2015 Temmuz Anneleri

Doktorların her lafına bakmıycan valla doğum işi farklı bişey ama sancılar 5 dk da 1 dk düşmeden gitmemek lazım orda çok erken gidip Sancı çekmek bunaltıyo insanı.
Allah rahmet eylesin anneciğine.
Biz kızlarımıza öyle demiyelim öğretelimde öyle stres panik yetişmesinler valla.
Senin kilon çok iyi maşallah 2. Gebelikte 6 kilo almıştım doğunca aynı kilomda devam ettim çok güzel oluyo.

Bnm kasiklarim belim cok agriuor kizlar ya cok ayakta kldim yurudum bide .ondn mi daha dun doktora gittim.bisey yoktu

evet canım haklısın ilk doğumda daha panik olunuyor ne olacağını bilmedinğinden.
Amin canım sağol ahh keşke yaşasaydı görseydi bu günleri anneciğim kızımda bana prensesler gibi baktı.Şimdi kesin yanımda olurdu.Yalnızlık zor ama mecbur alışıyorsun.
sen de maşallah az almışsın kilo bunda da az aldın değil mi

Evet canım ihmal etmekten korkuyorum bende birde bu sene 1. Sınıfa başlıcak hayırlısıyla allah yardımcımız olsun

Canm izindym artk evde olnca okdr sismyr ama evde cok terlyrmm ya .
Aynen bende çok terliyorum özelliklede gece rahat uyutmuyor
Bnm kasiklarim belim cok agriuor kizlar ya cok ayakta kldim yurudum bide .ondn mi daha dun doktora gittim.bisey yoktu
canım artık yoruLunca hemen ağrılar başlıyor son haftalarimiz olduğu için dün bana doktor bunlar normal dedi yalnız eğer çok fazlaysa ağrın dayanılmaz şekilde o zaman saat kaç olursa olsun doktora gitmen gerekiyor benim doktor bana öyle dedi

Abdominal cnm ben bişey sormak istiyorum. Annen rahim alındıktan sonra çalışabilecek, ağır kaldırabilecek durumdami ? Ağrısı sızısı varmı ? Iyilesmesi nekadar zaman aldı ? Bide karnını yardılarmi sezeryan gibi yoksa kapalı ameliyatmi oldu? Çok soru sordum biliyorum ama bnm annemde olucakti geçen hafta. Dr 5 kg dan fazla kaldiramazsin dedi diye son anda vazgeçtik. Çünkü annemin en azindan bikac yil daha çalışması gerek.

fallenangel8 Seymasevde kizlar iyiyim merak etmeyin , dogurmadim :) bu aralar cok yogun hersey kizin birsuru bulusmalari randevulari filan var arkadaslariyla kendisini gezdiriyoruz:) sicaklar oralarida basmis galiba vallahi buraya cok once geldigi icin alistim artik ben yalniz burasida son 3-4 gundur 39-40 derece civari ve asiri nem var bugun kizimin arkadaslari ve anneleri ile bulustuk havuza goturduk orda bayilmadim ya artik hicbir sekilde bayilmam:):) seymasevdecim nedir bu durumun yahu bebis gelmek bilmedi, 3 cm aciklik dikkat et bisey kacmasin iceri:):) bizde enteresan bir durum yok, gun sayiyoruz artik. Ikincide yalanci sancilar cok olacak demisti doktorum bir suredir vardi zaten ama bu son gunler doguruvericm saniyorum bazen:) Yarin esimin is arkadaslari ikinci bir babyshower duzenlemisler bir turk restoraninda, gelecek kimseyi tanimiyorum yalniz:):) o yuzden esimde gelecek:) durduk durduk birden iki babyshower yapildi bu cocukta:)

Okuyadim hic gecmisi, Busra'dan sonra doguran oldu mu? Herkesin keyfi yerindedir insallah. Kolay gelsin hepimizeeee, geri sayim basladi:)

Daynilmick gbi degil ama sizi gbi agrimaya basladi.gundz biseyim yoktu gece basladi .gecmezse giderim

Günaydın kızlar
Gün geçtikçe uyku problemi artıyor bende, birde ağrılar var. Off annem ne güzel bakardı bana ama şimdi oda gitti. Yalnız kaldım. Doğum iznine ayrılacağım bugün son ve evde tek nasıl zaman geçecek hiç bilmiyorum.

Yarıyı geçince diğer haftaya dahil ediyor galiba :) korktum ya 37 çok fazlaaa
Bendeki kitapta sey yaziyodu mesele bn 33+5im ya 34.gebelik haftasi diyor.sende 36nin icindesin.o 37.gebelik haftasi oluyor.insan.heycnlaniyor ne kdr cok.uzn zmn gecti nasil gecti anlmdik :)

Evt yaa ilk bebek yani şuan yaşadıklarıma çok şaşkınım nasıl dopum yapcam bilmiyom :s :)

çoğumuzun ilk gebeliği. Allah yardımcımız olsun. bi şekilde geçecek. unutacağız bugünleri bile ama şuan herkesin kafasında aynı soru. ben nasıl doğurcam :)

Aa ne guzel canim goruselim diycem de aramizda bir hafta var bayramda lohusa olucaz .

evet canım yaklaşık 2 aylık oluyor bebişler. o yüzden ben uçakla gelicem eşim arabayla. orda rahat gezelim diyor. tutturdu arabayla gelicem diye ama ben cesaret edemem 2 aylık bebekle o kadar saat yola. bizimkiler giresunun çıkışında eynesilde. aynen senin dediğin gibi evin karşısı deniz. oradaki manzaralar istanbulda olsa o evler şimdi milyon dolarlık :)

Canim iste sizin ayaklariniz sisiyor benimde varisim sabah kalkiyrum ne guzel inmis dedigin gibi aksama kadar ayakta is btmiyo aksam cok kotu halde sicakta varis corabi gymek eziyet gecen hem giydim hem agladim sinirden eziyet

bende varis çorabı giyiyorum. çıkardığımda en fazla 1 saat sonra sol bacağımdaki damarı sıkıştırıyorlar gibi ağrıyor. sıcaklarda çok zor. bide babet filan giyince nine çorabı gibi duruyor :) napalım sağlık için katlanıyoruz. işten gelince evde duramıyorum ama çıkarıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…