- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.901
Cnm Ogün kv perde aşmaya çağırdı ya o yüzden bıtıremedık.maalesef o supurgeden yok ama o supurgelerde motoru sapında olduğu için ağır oluyor.o gün bitiremedinz mi canım eşinle. küçük süpürgeler oluyor ya hafif onlarla süpürüp viledayla silsen dinlene dinlene. benim yok o süpürgelerden bende eşime diorum alda bari rahat rahat süpüreyim. çocuk oluncada iyi olur onlar
hahhahah ben evimi taşıyacağım diye kara kara düşünüyorum.
Annemde kalıyorum (onlarda annemin ameliyatı için şehir dışındalar işe yakınlığından dolayı evlerinin anahtarı bizde) onun evinide batırdım. Şimdi 2 ev var ama bende yapacak hal yok.
Canım sıcak ve nem bunaltıyor. Ben kapı pencere dayıyorum eşim ardımdan gidip kapatıyor. En sonunda nasıl bağırdıysam tırsıp gitti. Dondurma misali eriyorum adam cereyanda kalma diyor.
Hayırlı haberlerle gel inşallah
NTSde ben hep uyur pozisyona geçiyorum bakalım senin nasıl geçecek
Cnm açıkçası biri bana bırseye ihtiyacın varmı demeden çağırmaya korkuyorum.çünkü kv yı çağırdım yorulurum gelemem dedi gorumcelerım eltılerım biz hamıleyken kendi işimizi kendimizi yapardık dedi.bir kaç arkadaşımda hamile kalınca ben bı haller oldu misafirliğe davet ettiğimde bile gelmedıler.sen sanslısın valla.Canım haklısın ama belkide samimi hissettiğin birini arasan koşarak gelir, bazen bekliyoruz ama söylemekde gerek. İnsanlar kendi koşturmasında seni düşünemiyo anca arayıp hatır soruyolar. Ben yakın bi arkadaşımı seçtim ve refakatçi kalırmısın dedim bayıla bayıla kabul etti. Bazı işleride ona verdim. Çok memnun oldu. Bende rahatladım.
cnm aynen öyle bızdede var öyle bir kaç tanesi.benim hamile olduğumu duyunca kocaları bile bozulan var.Allah onlara daha çok varsın 3 5 tane versin inşallah.keşke kemlik yapmasalar.Cnm skma canini bnmde oyle ark.varki hamile oldugumu duyunca bni surekli arayip soranlr ilisigi kestiler.bna sunu diyen bile oldu sen bnden once hamile kalirsan cok bozulurum.boyle insanlrin.yalnci dostluguna ihtiyacim yok.sende bosver takma kafana samimi oldugun birileri varsa seni rahatlatck onlrla konus.
Hayırlısı olsun hakkında inş.Benimkide sezeryan mı yarın belli olacak daha net değil ama bu hafta çatı muayenesi yapıyo doktorlar. Böyle gidemem mecbur. Bakıcaz artık. Adamlar normal doğumda neler görüyodur. Koka koka gelenler nasıl gidiyodur allah bilir. Biz bu kadar titizleniyoruz. Hiç umurlarında değildir aslında.
İnşallah cnm.aileden uzak olduğum için ve çok farklı kültürde aileye gelin geldiğim içinde biraz bunalımdayım.Rabbime şükürler olsun evlendıgımde bir kere adet gördüm sonra hamile kaldım.hem yeni evli hem hamile heme aileden uzak.farklı kültür aile binası bunlar çok yıprattı beni...ama dediklerine uyucam.papatya çayı iyi gelir inşallah.Kendi kendine iice negatif enerji yüklüyorsun. Bi kendine gel bi silkin Allah'a Tevekkül et biz kimseye güvenerek hamile kalmadık aciz de değiliz bence çok yanlış düşünüyorsun. Her zaman sakin ve olumlu düşünmek lazım Yaptığın iyiliklerin bir karşılığı vardır. Ve bu Karşılık bence seninle karnında canında senin yerinde olmak isteyen dünyada kaç tane kadın var sayısı bellisiz. Yapma iş seni yoruyorsa kimse niye yapmadın mı diycek bırak pis kalsın çünkü bu şekilde olumsuz düşüncelerle bebeğine ve kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun.
Uzat ayaklarını papatya çayı varsa demle iç yoksa bugün ilk işin onu al yada eşinden rica et. Mutlaka hergün 1 fincan iç. Sen huzurlu olmazsan Bebeğin nasıl mutlu olucak.
Aynn canim.Allahin.kime ne zamn ne nasip edecegini kim bilir yani.bide bna diyoki niye bna hamile kalinca demedin.sen bna dersen bnden.once hamile klma diye bn sana dermiyim hamileyim diye.arayip sormazlr bi bebbek koy fotoya hmn ariyolr hayrdr hamile misin.aman cokda fifi oylelerinden uzak durcan bosver.biz olsak tebrik ederiz sewinirz onlr aramz sormzCnm Ogün kv perde aşmaya çağırdı ya o yüzden bıtıremedık.maalesef o supurgeden yok ama o supurgelerde motoru sapında olduğu için ağır oluyor.
Cnm açıkçası biri bana bırseye ihtiyacın varmı demeden çağırmaya korkuyorum.çünkü kv yı çağırdım yorulurum gelemem dedi gorumcelerım eltılerım biz hamıleyken kendi işimizi kendimizi yapardık dedi.bir kaç arkadaşımda hamile kalınca ben bı haller oldu misafirliğe davet ettiğimde bile gelmedıler.sen sanslısın valla.
cnm aynen öyle bızdede var öyle bir kaç tanesi.benim hamile olduğumu duyunca kocaları bile bozulan var.Allah onlara daha çok varsın 3 5 tane versin inşallah.keşke kemlik yapmasalar.
O zaman fenaymış. O nasıl kayınvalide? Görümce eltiden zaten hayır gelmez. Ne biliyim benimde öyle bir arkadaşım var zaten. Ondan istedim. O zamam şöyle düşün her şeye tek başına yapamazsın. Bazı işleri yapmayacaksın artık. Kendini bebeğini düşün.Cnm Ogün kv perde aşmaya çağırdı ya o yüzden bıtıremedık.maalesef o supurgeden yok ama o supurgelerde motoru sapında olduğu için ağır oluyor.
Cnm açıkçası biri bana bırseye ihtiyacın varmı demeden çağırmaya korkuyorum.çünkü kv yı çağırdım yorulurum gelemem dedi gorumcelerım eltılerım biz hamıleyken kendi işimizi kendimizi yapardık dedi.bir kaç arkadaşımda hamile kalınca ben bı haller oldu misafirliğe davet ettiğimde bile gelmedıler.sen sanslısın valla.
cnm aynen öyle bızdede var öyle bir kaç tanesi.benim hamile olduğumu duyunca kocaları bile bozulan var.Allah onlara daha çok varsın 3 5 tane versin inşallah.keşke kemlik yapmasalar.
Benim eşimin bi akrabası görünceme demiş bizden önce çocuk yaparlarsa çok bozulurum diye. Bunu diyen kadın 45 yaşında. Yeni evlendi. 4-5 kez tüp bebek yaptılar. Fesat insanları ilahi adalet görüyo zaten. Ben halâ inşallah çocukları olur diye dua ediyorum.Cnm skma canini bnmde oyle ark.varki hamile oldugumu duyunca bni surekli arayip soranlr ilisigi kestiler.bna sunu diyen bile oldu sen bnden once hamile kalirsan cok bozulurum.boyle insanlrin.yalnci dostluguna ihtiyacim yok.sende bosver takma kafana samimi oldugun birileri varsa seni rahatlatck onlrla konus.
Canım koka koka yazmışım aslında koşa koşa yazacaktım ama çok haklısın oda ayrı bir durum. Malesef Türk insanı bu konuda eksik. Birde sorsan tüm kadınlar çok titiz. Tüm gün ev işi yapıpı yemek yapıp titiz olunmuyo. Ne anladım ben haftada 2 banyo yapıyosa. Bence kişisel bakım çok önemli.Hayırlısı olsun hakkında inş.
Sormaya ne insanlar var dün yanında oturamadım kadının. Tamam insanlık hali bazıları çok ter kokar ama herşeyin artık bi çaresi var ne bilim ya zavallı doktorlar neler görüyorlardır
İçimden dedim iş başa düştü kendi ışını yap yoksa sana kimseden hayır yok diye.çamaşır makınam bir dolabın içinde çamaşırları koyarken dolabın kenarına kafamı vurdum.olduğum yerde oturdum kaldım ağlamaya başladım.hemde nasıl o kadar sınırım morelım bozuldu kı anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım.kımsesısz hissettim kendimi.belkide kafamı vurup bayılsam kimsenin saatlerce haberi olmayacaktı.kafam acımadı aslında içim acıdı.bu kadar mı kotu bir ınsandım ben.hamile kalmadan önce gezip tozdugumuz aile dostları akrabalar neredeler.gunlece eşimle seyehat ettiğimiz karı koca çiftler neredeler.ben olsam kosa kosa gıtmezmıydım.kaç arkadaşım taşındı evlerini tırnaklarımla temızlemedım mı hemde çalışıyordum tek hafta sonumu ayırarak yapmadım mı?insan dostunu düşmanını bu günlerde görüyor.
günaydın kızlarrr... tansiyonumdan dolayı 3 güne bir doktor kontorulune gidiyoruz ilaç kullnıyorum malesef....
ve normalde sat a göre 36 hftalık olmam gerekirken 34 haftalık gözüküyorum doktorum dün oyle söyledi..2300 gr olmuş bebeğim üzüldüm kilo almamış geriden geliyor diyee....
Aynen ilk önce kişisel temizlik bence bakımlı olmak lazım. Bakımdan kasıt Süs püs pahalı kıyafet makyaj değil tabiki. Hepsi içten gelen bişey işte.Canım koka koka yazmışım aslında koşa koşa yazacaktım ama çok haklısın oda ayrı bir durum. Malesef Türk insanı bu konuda eksik. Birde sorsan tüm kadınlar çok titiz. Tüm gün ev işi yapıpı yemek yapıp titiz olunmuyo. Ne anladım ben haftada 2 banyo yapıyosa. Bence kişisel bakım çok önemli.
Canım koka koka yazmışım aslında koşa koşa yazacaktım ama çok haklısın oda ayrı bir durum. Malesef Türk insanı bu konuda eksik. Birde sorsan tüm kadınlar çok titiz. Tüm gün ev işi yapıpı yemek yapıp titiz olunmuyo. Ne anladım ben haftada 2 banyo yapıyosa. Bence kişisel bakım çok önemli.
Doğuran var mı arkadaşlar? Varsa kaçıncı haftada? Bilen varsa yazabilir mi acaba...
Seymasevde diz alti corap seklinde olanlar mi yeterli dedi sana ?
Ne için ki ? Bana hiç bişey demedi kimseSeymasevde diz alti corap seklinde olanlar mi yeterli dedi sana ?
Canım ya sen niye erkenden doğum iznine çıkmadın yazık sana Rabbim bir nefeste kurtarsın gerçi çalışmakla da alakası yok bu şişemenin benim bir arkadaşım hamilelik boyunca hep dinlendi hiç çalışması ve şu an çok fena şişmiş seninki onun yanında hiç kalır
Allah rahmet eylesin ne güzel yaşlanmış mis gibi bakmış kendine kimseyi bıktırmamış. Allah bizede güzel huzurlu yaşlılık nasip etsin. Yaşlının huysuzu çok zor çünkü. Aynen şimdi dış boya cila ancaben 2 yıl servis hemşireliği yaptım. gördüklerime inanamazsınız. bazı hastanın odasına girmeden nefesimi tutardım ve genelde de yaşlı teyzeler genç kadınlardan daha temiz olurlardı gelirlerken. benim canım anneannem de çok hastalık çekti ölene kadar. en son hastaneye muayeneye gitti yatış verdiler çantasını bize emanet etti. zaten bir dahada çıkamadı hastaneden. o çanta aynen durur verdiği gibi. içinde ıslak mendili parfümü, altına kaçırırsa diye kumaştan bezler koyardı. yıkanmış ütülenmiş bezleri, tarağı çıktı. 1 kere duş alamdan, ağdasını yaptırmadan hastaneye gitmemiştir ölüm kalım var diye. şimdiki nesil daha pis bence. dıştan bak kokoş. bi yatıyorlardı bize evlere şenlik
Canim 37 yi 26 haziranda dolduruyorum...Allaha Şükür işim cok rahat. .inan evde daha cok yoruluyorum..nasipse son ana kdr çalışıcam. .iznimin her anini da bebisimle geciricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?