2015 Temmuz Anneleri

Oylelerine Allah 5 tane versin bi anda gecer bizi :) tobe yarabbim.ne tuhf insanlr var.bn o yuzden.gozden.cok.korkuyorum.isteyen var istemeyn varv

amin sağolasın. Allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin. gerçekten huysuz yaşlıyla uğraşmakta zor, yaşlının kendine de zor aslında. mutsuz bir yaşlılık geçiriyorlar. eskiler temizlik imandan gelir sözünü benimsemişler. çocukluğuumdan annemin zihnimize kazıdığı şey yola çıkacaksın yol hali belli olmaz. ağdanı yap. 13 yaşında başladım ağda yapmaya hala her yola çıktığımda temiz olmalıyım düşüncesi beni bırakmaz.

Tatlim kusura bakma hatlar karisti uykusuzluk bende diz alti aldrayim o zaman ya bosuna kulotluyla deli olmayayim

Oylelerine Allah 5 tane versin bi anda gecer bizi :) tobe yarabbim.ne tuhf insanlr var.bn o yuzden.gozden.cok.korkuyorum.isteyen var istemeyn varv

nazar taşı çatlatır derler. bende nazardan çok korkarım. bazen sevdiğinin nazarı değiyor insana. p. tesi ablam bize geldi 1,5 yaşında yeğenim var. eşim çok seviyor onu özellikle. biz baya oynaştık yeğenimle. sabah ablam aradı gece çocuk uykusunda yataktan düşmüş. kafası kocaman morarmış neredeyse tüm alın. içime oturdu valla nasıl üzüldüm bizim mi nazarımız değdi diye. o yüzden dua çok öenmli. bakarken bile içinden okuyacaksın. Kem gözlülerede Allah gönüllerine göre versin. kimseninkinde gözleri kalmasın

Kesinlikle canm tum gun is yapiyorum evde hiic btmiyo is guc yapmayinca oluyo ama gorup yapmamak olmuyo :)

Tatlim kusura bakma hatlar karisti uykusuzluk bende diz alti aldrayim o zaman ya bosuna kulotluyla deli olmayayim

külotlu çekilecek dert değil canım yaa. bide karnımı sıkar sanki o. bana öyle geldi giymedim ama

Kesinlikle canm tum gun is yapiyorum evde hiic btmiyo is guc yapmayinca oluyo ama gorup yapmamak olmuyo :)

eşimde evde olunca zaten benden daha fazla şey bekliyor. şimdi izne çıksam hamileyim diye çok beklentisi olmaz ama sürekli evde olsaydım onunda beklentisi daha farklı olurdu. şimdi şu gömleğimi ütüler misin yarın giyeyim diyor. ütülülerden seç giy. bu saatte yapamam yeni oturdum diyorum anlıyor çünkü aynı anda çıkıyoruz evden. hemen hemen aynı saatte giriyoruz. ben bide yemek, masa bulaşık uğraşıyorum. h.içi mecbur kalmadıkça ekstra işlere kapalıyım

esim bni oyle sinir ettiki ya.araba alcZ babasinin biseye baktigi uok bnm babam.bakiyo.esimle ikimizin.parasi anca ediyo ustune az daha koysak istedgmz gbi en azindn alirz.esim babasina borc vermisti bi seneyi asti durumumuzuda biliyo tenezzul edip vermiyolr parayi ustunede ewe buzdolabi tv fln.aliyolr.esim.bugun durmus kredi cekelim,bi bagrdim bnm altinlr kv duruyo bnde ewe getrmedim.dedim.getr butun altinlri bn onlri bozdurup ustune koycam kndime araba alcm sizden hayr yok.diyemiyoki bn babamdan alirim.e bn calismicm 6 ay nilck.o zmn.tek.ogretmn maasiyla gecindirckmi acaba.ay sinirimi ziplatyilr kv diyoki findik cikarsa veririz oglu istiyo vermiyolr.bnmi cok.dusunuyorum.bnm babam utanir ya.elin.oglu bisey der diye bn calisiyorum diye onmsemiyolr

Kızlar selammm, dün nst ye gittim şükür sancım çıkmadı ama dünü kendime zehir ettim tabii, stres yaptım ya gene çıkarsa sancı diye.. başıma ağrılar girdi yani, nst boyunca da çok stresliydim sesler geldikçe acaba sancı mı diye korkup durdum..
bilmiyorum ben mi çok abartıyorum bu sancı işini ya? çok mu erken yoksa normal mi benim dönemim için ufak tefek sancılar? boşu boşuna stres mi yapıyorum diyorum bazen, benim evhamım yüzünden bi sürü ilaç içiyorsam boş yere diyorum

allah kolay kurtarsın canım erkek geç geliyor diyorlar inş çk bekletmezler.duş almayada korkuyorum erken doğum olursa diye korkarak oluyorum

Aynn ya .bnde dun annemin camasir makinesi.ne guzel dedim.bnmki gbi kiristrmiyo anaa bozulduu bn fesatlikla demedim halbuki ay bi uzuldum bnm yuzumden.oldu die.sonra duzelsin die dua ettim.:)

haklısın canım. borçları olmasa bile şu durumda destek olmaları gerekir. durumları yoks ayrı ama eve tv alıp oğlunu dara sokmanın anlamı yok. araba artık lüks değil. bebek varken ihtiyaç. ki sizin aileler farklı şehirlerde alıp kızını rahat rahat onlarıda ziyaret edersiniz. senin altınlar niye k.validede duruyor canım

valla yapabildiğim kadar yapıyorum.zaten kvnın ikinci kocası kocam tövbe tövbe o kadar çocuğu var herşeyi benim esımden istiyor.bizim iş yapacağımızı ve eşimin tatil olduğunu bile bile çağırdı.ama esım bir daha giderse evi terkederım valla.o kadar kızdım.

Cnm ben normalde insanlardan çok şey bekleyen bir yapıda değilim.sadece formalıteden bırseye ıhrtıyacın varmıydı deseler yeterliydi.
hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri tuylenmemeye çok dikkat ediyorum.Allah korusun acil bırsey olurda rezil olmayayım diye.hatta bazen nette doğum vıdeosu izliyorum.o yabancı kadınlar heryerı nasıl kıllı ıyk.

gebelik takibi kilona tansiyonun a bakıyor birde bebeğin kalp atışları bir ay girmemiştir o zaman aradı neden gelmesini felan yaptılar zaten bu son ayda bazı tahliller yapılacak demişti eğer özel hastane istemezse aç gel biz yapıcaz dedi cuma kan vermişitm de bi gidemedim birazdan çıkicam evden son son gidim oraya da sorun yapmasinlar

Aynen bizimkisi de şu ara huyu değişti sizinle yarım anne gece kalkar uyuyan kadar bizim odaya kaç kez geliyor anne kardeşim napıyım anne kardeşim uyanık benden selam söyle anne kardeşime onu sevdiğimi söyle neler neler

Canım sana şöyle söyleyeyim ameliyatı taa 2000 yılında oldu ben de 16 yaşımdaydım detayları hatırlamıyorum.Bir ay falan yattı.Sonra bir kalktı hemen işlere girişti yastıkları döktü,yorganları sakız gibi bembeyaz yıkadı.Sorularına cevap veremedim canım çünkü bilmiyorum detayları.Annene geçmiş olsun ama şimdi aklıma geldi amcamın karısı yengem rahmini aldırdı.Onun karnını yarmadan yaptılar ameliyatı yani alttan aldılar.Şimdi evinde yalnız 20 gün falan oldu ameliyat olalı.5 kilodan fazla yük kaldırmama süresi ne kadar ki ömür boyu değildir herhalde.
Abdominal Buarada annenin rahmetli olduğu kısmını kaçırmışim. Başın sağolsun cnm. Nur içinde yatsın inşallah. .
Sağol canım evet annemi kaybettim 5,5 yıl oldu aklıma gelmediği bir gün bile yok hep yaşıyorum onunla.Geçen gün rüyama girdi kalabalık arasında beni gördü ağlayarak bana koştu sıkı sıkı sarıldı öptü.O da hissediyor yanımda olmak istiyor(

Günaydın canım ben de bir haftadır gidecem sağlık merkezine işten güçten fırsat bulamadım.Senin bıdıkta benim kızım gibi aynı gece mutlaka gelir babasını kaçırır:))

Kimseden hayır yok böyle düşünüp kendini mutsuz edersin.Allah var o bize yeter.Sağlığımız yerinde olsun.Ben de hep yalnız kaldım taşınırken,hamilelğimde belki doğumda bile yalnız kalacam olsun Rabbim yardım eder.Sana şunu diyeyim her işini kendin yapmanın tadı başka daha bir güçlü oluyorsun.Bir çok insan iyi gün dostudur.
Bir tane ablam var ben de onun her şeyinde yanında oldum her işini üstlendim hasta diye kıyamadım.Hacca gitti,taşındı,oğlunu evlendirdi hiçbir işe el sürdürmedim kıyamadım çünkü çok dayanıksız.Hamileliğim boyunca yanımda olmadı maalesef eniştemi yalnız bırakamıyormuş tek başına yemek alıp yiyemezmiş koca adam.Alındım ama olsun napayım Rabbim büyüktür.Ben tek başıma bu işlerin üstesinden geleceğime inanıyorum.Rabbim kuluna dayanamayacağı yükü yüklemezmiş.

Şöyle yaşlı temiz teyzelere hayranım Allah rahmet eylesin pamuk anneanneni.Gencecik insanlar duş almaktan acizler.

bak acaba evham mı yapıyorum derken bile evham yapıyorsun :) ilacın zararı olsa doktor vermezdi zaten canım. çok şükür sancın çıkmamış. tadını çıkar. zaten ne kaldı şunun şurasında bitiyor

Aynn ya .bnde dun annemin camasir makinesi.ne guzel dedim.bnmki gbi kiristrmiyo anaa bozulduu bn fesatlikla demedim halbuki ay bi uzuldum bnm yuzumden.oldu die.sonra duzelsin die dua ettim.:)

:) düzeldi mi bari :)

O kadar haklisin ki resmen ev kusu kizim iyi bile dayaniyo yavrucuk yalniz disari cikmak hayal gibi bende kendi egitim aldigim yere vericem ins hem ufaktan din egitimi hem okul
Çok iyi olur canım inan oynarken bile hadisler dualar ağızlarından düşmüyor evimizin bereketi onlar iyi eğitim şart bize çok katkısı oldu

Hic destek degiller cnm.ne tuhf insnlr araba almayin.kaza yaprsiniz ewi almayin kirays vermetin kiraci mahveder.biz naocz o zmn.bnm derdimde borc devil ogluna tenezxul edip vermemesi bide bnm yanimda 5 milyara koltuk takimi begndim onu slcm diyo.biz ewlndigimizde bayburta gotrmedik dedik samsunda bankaya koyarz.snrada kaldi oyle.bnde guvndim oylece kldi bankayada yok cok para aliyolr kirasi icin fln filsn derkn.kaldi oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…