2015 Temmuz Anneleri

hadi gözün aydın canım. darısı bizim gibi temmuz sonu doğuracakların başına :) dinlenirsin. bulursun illaki oyalanacak bişeyler. zaten sonra ailendn biri gelecekti. azıcık tadını çıkar dinlen

Günaydın kızlar
Aslında eğilmek değil de çömelip almak doğuma yardımcı. squat pozisyonu diyorlar sanırım ve kimi doğum egzersizlerinden geçiyor. Aynı zamanda iç uyluk kasları kuvvetlendirdiğinden doğumda kondisyonunun sağlam olmasını sağlıyor. Daha dayanıklı olabiliyorsun, özellikle o çatalda bacakalr açıkken güçlü uyluk kaslara ihtiyacımız olacağını düşünüyorum.

Annmde bna nerden duyduysa diyor tuvalete oturur gbi yapcakmissin iyi oluyomus :) bnde yere dusen tokami bile alacak halim kalmadi .sagimada yatmisim bebek toplndi bi yerde salliyomki hareket etsin :))

Valla arkadaşım en güzelini yapıyorsunuz gezin eğlenin Şanslı gelen kızında baksana 2. Parti düzenlendi prenses için.
Aman iyi olunda merak ettim o yüzden.
Kimse doğurmadı daha
Bende havadar bişekilde dolaşıyorum yaşamadığım bi gebelik yaşıyorum çok farklıyaa sancılar bende de okadar çok ki dakika tutuyorum bazen artık bu gerçek diye sonuç hepsi kandırıkçı :)))

Annmde bna nerden duyduysa diyor tuvalete oturur gbi yapcakmissin iyi oluyomus :) bnde yere dusen tokami bile alacak halim kalmadi .sagimada yatmisim bebek toplndi bi yerde salliyomki hareket etsin :))

dürtünce tepki veriyolrar artık :) bende gece soluma yatıyorum ne zaman kalksam sırt üstü yatıyo oluyorum. biz en rahat öyle uyuyoruz. hiç bi yere baskı yok ya. yan dönünce benim kız başlıyor ittirmeye. zaten sağa sola dönmek eziyet. ben döndükçe oda pozisyon değiştiriyor canım acıtıyor. sanki karnım yırtılıyor içerden. gece duş aldım saçımı kurutmadım bilerek. 2de fenalık geçirecektim sıcaktan uyandım. sadece çıt çıtlı atletle yatıyorum yakında kendimi çamaşır ipine asacam orada rüzgarda savrulurum belki. sonra sabaha karşı serinliyor. bu uykuyla kalkıp işe geliyorum.

Evet doğru demiş. Çömelmek, alaturka tuvalete oturmak, namaz kılmak bu yüzden faydalı doğum için. Aslında gebelik haftan çok ileri değil, bence pes etme. Bir de klozette oturup, dışkı yaparken, dışkılamayı nefesle kontrol etmek de doğumda ıkınma kısmında yardımcı oluyormuş. Aşağı doğru nefes alıp verecekmişiz Ben 35. haftamdayım, Bilerek yatağın kenarına tutunarak çömelip kalkıyorum gün içinde. Hareketsizleşmeye direnmeye çalışıyorum

bende cumadan beri evdeyim gece uyumayıncada gün daha uzun oluyo. İnternetten dizi izliyorum. Bir arada ekmek yapcam. Akşamda ağdaya gitcem. Planlara bak
Böyle böyle geçiyo gün. Sıkıcı ama dinlenmek şart.

Ank.gece serinfi aksamda yagmur yagdi iyi oldu .bnde hep soluma yatiyorum ama agrim.oluyo saga yatiyom kiz ittiriyo sirt ustu belim agri amuda kalkip yatcam.:)

hadi gözün aydın canım. darısı bizim gibi temmuz sonu doğuracakların başına :) dinlenirsin. bulursun illaki oyalanacak bişeyler. zaten sonra ailendn biri gelecekti. azıcık tadını çıkar dinlen
Evet annemin ameliyatı bitince evlerine gelecekler bende zaten annemin evinde kalıyorum işe yakın komşular iyi diye. Canım iyi mi kötü mü bilemiyorum işte en azından ağrın falan olsada kafanı işlere verip zaman geçiriyorsun. Evde böyle bir fırsatın olmayacak gibi geliyor.
Kriz doğuma hazırlık ve kolay doğumla ilgili okuduğum kaynakların tamamında yazıyor. Hatta doğum sancıları başladığında eğer hamiş çömelerek oturmaya çalışıp bu hareketi spor şeklinde yineleyerek tekrar etmesi açılmayı hızlandırıyormuş.
bende cumadan beri evdeyim gece uyumayıncada gün daha uzun oluyo. İnternetten dizi izliyorum. Bir arada ekmek yapcam. Akşamda ağdaya gitcem. Planlara bak
Böyle böyle geçiyo gün. Sıkıcı ama dinlenmek şart.
Bende temizlik yapacağım ama ağdaya dayanamam nasıl olcak hiç bilmiyorum.

aslinda bn boyle degildim son iki hftdr agirlastim.ama comelme isini yapcam.bnde kac gndr yuruyorum ondan halim kalmiyo sanirum.doktor kndini normle hazrlicaksin dedi ustune basa basa o yuzden daha dikkt etmm lazim.bn ikinma nasil yapcm norml oldugunda onu bilmiyorum

Canım youtubede bununla ilgili videolar var bir göz gezdir istersen

Kızlar bende çok agırlastım yere bırsey düşse alamıyorum.çamaşırlar birikti.evi dilediğim gibi temızlıyemıyorum.kv bırak kalsın dedi ama ev pislik içinde mikrop kapıcam vallahi off off

Ank.gece serinfi aksamda yagmur yagdi iyi oldu .bnde hep soluma yatiyorum ama agrim.oluyo saga yatiyom kiz ittiriyo sirt ustu belim agri amuda kalkip yatcam.:)

son çare o kaldı. ben sırt üstü rahatım ya. burada da yağdı yağmur ama ben gece yinede bunaldım. 2 de bi soğuk su içtim sonra 7ye kadar uyumuşum

tabi evde oturmaya alışık olmayana daha zor. bende o yüzden 32de çıkmayı hiç düşünmedim. çalışırken evde oturma fikri cazip geliyorda ben evde daha çok yoruluyorum. sıkıntıdan sarıyorum bi yerlere temizlik için ya da mutfağa girip bişeyler deniyorum. sonra bacaklarım belim ağrıdan duramıyorum

aramızda bir gün var canım senle.sanırım seninki sezeryan.tarihin belli yani.benimki şimdilik normal.o yüzden karar veremedim ağdaya ne zaman gitsem diye.inşallah bşy olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum bende.ne erken olsun ne geç olsun diyorum

Kızlar bende çok agırlastım yere bırsey düşse alamıyorum.çamaşırlar birikti.evi dilediğim gibi temızlıyemıyorum.kv bırak kalsın dedi ama ev pislik içinde mikrop kapıcam vallahi off off

o gün bitiremedinz mi canım eşinle. küçük süpürgeler oluyor ya hafif onlarla süpürüp viledayla silsen dinlene dinlene. benim yok o süpürgelerden bende eşime diorum alda bari rahat rahat süpüreyim. çocuk oluncada iyi olur onlar

hahhahah ben evimi taşıyacağım diye kara kara düşünüyorum.
Annemde kalıyorum (onlarda annemin ameliyatı için şehir dışındalar işe yakınlığından dolayı evlerinin anahtarı bizde) onun evinide batırdım. Şimdi 2 ev var ama bende yapacak hal yok.
Canım sıcak ve nem bunaltıyor. Ben kapı pencere dayıyorum eşim ardımdan gidip kapatıyor. En sonunda nasıl bağırdıysam tırsıp gitti. Dondurma misali eriyorum adam cereyanda kalma diyor.

Günaydın teyzeler nasilsiniz?
biz birazdan doktor amcaya gidicez
Bakalim nstde sancı cikacak mi kac kilo olmusuz boyumuz ne kadar çok merak ediyorum
Hayırlı haberlerle gel inşallah
NTSde ben hep uyur pozisyona geçiyorum bakalım senin nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…