- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.021
Benim esımının ıcı geçiyor öyle şeylerde normaldede çok panik.ozel hastanede yapıcam evet bir sorayım annem olursa çok cesur olurum:)sıkma canını sendr lar ebeler ne günler için varlar. sen içini ferah tut yeter. kimse ilk bebekte herşeyi bilerek gitmiyor doğuma normal doğumda özel hastanede annen girebilir canım. fotografçılar giriyor sonuçta :))
kısmetse eşim gelecek benimle.
Ay neguzel maşallah valla:)Yok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.
Ay benimki her doğumda doğumhanenin Kapısında hem ağlıyo hemde herkese mum tutturuyo. Eğer benim imzam olmadan ona dışardan bi müdahale suni Sancı vs verirseniz şöyle yaparım böyle yaparım diye bide habire görücem açın kapıyı diye dayanıyor ben Kapıdan görünüyorum gelip boynuma sarılıyo ağlıyo sanki o doğuruyoallahım böyle güzel anılara yenisi eklenicek inş bak Gözlerim doldu :)))
bana hamdolsun hep iyi insanlar denk geldi valla.yada esım yanımda diyemi yer verdiler acaba kızar falan diye onlara :)Istanbulda yer mi veriyorlar valla bana su ana kadar bir kac kisi dışında kimse yer vermedi. Isten bile bu yüzden erken ayrildim. Aksam saatlerce yol sürüyordu. Bir de ayakta kalınca dayanamadım. Şu aralar da iş çıkış saatlerine kalmadan bir yerlere gidip geliyorum ama nadiren birileri yer veriyor.
Medipolden medipole fark ediyo demekki ya... Zırt pırt bişeylere zam yapıyolar zaten... Doğuna zam gelmeden doğursaydım bariValla arkadaşım dedi canım
aslinda bn boyle degildim son iki hftdr agirlastim.ama comelme isini yapcam.bnde kac gndr yuruyorum ondan halim kalmiyo sanirum.doktor kndini normle hazrlicaksin dedi ustune basa basa o yuzden daha dikkt etmm lazim.bn ikinma nasil yapcm norml oldugunda onu bilmiyorum
Esimin doguma girdigini düşünemiyorum. Siddetli bas agrilarim nedeniyle gecen yil botoks ve akupuntur tedavisi görmüştüm. Iki doktorda eşimi dayanamayip cikarmislardi. Igneleri kafama her sapladiklarinda bayilacak gibi oluyordu. Doguma girse kesin bayilir bir se onla ugrasirlarYok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.
Ay benimki her doğumda doğumhanenin Kapısında hem ağlıyo hemde herkese mum tutturuyo. Eğer benim imzam olmadan ona dışardan bi müdahale suni Sancı vs verirseniz şöyle yaparım böyle yaparım diye bide habire görücem açın kapıyı diye dayanıyor ben Kapıdan görünüyorum gelip boynuma sarılıyo ağlıyo sanki o doğuruyoallahım böyle güzel anılara yenisi eklenicek inş bak Gözlerim doldu :)))
Megada 30 oldu canım... Aynen doktorlara zam geldiNeredeki medipol o
bn medipol mega da 20 tl diye biliyorum ama hiç girmedim dr lara ay başında zam gelmiş kesin ona da gelmiştir
Aman cok sukur hep iyi insanlar denk gelsin. Ben hep yalniz oldugum icin dedigin gibi yer vermemis olabilirlerBenim esımının ıcı geçiyor öyle şeylerde normaldede çok panik.ozel hastanede yapıcam evet bir sorayım annem olursa çok cesur olurum:)
Ay neguzel maşallah valla:)
bana hamdolsun hep iyi insanlar denk geldi valla.yada esım yanımda diyemi yer verdiler acaba kızar falan diye onlara :)
İyi cnm bende evdym ciktm izne cuma sondu benmde ama bu sicaklar beni benden aldi dogrmk istyrm artk biran onceiyiyim canım sen nasılsın. cumartesi izne cıkıyorum inşallah.
Maşallah bebisine canım hadi bakalım haftaya büyük gün deseneKizlarr biz geldik doktordan :)
Nstde sancim cikmadi. Bebegimde kafasini iyice rahime gömmüş :) 50 cm ve 3180 gr olmus haftasiyla tam uyumlu dedi doktor bugun 37+1. Haftaya carsamba günü çatı muayenesi yapilacak bakalim.
37. Haftada bebişim 3 kilo 800 gram oldu demişti Dr bugün kontrolüm var 4 ü geçtik sanırım... Ama sezeryan de yapmıyor nasıl doğuracağım Allah'ım sen yardım et bana... Korkuyorum...
Yuruyis yapiyorumda baska bisey yapmiyorum.deneyim hantallik gitsin ustumden :)Hypnobirting kitabında var taktikler hem nefes hem çömelme felan hareketleri yavaştan squat ve yürüyüşle başlayabilirsin hem ağırlaşman gider bide yürüyüşden sonra çok güzel uyku çekiliyor
Evet atıyor birde hoşuna gidiyor ki bi görsen çadıCanm sicaklar etkili bencede cunku tuz orani genelde ayni bende hatta hava sicklrndn dolayi daha fazla su icyrm ama daha fazla sisyrm.
Zor canm sislkte zor variste allah yardmcmz olsn
iyi olmana sevndm cnm ne guzel eglen kizinla kucuk kizcnde gelince ucunz gezersnz
Cnm ben ayrldm izne evde yatym diom bir dun yattm biraz cnm.skldi ama bugun yatmycm biseyler toplyp yikycm ev toplama isine hazrlk olsn die yoksa sklyr insan
cnm bende var onlardn cok rahat olyr yoksa o su doldrlnlrdn var onunla yapamzdm.
gnydn cnm yorlmstr tabii iyice dinlensn sende biraz rahat et :) cimcimee babayi atyr bile yataktn :))
Gnydn cnm iyiyz biz yok daha kimse bakalm diger dogrn kim olck :)
Cnm kimdeden hayr olnyr maalesef yakin arkdsm dedgn kimse bile arayo naslsn demyr o yuzden bosver sende ona gore mesafe koyarsn arana cunku bunlar unutlmyr ben oyle yapcm.mesela gecen gun arkdsm aradi napyrsn yaa hic aramyrsn insn arar hal hatr sorar dio bir kizdm dedm ben hamileym sen nekadr aradn beni birde bana sitem edyrsn sonra dio hastaneye gecnce haber et hemen gelrm bakarz dedm gectm. Hem suclular hemde uzerine bana cemkiryr.
Cnm bebegn kilosunu takma tansiynunu dusun bence sadece bebek dogunca tosun olur hemen kilo alyrlrms dogunca.
cnm sen kendine nie bukadr stres yaoyrsn . bak stresten bisey olck boyle yaprsn olmaz ama sakin ol heomz o yollardn gecyrz bukadr strese skntiya girmene gerek yok ki masallah herseyde yolunda.
Yok ya erken degil sonra kalabalık oluyor beden kalmıyor şimdiden al at dolaba sonra bebekte olucak biraz zor olur ben ayakkabılarını iç çamaşırlarını bile aldım ohh rahatim valla hemenAaaa erken değil mi yaw dedim ama haklısın ozaman o kalabalıkta kim çıkıp alıcak bende mi alsam bak şimdi aklıma söktün :)))
benimde gözlerim dolduYok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.
Kızlar nst için ne kadar ödüyorsunuz? 78 aldılar ve çok fazla geldi gerçekten
Malesef doğru söylüyosun. Hele o dolmuşlar otobüsler... Bir duş bir deodorant bir temiz giysi. Sanki çok zor. Benim tanıdığım bütün çok süslü kadınlar pis. Süslenmekten temizlenmeye vakit olmuyo galiba diyorum. Hele en çok hemşireye doktora birde ağdacılara üzülüyorum valla. Birde kadınların eşleri için her zaman temiz olması gerek işin birde bu yanı var.
Aynn cnm.hos esjm.istediginde ne diyolrsa.bnmki babam.gbi isteyemiyo bisey bnmde annm gbi sinir oluyorum.bozuldulr bn burda kaliorum die ams kusura bknasinlr altina bez bagla suyu az ic dedi guya sakayla kv.snrada babamin gelecegini duyunca bizde bulduk araba bize gelsin oldu gozkerim doldu :) korkuyorum annem gbi ilerde seker hastasi olcam diye hep uzuntuden.oldu anneme.bnm simdi kizimi dusunmm lazim.onu hayal edip gunlerimi dolduruyorum.esimde anasiyla ailesiyle vakit gecirsin bni seminerden cikinca ariyo.iki dakika ewde aramiyo cunku ewde oyun.oynick uznck burda karisi hamile az konusayim.moral vereyim yok.
canım inan ille ilgisi yok ben istanbuldayım aynı inan eşim hiç söylemez gecen çok kalabalıktı vergi dairesindeydik bir adama eşim hamile rica etsem yer verirmisiniz dedi adam ne dedi biliyormuusn hamileyse hamile banane dedi eşim tek kelime etmedi anladı seviyesini rabbim ıslah etsin
Tatlim afedersin işemis gibi oluyorum terden karnida hamileler icin ama iz yapiyo cok
Seni cok takdir ediyorum masallah insan kendini yormamali tabi tum gun evdeyken mumkin olmuyo tabi
Kizlar nabersnz anck bitrdm yaw gecmisi :) okurken bir dunya terledim :)) simdide yemek yapmam lazm esim 15 te ise gitck sonra evde yalnzm bu evde kalmk beni bunalima sokck ya kendime is bulyrm hep bugunde biseyler yikcm hep makinada. Yoksa vakit gecmyr.
Megada 30 oldu canım... Aynen doktorlara zam geldi
Neyle alıyorsun ..kıl dönmesi için jiletle alın bikaç defa derlerKızlar bikini bölgesi kıl koklerım hep sivilce kıl dönmesi olmuş
Az kaldi arkadasim surada en fazla olsun olsun 1 haftan kalmis o da goz acip kapayincaya gecer zaten:) benimValla arkadaşım en güzelini yapıyorsunuz gezin eğlenin Şanslı gelen kızında baksana 2. Parti düzenlendi prenses için.
Aman iyi olunda merak ettim o yüzden.
Kimse doğurmadı daha
Bende havadar bişekilde dolaşıyorum yaşamadığım bi gebelik yaşıyorum çok farklıyaa sancılar bende de okadar çok ki dakika tutuyorum bazen artık bu gerçek diye sonuç hepsi kandırıkçı :)))
Yuruyis yapiyorumda baska bisey yapmiyorum.deneyim hantallik gitsin ustumden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?