2015 Temmuz Anneleri

Canm ben kesin tasincmda ay sonu. O yuzden yavas yavas toplym diorm annemde gelck aslnda toprz ancak benmde pis evim :) ama evdym ve bu halini goryrm ya icim rahat etmyr baslycm bugn yavastan ben

Ayy ayy herseye zam zam
Eşim ısrar etmese aksaray medipol e gidiyordum ücretsiz muayene ydi..burası eve daha yakın daha güvenilir geliyor ona..

Hangi dr senin ki benimki elif ciler memnunum inş doğumda da memnun kalirim
Aksaray medipolde doğum yok ama heralde... Esenler medipolde ücretsiz şuan. Orda bi arkadaşım çalışıyor kadın doğumcuları çok iyiymiş. Hasttane yeni oldugu için çok ilgileniyolar müsteri çeekmek için dedi:) ama yeni doğan yogunbakım ünitesi yokmuş orda.. Benimde sorunlu bi gebelikti oyuzden hiç riske atamadım... Benimkide derya yasar.. Önce bsşka bi doktora gidiyodum medipolde çalışan arkadaşım derya hanım gebelik takibinde onu önerince geçiş yaptım. Çok memnunum hem çok tatlı hem çok bilgili bi doktor... Tek sıkıntım ultrasonda hiç renkli bakmıyo yaaa... Siyah beyazda ben algılayamıyorum bi türlü benim mecburi sezeryan olacak inşallah ameliyathane ekibide iyidir.. Tırsıyorum valla

Bende krese vericem ins cok sikiliyor evde ins ustesinden gelebiliriz canim
Ahhh ahhh herkesin derdi ayri degil mi kizlar:) ilkler nasil dogurucam derdinde bizde evdeki cocuklar ne olacak derdindeyiz dogum yaklastikca ben de de deli dusunceler hep kizima bakabilecekmiyim
Yeterli olabilecekmiyim iki cocuga gurbet elde tek basima vb. ama yapariz biz dimi??? Ucuncuyu yapan arkadaslarimiz var yapmislar becermisler iste bizde yapacagiz !!!!!

Evet canm alsik deglm bende valla dun yattm sersem oldum resmen yok bugun hayatta yatmam basm agryr sonra :) evimi toplycm yormdn kendimi battaniye yorgan yikycm makinada sonra ufak ufak toplycm bana is cksn :)

Geçmiş olsun canım hava değişimi çocuklarda etkiliyor

Aynen bazi insanlar cok kötüler. Bizde bi kac hafta önce alisverise gitmistik esim kv gorumcem falan. Bi tane yer gördüm gidip oturayim dinleneyim diye yöneldim hemen bankin yaninda ayakta bi adam vardi beni görünce o oturdu inanamadim. Ve adamla göz göze geldik. Yaziklar olsun dedim ne bicim insansin.

Maşallah bebisine canım hadi bakalım haftaya büyük gün desene

Aynen hemde ne büyük gün :)

Yaparsın canım insallah allah büyük verir kolayligini.

Kendime serin yer buldm yaa ufak bir odmz vardi esmde pcyi oraya tasmsti anladm neden burdn cikmyr serin yaw burasi actm camlri esip duryr ohhh attm minderleri yere kendimide tabii karaya vurmus balina gibiyim Suan kiyamet kopsa kalkamycm sanki :)))

gelirsin herşeyin üstesinden. yapanlardan neyin eksik. Allah herşeye güç veriyor.

Evet canm alsik deglm bende valla dun yattm sersem oldum resmen yok bugun hayatta yatmam basm agryr sonra :) evimi toplycm yormdn kendimi battaniye yorgan yikycm makinada sonra ufak ufak toplycm bana is cksn :)

bende çok uyuyunca başım ağrır. yormadan kendini yap canım oyalanmış olursun hem. benim bide evde internet yok. tabletiminde ekranı kırıldı zaten. eşime diyorum bana tablet eve internet ben izne çıkmadan :) artık camı açıp bağırırım yangın var diye yoksa

Selin/Celine değil miydi canım? iptal mi :))

Kendime serin yer buldm yaa ufak bir odmz vardi esmde pcyi oraya tasmsti anladm neden burdn cikmyr serin yaw burasi actm camlri esip duryr ohhh attm minderleri yere kendimide tabii karaya vurmus balina gibiyim Suan kiyamet kopsa kalkamycm sanki :)))

ohh sanada hiç demiyor bak gizem burası serin diye. yerini kaptırırm diye korktu herhalde :) neyse evde böyle bi köşe olması iyi olmuş. bence sen gecede kaçarsın oraya :)

hamilenin halini cidden anlamıyorlar. ben işte wc ye zor yürüyorum,penguen gibi sallana sallana gidiyorum, millet diyo ohhh ne rahatsınız tatile çıkcaksınız. ücretli iznime tatil diyor. sabahları zar zor uyanıyorum ama kimse anlamazz.

yine işten bi kadında diyo ki hamile gibi yürümeye başlamışsın. doğurcam bi ay kaldı be kadın, nasıl yürüseydim.
herşeyi kendi kafanızda yapıyosunuz,mide bulantınız,halsizliğiniz,bu haliniz o yüzden diyo. ayy sinir oluyorum yaa. sanki herşey süper,ben kendim naz yapıyorum düşüncesinde millet.

Ins.canim dun bnde cok yirudum yoruldum hos ayaktada durdum pertim cikti bugun belim kasigim agriyo .insallh gecerde kizkardesim gelince yuruyuse cikicaz :)

Benimde öyle 2 arkadaşım vardı. eskiden hep birlikteydik. şimdi artık görünce selam veriyorum. şu negatif insanlardan nefret ediyorum. bi kollarını kırıyorlar 1 ay rapor istiyorlar. sen doğum yapacaksın tatil mi sayıyorlar. banada hep o arkadaşlarım ne desem olumsuz bi cevap. 2 hafta önce gördüm. biri 7 ay önce doğum yaptı. hareket ediyormu dedi. dedim evet ediyor. son aylarda yeri azaldığı için daha az dönüyormuş daha kuvvetli oluyormuş dedim. olur muuu son gece o kızının hareketinin ağrısından uyuyamamış. muhalefet olmaya ne gerek var herşeyde. ben sana hareket etmez acıtmaz mı dedim. daha kuvvetli dedim zaten. dönemiyor dedim. bi kere daha onlarla ilişkimi kesmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi anladım. sevmiyorum negatif yorum yapan insanları

karaya vurmuş balina koptum

Kanamam devam ediyor cnm ama diğer rahimden kanıyorum ben. Ameliyattan önce kanamam kesilmişti ama. Yani lohusalığımdaki kanamam 2hafta falan sürdü.
Canim nasilsin? Nasil gidiyor annelik? Bebis nasil, buyumustur bile:) sut durumlarin nasil oldu simdi? Benim kanamam 40 gun filan surmustu. Seninde yakinda biter umarim.

Kızlar, eşim dün bir rüya görmüş bebeğimizi görmüş ama kayınvalidem emziriyormuş çok canım sıkıldı aslında öyle görmesine, çünkü neden kv. geçen geldiğinde göğüslerim ne kadar büyümüş falan sanki kontrol eder gibi bakmak istedi. Ters birşey söylemedim ama içimden gıcık oldum.. çünkü normalde benim göğüslerim çok büyük değildir gebelikten önce destekli 80 takardım şimdi desteksiz 85-90 takıyorum, kendi memeleri maşallah kafam kadar var zaten eşimi 3 yaşına kadar emzirmiş öle diyo hep. heralde içlerinden benim sütüm olmaz yada yetmez falan diye mi düşünüyorlar bilmiyorum eşimde rüyasında o yüzden mi öyle gördü acaba? zaten benim korkum bana yetiyor, biliyorum büyüklükle sütün alakası yok ama yine de gıcık oluyorum ya.. doğumdan sonrada inşallah yanımda müdahale edip beni strese sokmazlar.

Şansa bak yahuu uu çok sinirlendim yazdım yolladım 10 dk süre dolmuş hersey silindi bu ne biçim işidir sizlere yazmama izin verilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…