- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.081
Gecmis olsun canim insallah hemen iyilesir kizin. Hamileylen hasta cocuga bakmak cok zorSağol canım inş tekrarlamaz üşüttü herhalde geceleri serin oluyor bir de yatmadan önce çok karpuz yedi o da yapmış olabilir.Şimdi uyudu ben de çamaşırlarını akıttım attım makineye
Çok geçmiş olsunnn.... Aynı sorun bendede var bu yüzden normal doğum olmayacak... Tip 16 yüksek riskli bi tip malesef... Benimki tip 16 değil ama yine yüksek riskli gruptaçok sinsi bi hastalık bu... Agrı sızı kanama hiç bi şikayet yapmıyor... Ama pat diyede kanser yapmıyor... Hastalığın 3 seviyesi var sonra kansere çeviriyor Allah korusun... Benim 2. Ve 3. Seviyeye geldi iki kere leep oldum... Doğumdan sonra yine olcam gibi gözüküyor
Canim ya sana sorayim bide dun cok ayakta kaldim da belimde kasigimda sizi gbi agri var bugun yorgunluktan midir sen tecrubelidin bilirsin :)Evim dublex günde kaçdefa inip çıkıyom belli değil belki ondan hemen açılmam oldu
Şimdiden takıntı yaparsan çok depresyona girersin çünkü emzirmek çok farklı bişey bebeklerin bi dönemi oluyo gaz sorunu yaşıyorlar emerken hep huzursuz geçiyo çevrende çok konuşan olucak doymuyo sütün yetmiyo diye tam o süreç bitiyo memeyi reddetme devresi başlıyo bazı bebeklerde 4 aylık gibi ozaman ayakta dolaşarak emzirdiğimi bilirim inatla ozamanda konuşacak herkes yetmiyo süt yok ondan istemiyo diye napıcaksın ilk önce bu olumsuzluklara beynini sonrada kulaklarını tıkıycaksın. Sana Düşen herşeyi akışına bırakmak Allah onun rızkını nekadar yazmışsa okadar olur sütün ama şimdiden takıntı yapma. Zararını görürsünÖyledir inşallah , ben biraz süt konusunda takıntı yapıyorum galiba.
Yorgunluktandır büyük ihtimalCanim ya sana sorayim bide dun cok ayakta kaldim da belimde kasigimda sizi gbi agri var bugun yorgunluktan midir sen tecrubelidin bilirsin :)
Bnde bisey anlasam.sasacam.kndime :) foktrda yoktu bisey yorulunca oldu beklim bakim korkuyom erkn.gelmesin.Yorgunluktandır büyük ihtimal
Zaten anormal bi ağrı olsa az çok farkedersin
O iptal oldu zaman gectikce soguduk o isimden de. Kaldik boyle isimsiz bakalim ne olacak:):)Selin/Celine değil miydi canım? iptal mi :))
tekrar alıntı icat canım yazdıklarım boşa gittine yazmıştın bize arkadaşım. hain site iletişimimze engel olmak istiyor
Merhaba kızlaaar :)) nasılsınız, keyifler nasıl ?? Doğuran falan yok hala
Biz iyiyiz çok şükür. Yalnız kızım hala fazla hareketli. Bu haftalarda artık biraz yavaşlaması gerekmiyor mu ? Karnımı dalgalandırıyor ordan oraya kayıyor. Zaten haftasından geride 1 hafta. Ben de kilo almadı heralde diye üzülüyorum
Ptesi kontrolüm var o zaman belli olucak bakalım küçük hanım kaç kilo
Artıkson hazırlıklar yapılıo. Ben de kızımın eşyalarını yıkadım , ütüledim. Çantasına koydum. Kendi eşyalarımı da yıkadım ama ütülemek zor geldi o miniklerden sonra iri iri
Artık doğum haberleri gelsin istiyorum ben yaaa. 38den sonra patır patır dökülürüz inşallah
Yazamasam da sürekli takipteyim. Hep duamdasınız. Burada birbirimize destek olduk, yol gösterdik. İnşallah hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yapıcaz,miniklerimizi kucağımıza alıcaz
Tamam işte bende muayne sonunda o şovdan istiyorum:))))))
Slm kizlar az bi eksigimiz kaldi bizim bugunde bir kismini aldim
Eki Görüntüle 1559164 Eki Görüntüle 1559165
Kızlar sağlık merkezinde elektrikler yoktu dün yoktur diye gitmedim meğerse dün varmış bugün gitmiş şansa neyse B12 düşük dedi doktor B12 vitamini yazdı ama almadım yarın çıktı bi elime gecsinde kendi doktoruma sorarım unutkanlık çok oluyorda saç dökülmesi bu sefer olmadı kizimda çok dökülmüştu yarın birdaha gitmem gerekiyor
Cnm net kesin al yoksa merak ederz seni hem caninda sklmz boylece
uyuz iste gorck daha hayatta kalkmam burdan :)) yatagi bile buraya tasiayblrz aslnda :))
Kesin o kadın hıç dogurmamıs plaza kadınıdır.ne anlar hamılelıkten.hamilenin halini cidden anlamıyorlar. ben işte wc ye zor yürüyorum,penguen gibi sallana sallana gidiyorum, millet diyo ohhh ne rahatsınız tatile çıkcaksınız. ücretli iznime tatil diyor. sabahları zar zor uyanıyorum ama kimse anlamazz.
yine işten bi kadında diyo ki hamile gibi yürümeye başlamışsın. doğurcam bi ay kaldı be kadın, nasıl yürüseydim.
herşeyi kendi kafanızda yapıyosunuz,mide bulantınız,halsizliğiniz,bu haliniz o yüzden diyo. ayy sinir oluyorum yaa. sanki herşey süper,ben kendim naz yapıyorum düşüncesinde millet.
selam annişler bugun kasıklarımda çok ağrı var yürüyemiyorum ,, karnımdada çok sertleşme oluyor , eşimi bekliyorum doktora gitcem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?