- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.861
Günaydın kızlar
Gün geçtikçe uyku problemi artıyor bende, birde ağrılar var. Off annem ne güzel bakardı bana ama şimdi oda gitti. Yalnız kaldım. Doğum iznine ayrılacağım bugün son ve evde tek nasıl zaman geçecek hiç bilmiyorum.
Günaydın kızlarBiraz abarttiklarini dusunuyorum canm. Ben zaten hayatimda cam silmedim bide 9aylik halimle disari sarkip mi silcem. Assa duserim ben be. Yere dusen seyi egilip alsam mi diye dusunuyorum artik. Ne cam ne duvar. Hicbise gozume gelmiyo. Hepte temizlik konusulmus simdi. Pis miyim neyim
Annmde bna nerden duyduysa diyor tuvalete oturur gbi yapcakmissin iyi oluyomus :) bnde yere dusen tokami bile alacak halim kalmadi .sagimada yatmisim bebek toplndi bi yerde salliyomki hareket etsin :))Günaydın kızlar
Aslında eğilmek değil de çömelip almak doğuma yardımcı. squat pozisyonu diyorlar sanırım ve kimi doğum egzersizlerinden geçiyor. Aynı zamanda iç uyluk kasları kuvvetlendirdiğinden doğumda kondisyonunun sağlam olmasını sağlıyor. Daha dayanıklı olabiliyorsun, özellikle o çatalda bacakalr açıkken güçlü uyluk kaslara ihtiyacımız olacağını düşünüyorum.
Valla arkadaşım en güzelini yapıyorsunuz gezin eğlenin Şanslı gelen kızında baksana 2. Parti düzenlendi prenses için.@fallenangel8Seymasevde kizlar iyiyim merak etmeyin , dogurmadim :) bu aralar cok yogun hersey kizin birsuru bulusmalari randevulari filan var arkadaslariyla kendisini gezdiriyoruz:) sicaklar oralarida basmis galiba vallahi buraya cok once geldigi icin alistim artik ben yalniz burasida son 3-4 gundur 39-40 derece civari ve asiri nem var bugun kizimin arkadaslari ve anneleri ile bulustuk havuza goturduk orda bayilmadim ya artik hicbir sekilde bayilmam:):) seymasevdecim nedir bu durumun yahu bebis gelmek bilmedi, 3 cm aciklik dikkat et bisey kacmasin iceri:):) bizde enteresan bir durum yok, gun sayiyoruz artik. Ikincide yalanci sancilar cok olacak demisti doktorum bir suredir vardi zaten ama bu son gunler doguruvericm saniyorum bazen:) Yarin esimin is arkadaslari ikinci bir babyshower duzenlemisler bir turk restoraninda, gelecek kimseyi tanimiyorum yalniz:):) o yuzden esimde gelecek:) durduk durduk birden iki babyshower yapildi bu cocukta:)
Okuyadim hic gecmisi, Busra'dan sonra doguran oldu mu? Herkesin keyfi yerindedir insallah. Kolay gelsin hepimizeeee, geri sayim basladi:)
Annmde bna nerden duyduysa diyor tuvalete oturur gbi yapcakmissin iyi oluyomus :) bnde yere dusen tokami bile alacak halim kalmadi .sagimada yatmisim bebek toplndi bi yerde salliyomki hareket etsin :))
Evet doğru demiş. Çömelmek, alaturka tuvalete oturmak, namaz kılmak bu yüzden faydalı doğum için. Aslında gebelik haftan çok ileri değil, bence pes etme. Bir de klozette oturup, dışkı yaparken, dışkılamayı nefesle kontrol etmek de doğumda ıkınma kısmında yardımcı oluyormuş. Aşağı doğru nefes alıp verecekmişizAnnmde bna nerden duyduysa diyor tuvalete oturur gbi yapcakmissin iyi oluyomus :) bnde yere dusen tokami bile alacak halim kalmadi .sagimada yatmisim bebek toplndi bi yerde salliyomki hareket etsin :))
bende cumadan beri evdeyim gece uyumayıncada gün daha uzun oluyo. İnternetten dizi izliyorum. Bir arada ekmek yapcam. Akşamda ağdaya gitcem. Planlara bakGünaydın kızlar
Gün geçtikçe uyku problemi artıyor bende, birde ağrılar var. Off annem ne güzel bakardı bana ama şimdi oda gitti. Yalnız kaldım. Doğum iznine ayrılacağım bugün son ve evde tek nasıl zaman geçecek hiç bilmiyorum.
Ank.gece serinfi aksamda yagmur yagdi iyi oldu .bnde hep soluma yatiyorum ama agrim.oluyo saga yatiyom kiz ittiriyo sirt ustu belim agri amuda kalkip yatcam.:)dürtünce tepki veriyolrar artık :) bende gece soluma yatıyorum ne zaman kalksam sırt üstü yatıyo oluyorum. biz en rahat öyle uyuyoruz. hiç bi yere baskı yok ya. yan dönünce benim kız başlıyor ittirmeye. zaten sağa sola dönmek eziyet. ben döndükçe oda pozisyon değiştiriyor canım acıtıyor. sanki karnım yırtılıyor içerden. gece duş aldım saçımı kurutmadım bilerek. 2de fenalık geçirecektim sıcaktan uyandım. sadece çıt çıtlı atletle yatıyorum yakında kendimi çamaşır ipine asacam orada rüzgarda savrulurum belki. sonra sabaha karşı serinliyor. bu uykuyla kalkıp işe geliyorum.
Evet annemin ameliyatı bitince evlerine gelecekler bende zaten annemin evinde kalıyorum işe yakın komşular iyi diye. Canım iyi mi kötü mü bilemiyorum işte en azından ağrın falan olsada kafanı işlere verip zaman geçiriyorsun. Evde böyle bir fırsatın olmayacak gibi geliyor.hadi gözün aydın canım. darısı bizim gibi temmuz sonu doğuracakların başına :) dinlenirsin. bulursun illaki oyalanacak bişeyler. zaten sonra ailendn biri gelecekti. azıcık tadını çıkar dinlen
Kriz doğuma hazırlık ve kolay doğumla ilgili okuduğum kaynakların tamamında yazıyor. Hatta doğum sancıları başladığında eğer hamiş çömelerek oturmaya çalışıp bu hareketi spor şeklinde yineleyerek tekrar etmesi açılmayı hızlandırıyormuş.Günaydın kızlar
Aslında eğilmek değil de çömelip almak doğuma yardımcı. squat pozisyonu diyorlar sanırım ve kimi doğum egzersizlerinden geçiyor. Aynı zamanda iç uyluk kasları kuvvetlendirdiğinden doğumda kondisyonunun sağlam olmasını sağlıyor. Daha dayanıklı olabiliyorsun, özellikle o çatalda bacakalr açıkken güçlü uyluk kaslara ihtiyacımız olacağını düşünüyorum.
Bende temizlik yapacağım ama ağdaya dayanamam nasıl olcak hiç bilmiyorum.bende cumadan beri evdeyim gece uyumayıncada gün daha uzun oluyo. İnternetten dizi izliyorum. Bir arada ekmek yapcam. Akşamda ağdaya gitcem. Planlara bak
Böyle böyle geçiyo gün. Sıkıcı ama dinlenmek şart.
aslinda bn boyle degildim son iki hftdr agirlastim.ama comelme isini yapcam.bnde kac gndr yuruyorum ondan halim kalmiyo sanirum.doktor kndini normle hazrlicaksin dedi ustune basa basa o yuzden daha dikkt etmm lazim.bn ikinma nasil yapcm norml oldugunda onu bilmiyorumEvet doğru demiş. Çömelmek, alaturka tuvalete oturmak, namaz kılmak bu yüzden faydalı doğum için. Aslında gebelik haftan çok ileri değil, bence pes etme. Bir de klozette oturup, dışkı yaparken, dışkılamayı nefesle kontrol etmek de doğumda ıkınma kısmında yardımcı oluyormuş. Aşağı doğru nefes alıp verecekmişizBen 35. haftamdayım, Bilerek yatağın kenarına tutunarak çömelip kalkıyorum gün içinde. Hareketsizleşmeye direnmeye çalışıyorum
Canım youtubede bununla ilgili videolar var bir göz gezdir istersenaslinda bn boyle degildim son iki hftdr agirlastim.ama comelme isini yapcam.bnde kac gndr yuruyorum ondan halim kalmiyo sanirum.doktor kndini normle hazrlicaksin dedi ustune basa basa o yuzden daha dikkt etmm lazim.bn ikinma nasil yapcm norml oldugunda onu bilmiyorum
Ank.gece serinfi aksamda yagmur yagdi iyi oldu .bnde hep soluma yatiyorum ama agrim.oluyo saga yatiyom kiz ittiriyo sirt ustu belim agri amuda kalkip yatcam.:)
Evet annemin ameliyatı bitince evlerine gelecekler bende zaten annemin evinde kalıyorum işe yakın komşular iyi diye. Canım iyi mi kötü mü bilemiyorum işte en azından ağrın falan olsada kafanı işlere verip zaman geçiriyorsun. Evde böyle bir fırsatın olmayacak gibi geliyor.
aramızda bir gün var canım senle.sanırım seninki sezeryan.tarihin belli yani.benimki şimdilik normal.o yüzden karar veremedim ağdaya ne zaman gitsem diye.inşallah bşy olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum bende.ne erken olsun ne geç olsun diyorumCanım 2 gün sonra 38 olcam ondan dolmuş vs beni korkutuyo artık. Bende senin gibiyim. Ben yarın yaptırcam 39 da olsa bilese doğum 10 gün var zaten çok çıkmaz. Bir de çatı muayenesi olursa rezil olmayım adama dedim. Normalde haftaya gidecektim ağdaya.
Kızlar bende çok agırlastım yere bırsey düşse alamıyorum.çamaşırlar birikti.evi dilediğim gibi temızlıyemıyorum.kv bırak kalsın dedi ama ev pislik içinde mikrop kapıcam vallahi off off
Günaydın teyzeler nasilsiniz?
biz birazdan doktor amcaya gidicez
Bakalim nstde sancı cikacak mi kac kilo olmusuz boyumuz ne kadar çok merak ediyorum
Bende krese vericem ins cok sikiliyor evde ins ustesinden gelebiliriz canimEvet canım ihmal etmekten korkuyorum bende birde bu sene 1. Sınıfa başlıcak hayırlısıyla allah yardımcımız olsun
hahhahah ben evimi taşıyacağım diye kara kara düşünüyorum.Kızlar bende çok agırlastım yere bırsey düşse alamıyorum.çamaşırlar birikti.evi dilediğim gibi temızlıyemıyorum.kv bırak kalsın dedi ama ev pislik içinde mikrop kapıcam vallahi off off
Canım sıcak ve nem bunaltıyor. Ben kapı pencere dayıyorum eşim ardımdan gidip kapatıyor. En sonunda nasıl bağırdıysam tırsıp gitti. Dondurma misali eriyorum adam cereyanda kalma diyor.son çare o kaldı. ben sırt üstü rahatım ya. burada da yağdı yağmur ama ben gece yinede bunaldım. 2 de bi soğuk su içtim sonra 7ye kadar uyumuşum
tabi evde oturmaya alışık olmayana daha zor. bende o yüzden 32de çıkmayı hiç düşünmedim. çalışırken evde oturma fikri cazip geliyorda ben evde daha çok yoruluyorum. sıkıntıdan sarıyorum bi yerlere temizlik için ya da mutfağa girip bişeyler deniyorum. sonra bacaklarım belim ağrıdan duramıyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın teyzeler nasilsiniz?
biz birazdan doktor amcaya gidicez
Bakalim nstde sancı cikacak mi kac kilo olmusuz boyumuz ne kadar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?