- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.841
Doktorların her lafına bakmıycan valla doğum işi farklı bişey ama sancılar 5 dk da 1 dk düşmeden gitmemek lazım orda çok erken gidip Sancı çekmek bunaltıyo insanı.evet canım aynen öyle yetiştildik rahmetli annem ameliyata girdi çıktı rahimi alınmıştı 16 yaşımdayım o zaman narkozun etkisiyle evin hali ne olacak Tuğbam evi nasıl temizleyecek yazık yavruma diye sayıklıyordu.:)Kesinlikle rahat olmak lazım ama ben başaramıyorum herkese diyorum rahat olun diye kendime laf geçiremiyom
Şu ana kadar 7 kilo almış bulunuyorum kızımda 12 kilo almıştım oğlum formumu bozmadı gerçi kızımda bozmadı çok şükür çok kilo alsaydım evime kızıma nasıl bakardım bana yardım edecek kimse de yok.
inşaallah canım kolay doğururuz kızımı yarım saatte doğurdum ama öncesi uzundu gece 11 de kanama sonra sancı 3 gibi de suyum geldi ona ragmen 2 cm açıldı hemen hastaneye gittik ssürekli kontrol ettiler.Sabah 10 gibi dr baktı 5 cm di açıklık oo sen akşama ancak doğurursun dedi ama öyle olmadı 10 dakka sonra açıklık 10 cm e çıktı .bakalım oğlumda nasıl olacak
evet canım haklısın ilk doğumda daha panik olunuyor ne olacağını bilmedinğinden.Doktorların her lafına bakmıycan valla doğum işi farklı bişey ama sancılar 5 dk da 1 dk düşmeden gitmemek lazım orda çok erken gidip Sancı çekmek bunaltıyo insanı.
Allah rahmet eylesin anneciğine.
Biz kızlarımıza öyle demiyelim öğretelimde öyle stres panik yetişmesinler valla.
Senin kilon çok iyi maşallah 2. Gebelikte 6 kilo almıştım doğunca aynı kilomda devam ettim çok güzel oluyo.
Evet canım ihmal etmekten korkuyorum bende birde bu sene 1. Sınıfa başlıcak hayırlısıyla allah yardımcımız olsun@narin63 kizlar bende hep kizimi dusunuyorum gercekten smdi bile temizlige giristim ilgilenemiyorum bebis dogunca nasil olcak babasyla gider dedigin gibi ama annelik iste ihmal etmekten korkuyoruz birazda sanirim aslinda hala amca hepsi evde ama bize faydasi yok
Aynen bende çok terliyorum özelliklede gece rahat uyutmuyorCanm izindym artk evde olnca okdr sismyr ama evde cok terlyrmm ya .
canım artık yoruLunca hemen ağrılar başlıyor son haftalarimiz olduğu için dün bana doktor bunlar normal dedi yalnız eğer çok fazlaysa ağrın dayanılmaz şekilde o zaman saat kaç olursa olsun doktora gitmen gerekiyor benim doktor bana öyle dediBnm kasiklarim belim cok agriuor kizlar ya cok ayakta kldim yurudum bide .ondn mi daha dun doktora gittim.bisey yoktu
evet canım aynen öyle yetiştildik rahmetli annem ameliyata girdi çıktı rahimi alınmıştı 16 yaşımdayım o zaman narkozun etkisiyle evin hali ne olacak Tuğbam evi nasıl temizleyecek yazık yavruma diye sayıklıyordu.:)Kesinlikle rahat olmak lazım ama ben başaramıyorum herkese diyorum rahat olun diye kendime laf geçiremiyom
Şu ana kadar 7 kilo almış bulunuyorum kızımda 12 kilo almıştım oğlum formumu bozmadı gerçi kızımda bozmadı çok şükür çok kilo alsaydım evime kızıma nasıl bakardım bana yardım edecek kimse de yok.
inşaallah canım kolay doğururuz kızımı yarım saatte doğurdum ama öncesi uzundu gece 11 de kanama sonra sancı 3 gibi de suyum geldi ona ragmen 2 cm açıldı hemen hastaneye gittik ssürekli kontrol ettiler.Sabah 10 gibi dr baktı 5 cm di açıklık oo sen akşama ancak doğurursun dedi ama öyle olmadı 10 dakka sonra açıklık 10 cm e çıktı .bakalım oğlumda nasıl olacak
Gelmeye başladığı an bulunduğun yere kıvrıl hiç kaçırma
Tam belli değil perşembe gidicez kontrolde belli olacak.
Günaydın kızlar günaydın dedim ama 3 saat öncede burdaydım ayrılalı çok olmadı yaniE hade hayırlısı güzel haberlerle dönerdim inşallah canım
Daynilmick gbi degil ama sizi gbi agrimaya basladi.gundz biseyim yoktu gece basladi .gecmezse giderimAynen bende çok terliyorum özelliklede gece rahat uyutmuyor
canım artık yoruLunca hemen ağrılar başlıyor son haftalarimiz olduğu için dün bana doktor bunlar normal dedi yalnız eğer çok fazlaysa ağrın dayanılmaz şekilde o zaman saat kaç olursa olsun doktora gitmen gerekiyor benim doktor bana öyle dedi
Asagidaki bnmde 34 diyor ama bn 33un icindeyim :)Ay 37 yazıyor ya ben daha 36 olduğunu düşünüyordum ama korktum :'(
Yarıyı geçince diğer haftaya dahil ediyor galiba :) korktum ya 37 çok fazlaaaAsagidaki bnmde 34 diyor ama bn 33un icindeyim :)
Hafta hafta gebelik sitelerindede 33+0 33+6 oldugunda 34.haftadasin yaziyor. 33+0 bile olsan 34.haftayi suruyosunYarıyı geçince diğer haftaya dahil ediyor galiba :) korktum ya 37 çok fazlaaa
Bendeki kitapta sey yaziyodu mesele bn 33+5im ya 34.gebelik haftasi diyor.sende 36nin icindesin.o 37.gebelik haftasi oluyor.insan.heycnlaniyor ne kdr cok.uzn zmn gecti nasil gecti anlmdik :)Yarıyı geçince diğer haftaya dahil ediyor galiba :) korktum ya 37 çok fazlaaa
Evt yaa ilk bebek yani şuan yaşadıklarıma çok şaşkınım nasıl dopum yapcam bilmiyom :s :)
Aa ne guzel canim goruselim diycem de aramizda bir hafta var bayramda lohusa olucaz .
Canim iste sizin ayaklariniz sisiyor benimde varisim sabah kalkiyrum ne guzel inmis dedigin gibi aksama kadar ayakta is btmiyo aksam cok kotu halde sicakta varis corabi gymek eziyet gecen hem giydim hem agladim sinirden eziyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?