- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.941
Duzeldi gibi :) insallh bozulmaz bi daha :)bak acaba evham mı yapıyorum derken bile evham yapıyorsun :) ilacın zararı olsa doktor vermezdi zaten canım. çok şükür sancın çıkmamış. tadını çıkar. zaten ne kaldı şunun şurasında bitiyor
:) düzeldi mi bari :)
Vaktin olunca gidersin canımCanım sana şöyle söyleyeyim ameliyatı taa 2000 yılında oldu ben de 16 yaşımdaydım detayları hatırlamıyorum.Bir ay falan yattı.Sonra bir kalktı hemen işlere girişti yastıkları döktü,yorganları sakız gibi bembeyaz yıkadı.Sorularına cevap veremedim canım çünkü bilmiyorum detayları.Annene geçmiş olsun ama şimdi aklıma geldi amcamın karısı yengem rahmini aldırdı.Onun karnını yarmadan yaptılar ameliyatı yani alttan aldılar.Şimdi evinde yalnız 20 gün falan oldu ameliyat olalı.5 kilodan fazla yük kaldırmama süresi ne kadar ki ömür boyu değildir herhalde.
Sağol canım evet annemi kaybettim 5,5 yıl oldu aklıma gelmediği bir gün bile yok hep yaşıyorum onunla.Geçen gün rüyama girdi kalabalık arasında beni gördü ağlayarak bana koştu sıkı sıkı sarıldı öptü.O da hissediyor yanımda olmak istiyor(
Günaydın canım ben de bir haftadır gidecem sağlık merkezine işten güçten fırsat bulamadım.Senin bıdıkta benim kızım gibi aynı gece mutlaka gelir babasını kaçırır:))
Kimseden hayır yok böyle düşünüp kendini mutsuz edersin.Allah var o bize yeter.Sağlığımız yerinde olsun.Ben de hep yalnız kaldım taşınırken,hamilelğimde belki doğumda bile yalnız kalacam olsun Rabbim yardım eder.Sana şunu diyeyim her işini kendin yapmanın tadı başka daha bir güçlü oluyorsun.Bir çok insan iyi gün dostudur.
Bir tane ablam var ben de onun her şeyinde yanında oldum her işini üstlendim hasta diye kıyamadım.Hacca gitti,taşındı,oğlunu evlendirdi hiçbir işe el sürdürmedim kıyamadım çünkü çok dayanıksız.Hamileliğim boyunca yanımda olmadı maalesef eniştemi yalnız bırakamıyormuş tek başına yemek alıp yiyemezmiş koca adam.Alındım ama olsun napayım Rabbim büyüktür.Ben tek başıma bu işlerin üstesinden geleceğime inanıyorum.Rabbim kuluna dayanamayacağı yükü yüklemezmiş.
Şöyle yaşlı temiz teyzelere hayranım Allah rahmet eylesin pamuk anneanneni.Gencecik insanlar duş almaktan acizler.
ben biniyorum canım mecburen.ya o çatı muyenesinden çok tırsıuom nasıl olacak acımazmı bebege zarar vermezmi olanlar yazsın lütfen bana az kaldı 37.hafta yaparım dedi dr herşey normalse normal doğum olur dediKızlar neler konuşulmuş geriye dönüp okumak çok uzun sürdü. Misafirim vardı. Şimdi gittiler. Belim koptu. Allahtan annem var. Daha önce bahsetmiştim bizim büyük ihtimal sezeryan. Perşembe randevum var. Doktor çatı muayenesi yapar mı diye düşünüp duruyodum.aradım sekreterine sordum. Yapar dedi. Sezeryan olacaksada yapıyo mu dedim evet dedi. Yarın ağdacıdan randevu aldım mecbur. Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar çatı muayenesi oldular mı? Bir de ağdacıya dolmuşla gitsem dedim eşim korktu işten bir saat erken çıkıp beni götürecek. Dolmuşa otobüse biniyor musunuz bunu merak ettim.
valla yapabildiğim kadar yapıyorum.zaten kvnın ikinci kocası kocam tövbe tövbe o kadar çocuğu var herşeyi benim esımden istiyor.bizim iş yapacağımızı ve eşimin tatil olduğunu bile bile çağırdı.ama esım bir daha giderse evi terkederım valla.o kadar kızdım.
Cnm ben normalde insanlardan çok şey bekleyen bir yapıda değilim.sadece formalıteden bırseye ıhrtıyacın varmıydı deseler yeterliydi.
hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri tuylenmemeye çok dikkat ediyorum.Allah korusun acil bırsey olurda rezil olmayayım diye.hatta bazen nette doğum vıdeosu izliyorum.o yabancı kadınlar heryerı nasıl kıllı ıyk.
Canım sana şöyle söyleyeyim ameliyatı taa 2000 yılında oldu ben de 16 yaşımdaydım detayları hatırlamıyorum.Bir ay falan yattı.Sonra bir kalktı hemen işlere girişti yastıkları döktü,yorganları sakız gibi bembeyaz yıkadı.Sorularına cevap veremedim canım çünkü bilmiyorum detayları.Annene geçmiş olsun ama şimdi aklıma geldi amcamın karısı yengem rahmini aldırdı.Onun karnını yarmadan yaptılar ameliyatı yani alttan aldılar.Şimdi evinde yalnız 20 gün falan oldu ameliyat olalı.5 kilodan fazla yük kaldırmama süresi ne kadar ki ömür boyu değildir herhalde.
Sağol canım evet annemi kaybettim 5,5 yıl oldu aklıma gelmediği bir gün bile yok hep yaşıyorum onunla.Geçen gün rüyama girdi kalabalık arasında beni gördü ağlayarak bana koştu sıkı sıkı sarıldı öptü.O da hissediyor yanımda olmak istiyor(
Günaydın canım ben de bir haftadır gidecem sağlık merkezine işten güçten fırsat bulamadım.Senin bıdıkta benim kızım gibi aynı gece mutlaka gelir babasını kaçırır:))
Kimseden hayır yok böyle düşünüp kendini mutsuz edersin.Allah var o bize yeter.Sağlığımız yerinde olsun.Ben de hep yalnız kaldım taşınırken,hamilelğimde belki doğumda bile yalnız kalacam olsun Rabbim yardım eder.Sana şunu diyeyim her işini kendin yapmanın tadı başka daha bir güçlü oluyorsun.Bir çok insan iyi gün dostudur.
Bir tane ablam var ben de onun her şeyinde yanında oldum her işini üstlendim hasta diye kıyamadım.Hacca gitti,taşındı,oğlunu evlendirdi hiçbir işe el sürdürmedim kıyamadım çünkü çok dayanıksız.Hamileliğim boyunca yanımda olmadı maalesef eniştemi yalnız bırakamıyormuş tek başına yemek alıp yiyemezmiş koca adam.Alındım ama olsun napayım Rabbim büyüktür.Ben tek başıma bu işlerin üstesinden geleceğime inanıyorum.Rabbim kuluna dayanamayacağı yükü yüklemezmiş.
Şöyle yaşlı temiz teyzelere hayranım Allah rahmet eylesin pamuk anneanneni.Gencecik insanlar duş almaktan acizler.
Senin cimcime de aynı benim cimcime gibi sizin yatağınız kocaman ve çok rahat der.Bu gece babasıyla uyudu ben de onun yatağında uyudum 2 saat ne kadar rahat yatağı halbuki:) Bizim yanımızda olmak istiyorlar büyüyünce zaten gelmeyecekler biraz daha tadına varsınlar.:)Vaktin olunca gidersin canım
aynen yahuu birde hoşuna gidiyor baba yataktan kalkınca oh bee burda çok yer varıyor :)))
Canım sana şöyle söyleyeyim ameliyatı taa 2000 yılında oldu ben de 16 yaşımdaydım detayları hatırlamıyorum.Bir ay falan yattı.Sonra bir kalktı hemen işlere girişti yastıkları döktü,yorganları sakız gibi bembeyaz yıkadı.Sorularına cevap veremedim canım çünkü bilmiyorum detayları.Annene geçmiş olsun ama şimdi aklıma geldi amcamın karısı yengem rahmini aldırdı.Onun karnını yarmadan yaptılar ameliyatı yani alttan aldılar.Şimdi evinde yalnız 20 gün falan oldu ameliyat olalı.5 kilodan fazla yük kaldırmama süresi ne kadar ki ömür boyu değildir herhalde.
Sağol canım evet annemi kaybettim 5,5 yıl oldu aklıma gelmediği bir gün bile yok hep yaşıyorum onunla.Geçen gün rüyama girdi kalabalık arasında beni gördü ağlayarak bana koştu sıkı sıkı sarıldı öptü.O da hissediyor yanımda istiyor((
Abdominal Çok üzüldüm cnm. Tabiki oda özlüyodur kuzusunu. Mutlaka gözetiyodur seni oralardan biyerlerden. 5kg bile kaldiramazsin dediği olay en az 6 ay ve aynı hastanede bu ameliyatı olan 2 kadınla konuştuk, birinin 1.5 yıl olmuş diğerinin 1 yıla yakın. Çok sorun yaşamıslar. Hala aciyomus ameliyat yerleri vs. Sağol cnm ilgilendiğin için. Teşekkürler..
B'nde L aldım canım ama bana o bile çok ufak gelir ben normalde L xl filan giyrmBende az önce sipariş verdim normalde M giyiyordum L aldım olur herhalde sen hangi beden aldın cnm
Hic destek degiller cnm.ne tuhf insnlr araba almayin.kaza yaprsiniz ewi almayin kirays vermetin kiraci mahveder.biz naocz o zmn.bnm derdimde borc devil ogluna tenezxul edip vermemesi bide bnm yanimda 5 milyara koltuk takimi begndim onu slcm diyo.biz ewlndigimizde bayburta gotrmedik dedik samsunda bankaya koyarz.snrada kaldi oyle.bnde guvndim oylece kldi bankayada yok cok para aliyolr kirasi icin fln filsn derkn.kaldi oyle.
Uykusuz bir gecenin ardından sabaha doğru kızımın kıvranması ile uyandım.Kusmaya başladı ardından ishal.Dün bütün çamaşırları bitirmiştim güya.Az önce halıya da kaçırdı ev berbat oldu bir sürü kakalı çamaşır beni bekliyor.Az önce yıkadım kızımı ohh diyor duş iyi geldi:))Bana hiç rahatlık yok anlaşılanSağlık olsun napalım
Amin canım sağol ahh hayatta olsaydı çırpınırdı benim için ama maaleseaf ömür yetmedi.Veren Allah alan Allah.Senin ablanın küçük çocuğu var canım ona rağmen gelicem diyor sağolsun.Ablam benden 15 yaş büyük 3 çocuğu var en küçüğü 18 yaşında üniversitede büyük oğlu evli.Benim eşim de diyor sen herşeyine koşuyorsun ama sana hiçbir katkısı olmuyor diye ben de diyecek söz bulamıyorum.Kimseye bahsetmiyorum canım çok düşkünüm ben ablama ilk defa buraya yazıyorum hatta böyle düşünmek bile acaba ben kötümüyüm diye düşündürüyor.Çalışıyor ablam 20 gün izne ayrıldı bir gün geldi yanıma banyo falan akıtılacaktı ben yapamam dedi.Allah kimsenin eline düşürmesin hep böyle dua ederimSağol canım. Senin annenede Allah rahmet eylesin. hayatta olsaydı destekçin olurdu. ablandan beklemende çok doğal. enişten açlıktan ölmezdi ya. bide şimdi eşlerde işin içine girdi. ben ablamda 2 doğumunda da hastanede kaldım. 2. sinde evliydim. eşimi yalnız bıraktım ama şimdi ben hamileyim ve ablam ben kalıcam diye tuturdu 2 çocuğu var biri 1,5 yaşında. kalmasaydı eşimin bişey demeye hakkı yoktu çünkü kızı küçük ama müsait olup kalmasa benim eşim derdi. bundan sonra sende ablana koşmayacaksın diye.
Evet canım haklısın bende öyle düşünüyorum şimdilik arada bi gelip yatıyor.. benim kız da öyle diyor aslında hiç rahat değil bizim yatak ama işte yatacak ya bahane bol bu cimcimelerdeSenin cimcime de aynı benim cimcime gibi sizin yatağınız kocaman ve çok rahat der.Bu gece babasıyla uyudu ben de onun yatağında uyudum 2 saat ne kadar rahat yatağı halbuki:) Bizim yanımızda olmak istiyorlar büyüyünce zaten gelmeyecekler biraz daha tadına varsınlar.:)
Aynen ya, normalde bu kadar herşeyi takan bir tip değilimdir ama bu bebiş beni böyle yaptı... :)bak acaba evham mı yapıyorum derken bile evham yapıyorsun :) ilacın zararı olsa doktor vermezdi zaten canım. çok şükür sancın çıkmamış. tadını çıkar. zaten ne kaldı şunun şurasında bitiyor
:) düzeldi mi bari :)
kocaman olmuştur fıstık. gidinde bizede güzel haberler verin
hahhahah ben evimi taşıyacağım diye kara kara düşünüyorum.
Annemde kalıyorum (onlarda annemin ameliyatı için şehir dışındalar işe yakınlığından dolayı evlerinin anahtarı bizde) onun evinide batırdım. Şimdi 2 ev var ama bende yapacak hal yok.
Canım sıcak ve nem bunaltıyor. Ben kapı pencere dayıyorum eşim ardımdan gidip kapatıyor. En sonunda nasıl bağırdıysam tırsıp gitti. Dondurma misali eriyorum adam cereyanda kalma diyor.
Hayırlı haberlerle gel inşallah
NTSde ben hep uyur pozisyona geçiyorum bakalım senin nasıl geçecek
Günaydın canım iyiyiz bu gece gene sıcaktan ter içinde kaldık.. hadi hayırlısı guzelnhaberlerle gel inşallah canim bakalım minik bebis nasil
Sağol canım.Allah sonumuzu hayır eylesin.inşaallah kızımınki uzun sürmez son zamanlarım ben de zorlanıyorumgeçmiş olsun kızına. ishal salgın şu sıralar. zaten suriyelilerden sonra çok sık ishal salgınları yaşandı. Türkiyede biten hastalıklar geri gelmeye başladı. menenjitten çocuk ölümleri filan. benim doktorumunda oğlu kusma ishalle din burada yatıyordu. geçen haftada bende vardı. burada çok arkadaşın çocuğuda öyle. aşı takvimine dikkat etmek lazım bebekler doğunca. şuan oralık çok değişti
Canım ben memorial a gidiyorum, muayene ücreti dışında 20 lira alıyorlar.. 78 biraz fazlaymış gerçektenKızlar nst için ne kadar ödüyorsunuz? 78 aldılar ve çok fazla geldi gerçekten
Amin canım sağol ahh hayatta olsaydı çırpınırdı benim için ama maaleseaf ömür yetmedi.Veren Allah alan Allah.Senin ablanın küçük çocuğu var canım ona rağmen gelicem diyor sağolsun.Ablam benden 15 yaş büyük 3 çocuğu var en küçüğü 18 yaşında üniversitede büyük oğlu evli.Benim eşim de diyor sen herşeyine koşuyorsun ama sana hiçbir katkısı olmuyor diye ben de diyecek söz bulamıyorum.Kimseye bahsetmiyorum canım çok düşkünüm ben ablama ilk defa buraya yazıyorum hatta böyle düşünmek bile acaba ben kötümüyüm diye düşündürüyor.Çalışıyor ablam 20 gün izne ayrıldı bir gün geldi yanıma banyo falan akıtılacaktı ben yapamam dedi.Allah kimsenin eline düşürmesin hep böyle dua ederim
10 tl aliyorlar bizde. Tekirdag dayim benKızlar nst için ne kadar ödüyorsunuz? 78 aldılar ve çok fazla geldi gerçekten
B'nde L aldım canım ama bana o bile çok ufak gelir ben normalde L xl filan giyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?