem diyor:)Benim bugün belim ve kasıklarım ağrıdı baya şu an da ağrıyor bir de rahim ağzı açılıyor gibi hissediyorum bakalım hayırlısıAynen uykusuz geceler başladı. Oturdum bişeyler yiyorum bu saatte
Ne güzel anlatmışın valla ben burdan rahatladım temizlik ve düzen gibisi yok. Birikince ağır geliyo yorucu oluyo. Perşembeden sonra gelsin senin oğlan artık benimkinin gelesi yok biri gelsin artık
Ay o doğurursam diye işe dalma hissi bende 1 haftadır var her sancılandığımda Kalkıp dağınıklık felan bişey varsa girişiyorum.Aynen bende bişeyler yedim hem de pilav ve yoğurt:)) Temizslik düzen olunca insanın kafası rahat ediyor.kıızımdayken kanamam başladı peşinden sancılar sancı azalınca hemen çamaşırlarımı katladım aman dağınık olmasın :))Senin oğlan 3 cm açıkla beklicem de beklicem diyor:)Benim bugün belim ve kasıklarım ağrıdı baya şu an da ağrıyor bir de rahim ağzı açılıyor gibi hissediyorum bakalım hayırlısı
valla artık orası bellisiz
Gelmeye başladığı an bulunduğun yere kıvrıl hiç kaçırmaDün sabahın 5 uyumuştum bügün erken bitecek nöbetim galiba uykum ağır dan gelmeya başladı
Bilinç altımızda ne temizlik düzen takıntısı var yahu:)) Bir teyze hastanede ölüm döşeğinde kızlarına tembihliyor ev temiz düzenli olsun cenazeye gelenler evi pis görmesin :))Bizimki de bu hesap.Ay o doğurursam diye işe dalma hissi bende 1 haftadır var her sancılandığımda Kalkıp dağınıklık felan bişey varsa girişiyorum.
Bu saate pilav yoğurtben kahvaltılık türü takılıyorum
Bel kasık heran ağrıyo bide üzerine bildiğin Sancı geliyo benim. Yeri iyi 3 cm açıklıkla havadar biriekilde takılıyıruz. Size yol verdik
Oh canım bende öyle çok çamaşır yıkadım bugün az önce uyku tutmayınca gittim dürdüm yerleştirdim dolabımı çekmecelerimi düzenledim biraz. Benim de ince temizliğim kaldı. Yarına annemle kardeşim geliyor yanıma artık onlarla halledicez sonra bende rahatlayabilirimiyi geceler arkadaşlar geceler artık uykusuz geçiyorAyaklar,bacaklar ne fena şişmiş öyle ödem çok olmuş .Görümcemin kızı da öyle oldu hamileliğinde doğum yaptı hastanede hemen inmeye başladı şişleri.Ben de çok şükür yok kızımda da olmadı şimdi oğlumda da olmadı.Bugün bir sürü çamaşır yıkadım,dünya kadar ütü yaptım ohh miss gibi dolaptaki çamaşırlar düzenli.Az az yıkayacam çamaşır birikmesin evde de elim hep üstünde dağınık olmasın temiz olsun diye birikince zor oluyor.Perşembe günü temizlikçi gelecek mis gibi olacak inşaallah evim.Bebeğin ve benim eksiğim yok çok şükür ev temizlensin rahat rahat doğurayım
ohh ne güzel senin de miss gibi olmuş eline sağlık.Dolap içleri düzenli olunca ince temizlik kolay oluyor miss olsun evlerimiz biz de miss miss doğuralımOh canım bende öyle çok çamaşır yıkadım bugün az önce uyku tutmayınca gittim dürdüm yerleştirdim dolabımı çekmecelerimi düzenledim biraz. Benim de ince temizliğim kaldı. Yarına annemle kardeşim geliyor yanıma artık onlarla halledicez sonra bende rahatlayabilirim
Zaten varya toplum olarak millet ne der pis olurda ayıp olur diye yetiştirildik hep şu annelerimiz yüzünden. Amaaaan biraz rahat olmak lazım onuda beceremiyoruz.Bilinç altımızda ne temizlik düzen takıntısı var yahu:)) Bir teyze hastanede ölüm döşeğinde kızlarına tembihliyor ev temiz düzenli olsun cenazeye gelenler evi pis görmesin :))Bizimki de bu hesap.
Ya bu saatte pilav yoğurt kilo almak istiyorum galiba:)havadar takıyorsunuz demek anne oğul Ben de henüz açılma yok havadarlık yok yani
Eşim erken çıkıp götürecek beni canım. Başka türlü çözemedik. Tam bunları konuştuk benle aynı hafta bir arkadaşım mesaj attı suyu gelmiş. İyice anladım dikkat etmek gerek. Şu sabahtan camları sildim 2 saat sonra doğuma gittim diyenler varya onlara kanmamak lazım artık dikkatli olmak gerek. Zaten bugün teyzem dedi sabah duvarları sildim 2 saat sonra doğuma gittim bir şeycik olmaz diye. Dedim olmuş işte doğurmuşsun daha ne olcakAy bayburtta millet goruyodu malmal bakiyo snrada kafasini ceviriyo.ne bakiyosun diceksin yer versene.olmick.hanzo cok.dikkat et canim gene herturlu sknti minibus dolmus fln
Şimdi biraz daha iyiyim ağrı azaldı korkmuştum o sıra fazlaydı. Uyku tutmuyor enerji geliyor gece gece kalktım biraz iş yaptım uzandım tekrarAh canım o ağrılara doğursaydım 2 haftadır doğurmuştum
Bilmiyom ki canım bişey olmaz ağrı sızı normal hareket ettiğin için bence
Biraz abarttiklarini dusunuyorum canm. Ben zaten hayatimda cam silmedim bide 9aylik halimle disari sarkip mi silcem. Assa duserim ben be. Yere dusen seyi egilip alsam mi diye dusunuyorum artik. Ne cam ne duvar. Hicbise gozume gelmiyo. Hepte temizlik konusulmus simdi. Pis miyim neyimEşim erken çıkıp götürecek beni canım. Başka türlü çözemedik. Tam bunları konuştuk benle aynı hafta bir arkadaşım mesaj attı suyu gelmiş. İyice anladım dikkat etmek gerek. Şu sabahtan camları sildim 2 saat sonra doğuma gittim diyenler varya onlara kanmamak lazım artık dikkatli olmak gerek. Zaten bugün teyzem dedi sabah duvarları sildim 2 saat sonra doğuma gittim bir şeycik olmaz diye. Dedim olmuş işte doğurmuşsun daha ne olcak
Uykusuz her geceee
Yorgun ölesiyeeeee
Suanki modum aynen bu. 12bucukta yataga yattim simdi kan ter icinde kalktim. Camlari da tv yide actim oturuyorum. Pofff cok sikici.
Valla oyle canim. Ben boyle ter boyle hararet gormedim ya. Biraz serinlese keske havalarBen artık 4 5 ten önce uyuyamıyorum gece sıcak oluyor. Sabaha karşı serinliyor anca ozaman dalıyorum sonra da öğleye kadar uyuyorum düzen falan kalmadı
Tam belli değil perşembe gidicez kontrolde belli olacak.Sezeryanmı ki canım senin
Benim annem öyle olmuş valla gündüz bütün gün ev temizlemiş cam silmiş akşama beni sekiz aylık doğurmuş... Oyüzden beni en başından beri tembihler elleme kızım yapma kızım kalsın ben gelince yaparım diye :) abartmamak lazım gerçektenEşim erken çıkıp götürecek beni canım. Başka türlü çözemedik. Tam bunları konuştuk benle aynı hafta bir arkadaşım mesaj attı suyu gelmiş. İyice anladım dikkat etmek gerek. Şu sabahtan camları sildim 2 saat sonra doğuma gittim diyenler varya onlara kanmamak lazım artık dikkatli olmak gerek. Zaten bugün teyzem dedi sabah duvarları sildim 2 saat sonra doğuma gittim bir şeycik olmaz diye. Dedim olmuş işte doğurmuşsun daha ne olcak
Ben konuşulanları okuyamadım daha aslında dolmuşa binme konusundan geldim temizlik olayına. Yani bence genel olarak dikkatli olmak gerek artık.Biraz abarttiklarini dusunuyorum canm. Ben zaten hayatimda cam silmedim bide 9aylik halimle disari sarkip mi silcem. Assa duserim ben be. Yere dusen seyi egilip alsam mi diye dusunuyorum artik. Ne cam ne duvar. Hicbise gozume gelmiyo. Hepte temizlik konusulmus simdi. Pis miyim neyim
Ayyy bnde ayni sarkiyi soyluyodum.simdiii :))) uykum.kacti tuvalete gidince bide. Dun cok.yoruldum.kac saat yurudum ayakta kaldim.biraz sancim varUykusuz her geceee
Yorgun ölesiyeeeee
Suanki modum aynen bu. 12bucukta yataga yattim simdi kan ter icinde kalktim. Camlari da tv yide actim oturuyorum. Pofff cok sikici.
Allahtan annelerimiz var Allah eksik etmesin. Benimkide 2 gün bende kaldı evi mis gibi yaptı sağolsun. Gerçi annem yaşlı ama kadın o halde elinden geldiğince her şeyime koşuyo.Benim annem öyle olmuş valla gündüz bütün gün ev temizlemiş cam silmiş akşama beni sekiz aylık doğurmuş... Oyüzden beni en başından beri tembihler elleme kızım yapma kızım kalsın ben gelince yaparım diye :) abartmamak lazım gerçekten
evet canım aynen öyle yetiştildik rahmetli annem ameliyata girdi çıktı rahimi alınmıştı 16 yaşımdayım o zaman narkozun etkisiyle evin hali ne olacak Tuğbam evi nasıl temizleyecek yazık yavruma diye sayıklıyordu.:)Kesinlikle rahat olmak lazım ama ben başaramıyorum herkese diyorum rahat olun diye kendime laf geçiremiyomZaten varya toplum olarak millet ne der pis olurda ayıp olur diye yetiştirildik hep şu annelerimiz yüzünden. Amaaaan biraz rahat olmak lazım onuda beceremiyoruz.
Kilo alsan kaç kilo alcan sanki az kalmış ye afiyet olsun.
Inş kolayca doğururuz gideriz hastaneye oooo 8 cm Açıklık hemen doğumhaneye sonra en fazla 20 dk sonra doğurduk diye çıkarızson günlerde ki tek hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?