2015 Temmuz Anneleri

Sağol canım inş tekrarlamaz üşüttü herhalde geceleri serin oluyor bir de yatmadan önce çok karpuz yedi o da yapmış olabilir.Şimdi uyudu ben de çamaşırlarını akıttım attım makineye
Gecmis olsun canim insallah hemen iyilesir kizin. Hamileylen hasta cocuga bakmak cok zor banyosunu yaptirmak bile her aksam zorluyor artik. Babasina teslim ettim o gorevi:) karpuzda ishal yapiyor dedigin gibi biraz yediklerine dikkat etsin bu ara .

yesilinci Cok gecmis olsun cnm. Allah korusun. Ilerlemesin lanet hastalik. Yawruna esine bagislasin seni. Evet dedigin gibi cok sinsi bi hastalik. Ama % 100 kansere cevirecek diye bi sart yok demi yaa Belkide cevirmez. Napsak aldirsakmiki acaba annemin rahmini bilemedim simdi Bide aldirdik diyelim kanser olma ihtimali tamamen ortadan kalkmis olcakmi ? Kafamda deli sorular.. Offfff offfffff...[/QUOTE]
Allah razı olsun güzel duan için:) illa kansere çevirecek diye bişey yok tabi dediğin gibi... Ama kansere meyilli hücreler taşıyoruz. Eger şuan hücrelerde bi ilerleme yoksa aldırmak için acele etmeyin boşuna. Hayatınız uygun olduğunda aldırın kurtulun bu dertten... Doktorumun düşündüğü şey benim için doğurganlığımı tamamlamam.., yaş kemale erincede alacak heralde:) ben şimdi düzenli kontrollerimi oluyorum hücreler ilerlediğinde leep diye bi operasyonla hücreleri temizliyor. Leepten sonra bazı kadınlarda tekrarlamazmış ama benim hücreler agrasif çıktı:) haa bide geçen sene bi arkadaşımın annesinin rahmi alındı kadın bir aya topladı kendini öyle ağır kaldırmak felanda sorun değil hiç hayatında

Öyledir inşallah , ben biraz süt konusunda takıntı yapıyorum galiba.
Şimdiden takıntı yaparsan çok depresyona girersin çünkü emzirmek çok farklı bişey bebeklerin bi dönemi oluyo gaz sorunu yaşıyorlar emerken hep huzursuz geçiyo çevrende çok konuşan olucak doymuyo sütün yetmiyo diye tam o süreç bitiyo memeyi reddetme devresi başlıyo bazı bebeklerde 4 aylık gibi ozaman ayakta dolaşarak emzirdiğimi bilirim inatla ozamanda konuşacak herkes yetmiyo süt yok ondan istemiyo diye napıcaksın ilk önce bu olumsuzluklara beynini sonrada kulaklarını tıkıycaksın. Sana Düşen herşeyi akışına bırakmak Allah onun rızkını nekadar yazmışsa okadar olur sütün ama şimdiden takıntı yapma. Zararını görürsün

Merhaba kızlaaar :)) nasılsınız, keyifler nasıl ?? Doğuran falan yok hala
Biz iyiyiz çok şükür. Yalnız kızım hala fazla hareketli. Bu haftalarda artık biraz yavaşlaması gerekmiyor mu ? Karnımı dalgalandırıyor ordan oraya kayıyor. Zaten haftasından geride 1 hafta. Ben de kilo almadı heralde diye üzülüyorum
Ptesi kontrolüm var o zaman belli olucak bakalım küçük hanım kaç kilo
Artıkson hazırlıklar yapılıo. Ben de kızımın eşyalarını yıkadım , ütüledim. Çantasına koydum. Kendi eşyalarımı da yıkadım ama ütülemek zor geldi o miniklerden sonra iri iri
Artık doğum haberleri gelsin istiyorum ben yaaa. 38den sonra patır patır dökülürüz inşallah
Yazamasam da sürekli takipteyim. Hep duamdasınız. Burada birbirimize destek olduk, yol gösterdik. İnşallah hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yapıcaz,miniklerimizi kucağımıza alıcaz

bizde kızımla p.tesi buluşuyoruz. hareketleri benimkininde fazla ama hala dönmemişti. o yüzden heralde. yan yatıyor hala benimki. ellerine sağlık ütüler bitmiş. seninkileride ütüle canım haksızlık etme şimdi onlara

Kızlar sağlık merkezinde elektrikler yoktu dün yoktur diye gitmedim meğerse dün varmış bugün gitmiş şansa neyse B12 düşük dedi doktor B12 vitamini yazdı ama almadım yarın çıktı bi elime gecsinde kendi doktoruma sorarım unutkanlık çok oluyorda saç dökülmesi bu sefer olmadı kizimda çok dökülmüştu yarın birdaha gitmem gerekiyor

Tamam işte bende muayne sonunda o şovdan istiyorum:))))))

:))) doktordan rica et bakalım varsa özelliği cihazın yapar sana bi şov. ama benim kız hiç pozcu değil. saklıyor yüzünü. doğunca sürpriz olsun istiyor ya da yüz görümlüğü istiyor bilemedim :))

Slm kizlar az bi eksigimiz kaldi bizim bugunde bir kismini aldim
Eki Görüntüle 1559164 Eki Görüntüle 1559165

al al bitmiyor sanki yaww. o küvette keyifle banyoları olsun inşallahh. suyu seven çocuklar olsunlar. kimisi çok yaygara yapıyor. bakalım bizimkiler ne yapacak

şansa bak. çalışma var demek ki blge bölge kesiyorlar. kesinti seni takip ediyor :) bol bol et, kuru bakla, yumurta ye canım. B12ye iyi geliyor.

selam annişler bugun kasıklarımda çok ağrı var yürüyemiyorum ,, karnımdada çok sertleşme oluyor , eşimi bekliyorum doktora gitcem ...

Cnm net kesin al yoksa merak ederz seni hem caninda sklmz boylece
uyuz iste gorck daha hayatta kalkmam burdan :)) yatagi bile buraya tasiayblrz aslnda :))

ben çatlarım zaten sizden haber alamazsam. kim doğurdu naptılar sağlıklar mı. valla 8 aydır bi bütün olduk. hamilelikle ilgili bişey oldu mu ilk aklıma siz geliyorsunuz ayy gideyim de yazayım diye. eşim diyor uyanı uyanmaz elinde telefon yine oraya yazıyor bak diye :)

eşinde daha zor görür o odayı. azıcıkta o oturusun sıcakta. maymun gözünü açtı dersin :))

@ecetuba84 canım allah rahmet eylesin yatılı yer nur dolsun inşallah.. ablana gelincede boşver kendini bunaltma kimseden kimseye fayda yok eminim bizler olsak ped lerine koyarız ama her insan farklı oluyor yavaş yavaş kendin yap islerini bende öyle yapiyorum..

O oyemadafaka canım bende 10 lira ödüyorum senin hastane baş baya soyguncu çıkmış hangi hastane bu?

sumeyye6134 Merhaba canım nasilsin?

G Gizemm59 canım kendini yormadan yap yavaş yavaş

Seymasevde canım maşallah esine benim eşimde Ağlamış kizimda çok güzel anılar hatıralar kalıyor Rabbim esleri mızı başımızdan eksik etmesin hayırlı sağlıkli uzun ömürler versin inşallah cümlesini ve bizlerin eşlerine

G Gizemm59 canım oh buldun serin yeri hemen yatağıni o odaya taşı serin serin yatarsin :)

C cns_2007 aynen canım uzaklaşmak en iyisi bende öyle yapiyorum

M maya2013 canım aynen bende öyle düşünüyorum ama allahın izniyle biz bu işin altından kalkariz benimde kimse yok Burada bende yalnızım her işimi allaha bıraktım allah var o bize yeter allaha güven canım o bizlere yardım edecek sakin sıkma canını

Herkese merhaba
Siteye yeni üye oldum arkadaşlar hepinize güzel hamişlikler sağlıklı bir şekilde yavrucaklarınızı kavuşun inşallah.
Hamilelik için sigorta yaptıran deneyimi olan arkadaşlar varsa buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.Gerçekten kafam allak bullak oldu bu konuda hangisi daha iyi bilemiyorum ve karar veremiyorum. Allianz ve Acıbademle görüştüm çok kafam karıştı.

Kesin o kadın hıç dogurmamıs plaza kadınıdır.ne anlar hamılelıkten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…