2015 Temmuz Anneleri

Valla kim olursa olsun memelerımıze bakmaya çalışma karnımıza dokunmak isteme.mahremiyet diye bırsey var cnm.

seni yeniden uğraştırdılar hamile halinle uzaklaşmazsan bu tiplerden onlar içlerindekini kusup rahatlarken sen kusmuk içinde kalıyorsun. tükürüp kaçacaksın

Ben normal dogumu cok istiyorum arkadaslar ama bebegim ters duruyor bu durumda sezeryan yolu gözüküyor bemde normal dogumdan hic korkmuyorum ama sezeryandan korkuyorum sezeryanla dog yapan arkadaslar fikirlerinizi alabilirmiyim??
Benimki de sezeryan olucakmis ayni sekilde normal daha az korkutucu geliyordu en azindan.İnsallah epidutlral olur diye dusunuyoruz cok heyecanliydim burda acilmis bir baslik buldum insan lar onceki epidural ve genel anestezi ile olan sezeryan maceralarini anlatmis o kadar rahatladim ki anlatamam tavsiye ederim aramaya dogum onvesi heyecan yazinca buldum

Aynen cnm bende oyle hemen buraya yazyrm :)) ya birde.burda ogrendklrmi anltyrm is yerimde diorlrdi yetr yaw bukadr.bildklrn doktrndn fazla.bilyrsndr artk sen die :)) oda meselesi cnm oraya cekyat attrmam.lazm nasl.olsa tasncz bos duranlarin birini oraya koydrcm daha rahat yatarm :))

Valla kim olursa olsun memelerımıze bakmaya çalışma karnımıza dokunmak isteme.mahremiyet diye bırsey var cnm.
Aynen ya o nasil bir saygisizlik oyle hayir dogal bir surecten geciyor olabiliriz ama her asamasini o kadar yoginca paylasmak istemiyor olabiliriz degil mi saygi lazim yani ben esimle simdiden anlastim emzirecegim zaman kimseyi istemem ona gore diye anneme ben onun annesine o soyleyecek

Canm oraya kesin yatck.yer yapmam.lazm.benm ben nie daha once.kesfetmemsm acaba :)) ne uyank kocam.varms ise giderken dio takil ben gelene kadr dedm cok beklersn daha cikmam burdn ben :))

Markete gitmem.lazm yaa nasl usenyrm. Ama cikipta hava almam.lazm biraz anam gelckms aradi sen nasl tek basina toplarsnn diede azar isittm iyi mi biraktm.otryrm markete gdym bari diorm

Sürpriz yapacak minik belliki siz iyice meraklanın istiyor:))) bu doktoru seçmeden önce bi kaç doktora gitmiştim orda renkli baktığımızda benim minik erkekte hep yüzünü kapattı... Bu renklilerde onları rahatsız eden bişey mi var acaba

Ben allianz sigortalıyım canım. Doğum teminatımda var. Ama şöyleki doğum teminatını yükselttikçe ödediğin primde aynı oranda yükseliyor. Ben şöyle yaptım gittiğim hastane sgklı özel hastane. Muaynelere s

Bugun doktor kontrolunuz vardi. Nst yapmadi doktor. Kizimin boyu ve kilosu oldukca önden gidiyormuş. Uzun suredir doktor boyle söylüyordu zaten. Doktor 2 hafta sonra gel son kontrolden sonra sezeryan mi normal mi netlestirecez dedi. Ama bu sekilde devam ederse sezeryan yapmamiz gerekecek gibi dedi. Eee napsin kizim anasi iri babasi iri. Bizim sulaleler boyle kime ceksin kizim. Ama sezeryan dedi ya beni fena bi korku aldi gidiyor yani. Doktora dedim ben normal istiyorum zaten sezeryan taraftari biri degil. Dedi ben senk hersekilde desteklerim ama kontrolden sonra konusalim. Sezeryandan nedense cok korkuyorun ya

Yanlışlıkla erken gönderdim cevabı pardon:) ben muaynelerde sgk yı kullanıyorum doğum limitime dokunmadım. Doğumumuda özel sigortamla yapıcam. Sigortacımla arkadaş olduk artık yıllardır, benim için en avantajlının bu oldugunu söyledi bende öyle yaptım:)

Ben bugun 23 gun once sezeryan olan bir arkadasimla konustum, beni nasil rahatlatti anlatamam. Burdaki basliklari korkudan okuyamiyordum. Biri cikar olumsuz bisey yazar diye. Ama arkadasimla ayni hastanede aynidoktora sezeryan olucam. Korkulacak hicbisey uok, on tane dogururum boyle dedi. Ki asiri derecede pimpirikli bir insandir. Hic aci duymamis, 6 saatsonra kalkmis ve bi daha yatmaya gerek duymamis, sonrasinda da gayet iyi gecmis iyilesme sureci. Kontrole bile gitmeye gerek duymamis. Tabii herkeste farkli olabilir her dogum farkli cunku. Yine de birilerinin sezeryan hakkinda olumsuz konusmamasi iyi geldi.
İnsallah hepimiz sorunsuz dogururuz.

Ben de normalden cok korkuyorum hem de hemoroid derdimvar. Sezeryandan da korkuyodm ama bi ark baya bi rahatlatti beni. Sezeryanla on tane bile dogururum diyo hatta normalde hastalik hastasi, her seyde sorun arayan biri :)

Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Hadi hayırlı olsun ağrısız sızısız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah . Suni sancı mı verilicek sancın olmazsa

Ben de normalden cok korkuyorum hem de hemoroid derdimvar. Sezeryandan da korkuyodm ama bi ark baya bi rahatlatti beni. Sezeryanla on tane bile dogururum diyo hatta normalde hastalik hastasi, her seyde sorun arayan biri :)
Benim de bir arkadasim 2 cocugunj ayni doktorda sezeryanla dogurdu. Onun uc organlarinda bir sorun vardi normal mumkun degildi. Masallah cabucak iyilesmisti cok memmun oldugundan onerdi. Ama yine de iste ben soz konusu ameliyat olunca korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…