- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.101
Evet ya hiç sorma bırakmadı Peşimizi birturlu.. tamam canım yerim çok sağol :)şansa bak. çalışma var demek ki blge bölge kesiyorlar. kesinti seni takip ediyor :) bol bol et, kuru bakla, yumurta ye canım. B12ye iyi geliyor.
Valla kim olursa olsun memelerımıze bakmaya çalışma karnımıza dokunmak isteme.mahremiyet diye bırsey var cnm.Kızlar, eşim dün bir rüya görmüş bebeğimizi görmüş ama kayınvalidem emziriyormuşçok canım sıkıldı aslında öyle görmesine, çünkü neden kv. geçen geldiğinde göğüslerim ne kadar büyümüş falan sanki kontrol eder gibi bakmak istedi. Ters birşey söylemedim ama içimden gıcık oldum.. çünkü normalde benim göğüslerim çok büyük değildir gebelikten önce destekli 80 takardım şimdi desteksiz 85-90 takıyorum, kendi memeleri maşallah kafam kadar var zaten eşimi 3 yaşına kadar emzirmiş öle diyo hep. heralde içlerinden benim sütüm olmaz yada yetmez falan diye mi düşünüyorlar bilmiyorum eşimde rüyasında o yüzden mi öyle gördü acaba? zaten benim korkum bana yetiyor, biliyorum büyüklükle sütün alakası yok ama yine de gıcık oluyorum ya.. doğumdan sonrada inşallah yanımda müdahale edip beni strese sokmazlar.
@ecetuba84 canım allah rahmet eylesin yatılı yer nur dolsun inşallah.. ablana gelincede boşver kendini bunaltma kimseden kimseye fayda yok eminim bizler olsak ped lerine koyarız ama her insan farklı oluyor yavaş yavaş kendin yap islerini bende öyle yapiyorum..
@oyemadafaka canım bende 10 lira ödüyorum senin hastane baş baya soyguncu çıkmış hangi hastane bu?
@sumeyye6134 Merhaba canım nasilsin?
G Gizemm59 canım kendini yormadan yap yavaş yavaş
@Seymasevde canım maşallah esine benim eşimde Ağlamış kizimda çok güzel anılar hatıralar kalıyor Rabbim esleri mızı başımızdan eksik etmesin hayırlı sağlıkli uzun ömürler versin inşallah cümlesini ve bizlerin eşlerine
G Gizemm59 canım oh buldun serin yeri hemen yatağıni o odaya taşı serin serin yatarsin :)
C cns_2007 aynen canım uzaklaşmak en iyisi bende öyle yapiyorum
@maya2013 canım aynen bende öyle düşünüyorum ama allahın izniyle biz bu işin altından kalkariz benimde kimse yok Burada bende yalnızım her işimi allaha bıraktım allah var o bize yeter allaha güven canım o bizlere yardım edecek sakin sıkma canını
Benimki de sezeryan olucakmis ayni sekilde normal daha az korkutucu geliyordu en azindan.İnsallah epidutlral olur diye dusunuyoruz cok heyecanliydim burda acilmis bir baslik buldum insan lar onceki epidural ve genel anestezi ile olan sezeryan maceralarini anlatmis o kadar rahatladim ki anlatamam tavsiye ederim aramaya dogum onvesi heyecan yazinca buldumBen normal dogumu cok istiyorum arkadaslar ama bebegim ters duruyor bu durumda sezeryan yolu gözüküyor bemde normal dogumdan hic korkmuyorum ama sezeryandan korkuyorum sezeryanla dog yapan arkadaslar fikirlerinizi alabilirmiyim??
Aynen cnm bende oyle hemen buraya yazyrm :)) ya birde.burda ogrendklrmi anltyrm is yerimde diorlrdi yetr yaw bukadr.bildklrn doktrndn fazla.bilyrsndr artk sen die :)) oda meselesi cnm oraya cekyat attrmam.lazm nasl.olsa tasncz bos duranlarin birini oraya koydrcm daha rahat yatarm :))ben çatlarım zaten sizden haber alamazsam. kim doğurdu naptılar sağlıklar mı. valla 8 aydır bi bütün olduk. hamilelikle ilgili bişey oldu mu ilk aklıma siz geliyorsunuz ayy gideyim de yazayım diye. eşim diyor uyanı uyanmaz elinde telefon yine oraya yazıyor bak diye :)
eşinde daha zor görür o odayı. azıcıkta o oturusun sıcakta. maymun gözünü açtı dersin :))
Aynen ya o nasil bir saygisizlik oyle hayir dogal bir surecten geciyor olabiliriz ama her asamasini o kadar yoginca paylasmak istemiyor olabiliriz degil mi saygi lazim yani ben esimle simdiden anlastim emzirecegim zaman kimseyi istemem ona gore diye anneme ben onun annesine o soyleyecekValla kim olursa olsun memelerımıze bakmaya çalışma karnımıza dokunmak isteme.mahremiyet diye bırsey var cnm.
Canm oraya kesin yatck.yer yapmam.lazm.benm ben nie daha once.kesfetmemsm acaba :)) ne uyank kocam.varms ise giderken dio takil ben gelene kadr dedm cok beklersn daha cikmam burdn ben :))@ecetuba84 canım allah rahmet eylesin yatılı yer nur dolsun inşallah.. ablana gelincede boşver kendini bunaltma kimseden kimseye fayda yok eminim bizler olsak ped lerine koyarız ama her insan farklı oluyor yavaş yavaş kendin yap islerini bende öyle yapiyorum..
@oyemadafaka canım bende 10 lira ödüyorum senin hastane baş baya soyguncu çıkmış hangi hastane bu?
@sumeyye6134 Merhaba canım nasilsin?
G Gizemm59 canım kendini yormadan yap yavaş yavaş
@Seymasevde canım maşallah esine benim eşimde Ağlamış kizimda çok güzel anılar hatıralar kalıyor Rabbim esleri mızı başımızdan eksik etmesin hayırlı sağlıkli uzun ömürler versin inşallah cümlesini ve bizlerin eşlerine
G Gizemm59 canım oh buldun serin yeri hemen yatağıni o odaya taşı serin serin yatarsin :)
C cns_2007 aynen canım uzaklaşmak en iyisi bende öyle yapiyorum
@maya2013 canım aynen bende öyle düşünüyorum ama allahın izniyle biz bu işin altından kalkariz benimde kimse yok Burada bende yalnızım her işimi allaha bıraktım allah var o bize yeter allaha güven canım o bizlere yardım edecek sakin sıkma canını
Sürpriz yapacak minik belliki siz iyice meraklanın istiyor:))) bu doktoru seçmeden önce bi kaç doktora gitmiştim orda renkli baktığımızda benim minik erkekte hep yüzünü kapattı... Bu renklilerde onları rahatsız eden bişey mi var acaba:))) doktordan rica et bakalım varsa özelliği cihazın yapar sana bi şov. ama benim kız hiç pozcu değil. saklıyor yüzünü. doğunca sürpriz olsun istiyor ya da yüz görümlüğü istiyor bilemedim :))
al al bitmiyor sanki yaww. o küvette keyifle banyoları olsun inşallahh. suyu seven çocuklar olsunlar. kimisi çok yaygara yapıyor. bakalım bizimkiler ne yapacak
Ben allianz sigortalıyım canım. Doğum teminatımda var. Ama şöyleki doğum teminatını yükselttikçe ödediğin primde aynı oranda yükseliyor. Ben şöyle yaptım gittiğim hastane sgklı özel hastane. Muaynelere sHerkese merhaba
Siteye yeni üye oldum arkadaşlar hepinize güzel hamişlikler sağlıklı bir şekilde yavrucaklarınızı kavuşun inşallah.
Hamilelik için sigorta yaptıran deneyimi olan arkadaşlar varsa buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.Gerçekten kafam allak bullak oldu bu konuda hangisi daha iyi bilemiyorum ve karar veremiyorum. Allianz ve Acıbademle görüştüm çok kafam karıştı.
Yanlışlıkla erken gönderdim cevabı pardon:) ben muaynelerde sgk yı kullanıyorum doğum limitime dokunmadım. Doğumumuda özel sigortamla yapıcam. Sigortacımla arkadaş olduk artık yıllardır, benim için en avantajlının bu oldugunu söyledi bende öyle yaptım:)Herkese merhaba
Siteye yeni üye oldum arkadaşlar hepinize güzel hamişlikler sağlıklı bir şekilde yavrucaklarınızı kavuşun inşallah.
Hamilelik için sigorta yaptıran deneyimi olan arkadaşlar varsa buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.Gerçekten kafam allak bullak oldu bu konuda hangisi daha iyi bilemiyorum ve karar veremiyorum. Allianz ve Acıbademle görüştüm çok kafam karıştı.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insKizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Benimki de sezeryan olucakmis ayni sekilde normal daha az korkutucu geliyordu en azindan.İnsallah epidutlral olur diye dusunuyoruz cok heyecanliydim burda acilmis bir baslik buldum insan lar onceki epidural ve genel anestezi ile olan sezeryan maceralarini anlatmis o kadar rahatladim ki anlatamam tavsiye ederim aramaya dogum onvesi heyecan yazinca buldum
Nst de mi ucretli? Yuh ya.ben devlette girdim hep, orda ucretsizdi ama cumartesi ozeldeki doktoruma gidicem bakalim, nst ye girer ve ek ucret odersem paylasirim.Kızlar nst için ne kadar ödüyorsunuz? 78 aldılar ve çok fazla geldi gerçekten
Hayirli dogumlarin olsun.insallh bi nefeste kurtul canim.Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Bugun doktor kontrolunuz vardi. Nst yapmadi doktor. Kizimin boyu ve kilosu oldukca önden gidiyormuş. Uzun suredir doktor boyle söylüyordu zaten. Doktor 2 hafta sonra gel son kontrolden sonra sezeryan mi normal mi netlestirecez dedi. Ama bu sekilde devam ederse sezeryan yapmamiz gerekecek gibi dedi. Eee napsin kizim anasi iri babasi iri. Bizim sulaleler boyle kime ceksin kizim. Ama sezeryan dedi ya beni fena bi korku aldi gidiyor yani. Doktora dedim ben normal istiyorum zaten sezeryan taraftari biri degil. Dedi ben senk hersekilde desteklerim ama kontrolden sonra konusalim. Sezeryandan nedense cok korkuyorun ya
Hadi hayırlı olsun ağrısız sızısız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah . Suni sancı mı verilicek sancın olmazsaKizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Benim de bir arkadasim 2 cocugunj ayni doktorda sezeryanla dogurdu. Onun uc organlarinda bir sorun vardi normal mumkun degildi. Masallah cabucak iyilesmisti cok memmun oldugundan onerdi. Ama yine de iste ben soz konusu ameliyat olunca korkuyorumBen de normalden cok korkuyorum hem de hemoroid derdimvar. Sezeryandan da korkuyodm ama bi ark baya bi rahatlatti beni. Sezeryanla on tane bile dogururum diyo hatta normalde hastalik hastasi, her seyde sorun arayan biri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?