2015 Temmuz Anneleri

Benim esımının ıcı geçiyor öyle şeylerde normaldede çok panik.ozel hastanede yapıcam evet bir sorayım annem olursa çok cesur olurum:)
Ay neguzel maşallah valla:)
bana hamdolsun hep iyi insanlar denk geldi valla.yada esım yanımda diyemi yer verdiler acaba kızar falan diye onlara :)

Hypnobirting kitabında var taktikler hem nefes hem çömelme felan hareketleri yavaştan squat ve yürüyüşle başlayabilirsin hem ağırlaşman gider bide yürüyüşden sonra çok güzel uyku çekiliyor

Esimin doguma girdigini düşünemiyorum. Siddetli bas agrilarim nedeniyle gecen yil botoks ve akupuntur tedavisi görmüştüm. Iki doktorda eşimi dayanamayip cikarmislardi. Igneleri kafama her sapladiklarinda bayilacak gibi oluyordu. Doguma girse kesin bayilir bir se onla ugrasirlar

Aman cok sukur hep iyi insanlar denk gelsin. Ben hep yalniz oldugum icin dedigin gibi yer vermemis olabilirler

Kizlarr biz geldik doktordan :)
Nstde sancim cikmadi. Bebegimde kafasini iyice rahime gömmüş :) 50 cm ve 3180 gr olmus haftasiyla tam uyumlu dedi doktor bugun 37+1. Haftaya carsamba günü çatı muayenesi yapilacak bakalim.
Maşallah bebisine canım hadi bakalım haftaya büyük gün desene

37. Haftada bebişim 3 kilo 800 gram oldu demişti Dr bugün kontrolüm var 4 ü geçtik sanırım... Ama sezeryan de yapmıyor nasıl doğuracağım Allah'ım sen yardım et bana... Korkuyorum...

Neden korkuyorsunkii hem ultrasondaki gramlar 200 gr oynuyor hem küçük bebeği normal doğurmaktansa büyük daha iyi diyorlar yer çekimininde etkisiyle daha kolay olurmuş vucudumuz buna programlı hiç korkma bence

Hypnobirting kitabında var taktikler hem nefes hem çömelme felan hareketleri yavaştan squat ve yürüyüşle başlayabilirsin hem ağırlaşman gider bide yürüyüşden sonra çok güzel uyku çekiliyor
Yuruyis yapiyorumda baska bisey yapmiyorum.deneyim hantallik gitsin ustumden :)

Evet atıyor birde hoşuna gidiyor ki bi görsen çadı

Aaaa erken değil mi yaw dedim ama haklısın ozaman o kalabalıkta kim çıkıp alıcak bende mi alsam bak şimdi aklıma söktün :)))
Yok ya erken degil sonra kalabalık oluyor beden kalmıyor şimdiden al at dolaba sonra bebekte olucak biraz zor olur ben ayakkabılarını iç çamaşırlarını bile aldım ohh rahatim valla hemen

benimde gözlerim doldu maşallah Allah muhabettinizi artırsın

eşleri dış görünüşe aldanmış heralde bunların :)

zamanında gelip alacaktı baban gelicem dedikten sonra değil. sen hiç üzme kendini. dediğin gibi kızına odaklan. geçeer bugünlerin hepsi sonra şeker hastası olursan ömür boyu çekersin. sen gerekeni söyle eşine. sonra ne yaparsa kendi bilir artık. tek maaş kalınca kredi ödemek kolay geliyor heralde ona. benim eşimde telefonla konuşmayı pek sevmez. sevgiliyken bile bazen 3 gün teltefonla bile görüşmezdik. annem siz ayrıldınız mı derdi o kadar yani :) sen ailenle hasret gider ve kızının doğduğu günü hayal et

insanlarda vicdan kalmamış. sonra yaşlanınca yer bekler. nasıl sinirlendim şimdi adama. ilk aylarda bende eşime diyordum midem bulanınca yer iste diye. şimdi ters bişey söyler döverim dayan diyordu. bi gün bayıldım otobüste. ertesi hafta araba aldık.

Tatlim afedersin işemis gibi oluyorum terden karnida hamileler icin ama iz yapiyo cok

ay ben kısayla bunalıyorum uzunda işemiş gibi olman çok normal :)

Seni cok takdir ediyorum masallah insan kendini yormamali tabi tum gun evdeyken mumkin olmuyo tabi

tabi canım evdeyken hem sana batıyor iş hem de kocam der yani tüm gün evdesin ne iş yapıyorsun diye :)

artık geç uyanınca geçmiş birikiyor :) alışmamışız 1 hafta bile duramıyoruz evde. evde olsaydık ilk günden beri bu kadar zor gelmezdi heralde. bakalım ben bi sağlık problemi olmazsa 37yi göreyim

Megada 30 oldu canım... Aynen doktorlara zam geldi
Ayy ayy herseye zam zam
Eşim ısrar etmese aksaray medipol e gidiyordum ücretsiz muayene ydi..burası eve daha yakın daha güvenilir geliyor ona..

Hangi dr senin ki benimki elif ciler memnunum inş doğumda da memnun kalirim

Az kaldi arkadasim surada en fazla olsun olsun 1 haftan kalmis o da goz acip kapayincaya gecer zaten:) benim
Daha var bir ay bakalim bu 40 derece sehirde nasil gececek o sure:):) bu kiz kismetiyle geliyor insallah , hersey cifter cifter gidiyor. Sansi hep boyle acik olsun kizimin!!!! Isim hala yok bizde yalniz:) isimsiz kaldi garibim:)

Yuruyis yapiyorumda baska bisey yapmiyorum.deneyim hantallik gitsin ustumden :)

Uyumadan önce dün gevşeme hareketlerini yaptım 4km yürümüştüm bi uyumuşum hiç dönerkenki ağrıları hissetmedim tuvalete bile gittiğimi sabah hatırladım inş pozitif düşüncelerle dolarsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…