2015 Temmuz Anneleri

Ben de normalden cok korkuyorum hem de hemoroid derdimvar. Sezeryandan da korkuyodm ama bi ark baya bi rahatlatti beni. Sezeryanla on tane bile dogururum diyo hatta normalde hastalik hastasi, her seyde sorun arayan biri :)
Bende seninle aynı durumdayım hemoroid var birde çarpıntım hem normal doğumdan korkuyorum hemde sezeryandan bu çarşamba kesinleşicek ama %99 sezeryan olacak 3 temmuzda

Doğuma kadar ne kadar olur dedi benimde 1 hafta önden gidiyor ama normal doğum İçin engel olmaz dedi

Normal dogum tarihime gore olursa 4 kiloyu rahat gecermis. Benimki basindan beri bi kac hafta onde gidiyor. Cati kontrolu ve son kontrol de netlestirecek amq gidisat belli gibi
Doğuma kadar ne kadar olur dedi benimde 1 hafta önden gidiyor ama normal doğum İçin engel olmaz dedi

Valla kim olursa olsun memelerımıze bakmaya çalışma karnımıza dokunmak isteme.mahremiyet diye bırsey var cnm.
Ay bencede, bende nefret ediyorum öyle hareketlerden ama benim kv biraz fazla samimi davranıyor, evlerine gidince seni keseleyim falan diye tuttururdu ilk zamanlar. Ben yok diye diye vazgeçti artık ama emzirme olayında onu sürekli yanımdan çıkarmak baya sıkıntı olacak gibi. Kötü niyetli deil biliyorum ama ben çekiniyorum napıyım

Canım günlerimiz aynı seninle, benim de üç hafta önden gidiyor bebişim. Senin kaç kg olmşki sezaryen Gündeme geldi?

Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)

Çok heyecanlı :)) Kolayca geçsin doğumun, sağlıkla al bebişi kucağına :) Bebeğin kilosuda güzel sorunsuz bir doğum olur inşallah...

Hakkinzda hayrlisi olsn cnm ne yqpcksn sezerynsada cok korkma yeterki siz saglkli oln bak sezryn oln arkdslrmz var okadrda sikaytci degllr

Normal dogum tarihime gore olursa 4 kiloyu rahat gecermis. Benimki basindan beri bi kac hafta onde gidiyor. Cati kontrolu ve son kontrol de netlestirecek amq gidisat belli gibi
Bende sezeryan istiyorum ama doktor normal doğum diyor sanırım benimde haftaya kontrolüm var o zaman belli olucak hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

Epidural olacak cnm. Suni sanci verecek dr. Hissetmezsin dedi. Cati muayenesi yapti. Iyi dedi
Daha önce epidural olacak diye konuştunuz mu .açılma olup sancı olmadığından dolayı mı ona karar verdiniz . Bu arada ramazanın ilk bebişi olacak ve topikde ilk normal doğum :) heyecanını tahmin edebiliyorım

Bende seninle aynı durumdayım hemoroid var birde çarpıntım hem normal doğumdan korkuyorum hemde sezeryandan bu çarşamba kesinleşicek ama %99 sezeryan olacak 3 temmuzda
Bi de benim dr sezeryan bile olsa 38. Haftanin sonunda aliyomus o esnada normal dogarsa diye de korkuyorum ki ben de cok panik bi insanim her turlu dogurmaktan korkuyorum :)

Merhabalar sevgili arkadaşlar... Bugünkü kontrolümde kıyım tarihim kesinleşti 25 Haziran inş gelicek bebiş sezeryan ile. Ama bu seferde sanki beceremeyecekmişim hissi kapladı

Bi de benim dr sezeryan bile olsa 38. Haftanin sonunda aliyomus o esnada normal dogarsa diye de korkuyorum ki ben de cok panik bi insanim her turlu dogurmaktan korkuyorum :)
:))) benimde 38+3 de olacak emin ol bnde ikisinden korkuyorum ama en çok da normal doğumdan . Senin içinde en rahat hangisi olacaksa öyle olur inşallah

Merhaba hoşgeldin, sağolasınn darısı başına olsun inş. :)
Doğum teminatı için hamilelikten en az 6 Ay önce sigortalı olman gerekiyor. Birde muayenelerinin olduğu hastane ile anlaşmalı olsun seçtiğin sigorta şirketin. Ben acıbadem de oluyorm muayenemi doğumumda öyle olacak Koç allianz tan yaptırmıştım sigortamı sadece yatarak ve doğum teminatlı poliçem. Muayene ve tahlil nst vs işlemlerde %50 indirim alıyorum (örn muayene 150tl ödüyorm) doğumun tamamını karşılayacak. Tavsiyem sadece yatarak ve doğum teminatlı alman çünkü ayaktayı da alırsan ödediğin prim aldığın hastane hizmetinden fazla olabiliyor

Kızlar selam, bugün bizimde kontrolümüz vardı, bu hafta sadece 100 gram almış oğlumuz ama zaten hedefimizde buydu :) Geçen sefer bir haftada 500 grama yakın almıştı... 3 kiloyu gördük an itibarı ile :) Çatı muayenesini oldum, yaptırmamış olanlar soruyordu, acı falan duymuyorsunuz, kendinizi serbest bırakmanız yeterli... Gerçekten korkulacak / gerilecek bir durum yok... Doktorumu çok seviyorum öncesinde hemen bilgilendirme yapıyor... İnternette fln okumuşsunuzdur şimdi bir sürü korkunç hikaye diye girdi lafa Bende yok dedim okumadım :) Kısaca anlattı ne yapacağını ve nasıl yapacağını =) Sorunsuz geçti, rahim ağzımda çok hafif bir açılma varmış, muhtemelen 1 cm bile değil ama en azından açılacak diye mutlu oldum Oğluşun kafası rahim ağzına yerleşmiş, şimdilik herşey yolunda gidiyor bizde. Son 3 hafta bakalım sağlıkla gelsin ama keşke 38'i bitirdikten sonra çok beklemese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…