2015 Temmuz Anneleri

10 muuu acayip sinir oldum ya zaten her konuda pahalı bir hastane ama nst nedir yani 10 dk için 78 lira kazıklandımm yine
Nere kız orası şaşırmışlar iice
Çocuğu karnımda besleyen büyüten sıkıntı çeken ben Sancı çekip ıkınıp sıkılıp doğuran ben onlarda para yiyip yan yatıp anca parmak atıp kontrol ederler
Valla çok sinirlendim

Sende ssinirlencek yer ariyon he
Saka bi yana cidden sacmalik her seye de para alinmaz ki...
Benimki de ozel hastane nst ye ayri para almiyorlar.

Kızlar nasılsınız ben bu gün çocuklara bayramlık aldım bayagi Yoruldum şimdi eve geldim alinacak bütün isler bitti çok şükür

Maşallah size yok kız çok tombik olmaz doğuramıycak kadar. Senin başka Kadınlardan ne eksiğin var hemencik doğurursun kolayca inş

Kızlar nasılsınız ben bu gün çocuklara bayramlık aldım bayagi Yoruldum şimdi eve geldim alinacak bütün isler bitti çok şükür
Aaaa erken değil mi yaw dedim ama haklısın ozaman o kalabalıkta kim çıkıp alıcak bende mi alsam bak şimdi aklıma söktün :)))

Ya sorma gecen banada aynısını diyen bir arkadaşım oldu.dedim ben yerımden oynayamıyorum sen gel diye:)
Valla hıç bilgim yok bu konularda
Döndürürler canım olur mu öyle şey çocuk orda mı kalıcak.
Ben ilk doğumda son ıkınmada becerememiştim ebe karnıma bastırarak yardımcı olmuştu itmeme okadar. Hemen Doğdu saniyeler içinde
ya bastırınca bebek zarar gormezmı?bıerde normal doğumda annem girebilir mı acvaba?

Valla hıç bilgim yok bu konularda
ya bastırınca bebek zarar gormezmı?bıerde normal doğumda annem girebilir mı acvaba?
sıkma canını sen dr lar ebeler ne günler için varlar. sen içini ferah tut yeter. kimse ilk bebekte herşeyi bilerek gitmiyor doğuma normal doğumda özel hastanede annen girebilir canım. fotografçılar giriyor sonuçta :))
kısmetse eşim gelecek benimle.

Yok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.
Ay benimki her doğumda doğumhanenin Kapısında hem ağlıyo hemde herkese mum tutturuyo. Eğer benim imzam olmadan ona dışardan bi müdahale suni Sancı vs verirseniz şöyle yaparım böyle yaparım diye bide habire görücem açın kapıyı diye dayanıyor ben Kapıdan görünüyorum gelip boynuma sarılıyo ağlıyo sanki o doğuruyo allahım böyle güzel anılara yenisi eklenicek inş bak Gözlerim doldu :)))

ay çok hoşuma gitti

bende çıkcam izne :)) bakalım nasıl geçecek günlerim. hastane çantamı hazırlıycam inş ilk iş
Canm hastane cantasi en fazla yarim saatlik is :) sonrasinda sklyr insan bende is bulyrm evde kendime yaotkxa rahatlyrm dern temzlk yapamyrm tasncz die evm cok dagink ay sonu gibi olck tasnma bende yavas yvas toplycm kolilere

On temizlik diyelim :) ya bende onlar yapiyo simdi etrafta dolaniyorum yoruluyorum sagolsunlar seninki daha kotu bide o kadar yakinsin yani.. artik cok agirlastik az kaldi uslu olur da bebisler insallah kimseye muhtac olmadan herseyimizi kendimiz yapariz.

Istanbulda yer mi veriyorlar valla bana su ana kadar bir kac kisi dışında kimse yer vermedi. Isten bile bu yüzden erken ayrildim. Aksam saatlerce yol sürüyordu. Bir de ayakta kalınca dayanamadım. Şu aralar da iş çıkış saatlerine kalmadan bir yerlere gidip geliyorum ama nadiren birileri yer veriyor.

Canm hastane cantasi en fazla yarim saatlik is :) sonrasinda sklyr insan bende is bulyrm evde kendime yaotkxa rahatlyrm dern temzlk yapamyrm tasncz die evm cok dagink ay sonu gibi olck tasnma bende yavas yvas toplycm kolilere
Sen de benim gibisin desene eşim bu ev cok dar tasinalim dedi. Ne zamandir isine yakin bir yer bulsun diye bekliyorduk. Simdi de bu hafta netlesecek diye bekliyorum. Gitmeyecegimi bilsem derin temizlige gircem yavas yavas ancak temizlerim. Ama gideceksem yeni evi temizlemek daha mantikli. Bekliyorum ben de mecbur. Ins kisa zamanda herşey netlesirde ben de ne yapacagimi bilirim. Bu ara bu pis evde dogum yaparim diye korkuyorum. :)

Masallah canm bebegine ins. Normal ve kolay dogm olur hakknzda hayrlisi olsn

Maşallah taberakellah ne iyi esin varmış ...
Benimkine de gelir misin diyorum sen istersen diyor ama.istem ii yor biliyorum
Zaten mega da almıyorlar doguma kimseyi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…