2015 Temmuz Anneleri

Istanbulda öyle degil Allah'tan gören hemen kalkıp yer veriyor birde esım yanımdaysa onada veriyorlar:)
Tabi herşey yolundaysa doğum anındada bi sorun çıkmazsa niye sezeryan niye olsun ki
hanı o an sezeryana döndürmek durumunda kalırlarsa donduremıyorlarmı?yanı acil bir durumda.yada ıkınamazsak falan:/

Sıcaklarla çok alakalı canım bence. Çünkü ben hiç bu kadar uzun Süreli şişmemiştim İstanbul a bi geldim bidaha inmedi hiç biyerim
Canm sicaklar etkili bencede cunku tuz orani genelde ayni bende hatta hava sicklrndn dolayi daha fazla su icyrm ama daha fazla sisyrm.
Canim iste sizin ayaklariniz sisiyor benimde varisim sabah kalkiyrum ne guzel inmis dedigin gibi aksama kadar ayakta is btmiyo aksam cok kotu halde sicakta varis corabi gymek eziyet gecen hem giydim hem agladim sinirden eziyet
Zor canm sislkte zor variste allah yardmcmz olsn
iyi olmana sevndm cnm ne guzel eglen kizinla kucuk kizcnde gelince ucunz gezersnz

Cnm ben ayrldm izne evde yatym diom bir dun yattm biraz cnm.skldi ama bugun yatmycm biseyler toplyp yikycm ev toplama isine hazrlk olsn die yoksa sklyr insan
cnm bende var onlardn cok rahat olyr yoksa o su doldrlnlrdn var onunla yapamzdm.

gnydn cnm yorlmstr tabii iyice dinlensn sende biraz rahat et :) cimcimee babayi atyr bile yataktn :))

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Doğum yapan var mı?
Gnydn cnm iyiyz biz yok daha kimse bakalm diger dogrn kim olck :)
Cnm kimdeden hayr olnyr maalesef yakin arkdsm dedgn kimse bile arayo naslsn demyr o yuzden bosver sende ona gore mesafe koyarsn arana cunku bunlar unutlmyr ben oyle yapcm.mesela gecen gun arkdsm aradi napyrsn yaa hic aramyrsn insn arar hal hatr sorar dio bir kizdm dedm ben hamileym sen nekadr aradn beni birde bana sitem edyrsn sonra dio hastaneye gecnce haber et hemen gelrm bakarz dedm gectm. Hem suclular hemde uzerine bana cemkiryr.
Cnm bebegn kilosunu takma tansiynunu dusun bence sadece bebek dogunca tosun olur hemen kilo alyrlrms dogunca.
cnm sen kendine nie bukadr stres yaoyrsn . bak stresten bisey olck boyle yaprsn olmaz ama sakin ol heomz o yollardn gecyrz bukadr strese skntiya girmene gerek yok ki masallah herseyde yolunda.

Kizlar nabersnz anck bitrdm yaw gecmisi :) okurken bir dunya terledim :)) simdide yemek yapmam lazm esim 15 te ise gitck sonra evde yalnzm bu evde kalmk beni bunalima sokck ya kendime is bulyrm hep bugunde biseyler yikcm hep makinada. Yoksa vakit gecmyr.

hanı o an sezeryana döndürmek durumunda kalırlarsa donduremıyorlarmı?yanı acil bir durumda.yada ıkınamazsak falan:/
ıkınamıyorsun diye kimse sezaryana almaz:))açılmış 10 cm, bebek geliyor, 2 3 ıkınmalık iş varken niye kessinler ki durduk yere.
gerekirse ebe fln eliyle bastırıyomuş kaburgaların altından.

başka acil durumda sezeryana döndürülür tabi. bebek kakasını yapmışsa,beklemeye vakit yoksa hemen acil alınıyor.

bende çıkcam izne :)) bakalım nasıl geçecek günlerim. hastane çantamı hazırlıycam inş ilk iş

OTE="cns_2007, post: 41415101, member: 102881"] K kutes benim annem 5 yıl önce oldu. ilk zamanlar yasakladı doktor ağır kaldırmasını. açık ameliyat olmamıştı. alttan oldu ama annemin başka sıkıntıları vardı o yüzden biraz problemli bi süreç yaşadık biz. yoksa ameliyatla ilgili sıkıntı yaşamadık[/QUOTE]
Anladim cnm. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Bnm annemde aile hekimine gitmiş. Sana hiç HPV taraması yapildimi diye sormuşlar. Oda yok yapılmadı demiş. Yapmışlar taramayi. Smear gibi bişey heralde. HPV 16 yüksek çıkmış. Oda rahim ağzı kanseri yapıcı bi hücre. Biyopsi falan yapildi. " Şuanda kanser degilsin ama ilerde olabilirsin. Ya 3 ayda bir düzenli takip yaptircan yada rahmini alalım kurtul. "demiş dr. Bizde tam ameliyat olacakken son anda vazgeçtik dediğim durumlardan dolayı. Takip kararı aldık. Çünkü annemin çok şükür gerçekten hiçbir şikayeti yok. Ne ağrı ne sızı ne kanama hiçbişey. Ondan cesaret edemedik Inşallah doğru karar vermişizdir.

Meraba kızlar nasılsınız ben hastanedeyim sabah geldik kontrol için. Bebişim de ben de iyiyiz çok şükür. Ben bir buçuk aydır sadece bir kilo almışım ama kızım maşallah 2946 gr olmuş. Tombik doğabilirmişiz teyzeleri doktorum haftasına göre biraz fazla dedi. Böyle giderse temmuz başında alabiliriz dedi. Ama ben korkuyorum açıkçası. Bebiş kilolu olursa normal doğum zor olmaz mı ya? Doktorum zaten normal doğum yanlısı. Asla sezaryen tavsiye etmiyor olumsuz Bi durum olmadığı sürece. İnşallah bebişim çok kilo almaz kızlar dua edin doğum kolay olsun. Bir ay bekleyemicez galiba.

Kızlar hastane çantasına koymak için bir biberon birde emzik kaynatıyorum deterjan filan koymadan yaptım bu temizlik yeterli olur dimi?

Anladim cnm. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Bnm annemde aile hekimine gitmiş. Sana hiç HPV taraması yapildimi diye sormuşlar. Oda yok yapılmadı demiş. Yapmışlar taramayi. Smear gibi bişey heralde. HPV 16 yüksek çıkmış. Oda rahim ağzı kanseri yapıcı bi hücre. Biyopsi falan yapildi. " Şuanda kanser degilsin ama ilerde olabilirsin. Ya 3 ayda bir düzenli takip yaptircan yada rahmini alalım kurtul. "demiş dr. Bizde tam ameliyat olacakken son anda vazgeçtik dediğim durumlardan dolayı. Takip kararı aldık. Çünkü annemin çok şükür gerçekten hiçbir şikayeti yok. Ne ağrı ne sızı ne kanama hiçbişey. Ondan cesaret edemedik Inşallah doğru karar vermişizdir.[/QUOTE]
Çok geçmiş olsunnn.... Aynı sorun bendede var bu yüzden normal doğum olmayacak... Tip 16 yüksek riskli bi tip malesef... Benimki tip 16 değil ama yine yüksek riskli grupta çok sinsi bi hastalık bu... Agrı sızı kanama hiç bi şikayet yapmıyor... Ama pat diyede kanser yapmıyor... Hastalığın 3 seviyesi var sonra kansere çeviriyor Allah korusun... Benim 2. Ve 3. Seviyeye geldi iki kere leep oldum... Doğumdan sonra yine olcam gibi gözüküyor

Döndürürler canım olur mu öyle şey çocuk orda mı kalıcak.
Ben ilk doğumda son ıkınmada becerememiştim ebe karnıma bastırarak yardımcı olmuştu itmeme okadar. Hemen Doğdu saniyeler içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…