2015 Temmuz Anneleri

Malesef doğru söylüyosun. Hele o dolmuşlar otobüsler... Bir duş bir deodorant bir temiz giysi. Sanki çok zor. Benim tanıdığım bütün çok süslü kadınlar pis. Süslenmekten temizlenmeye vakit olmuyo galiba diyorum. Hele en çok hemşireye doktora birde ağdacılara üzülüyorum valla. Birde kadınların eşleri için her zaman temiz olması gerek işin birde bu yanı var.

uff canım çok şişmiş dr na söyledin mi benimde çalışırken çok şişiyordu sürekli aşağıda tutmaktan artık daha azaldı benim ellerim parmaklarım çok uyuşuyor hissetmiyorum.rabbim yardımcımız olsun

Oylelerine Allah 5 tane versin bi anda gecer bizi :) tobe yarabbim.ne tuhf insanlr var.bn o yuzden.gozden.cok.korkuyorum.isteyen var istemeyn varv
İnan görümcem dedi ki nasıl haber vercem hamile olduğunu şimdi bana böyle dedi, bende dedim söyleme daha iyi. Taa 5 aylıktı haberi oldu zaten arayıp tebrik etmeside bir 2 ay aldı bende nazardan korkarım. Eksik olsunlar.

Ben yarın gitcem dönünce yazarım canım.

Aynn cnm.hos esjm.istediginde ne diyolrsa.bnmki babam.gbi isteyemiyo bisey bnmde annm gbi sinir oluyorum.bozuldulr bn burda kaliorum die ams kusura bknasinlr altina bez bagla suyu az ic dedi guya sakayla kv.snrada babamin gelecegini duyunca bizde bulduk araba bize gelsin oldu gozkerim doldu :) korkuyorum annem gbi ilerde seker hastasi olcam diye hep uzuntuden.oldu anneme.bnm simdi kizimi dusunmm lazim.onu hayal edip gunlerimi dolduruyorum.esimde anasiyla ailesiyle vakit gecirsin bni seminerden cikinca ariyo.iki dakika ewde aramiyo cunku ewde oyun.oynick uznck burda karisi hamile az konusayim.moral vereyim yok.

Ay bayburtta millet goruyodu malmal bakiyo snrada kafasini ceviriyo.ne bakiyosun diceksin yer versene.olmick.hanzo cok.dikkat et canim gene herturlu sknti minibus dolmus fln
canım inan ille ilgisi yok ben istanbuldayım aynı inan eşim hiç söylemez gecen çok kalabalıktı vergi dairesindeydik bir adama eşim hamile rica etsem yer verirmisiniz dedi adam ne dedi biliyormuusn hamileyse hamile banane dedi eşim tek kelime etmedi anladı seviyesini rabbim ıslah etsin

Bn bayburttaykn.olmustuda cnm.ondn oradan.bahsettim dun dolmusta butun.herkes ankarada bn binince yuzunu cevrdi snra bi adam sagolsun yer verdi.insanlik zaten yoktuda tastikledim.yani.ne tuhf ya senin dengeni sagliyamadigini goruyolr bakiyolr gozunun icine bibyer veren.olmuyo

Seni cok takdir ediyorum masallah insan kendini yormamali tabi tum gun evdeyken mumkin olmuyo tabi

Çok geçmiş olsun üşüttü heralde inş tekrarlamaz.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum belki de eniştemden kaynaklı aslında iyi bir insan eniştem ama.Allah bana sağlık,güç versin oğluma sağlııkla kavuşayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…