- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.121
Bende seninle aynı durumdayım hemoroid var birde çarpıntım hem normal doğumdan korkuyorum hemde sezeryandan bu çarşamba kesinleşicek ama %99 sezeryan olacak 3 temmuzdaBen de normalden cok korkuyorum hem de hemoroid derdimvar. Sezeryandan da korkuyodm ama bi ark baya bi rahatlatti beni. Sezeryanla on tane bile dogururum diyo hatta normalde hastalik hastasi, her seyde sorun arayan biri :)
Doğuma kadar ne kadar olur dedi benimde 1 hafta önden gidiyor ama normal doğum İçin engel olmaz dediBugun doktor kontrolunuz vardi. Nst yapmadi doktor. Kizimin boyu ve kilosu oldukca önden gidiyormuş. Uzun suredir doktor boyle söylüyordu zaten. Doktor 2 hafta sonra gel son kontrolden sonra sezeryan mi normal mi netlestirecez dedi. Ama bu sekilde devam ederse sezeryan yapmamiz gerekecek gibi dedi. Eee napsin kizim anasi iri babasi iri. Bizim sulaleler boyle kime ceksin kizim. Ama sezeryan dedi ya beni fena bi korku aldi gidiyor yani. Doktora dedim ben normal istiyorum zaten sezeryan taraftari biri degil. Dedi ben senk hersekilde desteklerim ama kontrolden sonra konusalim. Sezeryandan nedense cok korkuyorun ya
Doğuma kadar ne kadar olur dedi benimde 1 hafta önden gidiyor ama normal doğum İçin engel olmaz dedi
Ay bencede, bende nefret ediyorum öyle hareketlerdenValla kim olursa olsun memelerımıze bakmaya çalışma karnımıza dokunmak isteme.mahremiyet diye bırsey var cnm.
Epidural olacak cnm. Suni sanci verecek dr. Hissetmezsin dedi. Cati muayenesi yapti. Iyi dediHadi hayırlı olsun ağrısız sızısız sağlıcakla kucağına alırsın inşallah . Suni sancı mı verilicek sancın olmazsa
Canım günlerimiz aynı seninle, benim de üç hafta önden gidiyor bebişim. Senin kaç kg olmşki sezaryen Gündeme geldi?Bugun doktor kontrolunuz vardi. Nst yapmadi doktor. Kizimin boyu ve kilosu oldukca önden gidiyormuş. Uzun suredir doktor boyle söylüyordu zaten. Doktor 2 hafta sonra gel son kontrolden sonra sezeryan mi normal mi netlestirecez dedi. Ama bu sekilde devam ederse sezeryan yapmamiz gerekecek gibi dedi. Eee napsin kizim anasi iri babasi iri. Bizim sulaleler boyle kime ceksin kizim. Ama sezeryan dedi ya beni fena bi korku aldi gidiyor yani. Doktora dedim ben normal istiyorum zaten sezeryan taraftari biri degil. Dedi ben senk hersekilde desteklerim ama kontrolden sonra konusalim. Sezeryandan nedense cok korkuyorun ya
Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Ayy canm cok heycanli yani yarin dogum mu olckKizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Hakkinzda hayrlisi olsn cnm ne yqpcksn sezerynsada cok korkma yeterki siz saglkli oln bak sezryn oln arkdslrmz var okadrda sikaytci degllrBugun doktor kontrolunuz vardi. Nst yapmadi doktor. Kizimin boyu ve kilosu oldukca önden gidiyormuş. Uzun suredir doktor boyle söylüyordu zaten. Doktor 2 hafta sonra gel son kontrolden sonra sezeryan mi normal mi netlestirecez dedi. Ama bu sekilde devam ederse sezeryan yapmamiz gerekecek gibi dedi. Eee napsin kizim anasi iri babasi iri. Bizim sulaleler boyle kime ceksin kizim. Ama sezeryan dedi ya beni fena bi korku aldi gidiyor yani. Doktora dedim ben normal istiyorum zaten sezeryan taraftari biri degil. Dedi ben senk hersekilde desteklerim ama kontrolden sonra konusalim. Sezeryandan nedense cok korkuyorun ya
Bende sezeryan istiyorum ama doktor normal doğum diyor sanırım benimde haftaya kontrolüm var o zaman belli olucak hepimiz için hayırlısı neyse o olsunNormal dogum tarihime gore olursa 4 kiloyu rahat gecermis. Benimki basindan beri bi kac hafta onde gidiyor. Cati kontrolu ve son kontrol de netlestirecek amq gidisat belli gibi
Daha önce epidural olacak diye konuştunuz mu .açılma olup sancı olmadığından dolayı mı ona karar verdiniz . Bu arada ramazanın ilk bebişi olacak ve topikde ilk normal doğum :) heyecanını tahmin edebiliyorımEpidural olacak cnm. Suni sanci verecek dr. Hissetmezsin dedi. Cati muayenesi yapti. Iyi dedi
Bi de benim dr sezeryan bile olsa 38. Haftanin sonunda aliyomus o esnada normal dogarsa diye de korkuyorum ki ben de cok panik bi insanim her turlu dogurmaktan korkuyorum :)Bende seninle aynı durumdayım hemoroid var birde çarpıntım hem normal doğumdan korkuyorum hemde sezeryandan bu çarşamba kesinleşicek ama %99 sezeryan olacak 3 temmuzda
Amin inş. Allah saglikla kucagimiza versinBende sezeryan istiyorum ama doktor normal doğum diyor sanırım benimde haftaya kontrolüm var o zaman belli olucak hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
Canim maşallah su an 3 kilo olmus. Boyu da uzunCanım günlerimiz aynı seninle, benim de üç hafta önden gidiyor bebişim. Senin kaç kg olmşki sezaryen Gündeme geldi?
:))) benimde 38+3 de olacak emin ol bnde ikisinden korkuyorum ama en çok da normal doğumdan . Senin içinde en rahat hangisi olacaksa öyle olur inşallahBi de benim dr sezeryan bile olsa 38. Haftanin sonunda aliyomus o esnada normal dogarsa diye de korkuyorum ki ben de cok panik bi insanim her turlu dogurmaktan korkuyorum :)
Senin kac kilo su anCanım günlerimiz aynı seninle, benim de üç hafta önden gidiyor bebişim. Senin kaç kg olmşki sezaryen Gündeme geldi?
Herkese merhaba
Siteye yeni üye oldum arkadaşlar hepinize güzel hamişlikler sağlıklı bir şekilde yavrucaklarınızı kavuşun inşallah.
Hamilelik için sigorta yaptıran deneyimi olan arkadaşlar varsa buradan paylaşırlarsa çok sevinirim.Gerçekten kafam allak bullak oldu bu konuda hangisi daha iyi bilemiyorum ve karar veremiyorum. Allianz ve Acıbademle görüştüm çok kafam karıştı.
Inşallah sonucta en saglikli ve dogru secim neyse onu yapacaz ama kim kendimi ayarlamamisim sezeryan ihtimalineHakkinzda hayrlisi olsn cnm ne yqpcksn sezerynsada cok korkma yeterki siz saglkli oln bak sezryn oln arkdslrmz var okadrda sikaytci degllr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?