- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.981
Ben medipolde 30 ödüyorum yaa78 mi
Ben 10 lira ödüyorum medilife ta arkadaşım medipolde 5 lira ödüyormuş
Karpuzda iice tetiklemiş olabilir Allah yardımcın olsun.Sağol canım inş tekrarlamaz üşüttü herhalde geceleri serin oluyor bir de yatmadan önce çok karpuz yedi o da yapmış olabilir.Şimdi uyudu ben de çamaşırlarını akıttım attım makineye
Aminn canım hepimizin mevlam yardımcısı olsunKarpuzda iice tetiklemiş olabilir Allah yardımcın olsun.
Istanbulda öyle degil Allah'tan gören hemen kalkıp yer veriyor birde esım yanımdaysa onada veriyorlar:)Bn bayburttaykn.olmustuda cnm.ondn oradan.bahsettim dun dolmusta butun.herkes ankarada bn binince yuzunu cevrdi snra bi adam sagolsun yer verdi.insanlik zaten yoktuda tastikledim.yani.ne tuhf ya senin dengeni sagliyamadigini goruyolr bakiyolr gozunun icine bibyer veren.olmuyo
hanı o an sezeryana döndürmek durumunda kalırlarsa donduremıyorlarmı?yanı acil bir durumda.yada ıkınamazsak falan:/Tabi herşey yolundaysa doğum anındada bi sorun çıkmazsa niye sezeryan niye olsun ki
Canm sicaklar etkili bencede cunku tuz orani genelde ayni bende hatta hava sicklrndn dolayi daha fazla su icyrm ama daha fazla sisyrm.
Sıcaklarla çok alakalı canım bence. Çünkü ben hiç bu kadar uzun Süreli şişmemiştim İstanbul a bi geldim bidaha inmedi hiç biyerim
Zor canm sislkte zor variste allah yardmcmz olsnCanim iste sizin ayaklariniz sisiyor benimde varisim sabah kalkiyrum ne guzel inmis dedigin gibi aksama kadar ayakta is btmiyo aksam cok kotu halde sicakta varis corabi gymek eziyet gecen hem giydim hem agladim sinirden eziyet
iyi olmana sevndm cnm ne guzel eglen kizinla kucuk kizcnde gelince ucunz gezersnz@fallenangel8Seymasevde kizlar iyiyim merak etmeyin , dogurmadim :) bu aralar cok yogun hersey kizin birsuru bulusmalari randevulari filan var arkadaslariyla kendisini gezdiriyoruz:) sicaklar oralarida basmis galiba vallahi buraya cok once geldigi icin alistim artik ben yalniz burasida son 3-4 gundur 39-40 derece civari ve asiri nem var bugun kizimin arkadaslari ve anneleri ile bulustuk havuza goturduk orda bayilmadim ya artik hicbir sekilde bayilmam:):) seymasevdecim nedir bu durumun yahu bebis gelmek bilmedi, 3 cm aciklik dikkat et bisey kacmasin iceri:):) bizde enteresan bir durum yok, gun sayiyoruz artik. Ikincide yalanci sancilar cok olacak demisti doktorum bir suredir vardi zaten ama bu son gunler doguruvericm saniyorum bazen:) Yarin esimin is arkadaslari ikinci bir babyshower duzenlemisler bir turk restoraninda, gelecek kimseyi tanimiyorum yalniz:):) o yuzden esimde gelecek:) durduk durduk birden iki babyshower yapildi bu cocukta:)
Okuyadim hic gecmisi, Busra'dan sonra doguran oldu mu? Herkesin keyfi yerindedir insallah. Kolay gelsin hepimizeeee, geri sayim basladi:)
Cnm ben ayrldm izne evde yatym diom bir dun yattm biraz cnm.skldi ama bugun yatmycm biseyler toplyp yikycm ev toplama isine hazrlk olsn die yoksa sklyr insanGünaydın kızlar
Gün geçtikçe uyku problemi artıyor bende, birde ağrılar var. Off annem ne güzel bakardı bana ama şimdi oda gitti. Yalnız kaldım. Doğum iznine ayrılacağım bugün son ve evde tek nasıl zaman geçecek hiç bilmiyorum.
cnm bende var onlardn cok rahat olyr yoksa o su doldrlnlrdn var onunla yapamzdm.o gün bitiremedinz mi canım eşinle. küçük süpürgeler oluyor ya hafif onlarla süpürüp viledayla silsen dinlene dinlene. benim yok o süpürgelerden bende eşime diorum alda bari rahat rahat süpüreyim. çocuk oluncada iyi olur onlar
gnydn cnm yorlmstr tabii iyice dinlensn sende biraz rahat et :) cimcimee babayi atyr bile yataktn :))Günaydın kızlar nasılsınız dün guya sağlık merkezine gidicekim ama elektirik ordada yoktur diye gitmedim bugün gidicem evi biraz toparlayinca çıkarım benim kız dün o kadar yorulmuş ki ha la uyanmadi fındık faresi :) yoksa şimdiye yatağa gelir anne bak ben burada uyudum babamda yataktan kaçırdım derdi :))
Gnydn cnm iyiyz biz yok daha kimse bakalm diger dogrn kim olck :)Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Doğum yapan var mı?
Cnm kimdeden hayr olnyr maalesef yakin arkdsm dedgn kimse bile arayo naslsn demyr o yuzden bosver sende ona gore mesafe koyarsn arana cunku bunlar unutlmyr ben oyle yapcm.mesela gecen gun arkdsm aradi napyrsn yaa hic aramyrsn insn arar hal hatr sorar dio bir kizdm dedm ben hamileym sen nekadr aradn beni birde bana sitem edyrsn sonra dio hastaneye gecnce haber et hemen gelrm bakarz dedm gectm. Hem suclular hemde uzerine bana cemkiryr.İçimden dedim iş başa düştü kendi ışını yap yoksa sana kimseden hayır yok diye.çamaşır makınam bir dolabın içinde çamaşırları koyarken dolabın kenarına kafamı vurdum.olduğum yerde oturdum kaldım ağlamaya başladım.hemde nasıl o kadar sınırım morelım bozuldu kı anlatamam hıçkıra hıçkıra ağladım.kımsesısz hissettim kendimi.belkide kafamı vurup bayılsam kimsenin saatlerce haberi olmayacaktı.kafam acımadı aslında içim acıdı.bu kadar mı kotu bir ınsandım ben.hamile kalmadan önce gezip tozdugumuz aile dostları akrabalar neredeler.gunlece eşimle seyehat ettiğimiz karı koca çiftler neredeler.ben olsam kosa kosa gıtmezmıydım.kaç arkadaşım taşındı evlerini tırnaklarımla temızlemedım mı hemde çalışıyordum tek hafta sonumu ayırarak yapmadım mı?insan dostunu düşmanını bu günlerde görüyor.
Cnm bebegn kilosunu takma tansiynunu dusun bence sadece bebek dogunca tosun olur hemen kilo alyrlrms dogunca.günaydın kızlarrr... tansiyonumdan dolayı 3 güne bir doktor kontorulune gidiyoruz ilaç kullnıyorum malesef....
ve normalde sat a göre 36 hftalık olmam gerekirken 34 haftalık gözüküyorum doktorum dün oyle söyledi..2300 gr olmuş bebeğim üzüldüm kilo almamış geriden geliyor diyee....
cnm sen kendine nie bukadr stres yaoyrsn . bak stresten bisey olck boyle yaprsn olmaz ama sakin ol heomz o yollardn gecyrz bukadr strese skntiya girmene gerek yok ki masallah herseyde yolunda.Kızlar selammm, dün nst ye gittim şükür sancım çıkmadıama dünü kendime zehir ettim tabii, stres yaptım ya gene çıkarsa sancı diye.. başıma ağrılar girdi yani, nst boyunca da çok stresliydim sesler geldikçe acaba sancı mı diye korkup durdum..
bilmiyorum ben mi çok abartıyorum bu sancı işini ya? çok mu erken yoksa normal mi benim dönemim için ufak tefek sancılar? boşu boşuna stres mi yapıyorum diyorum bazen, benim evhamım yüzünden bi sürü ilaç içiyorsam boş yere diyorum
Mrb cnm naslsnmerhaba güzel annelerrrrrr
ıkınamıyorsun diye kimse sezaryana almaz:))açılmış 10 cm, bebek geliyor, 2 3 ıkınmalık iş varken niye kessinler ki durduk yere.hanı o an sezeryana döndürmek durumunda kalırlarsa donduremıyorlarmı?yanı acil bir durumda.yada ıkınamazsak falan:/
bende çıkcam izne :)) bakalım nasıl geçecek günlerim. hastane çantamı hazırlıycam inş ilk işKizlar nabersnz anck bitrdm yaw gecmisi :) okurken bir dunya terledim :)) simdide yemek yapmam lazm esim 15 te ise gitck sonra evde yalnzm bu evde kalmk beni bunalima sokck ya kendime is bulyrm hep bugunde biseyler yikcm hep makinada. Yoksa vakit gecmyr.
10 muuu acayip sinir oldum ya zaten her konuda pahalı bir hastane ama nst nedir yani 10 dk için 78 lira kazıklandımm yine78 mi
Ben 10 lira ödüyorum medilife ta arkadaşım medipolde 5 lira ödüyormuş
Bende 40 tl ödüyorum. kendi doğum yapacağım hastanede 70 tl istiyor.10 muuu acayip sinir oldum ya zaten her konuda pahalı bir hastane ama nst nedir yani 10 dk için 78 lira kazıklandımm yine
Olur canim bende oyle yaptımoyemadafaka post: 41415930 .!.:Kızlar hastane çantasına koymak için bir biberon birde emzik kaynatıyorum deterjan filan koymadan yaptım bu temizlik yeterli olur dimi?
Kızlar hastane çantasına koymak için bir biberon birde emzik kaynatıyorum deterjan filan koymadan yaptım bu temizlik yeterli olur dimi?
Anladim cnm. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Bnm annemde aile hekimine gitmiş. Sana hiç HPV taraması yapildimi diye sormuşlar. Oda yok yapılmadı demiş. Yapmışlar taramayi. Smear gibi bişey heralde. HPV 16 yüksek çıkmış. Oda rahim ağzı kanseri yapıcı bi hücre. Biyopsi falan yapildi. " Şuanda kanser degilsin ama ilerde olabilirsin. Ya 3 ayda bir düzenli takip yaptircan yada rahmini alalım kurtul. "demiş dr. Bizde tam ameliyat olacakken son anda vazgeçtik dediğim durumlardan dolayı. Takip kararı aldık. Çünkü annemin çok şükür gerçekten hiçbir şikayeti yok. Ne ağrı ne sızı ne kanama hiçbişey. Ondan cesaret edemedik
Döndürürler canım olur mu öyle şey çocuk orda mı kalıcak.Istanbulda öyle degil Allah'tan gören hemen kalkıp yer veriyor birde esım yanımdaysa onada veriyorlar:)
hanı o an sezeryana döndürmek durumunda kalırlarsa donduremıyorlarmı?yanı acil bir durumda.yada ıkınamazsak falan:/
iyiyim canım sen nasılsın. cumartesi izne cıkıyorum inşallah.Mrb cnm naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?