- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.001
Nere kız orası şaşırmışlar iice10 muuu acayip sinir oldum ya zaten her konuda pahalı bir hastane ama nst nedir yani 10 dk için 78 lira kazıklandımm yine
Valla arkadaşım dedi canımBen medipolde 30 ödüyorum yaa
Sende ssinirlencek yer ariyon heNere kız orası şaşırmışlar iice
Çocuğu karnımda besleyen büyüten sıkıntı çeken ben Sancı çekip ıkınıp sıkılıp doğuran ben onlarda para yiyip yan yatıp anca parmak atıp kontrol ederler
Valla çok sinirlendim
Maşallah size yok kız çok tombik olmaz doğuramıycak kadar. Senin başka Kadınlardan ne eksiğin var hemencik doğurursun kolayca inşMeraba kızlar nasılsınız ben hastanedeyim sabah geldik kontrol için. Bebişim de ben de iyiyiz çok şükür. Ben bir buçuk aydır sadece bir kilo almışım ama kızım maşallah 2946 gr olmuş. Tombik doğabilirmişiz teyzeleri doktorum haftasına göre biraz fazla dedi. Böyle giderse temmuz başında alabiliriz dedi. Ama ben korkuyorum açıkçası. Bebiş kilolu olursa normal doğum zor olmaz mı ya? Doktorum zaten normal doğum yanlısı. Asla sezaryen tavsiye etmiyor olumsuz Bi durum olmadığı sürece. İnşallah bebişim çok kilo almaz kızlar dua edin doğum kolay olsun. Bir ay bekleyemicez galiba.
Aaaa erken değil mi yaw dedim ama haklısın ozaman o kalabalıkta kim çıkıp alıcak bende mi alsam bak şimdi aklıma söktün :)))Kızlar nasılsınız ben bu gün çocuklara bayramlık aldım bayagi Yoruldum şimdi eve geldim alinacak bütün isler bitti çok şükür
Ya sorma gecen banada aynısını diyen bir arkadaşım oldu.dedim ben yerımden oynayamıyorum sen gel diye:)Canm sicaklar etkili bencede cunku tuz orani genelde ayni bende hatta hava sicklrndn dolayi daha fazla su icyrm ama daha fazla sisyrm.
Zor canm sislkte zor variste allah yardmcmz olsn
iyi olmana sevndm cnm ne guzel eglen kizinla kucuk kizcnde gelince ucunz gezersnz
Cnm ben ayrldm izne evde yatym diom bir dun yattm biraz cnm.skldi ama bugun yatmycm biseyler toplyp yikycm ev toplama isine hazrlk olsn die yoksa sklyr insan
cnm bende var onlardn cok rahat olyr yoksa o su doldrlnlrdn var onunla yapamzdm.
gnydn cnm yorlmstr tabii iyice dinlensn sende biraz rahat et :) cimcimee babayi atyr bile yataktn :))
Gnydn cnm iyiyz biz yok daha kimse bakalm diger dogrn kim olck :)
Cnm kimdeden hayr olnyr maalesef yakin arkdsm dedgn kimse bile arayo naslsn demyr o yuzden bosver sende ona gore mesafe koyarsn arana cunku bunlar unutlmyr ben oyle yapcm.mesela gecen gun arkdsm aradi napyrsn yaa hic aramyrsn insn arar hal hatr sorar dio bir kizdm dedm ben hamileym sen nekadr aradn beni birde bana sitem edyrsn sonra dio hastaneye gecnce haber et hemen gelrm bakarz dedm gectm. Hem suclular hemde uzerine bana cemkiryr.
Cnm bebegn kilosunu takma tansiynunu dusun bence sadece bebek dogunca tosun olur hemen kilo alyrlrms dogunca.
cnm sen kendine nie bukadr stres yaoyrsn . bak stresten bisey olck boyle yaprsn olmaz ama sakin ol heomz o yollardn gecyrz bukadr strese skntiya girmene gerek yok ki masallah herseyde yolunda.
Valla hıç bilgim yok bu konulardaıkınamıyorsun diye kimse sezaryana almaz:))açılmış 10 cm, bebek geliyor, 2 3 ıkınmalık iş varken niye kessinler ki durduk yere.
gerekirse ebe fln eliyle bastırıyomuş kaburgaların altından.
başka acil durumda sezeryana döndürülür tabi. bebek kakasını yapmışsa,beklemeye vakit yoksa hemen acil alınıyor.
ya bastırınca bebek zarar gormezmı?bıerde normal doğumda annem girebilir mı acvaba?Döndürürler canım olur mu öyle şey çocuk orda mı kalıcak.
Ben ilk doğumda son ıkınmada becerememiştim ebe karnıma bastırarak yardımcı olmuştu itmeme okadar. Hemen Doğdu saniyeler içinde
Sende ssinirlencek yer ariyon he
Saka bi yana cidden sacmalik her seye de para alinmaz ki...
Benimki de ozel hastane nst ye ayri para almiyorlar.
sıkma canını senValla hıç bilgim yok bu konularda
ya bastırınca bebek zarar gormezmı?bıerde normal doğumda annem girebilir mı acvaba?
Yok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.Ya sorma gecen banada aynısını diyen bir arkadaşım oldu.dedim ben yerımden oynayamıyorum sen gel diye:)
Valla hıç bilgim yok bu konularda
ya bastırınca bebek zarar gormezmı?bıerde normal doğumda annem girebilir mı acvaba?
ay çok hoşuma gittiYok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.
Ay benimki her doğumda doğumhanenin Kapısında hem ağlıyo hemde herkese mum tutturuyo. Eğer benim imzam olmadan ona dışardan bi müdahale suni Sancı vs verirseniz şöyle yaparım böyle yaparım diye bide habire görücem açın kapıyı diye dayanıyor ben Kapıdan görünüyorum gelip boynuma sarılıyo ağlıyo sanki o doğuruyoallahım böyle güzel anılara yenisi eklenicek inş bak Gözlerim doldu :)))
Canm hastane cantasi en fazla yarim saatlik is :) sonrasinda sklyr insan bende is bulyrm evde kendime yaotkxa rahatlyrm dern temzlk yapamyrm tasncz die evm cok dagink ay sonu gibi olck tasnma bende yavas yvas toplycm kolilerebende çıkcam izne :)) bakalım nasıl geçecek günlerim. hastane çantamı hazırlıycam inş ilk iş
On temizlik diyelim :) ya bende onlar yapiyo simdi etrafta dolaniyorum yoruluyorum sagolsunlar seninki daha kotu bide o kadar yakinsin yani.. artik cok agirlastik az kaldi uslu olur da bebisler insallah kimseye muhtac olmadan herseyimizi kendimiz yapariz.Temizliğe geliyor madem bekleseydin onu canım yapsınlar bırak beni arayan soran güya altlı üstlü oturuyoruz. Bende bugün biraz ev süpütdüm toz aldım çamaşır yıkadım öldüm. Sinir oldum kendi kendime sanki bişey yapmış gibi yoruluyorsun daha bir sürü iş var diye
Istanbulda yer mi veriyorlar valla bana su ana kadar bir kac kisi dışında kimse yer vermedi. Isten bile bu yüzden erken ayrildim. Aksam saatlerce yol sürüyordu. Bir de ayakta kalınca dayanamadım. Şu aralar da iş çıkış saatlerine kalmadan bir yerlere gidip geliyorum ama nadiren birileri yer veriyor.Istanbulda öyle degil Allah'tan gören hemen kalkıp yer veriyor birde esım yanımdaysa onada veriyorlar:)
hanı o an sezeryana döndürmek durumunda kalırlarsa donduremıyorlarmı?yanı acil bir durumda.yada ıkınamazsak falan:/
Geldi kiz cam duvar siliyor gorumcemle :) bnde kontrol ediyorum iyi yapiyolar mi diyeHerkes bi temizlenmiş ohhhh misssss
Olsun kız toz almak az bişey mikayınvalideciğine kalmasın bişey boşver sonra yüklenirsiniz bi Gelsinde :)))
Neredeki medipol o78 mi
Ben 10 lira ödüyorum medilife ta arkadaşım medipolde 5 lira ödüyormuş
Sen de benim gibisin desene eşim bu ev cok dar tasinalim dedi. Ne zamandir isine yakin bir yer bulsun diye bekliyorduk. Simdi de bu hafta netlesecek diye bekliyorum. Gitmeyecegimi bilsem derin temizlige gircem yavas yavas ancak temizlerim. Ama gideceksem yeni evi temizlemek daha mantikli. Bekliyorum ben de mecbur. Ins kisa zamanda herşey netlesirde ben de ne yapacagimi bilirim. Bu ara bu pis evde dogum yaparim diye korkuyorum. :)Canm hastane cantasi en fazla yarim saatlik is :) sonrasinda sklyr insan bende is bulyrm evde kendime yaotkxa rahatlyrm dern temzlk yapamyrm tasncz die evm cok dagink ay sonu gibi olck tasnma bende yavas yvas toplycm kolilere
Masallah canm bebegine ins. Normal ve kolay dogm olur hakknzda hayrlisi olsnMeraba kızlar nasılsınız ben hastanedeyim sabah geldik kontrol için. Bebişim de ben de iyiyiz çok şükür. Ben bir buçuk aydır sadece bir kilo almışım ama kızım maşallah 2946 gr olmuş. Tombik doğabilirmişiz teyzeleri doktorum haftasına göre biraz fazla dedi. Böyle giderse temmuz başında alabiliriz dedi. Ama ben korkuyorum açıkçası. Bebiş kilolu olursa normal doğum zor olmaz mı ya? Doktorum zaten normal doğum yanlısı. Asla sezaryen tavsiye etmiyor olumsuz Bi durum olmadığı sürece. İnşallah bebişim çok kilo almaz kızlar dua edin doğum kolay olsun. Bir ay bekleyemicez galiba.
Maşallah taberakellah ne iyi esin varmış ...Yok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.
Ay benimki her doğumda doğumhanenin Kapısında hem ağlıyo hemde herkese mum tutturuyo. Eğer benim imzam olmadan ona dışardan bi müdahale suni Sancı vs verirseniz şöyle yaparım böyle yaparım diye bide habire görücem açın kapıyı diye dayanıyor ben Kapıdan görünüyorum gelip boynuma sarılıyo ağlıyo sanki o doğuruyoallahım böyle güzel anılara yenisi eklenicek inş bak Gözlerim doldu :)))
Benimki Kayseri Memorial canım, şehirden dolayı farklı olabilir o zaman.Ben de hizmet memoriale gidiyorum senin hangi hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?