- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.041
Canm ben kesin tasincmda ay sonu. O yuzden yavas yavas toplym diorm annemde gelck aslnda toprz ancak benmde pis evim :) ama evdym ve bu halini goryrm ya icim rahat etmyr baslycm bugn yavastan benSen de benim gibisin desene eşim bu ev cok dar tasinalim dedi. Ne zamandir isine yakin bir yer bulsun diye bekliyorduk. Simdi de bu hafta netlesecek diye bekliyorum. Gitmeyecegimi bilsem derin temizlige gircem yavas yavas ancak temizlerim. Ama gideceksem yeni evi temizlemek daha mantikli. Bekliyorum ben de mecbur. Ins kisa zamanda herşey netlesirde ben de ne yapacagimi bilirim. Bu ara bu pis evde dogum yaparim diye korkuyorum. :)
Kızlar bikini bölgesi kıl koklerım hep sivilce kıl dönmesi olmuş
Aksaray medipolde doğum yok ama heralde... Esenler medipolde ücretsiz şuan. Orda bi arkadaşım çalışıyor kadın doğumcuları çok iyiymiş. Hasttane yeni oldugu için çok ilgileniyolar müsteri çeekmek için dedi:) ama yeni doğan yogunbakım ünitesi yokmuş orda.. Benimde sorunlu bi gebelikti oyuzden hiç riske atamadım... Benimkide derya yasar.. Önce bsşka bi doktora gidiyodum medipolde çalışan arkadaşım derya hanım gebelik takibinde onu önerince geçiş yaptım. Çok memnunum hem çok tatlı hem çok bilgili bi doktor... Tek sıkıntım ultrasonda hiç renkli bakmıyo yaaa... Siyah beyazda ben algılayamıyorum bi türlüAyy ayy herseye zam zam
Eşim ısrar etmese aksaray medipol e gidiyordum ücretsiz muayene ydi..burası eve daha yakın daha güvenilir geliyor ona..
Hangi dr senin ki benimki elif ciler memnunum inş doğumda da memnun kalirim
Ahhh ahhh herkesin derdi ayri degil mi kizlar:) ilkler nasil dogurucam derdinde bizde evdeki cocuklar ne olacak derdindeyizBende krese vericem ins cok sikiliyor evde ins ustesinden gelebiliriz canim
Evet canm alsik deglm bende valla dun yattm sersem oldum resmen yok bugun hayatta yatmam basm agryr sonra :) evimi toplycm yormdn kendimi battaniye yorgan yikycm makinada sonra ufak ufak toplycm bana is cksn :)eşleri dış görünüşe aldanmış heralde bunların :)
zamanında gelip alacaktı baban gelicem dedikten sonra değil. sen hiç üzme kendini. dediğin gibi kızına odaklan. geçeer bugünlerin hepsi sonra şeker hastası olursan ömür boyu çekersin. sen gerekeni söyle eşine. sonra ne yaparsa kendi bilir artık. tek maaş kalınca kredi ödemek kolay geliyor heralde ona. benim eşimde telefonla konuşmayı pek sevmez. sevgiliyken bile bazen 3 gün teltefonla bile görüşmezdik. annem siz ayrıldınız mı derdi o kadar yani :) sen ailenle hasret gider ve kızının doğduğu günü hayal et
insanlarda vicdan kalmamış. sonra yaşlanınca yer bekler. nasıl sinirlendim şimdi adama. ilk aylarda bende eşime diyordum midem bulanınca yer iste diye. şimdi ters bişey söyler döverim dayan diyordu. bi gün bayıldım otobüste. ertesi hafta araba aldık.
ay ben kısayla bunalıyorum uzunda işemiş gibi olman çok normal :)
tabi canım evdeyken hem sana batıyor iş hem de kocam der yani tüm gün evdesin ne iş yapıyorsun diye :)
artık geç uyanınca geçmiş birikiyor :) alışmamışız 1 hafta bile duramıyoruz evde. evde olsaydık ilk günden beri bu kadar zor gelmezdi heralde. bakalım ben bi sağlık problemi olmazsa 37yi göreyim
Geçmiş olsun canım hava değişimi çocuklarda etkiliyorUykusuz bir gecenin ardından sabaha doğru kızımın kıvranması ile uyandım.Kusmaya başladı ardından ishal.Dün bütün çamaşırları bitirmiştim güya.Az önce halıya da kaçırdı ev berbat oldu bir sürü kakalı çamaşır beni bekliyor.Az önce yıkadım kızımı ohh diyor duş iyi geldi:))Bana hiç rahatlık yok anlaşılanSağlık olsun napalım
canım inan ille ilgisi yok ben istanbuldayım aynı inan eşim hiç söylemez gecen çok kalabalıktı vergi dairesindeydik bir adama eşim hamile rica etsem yer verirmisiniz dedi adam ne dedi biliyormuusn hamileyse hamile banane dedi eşim tek kelime etmedi anladı seviyesini rabbim ıslah etsin
Maşallah bebisine canım hadi bakalım haftaya büyük gün desene
Ahhh ahhh herkesin derdi ayri degil mi kizlar:) ilkler nasil dogurucam derdinde bizde evdeki cocuklar ne olacak derdindeyizdogum yaklastikca ben de de deli dusunceler hep kizima bakabilecekmiyim
Yeterli olabilecekmiyim iki cocuga gurbet elde tek basima vb. ama yapariz biz dimi??? Ucuncuyu yapan arkadaslarimiz var yapmislar becermisler iste bizde yapacagiz !!!!!
Ahhh ahhh herkesin derdi ayri degil mi kizlar:) ilkler nasil dogurucam derdinde bizde evdeki cocuklar ne olacak derdindeyizdogum yaklastikca ben de de deli dusunceler hep kizima bakabilecekmiyim
Yeterli olabilecekmiyim iki cocuga gurbet elde tek basima vb. ama yapariz biz dimi??? Ucuncuyu yapan arkadaslarimiz var yapmislar becermisler iste bizde yapacagiz !!!!!
Evet canm alsik deglm bende valla dun yattm sersem oldum resmen yok bugun hayatta yatmam basm agryr sonra :) evimi toplycm yormdn kendimi battaniye yorgan yikycm makinada sonra ufak ufak toplycm bana is cksn :)
Selin/Celine değil miydi canım? iptal mi :))Az kaldi arkadasim surada en fazla olsun olsun 1 haftan kalmis o da goz acip kapayincaya gecer zaten:) benim
Daha var bir ay bakalim bu 40 derece sehirde nasil gececek o sure:):) bu kiz kismetiyle geliyor insallah , hersey cifter cifter gidiyor. Sansi hep boyle acik olsun kizimin!!!! Isim hala yok bizde yalniz:) isimsiz kaldi garibim:)
Kendime serin yer buldm yaa ufak bir odmz vardi esmde pcyi oraya tasmsti anladm neden burdn cikmyr serin yaw burasi actm camlri esip duryr ohhh attm minderleri yere kendimide tabii karaya vurmus balina gibiyim Suan kiyamet kopsa kalkamycm sanki :)))
hamilenin halini cidden anlamıyorlar. ben işte wc ye zor yürüyorum,penguen gibi sallana sallana gidiyorum, millet diyo ohhh ne rahatsınız tatile çıkcaksınız. ücretli iznime tatil diyor. sabahları zar zor uyanıyorum ama kimse anlamazz.Aynen bazi insanlar cok kötüler. Bizde bi kac hafta önce alisverise gitmistik esim kv gorumcem falan. Bi tane yer gördüm gidip oturayim dinleneyim diye yöneldim hemen bankin yaninda ayakta bi adam vardi beni görünce o oturdu inanamadim. Ve adamla göz göze geldik. Yaziklar olsun dedim ne bicim insansin.
.
Ins.canim dun bnde cok yirudum yoruldum hos ayaktada durdum pertim cikti bugun belim kasigim agriyo .insallh gecerde kizkardesim gelince yuruyuse cikicaz :)Uyumadan önce dün gevşeme hareketlerini yaptım 4km yürümüştüm bi uyumuşum hiç dönerkenki ağrıları hissetmedim tuvalete bile gittiğimi sabah hatırladım inş pozitif düşüncelerle dolarsın sende
hamilenin halini cidden anlamıyorlar. ben işte wc ye zor yürüyorum,penguen gibi sallana sallana gidiyorum, millet diyo ohhh ne rahatsınız tatile çıkcaksınız. ücretli iznime tatil diyor. sabahları zar zor uyanıyorum ama kimse anlamazz.
yine işten bi kadında diyo ki hamile gibi yürümeye başlamışsın. doğurcam bi ay kaldı be kadın, nasıl yürüseydim.
herşeyi kendi kafanızda yapıyosunuz,mide bulantınız,halsizliğiniz,bu haliniz o yüzden diyo. ayy sinir oluyorum yaa. sanki herşey süper,ben kendim naz yapıyorum düşüncesinde millet.
Kendime serin yer buldm yaa ufak bir odmz vardi esmde pcyi oraya tasmsti anladm neden burdn cikmyr serin yaw burasi actm camlri esip duryr ohhh attm minderleri yere kendimide tabii karaya vurmus balina gibiyim Suan kiyamet kopsa kalkamycm sanki :)))
Amin canım sağol ahh hayatta olsaydı çırpınırdı benim için ama maaleseaf ömür yetmedi.Veren Allah alan Allah.Senin ablanın küçük çocuğu var canım ona rağmen gelicem diyor sağolsun.Ablam benden 15 yaş büyük 3 çocuğu var en küçüğü 18 yaşında üniversitede büyük oğlu evli.Benim eşim de diyor sen herşeyine koşuyorsun ama sana hiçbir katkısı olmuyor diye ben de diyecek söz bulamıyorum.Kimseye bahsetmiyorum canım çok düşkünüm ben ablama ilk defa buraya yazıyorum hatta böyle düşünmek bile acaba ben kötümüyüm diye düşündürüyor.Çalışıyor ablam 20 gün izne ayrıldı bir gün geldi yanıma banyo falan akıtılacaktı ben yapamam dedi.Allah kimsenin eline düşürmesin hep böyle
Kızlar nst için ne kadar ödüyorsunuz? 78 aldılar ve çok fazla geldi gerçekten
merhaba güzel annelerrrrrr
Kizlar nabersnz anck bitrdm yaw gecmisi :) okurken bir dunya terledim :)) simdide yemek yapmam lazm esim 15 te ise gitck sonra evde yalnzm bu evde kalmk beni bunalima sokck ya kendime is bulyrm hep bugunde biseyler yikcm hep makinada. Yoksa vakit gecmyr.
Yok canım bebeğe bastırmıyor ki itiyo aşağı doğru zaten karnının üst tarafı boşalmış oluyo.ben eşimi çok istedimde 2 doğumumda da hasta prensibi Gereği kabul etmediler bakalım burda kabul edicekler mi. Hastaneyle alakalı bi durum. Ama senin annen ya bayan sonuçta belki bişey demezler. Bence Eşler girmeli doğuma.
Ay benimki her doğumda doğumhanenin Kapısında hem ağlıyo hemde herkese mum tutturuyo. Eğer benim imzam olmadan ona dışardan bi müdahale suni Sancı vs verirseniz şöyle yaparım böyle yaparım diye bide habire görücem açın kapıyı diye dayanıyor ben Kapıdan görünüyorum gelip boynuma sarılıyo ağlıyo sanki o doğuruyoallahım böyle güzel anılara yenisi eklenicek inş bak Gözlerim doldu :)))
Benimde öyle 2 arkadaşım vardı. eskiden hep birlikteydik. şimdi artık görünce selam veriyorum. şu negatif insanlardan nefret ediyorum. bi kollarını kırıyorlar 1 ay rapor istiyorlar. sen doğum yapacaksın tatil mi sayıyorlar. banada hep o arkadaşlarım ne desem olumsuz bi cevap. 2 hafta önce gördüm. biri 7 ay önce doğum yaptı. hareket ediyormu dedi. dedim evet ediyor. son aylarda yeri azaldığı için daha az dönüyormuş daha kuvvetli oluyormuş dedim. olur muuu son gece o kızının hareketinin ağrısından uyuyamamış. muhalefet olmaya ne gerek var herşeyde. ben sana hareket etmez acıtmaz mı dedim. daha kuvvetli dedim zaten. dönemiyor dedim. bi kere daha onlarla ilişkimi kesmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi anladım. sevmiyorum negatif yorum yapan insanlarıAhhh ahhh herkesin derdi ayri degil mi kizlar:) ilkler nasil dogurucam derdinde bizde evdeki cocuklar ne olacak derdindeyizdogum yaklastikca ben de de deli dusunceler hep kizima bakabilecekmiyim
Canim nasilsin? Nasil gidiyor annelik? Bebis nasil, buyumustur bile:) sut durumlarin nasil oldu simdi? Benim kanamam 40 gun filan surmustu. Seninde yakinda biter umarim.Kanamam devam ediyor cnm ama diğer rahimden kanıyorum ben. Ameliyattan önce kanamam kesilmişti ama. Yani lohusalığımdaki kanamam 2hafta falan sürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?