2015 Temmuz Anneleri

Duzeldi gibi :) insallh bozulmaz bi daha :)

Uykusuz bir gecenin ardından sabaha doğru kızımın kıvranması ile uyandım.Kusmaya başladı ardından ishal.Dün bütün çamaşırları bitirmiştim güya.Az önce halıya da kaçırdı ev berbat oldu bir sürü kakalı çamaşır beni bekliyor.Az önce yıkadım kızımı ohh diyor duş iyi geldi:))Bana hiç rahatlık yok anlaşılan Sağlık olsun napalım

Vaktin olunca gidersin canım
aynen yahuu birde hoşuna gidiyor baba yataktan kalkınca oh bee burda çok yer varıyor :)))

ben biniyorum canım mecburen.ya o çatı muyenesinden çok tırsıuom nasıl olacak acımazmı bebege zarar vermezmi olanlar yazsın lütfen bana az kaldı 37.hafta yaparım dedi dr herşey normalse normal doğum olur dedi

tabi canım insan bi hatır sorulsun bekliyor ama insnalar böyle maalesef. Yabancılar değil doğuma havuza girerken bile almıyorlar. onlarda çok normal.

Sağol canım. Senin annenede Allah rahmet eylesin. hayatta olsaydı destekçin olurdu. ablandan beklemende çok doğal. enişten açlıktan ölmezdi ya. bide şimdi eşlerde işin içine girdi. ben ablamda 2 doğumunda da hastanede kaldım. 2. sinde evliydim. eşimi yalnız bıraktım ama şimdi ben hamileyim ve ablam ben kalıcam diye tuturdu 2 çocuğu var biri 1,5 yaşında. kalmasaydı eşimin bişey demeye hakkı yoktu çünkü kızı küçük ama müsait olup kalmasa benim eşim derdi. bundan sonra sende ablana koşmayacaksın diye.

Vaktin olunca gidersin canım
aynen yahuu birde hoşuna gidiyor baba yataktan kalkınca oh bee burda çok yer varıyor :)))
Senin cimcime de aynı benim cimcime gibi sizin yatağınız kocaman ve çok rahat der.Bu gece babasıyla uyudu ben de onun yatağında uyudum 2 saat ne kadar rahat yatağı halbuki:) Bizim yanımızda olmak istiyorlar büyüyünce zaten gelmeyecekler biraz daha tadına varsınlar.:)

nasıl bi mantık o kiracı mahveder diye ev mi alınmazmış. eşin heralde kimseyi kırmak istemiyor. ne seni ne onları. halbuki anne babası. rahatlıkla diyebilmesi lazım ama bazı erkeklerin yapısı böyle oluyor. benim eşim babasından çok rahat ister ama eniştem ablamı çatlatır. ne borç isteyebilir ne de kendilerine olan borcu ödemelerini. evlenirken yapmadıkları çok şey oldu. ablam hep konuş ailenle dedi. konuşmadı. sonra erkek kardeşi evlendi o istedi on ayaptılar. bu sefer eniştem bozuldu. ablamda dedi ona ağlamayana meme vermezler. şimdi hiç üzülme. huyla alakalı. gönül kırmak istemiyor ama olan senin sinirlere oluyor

geçmiş olsun kızına. ishal salgın şu sıralar. zaten suriyelilerden sonra çok sık ishal salgınları yaşandı. Türkiyede biten hastalıklar geri gelmeye başladı. menenjitten çocuk ölümleri filan. benim doktorumunda oğlu kusma ishalle din burada yatıyordu. geçen haftada bende vardı. burada çok arkadaşın çocuğuda öyle. aşı takvimine dikkat etmek lazım bebekler doğunca. şuan oralık çok değişti

Amin canım sağol ahh hayatta olsaydı çırpınırdı benim için ama maaleseaf ömür yetmedi.Veren Allah alan Allah.Senin ablanın küçük çocuğu var canım ona rağmen gelicem diyor sağolsun.Ablam benden 15 yaş büyük 3 çocuğu var en küçüğü 18 yaşında üniversitede büyük oğlu evli.Benim eşim de diyor sen herşeyine koşuyorsun ama sana hiçbir katkısı olmuyor diye ben de diyecek söz bulamıyorum.Kimseye bahsetmiyorum canım çok düşkünüm ben ablama ilk defa buraya yazıyorum hatta böyle düşünmek bile acaba ben kötümüyüm diye düşündürüyor.Çalışıyor ablam 20 gün izne ayrıldı bir gün geldi yanıma banyo falan akıtılacaktı ben yapamam dedi.Allah kimsenin eline düşürmesin hep böyle dua ederim

K kutes benim annem 5 yıl önce oldu. ilk zamanlar yasakladı doktor ağır kaldırmasını. açık ameliyat olmamıştı. alttan oldu ama annemin başka sıkıntıları vardı o yüzden biraz problemli bi süreç yaşadık biz. yoksa ameliyatla ilgili sıkıntı yaşamadık

Evet canım haklısın bende öyle düşünüyorum şimdilik arada bi gelip yatıyor.. benim kız da öyle diyor aslında hiç rahat değil bizim yatak ama işte yatacak ya bahane bol bu cimcimelerde

Aynen ya, normalde bu kadar herşeyi takan bir tip değilimdir ama bu bebiş beni böyle yaptı... :)

kocaman olmuştur fıstık. gidinde bizede güzel haberler verin

Günaydın canım iyiyiz bu gece gene sıcaktan ter içinde kaldık.. hadi hayırlısı guzelnhaberlerle gel inşallah canim bakalım minik bebis nasil

Kizlarr biz geldik doktordan :)
Nstde sancim cikmadi. Bebegimde kafasini iyice rahime gömmüş :) 50 cm ve 3180 gr olmus haftasiyla tam uyumlu dedi doktor bugun 37+1. Haftaya carsamba günü çatı muayenesi yapilacak bakalim.

Sağol canım.Allah sonumuzu hayır eylesin.inşaallah kızımınki uzun sürmez son zamanlarım ben de zorlanıyorum

canım ellere karıştık artık. eşlerde tabiki dikkat ediyor böyle şeylere. senin kötü olmanla alakası yok. kız kardeş gibisi var mı. insanlar görümcelerinden eltilerinden yardım bekliyor. ablan seninle aynı acıyı yaşamış biri. annesizlik ne demek bilir. 4 elle sarılması lazım ama belkide enişten izin vermiyordur. evde belkide gelip kalabilmek için savaş veriyordur sana böyle yansıtıyordur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…