- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.061
Amaaaaan canım rüya de geç kafanda kötü yormaKızlar, eşim dün bir rüya görmüş bebeğimizi görmüş ama kayınvalidem emziriyormuşçok canım sıkıldı aslında öyle görmesine, çünkü neden kv. geçen geldiğinde göğüslerim ne kadar büyümüş falan sanki kontrol eder gibi bakmak istedi. Ters birşey söylemedim ama içimden gıcık oldum.. çünkü normalde benim göğüslerim çok büyük değildir gebelikten önce destekli 80 takardım şimdi desteksiz 85-90 takıyorum, kendi memeleri maşallah kafam kadar var zaten eşimi 3 yaşına kadar emzirmiş öle diyo hep. heralde içlerinden benim sütüm olmaz yada yetmez falan diye mi düşünüyorlar bilmiyorum eşimde rüyasında o yüzden mi öyle gördü acaba? zaten benim korkum bana yetiyor, biliyorum büyüklükle sütün alakası yok ama yine de gıcık oluyorum ya.. doğumdan sonrada inşallah yanımda müdahale edip beni strese sokmazlar.
Kızlar, eşim dün bir rüya görmüş bebeğimizi görmüş ama kayınvalidem emziriyormuşçok canım sıkıldı aslında öyle görmesine, çünkü neden kv. geçen geldiğinde göğüslerim ne kadar büyümüş falan sanki kontrol eder gibi bakmak istedi. Ters birşey söylemedim ama içimden gıcık oldum.. çünkü normalde benim göğüslerim çok büyük değildir gebelikten önce destekli 80 takardım şimdi desteksiz 85-90 takıyorum, kendi memeleri maşallah kafam kadar var zaten eşimi 3 yaşına kadar emzirmiş öle diyo hep. heralde içlerinden benim sütüm olmaz yada yetmez falan diye mi düşünüyorlar bilmiyorum eşimde rüyasında o yüzden mi öyle gördü acaba? zaten benim korkum bana yetiyor, biliyorum büyüklükle sütün alakası yok ama yine de gıcık oluyorum ya.. doğumdan sonrada inşallah yanımda müdahale edip beni strese sokmazlar.
Evet orda yok ama adını unuttum şimdi oraya yakın diğer şubelerinde doğumhane var dr da oraya geliyor baya yakınmis oraya..Aksaray medipolde doğum yok ama heralde... Esenler medipolde ücretsiz şuan. Orda bi arkadaşım çalışıyor kadın doğumcuları çok iyiymiş. Hasttane yeni oldugu için çok ilgileniyolar müsteri çeekmek için dedi:) ama yeni doğan yogunbakım ünitesi yokmuş orda.. Benimde sorunlu bi gebelikti oyuzden hiç riske atamadım... Benimkide derya yasar.. Önce bsşka bi doktora gidiyodum medipolde çalışan arkadaşım derya hanım gebelik takibinde onu önerince geçiş yaptım. Çok memnunum hem çok tatlı hem çok bilgili bi doktor... Tek sıkıntım ultrasonda hiç renkli bakmıyo yaaa... Siyah beyazda ben algılayamıyorum bi türlübenim mecburi sezeryan olacak inşallah ameliyathane ekibide iyidir.. Tırsıyorum valla
Şansa bak yahuu uu çok sinirlendim yazdım yolladım 10 dk süre dolmuş hersey silindi bu ne biçim işidir sizlere yazmama izin verilmedi
Evet orda yok ama adını unuttum şimdi oraya yakın diğer şubelerinde doğumhane var dr da oraya geliyor baya yakınmis oraya..
Derya hnm ilk gebeliğimde de oradaydı seveni cok ama doğal olarak kalabalık diyorlar. .
Renkli benimki de bakmıyor hiç sormadım gerçi ilk hamileligimde de bu alete yok vs demislerdi gecistiriyorlar gibime geliyor ..seninki neden bakmıyor
Bi dahaki randevuda sorayım ben de
valla sorma işten çıksam bir neler neler yapacam diyordum sıkılmaya başladım bir ay ne yapacaksam yaaaKizlar nabersnz anck bitrdm yaw gecmisi :) okurken bir dunya terledim :)) simdide yemek yapmam lazm esim 15 te ise gitck sonra evde yalnzm bu evde kalmk beni bunalima sokck ya kendime is bulyrm hep bugunde biseyler yikcm hep makinada. Yoksa vakit gecmyr.
Çok aşırı bi kalabalık yok aslında istediğim zamanda randevu aldım hep. Geçen kontrolde eşim renklide bakalım yüzünü görelim dedi, şuan yüzünü göstermiyo dedi. Bencede yok renkli... Çok saçma yaaa.... Sinir oluyorum... Hastane yeni, cihazlar yeni... Sen ilk doğumunuda orda yaptın anladığım kadarıyla tecrübelisin kafama takılanları sorayım sana:) hastane çantası için liste verdiler ama liste bomboş geldi bana:) sen ne yapmıştın????Evet orda yok ama adını unuttum şimdi oraya yakın diğer şubelerinde doğumhane var dr da oraya geliyor baya yakınmis oraya..
Derya hnm ilk gebeliğimde de oradaydı seveni cok ama doğal olarak kalabalık diyorlar. .
Renkli benimki de bakmıyor hiç sormadım gerçi ilk hamileligimde de bu alete yok vs demislerdi gecistiriyorlar gibime geliyor ..seninki neden bakmıyor
Bi dahaki randevuda sorayım ben de
nasıl kaynatıyorsun sadece camı mı yoksa lastik ağzınıdamı erimez miKızlar hastane çantasına koymak için bir biberon birde emzik kaynatıyorum deterjan filan koymadan yaptım bu temizlik yeterli olur dimi?
Tamam işte bende muayne sonunda o şovdan istiyorum:))))))renkli işin şov kısmı zaten. esas siyah beyazda yapıyorlar ölçüm. benim doktor bazen hadi sana fotoğraf vereyim diyor. o zaman açıyor renkli kısmını sadece. o zamanda kızım hep yüzünü kapatıyor. oda foto veremiyor tabi :)
allah yardımcın olsun canım benim toplanmam 2 hafta sürdü eşyam çok tabi çalışıyordum sadece geceleri topladım görümcemde 2 gün ağırları topladı çok zor valla bir haftada ancak yerleştik çok yorma kneidini son günlerinCanm hastane cantasi en fazla yarim saatlik is :) sonrasinda sklyr insan bende is bulyrm evde kendime yaotkxa rahatlyrm dern temzlk yapamyrm tasncz die evm cok dagink ay sonu gibi olck tasnma bende yavas yvas toplycm kolilere
Hizmet memorial canım yaa vijdansıslaarrr :))Nere kız orası şaşırmışlar iice
Çocuğu karnımda besleyen büyüten sıkıntı çeken ben Sancı çekip ıkınıp sıkılıp doğuran ben onlarda para yiyip yan yatıp anca parmak atıp kontrol ederler
Valla çok sinirlendim
Heryeri plastik valla erimedi ama kalıntı olmuş hep çeşme suyundan oldu galibaaanasıl kaynatıyorsun sadece camı mı yoksa lastik ağzınıdamı erimez mi
:)) yirim o cadiniEvet atıyor birde hoşuna gidiyor ki bi görsen çadı
Cnm net kesin al yoksa merak ederz seni hem caninda sklmz boylecegelirsin herşeyin üstesinden. yapanlardan neyin eksik. Allah herşeye güç veriyor.
bende çok uyuyunca başım ağrır. yormadan kendini yap canım oyalanmış olursun hem. benim bide evde internet yok. tabletiminde ekranı kırıldı zaten. eşime diyorum bana tablet eve internet ben izne çıkmadan :) artık camı açıp bağırırım yangın var diye yoksa
uyuz iste gorck daha hayatta kalkmam burdan :)) yatagi bile buraya tasiayblrz aslnda :))ohh sanada hiç demiyor bak gizem burası serin diye. yerini kaptırırm diye korktu herhalde :) neyse evde böyle bi köşe olması iyi olmuş. bence sen gecede kaçarsın oraya :)
aynen cnm insn sklyr bende yavastan yapim sklmym diormvalla sorma işten çıksam bir neler neler yapacam diyordum sıkılmaya başladım bir ay ne yapacaksam yaaaellerim zorluyo birde sıcak bişey yapmak gelmiyor içimden kapalıyım dışarı çıksam daha çok bunalcam diye çıkamıyorumda
amin canm ins. Annemde yardm etck cnm bana ama yinede benm icim rahat etmz yapmdn bu evide temzlemem lazm cikarken yeni evde temzlk istyr yani birsuru is var dahaallah yardımcın olsun canım benim toplanmam 2 hafta sürdü eşyam çok tabi çalışıyordum sadece geceleri topladım görümcemde 2 gün ağırları topladı çok zor valla bir haftada ancak yerleştik çok yorma kneidini son günlerin
Amaaaaan canım rüya de geç kafanda kötü yorma
Öyledir inşallah , ben biraz süt konusunda takıntı yapıyorum galiba.canım ben sana dün rüyamda gördüğümü anlatayım. annem babamı aldatıyordu. hemde aynı adamla 20 yıldır sevgiliymiş. mesjlarını görüyorum. annem bana kopamıyorum diyor. bilinç altımda hiiç öyle birşey yoktu mesela. bence hiç aklına öyle şeyler getirme. bazen çok saçma rüyalar görebiliyoruz. eşininde öyledir
Çok geçmiş olsunnn.... Aynı sorun bendede var bu yüzden normal doğum olmayacak... Tip 16 yüksek riskli bi tip malesef... Benimki tip 16 değil ama yine yüksek riskli gruptaAnladim cnm. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Bnm annemde aile hekimine gitmiş. Sana hiç HPV taraması yapildimi diye sormuşlar. Oda yok yapılmadı demiş. Yapmışlar taramayi. Smear gibi bişey heralde. HPV 16 yüksek çıkmış. Oda rahim ağzı kanseri yapıcı bi hücre. Biyopsi falan yapildi. " Şuanda kanser degilsin ama ilerde olabilirsin. Ya 3 ayda bir düzenli takip yaptircan yada rahmini alalım kurtul. "demiş dr. Bizde tam ameliyat olacakken son anda vazgeçtik dediğim durumlardan dolayı. Takip kararı aldık. Çünkü annemin çok şükür gerçekten hiçbir şikayeti yok. Ne ağrı ne sızı ne kanama hiçbişey. Ondan cesaret edemedikInşallah doğru karar vermişizdir.
İyi randevu bulabiliyorsan valla genelde şikayet edilir hep o hastane icin..ilk gitmeye başladığımda ne güzeldi muayeneler ucretsiZZ insanlar az bilinmiyordu..hangi anlamda boş geldi..bana Liste falan vermrmislerdi. .anneye ve bebeğe bez yanında yoksa bebek giysileri..duş jeli ıslak mendil var orda..kendi giysilerini tarak vs götür yeter tabi bebeğinin giyeceklerini de..aklina birsey takilirsa sen sor ben söyleyeyim hatırladığım kadarıylaÇok aşırı bi kalabalık yok aslında istediğim zamanda randevu aldım hep. Geçen kontrolde eşim renklide bakalım yüzünü görelim dedi, şuan yüzünü göstermiyo dedi. Bencede yok renkli... Çok saçma yaaa.... Sinir oluyorum... Hastane yeni, cihazlar yeni... Sen ilk doğumunuda orda yaptın anladığım kadarıyla tecrübelisin kafama takılanları sorayım sana:) hastane çantası için liste verdiler ama liste bomboş geldi bana:) sen ne yapmıştın????
Bn okulda okadar cok.inip ciktimki faydasi olur insallh :) canim merdiven.icin.dogumu kolaylastiriyor diyorlr ya bnde tam.bilmiyorum.kızlar doktorum bana hergün bi saat yürüyüş yapmamı ve merdiven çıkıp inmemi söyledi bebeğin aşağıya inebilmesi ve normal doğumun olabilmesi için. normalde de yürüyüş yapıyordum ama bugünden sonra düzenli olarak hergün yapmayı düşünüyorum. merdven inip çıkmak gerçekten işe yarıyor mu sizce? bebeğim nerdeyse 25.haftadan beri doğum pozisyonunda ama neden aşağıya inmemiş ki yaa
Evim dublex günde kaçdefa inip çıkıyom belli değil belki ondan hemen açılmam olduBn okulda okadar cok.inip ciktimki faydasi olur insallh :) canim merdiven.icin.dogumu kolaylastiriyor diyorlr ya bnde tam.bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?