2015 Temmuz Anneleri

Amaaaaan canım rüya de geç kafanda kötü yorma

canım ben sana dün rüyamda gördüğümü anlatayım. annem babamı aldatıyordu. hemde aynı adamla 20 yıldır sevgiliymiş. mesjlarını görüyorum. annem bana kopamıyorum diyor. bilinç altımda hiiç öyle birşey yoktu mesela. bence hiç aklına öyle şeyler getirme. bazen çok saçma rüyalar görebiliyoruz. eşininde öyledir

Evet orda yok ama adını unuttum şimdi oraya yakın diğer şubelerinde doğumhane var dr da oraya geliyor baya yakınmis oraya..
Derya hnm ilk gebeliğimde de oradaydı seveni cok ama doğal olarak kalabalık diyorlar. .
Renkli benimki de bakmıyor hiç sormadım gerçi ilk hamileligimde de bu alete yok vs demislerdi gecistiriyorlar gibime geliyor ..seninki neden bakmıyor
Bi dahaki randevuda sorayım ben de

renkli işin şov kısmı zaten. esas siyah beyazda yapıyorlar ölçüm. benim doktor bazen hadi sana fotoğraf vereyim diyor. o zaman açıyor renkli kısmını sadece. o zamanda kızım hep yüzünü kapatıyor. oda foto veremiyor tabi :)

valla sorma işten çıksam bir neler neler yapacam diyordum sıkılmaya başladım bir ay ne yapacaksam yaaaellerim zorluyo birde sıcak bişey yapmak gelmiyor içimden kapalıyım dışarı çıksam daha çok bunalcam diye çıkamıyorumda

Çok aşırı bi kalabalık yok aslında istediğim zamanda randevu aldım hep. Geçen kontrolde eşim renklide bakalım yüzünü görelim dedi, şuan yüzünü göstermiyo dedi. Bencede yok renkli... Çok saçma yaaa.... Sinir oluyorum... Hastane yeni, cihazlar yeni... Sen ilk doğumunuda orda yaptın anladığım kadarıyla tecrübelisin kafama takılanları sorayım sana:) hastane çantası için liste verdiler ama liste bomboş geldi bana:) sen ne yapmıştın????

Tamam işte bende muayne sonunda o şovdan istiyorum:))))))

Canm hastane cantasi en fazla yarim saatlik is :) sonrasinda sklyr insan bende is bulyrm evde kendime yaotkxa rahatlyrm dern temzlk yapamyrm tasncz die evm cok dagink ay sonu gibi olck tasnma bende yavas yvas toplycm kolilere
allah yardımcın olsun canım benim toplanmam 2 hafta sürdü eşyam çok tabi çalışıyordum sadece geceleri topladım görümcemde 2 gün ağırları topladı çok zor valla bir haftada ancak yerleştik çok yorma kneidini son günlerin

Evet atıyor birde hoşuna gidiyor ki bi görsen çadı
:)) yirim o cadini
Cnm net kesin al yoksa merak ederz seni hem caninda sklmz boylece
ohh sanada hiç demiyor bak gizem burası serin diye. yerini kaptırırm diye korktu herhalde :) neyse evde böyle bi köşe olması iyi olmuş. bence sen gecede kaçarsın oraya :)
uyuz iste gorck daha hayatta kalkmam burdan :)) yatagi bile buraya tasiayblrz aslnda :))

aynen cnm insn sklyr bende yavastan yapim sklmym diorm

amin canm ins. Annemde yardm etck cnm bana ama yinede benm icim rahat etmz yapmdn bu evide temzlemem lazm cikarken yeni evde temzlk istyr yani birsuru is var daha

Amaaaaan canım rüya de geç kafanda kötü yorma

Öyledir inşallah , ben biraz süt konusunda takıntı yapıyorum galiba.

Çok geçmiş olsunnn.... Aynı sorun bendede var bu yüzden normal doğum olmayacak... Tip 16 yüksek riskli bi tip malesef... Benimki tip 16 değil ama yine yüksek riskli grupta çok sinsi bi hastalık bu... Agrı sızı kanama hiç bi şikayet yapmıyor... Ama pat diyede kanser yapmıyor... Hastalığın 3 seviyesi var sonra kansere çeviriyor Allah korusun... Benim 2. Ve 3. Seviyeye geldi iki kere leep oldum... Doğumdan sonra yine olcam gibi gözüküyor[/QUOTE]
yesilinci Cok gecmis olsun cnm. Allah korusun. Ilerlemesin lanet hastalik. Yawruna esine bagislasin seni. Evet dedigin gibi cok sinsi bi hastalik. Ama % 100 kansere cevirecek diye bi sart yok demi yaa Belkide cevirmez. Napsak aldirsakmiki acaba annemin rahmini bilemedim simdi Bide aldirdik diyelim kanser olma ihtimali tamamen ortadan kalkmis olcakmi ? Kafamda deli sorular.. Offfff offfffff...

İyi randevu bulabiliyorsan valla genelde şikayet edilir hep o hastane icin..ilk gitmeye başladığımda ne güzeldi muayeneler ucretsiZZ insanlar az bilinmiyordu..hangi anlamda boş geldi..bana Liste falan vermrmislerdi. .anneye ve bebeğe bez yanında yoksa bebek giysileri..duş jeli ıslak mendil var orda..kendi giysilerini tarak vs götür yeter tabi bebeğinin giyeceklerini de..aklina birsey takilirsa sen sor ben söyleyeyim hatırladığım kadarıyla

kızlar doktorum bana hergün bi saat yürüyüş yapmamı ve merdiven çıkıp inmemi söyledi bebeğin aşağıya inebilmesi ve normal doğumun olabilmesi için. normalde de yürüyüş yapıyordum ama bugünden sonra düzenli olarak hergün yapmayı düşünüyorum. merdven inip çıkmak gerçekten işe yarıyor mu sizce? bebeğim nerdeyse 25.haftadan beri doğum pozisyonunda ama neden aşağıya inmemiş ki yaa

Bn okulda okadar cok.inip ciktimki faydasi olur insallh :) canim merdiven.icin.dogumu kolaylastiriyor diyorlr ya bnde tam.bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…