- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.881
Günaydın canım iyiyiz bu gece gene sıcaktan ter içinde kaldık.. hadi hayırlısı guzelnhaberlerle gel inşallah canim bakalım minik bebis nasilGünaydın teyzeler nasilsiniz?
biz birazdan doktor amcaya gidicez
Bakalim nstde sancı cikacak mi kac kilo olmusuz boyumuz ne kadar çok merak ediyorum
bende varis çorabı giyiyorum. çıkardığımda en fazla 1 saat sonra sol bacağımdaki damarı sıkıştırıyorlar gibi ağrıyor. sıcaklarda çok zor. bide babet filan giyince nine çorabı gibi duruyor :) napalım sağlık için katlanıyoruz. işten gelince evde duramıyorum ama çıkarıyorum ben
Beni hiç sağlık ocağı aramadı acaba bir kontrolüm var mı hiç bilmiyorum?Günaydın kızlar nasılsınız dün guya sağlık merkezine gidicekim ama elektirik ordada yoktur diye gitmedim bugün gidicem evi biraz toparlayinca çıkarım benim kız dün o kadar yorulmuş ki ha la uyanmadi fındık faresi :) yoksa şimdiye yatağa gelir anne bak ben burada uyudum babamda yataktan kaçırdım derdi :))
ver canım kreş çocuklara iyi geliyor geçen sene devletin anasınıfı gönderdim bu senede çocuk evine dini eğitiminde aldı çok iyi oluyor şimdi evde sıkılıyor sokaklar artık bizim zamanımız gibi değil kapının önüne bıraktı çocuk oynasın ev kuşu oluyorlar çanları sikiliyorBende krese vericem ins cok sikiliyor evde ins ustesinden gelebiliriz canim
Numaran felan varmıydi canım orada? Onlar aramıyorsa sen git canım sonuçta bebeğin topuk kanı aşıları felan içinde gidicekim..Beni hiç sağlık ocağı aramadı acaba bir kontrolüm var mı hiç bilmiyorum?
Günaydın canım fındık kurdu tam yemelik desene
Kanamam devam ediyor cnm ama diğer rahimden kanıyorum ben. Ameliyattan önce kanamam kesilmişti ama. Yani lohusalığımdaki kanamam 2hafta falan sürdü.Aynen gizem bende ömrümde böyle ter görmedim :)
Canım senin kanaman devam ediyor mu ne durumda?
Masallah canim :) zamaninda gelsin iste ne güzel :)
Bende ikinma olayindan korkuyorum yapamazsam diye.
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? Sağlık Ocağında neler yapıyorlar ? Bende hiç gitmedim gerek kalmadı aramadılarda.Günaydın kızlar nasılsınız dün guya sağlık merkezine gidicekim ama elektirik ordada yoktur diye gitmedim bugün gidicem evi biraz toparlayinca çıkarım benim kız dün o kadar yorulmuş ki ha la uyanmadi fındık faresi :) yoksa şimdiye yatağa gelir anne bak ben burada uyudum babamda yataktan kaçırdım derdi :))
Benimkide sezeryan mı yarın belli olacak daha net değil ama bu hafta çatı muayenesi yapıyo doktorlar. Böyle gidemem mecbur. Bakıcaz artık. Adamlar normal doğumda neler görüyodur. Koka koka gelenler nasıl gidiyodur allah bilir. Biz bu kadar titizleniyoruz. Hiç umurlarında değildir aslında.aramızda bir gün var canım senle.sanırım seninki sezeryan.tarihin belli yani.benimki şimdilik normal.o yüzden karar veremedim ağdaya ne zaman gitsem diye.inşallah bşy olmazsa haftaya gitmeyi düşünüyorum bende.ne erken olsun ne geç olsun diyorum
Canım haklısın ama belkide samimi hissettiğin birini arasan koşarak gelir, bazen bekliyoruz ama söylemekde gerek. İnsanlar kendi koşturmasında seni düşünemiyo anca arayıp hatır soruyolar. Ben yakın bi arkadaşımı seçtim ve refakatçi kalırmısın dedim bayıla bayıla kabul etti. Bazı işleride ona verdim. Çok memnun oldu. Bende rahatladım.İçimden dedim iş başa düştü kendi ışını yap yoksa sana kimseden hayır yok diye.çamaşır makınam bir dolabın içinde çamaşırları koyarken dolabın kenarına kafamı vurdum.olduğum yerde oturdum kaldım ağlamaya başladım.hemde nasıl o kadar sınırım morelım bozuldu kı anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım.kımsesısz hissettim kendimi.belkide kafamı vurup bayılsam kimsenin saatlerce haberi olmayacaktı.kafam acımadı aslında içim acıdı.bu kadar mı kotu bir ınsandım ben.hamile kalmadan önce gezip tozdugumuz aile dostları akrabalar neredeler.gunlece eşimle seyehat ettiğimiz karı koca çiftler neredeler.ben olsam kosa kosa gıtmezmıydım.kaç arkadaşım taşındı evlerini tırnaklarımla temızlemedım mı hemde çalışıyordum tek hafta sonumu ayırarak yapmadım mı?insan dostunu düşmanını bu günlerde görüyor.
O kadar haklisin ki resmen ev kusu kizim iyi bile dayaniyo yavrucuk yalniz disari cikmak hayal gibi bende kendi egitim aldigim yere vericem ins hem ufaktan din egitimi hem okulver canım kreş çocuklara iyi geliyor geçen sene devletin anasınıfı gönderdim bu senede çocuk evine dini eğitiminde aldı çok iyi oluyor şimdi evde sıkılıyor sokaklar artık bizim zamanımız gibi değil kapının önüne bıraktı çocuk oynasın ev kuşu oluyorlar çanları sikiliyor
Cnm skma canini bnmde oyle ark.varki hamile oldugumu duyunca bni surekli arayip soranlr ilisigi kestiler.bna sunu diyen bile oldu sen bnden once hamile kalirsan cok bozulurum.boyle insanlrin.yalnci dostluguna ihtiyacim yok.sende bosver takma kafana samimi oldugun birileri varsa seni rahatlatck onlrla konus.İçimden dedim iş başa düştü kendi ışını yap yoksa sana kimseden hayır yok diye.çamaşır makınam bir dolabın içinde çamaşırları koyarken dolabın kenarına kafamı vurdum.olduğum yerde oturdum kaldım ağlamaya başladım.hemde nasıl o kadar sınırım morelım bozuldu kı anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım.kımsesısz hissettim kendimi.belkide kafamı vurup bayılsam kimsenin saatlerce haberi olmayacaktı.kafam acımadı aslında içim acıdı.bu kadar mı kotu bir ınsandım ben.hamile kalmadan önce gezip tozdugumuz aile dostları akrabalar neredeler.gunlece eşimle seyehat ettiğimiz karı koca çiftler neredeler.ben olsam kosa kosa gıtmezmıydım.kaç arkadaşım taşındı evlerini tırnaklarımla temızlemedım mı hemde çalışıyordum tek hafta sonumu ayırarak yapmadım mı?insan dostunu düşmanını bu günlerde görüyor.
Canım sıcak ve nem bunaltıyor. Ben kapı pencere dayıyorum eşim ardımdan gidip kapatıyor. En sonunda nasıl bağırdıysam tırsıp gitti. Dondurma misali eriyorum adam cereyanda kalma diyor.
Günaydın kızlar nasılsınız dün guya sağlık merkezine gidicekim ama elektirik ordada yoktur diye gitmedim bugün gidicem evi biraz toparlayinca çıkarım benim kız dün o kadar yorulmuş ki ha la uyanmadi fındık faresi :) yoksa şimdiye yatağa gelir anne bak ben burada uyudum babamda yataktan kaçırdım derdi :))
[/QUOTE]Benimde oyle canim cikarayim aykta durayim sisiyo cok bide benimki kulotlu hic gymedim duzenli toplasan bir hafta ama kotu olmus giymem lazim normal doguma engel olmasin ins korkuyorum varisten sebep olcak diye
Günaydın canım iyiyiz siz nasılsınız kızınla? Yok daha doğuranGünaydın hanımlar. Nasılsınız? Doğum yapan var mı?
Kendi kendine iice negatif enerji yüklüyorsun. Bi kendine gel bi silkin Allah'a Tevekkül et biz kimseye güvenerek hamile kalmadık aciz de değiliz bence çok yanlış düşünüyorsun. Her zaman sakin ve olumlu düşünmek lazım Yaptığın iyiliklerin bir karşılığı vardır. Ve bu Karşılık bence seninle karnında canında senin yerinde olmak isteyen dünyada kaç tane kadın var sayısı bellisiz. Yapma iş seni yoruyorsa kimse niye yapmadın mı diycek bırak pis kalsın çünkü bu şekilde olumsuz düşüncelerle bebeğine ve kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun.İçimden dedim iş başa düştü kendi ışını yap yoksa sana kimseden hayır yok diye.çamaşır makınam bir dolabın içinde çamaşırları koyarken dolabın kenarına kafamı vurdum.olduğum yerde oturdum kaldım ağlamaya başladım.hemde nasıl o kadar sınırım morelım bozuldu kı anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım.kımsesısz hissettim kendimi.belkide kafamı vurup bayılsam kimsenin saatlerce haberi olmayacaktı.kafam acımadı aslında içim acıdı.bu kadar mı kotu bir ınsandım ben.hamile kalmadan önce gezip tozdugumuz aile dostları akrabalar neredeler.gunlece eşimle seyehat ettiğimiz karı koca çiftler neredeler.ben olsam kosa kosa gıtmezmıydım.kaç arkadaşım taşındı evlerini tırnaklarımla temızlemedım mı hemde çalışıyordum tek hafta sonumu ayırarak yapmadım mı?insan dostunu düşmanını bu günlerde görüyor.
Canım moralini yüksek tut bişey olmaz inş beslenmene dikkat et Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin.günaydın kızlarrr... tansiyonumdan dolayı 3 güne bir doktor kontorulune gidiyoruz ilaç kullnıyorum malesef....
ve normalde sat a göre 36 hftalık olmam gerekirken 34 haftalık gözüküyorum doktorum dün oyle söyledi..2300 gr olmuş bebeğim üzüldüm kilo almamış geriden geliyor diyee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?