- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.961
Malesef doğru söylüyosun. Hele o dolmuşlar otobüsler... Bir duş bir deodorant bir temiz giysi. Sanki çok zor. Benim tanıdığım bütün çok süslü kadınlar pis. Süslenmekten temizlenmeye vakit olmuyo galiba diyorum. Hele en çok hemşireye doktora birde ağdacılara üzülüyorum valla. Birde kadınların eşleri için her zaman temiz olması gerek işin birde bu yanı var.ben 2 yıl servis hemşireliği yaptım. gördüklerime inanamazsınız. bazı hastanın odasına girmeden nefesimi tutardım ve genelde de yaşlı teyzeler genç kadınlardan daha temiz olurlardı gelirlerken. benim canım anneannem de çok hastalık çekti ölene kadar. en son hastaneye muayeneye gitti yatış verdiler çantasını bize emanet etti. zaten bir dahada çıkamadı hastaneden. o çanta aynen durur verdiği gibi. içinde ıslak mendili parfümü, altına kaçırırsa diye kumaştan bezler koyardı. yıkanmış ütülenmiş bezleri, tarağı çıktı. 1 kere duş alamdan, ağdasını yaptırmadan hastaneye gitmemiştir ölüm kalım var diye. şimdiki nesil daha pis bence. dıştan bak kokoş. bi yatıyorlardı bize evlere şenlik
uff canım çok şişmiş dr na söyledin mi benimde çalışırken çok şişiyordu sürekli aşağıda tutmaktan artık daha azaldı benim ellerim parmaklarım çok uyuşuyor hissetmiyorum.rabbim yardımcımız olsunKızlar Ayakları şişenler hiç bu kadar şişti mi acabatüm gün yatıyorum annem herşeyimi hazırlıyor buna rağmen geçmiyor. Ayaklarım çatlamaya başladı artık şaka gibi çatlak kremlerini sadece ayaklarım bitirdi tuzlu da sevmem neden oluyor anlamıyorum şuan palet gibi ayakkabılar ucundan sığmıyor bile artık çok komik oldum ben ya
Ben de hizmet memoriale gidiyorum senin hangi hastane?Canım ben memorial a gidiyorum, muayene ücreti dışında 20 lira alıyorlar.. 78 biraz fazlaymış gerçekten
İnan görümcem dedi ki nasıl haber vercem hamile olduğunu şimdi bana böyle dedi, bende dedim söyleme daha iyi. Taa 5 aylıktı haberi oldu zaten arayıp tebrik etmeside bir 2 ay aldıOylelerine Allah 5 tane versin bi anda gecer bizi :) tobe yarabbim.ne tuhf insanlr var.bn o yuzden.gozden.cok.korkuyorum.isteyen var istemeyn varv
Ben yarın gitcem dönünce yazarım canım.ben biniyorum canım mecburen.ya o çatı muyenesinden çok tırsıuom nasıl olacak acımazmı bebege zarar vermezmi olanlar yazsın lütfen bana az kaldı 37.hafta yaparım dedi dr herşey normalse normal doğum olur dedi
Kızlar nst için ne kadar ödüyorsunuz? 78 aldılar ve çok fazla geldi gerçekten
Maalesef canım, bilmiyodum bendeOna ayrıca para mı ödeniyomuş
nasıl bi mantık o kiracı mahveder diye ev mi alınmazmış. eşin heralde kimseyi kırmak istemiyor. ne seni ne onları. halbuki anne babası. rahatlıkla diyebilmesi lazım ama bazı erkeklerin yapısı böyle oluyor. benim eşim babasından çok rahat ister ama eniştem ablamı çatlatır. ne borç isteyebilir ne de kendilerine olan borcu ödemelerini. evlenirken yapmadıkları çok şey oldu. ablam hep konuş ailenle dedi. konuşmadı. sonra erkek kardeşi evlendi o istedi on ayaptılar. bu sefer eniştem bozuldu. ablamda dedi ona ağlamayana meme vermezler. şimdi hiç üzülme. huyla alakalı. gönül kırmak istemiyor ama olan senin sinirlere oluyor
geçmiş olsun kızına. ishal salgın şu sıralar. zaten suriyelilerden sonra çok sık ishal salgınları yaşandı. Türkiyede biten hastalıklar geri gelmeye başladı. menenjitten çocuk ölümleri filan. benim doktorumunda oğlu kusma ishalle din burada yatıyordu. geçen haftada bende vardı. burada çok arkadaşın çocuğuda öyle. aşı takvimine dikkat etmek lazım bebekler doğunca. ş
Aynn cnm.hos esjm.istediginde ne diyolrsa.bnmki babam.gbi isteyemiyo bisey bnmde annm gbi sinir oluyorum.bozuldulr bn burda kaliorum die ams kusura bknasinlr altina bez bagla suyu az ic dedi guya sakayla kv.snrada babamin gelecegini duyunca bizde bulduk araba bize gelsin oldu gozkerim doldu :) korkuyorum annem gbi ilerde seker hastasi olcam diye hep uzuntuden.oldu anneme.bnm simdi kizimi dusunmm lazim.onu hayal edip gunlerimi dolduruyorum.esimde anasiyla ailesiyle vakit gecirsin bni seminerden cikinca ariyo.iki dakika ewde aramiyo cunku ewde oyun.oynick uznck burda karisi hamile az konusayim.moral vereyim yok.nasıl bi mantık o kiracı mahveder diye ev mi alınmazmış. eşin heralde kimseyi kırmak istemiyor. ne seni ne onları. halbuki anne babası. rahatlıkla diyebilmesi lazım ama bazı erkeklerin yapısı böyle oluyor. benim eşim babasından çok rahat ister ama eniştem ablamı çatlatır. ne borç isteyebilir ne de kendilerine olan borcu ödemelerini. evlenirken yapmadıkları çok şey oldu. ablam hep konuş ailenle dedi. konuşmadı. sonra erkek kardeşi evlendi o istedi on ayaptılar. bu sefer eniştem bozuldu. ablamda dedi ona ağlamayana meme vermezler. şimdi hiç üzülme. huyla alakalı. gönül kırmak istemiyor ama olan senin sinirlere oluyor
geçmiş olsun kızına. ishal salgın şu sıralar. zaten suriyelilerden sonra çok sık ishal salgınları yaşandı. Türkiyede biten hastalıklar geri gelmeye başladı. menenjitten çocuk ölümleri filan. benim doktorumunda oğlu kusma ishalle din burada yatıyordu. geçen haftada bende vardı. burada çok arkadaşın çocuğuda öyle. aşı takvimine dikkat etmek lazım bebekler doğunca. şuan oralık çok değişti
canım inan ille ilgisi yok ben istanbuldayım aynı inan eşim hiç söylemez gecen çok kalabalıktı vergi dairesindeydik bir adama eşim hamile rica etsem yer verirmisiniz dedi adam ne dedi biliyormuusn hamileyse hamile banane dedi eşim tek kelime etmedi anladı seviyesini rabbim ıslah etsinAy bayburtta millet goruyodu malmal bakiyo snrada kafasini ceviriyo.ne bakiyosun diceksin yer versene.olmick.hanzo cok.dikkat et canim gene herturlu sknti minibus dolmus fln
Bana cektirmedi dun.doktr.kesin bnde veririm kac milyon para.vay anasini resmn soyuluyoruz ozeldeOna ayrıca para mı ödeniyomuş
Tatlim afedersin işemis gibi oluyorum terden karnida hamileler icin ama iz yapiyo cokkülotlu çekilecek dert değil canım yaa. bide karnımı sıkar sanki o. bana öyle geldi giymedim ama
Bn bayburttaykn.olmustuda cnm.ondn oradan.bahsettim dun dolmusta butun.herkes ankarada bn binince yuzunu cevrdi snra bi adam sagolsun yer verdi.insanlik zaten yoktuda tastikledim.yani.ne tuhf ya senin dengeni sagliyamadigini goruyolr bakiyolr gozunun icine bibyer veren.olmuyocanım inan ille ilgisi yok ben istanbuldayım aynı inan eşim hiç söylemez gecen çok kalabalıktı vergi dairesindeydik bir adama eşim hamile rica etsem yer verirmisiniz dedi adam ne dedi biliyormuusn hamileyse hamile banane dedi eşim tek kelime etmedi anladı seviyesini rabbim ıslah etsin
Seni cok takdir ediyorum masallah insan kendini yormamali tabi tum gun evdeyken mumkin olmuyo tabieşimde evde olunca zaten benden daha fazla şey bekliyor. şimdi izne çıksam hamileyim diye çok beklentisi olmaz ama sürekli evde olsaydım onunda beklentisi daha farklı olurdu. şimdi şu gömleğimi ütüler misin yarın giyeyim diyor. ütülülerden seç giy. bu saatte yapamam yeni oturdum diyorum anlıyor çünkü aynı anda çıkıyoruz evden. hemen hemen aynı saatte giriyoruz. ben bide yemek, masa bulaşık uğraşıyorum. h.içi mecbur kalmadıkça ekstra işlere kapalıyım
Bana cektirmedi dun.doktr.kesin bnde veririm kac milyon para.vay anasini resmn soyuluyoruz ozelde
Çok geçmiş olsun üşüttü heralde inş tekrarlamaz.Uykusuz bir gecenin ardından sabaha doğru kızımın kıvranması ile uyandım.Kusmaya başladı ardından ishal.Dün bütün çamaşırları bitirmiştim güya.Az önce halıya da kaçırdı ev berbat oldu bir sürü kakalı çamaşır beni bekliyor.Az önce yıkadım kızımı ohh diyor duş iyi geldi:))Bana hiç rahatlık yok anlaşılanSağlık olsun napalım
Ben de aynı şeyi düşünüyorum belki de eniştemden kaynaklı aslında iyi bir insan eniştem ama.Allah bana sağlık,güç versin oğluma sağlııkla kavuşayım.canım ellere karıştık artık. eşlerde tabiki dikkat ediyor böyle şeylere. senin kötü olmanla alakası yok. kız kardeş gibisi var mı. insanlar görümcelerinden eltilerinden yardım bekliyor. ablan seninle aynı acıyı yaşamış biri. annesizlik ne demek bilir. 4 elle sarılması lazım ama belkide enişten izin vermiyordur. evde belkide gelip kalabilmek için savaş veriyordur sana böyle yansıtıyordur canım.
78 miKızlar nst için ne kadar ödüyorsunuz? 78 aldılar ve çok fazla geldi gerçekten
Sağol canım inş tekrarlamaz üşüttü herhalde geceleri serin oluyor bir de yatmadan önce çok karpuz yedi o da yapmış olabilir.Şimdi uyudu ben de çamaşırlarını akıttım attım makineyeÇok geçmiş olsun üşüttü heralde inş tekrarlamaz.
Tabi herşey yolundaysa doğum anındada bi sorun çıkmazsa niye sezeryan niye olsun kiKızlar bebegın kafası doğum kanalına girerse sezaryena döndürulmuyormus.dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?