- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.141
Ay bencede, bende nefret ediyorum öyle hareketlerdenama benim kv biraz fazla samimi davranıyor, evlerine gidince seni keseleyim falan diye tuttururdu ilk zamanlar. Ben yok diye diye vazgeçti artık ama emzirme olayında onu sürekli yanımdan çıkarmak baya sıkıntı olacak gibi. Kötü niyetli deil biliyorum ama ben çekiniyorum napıyım
Maşallah size ne güzel haberlerle geldin ah ah bende 36 dolsun gelsin diyodum ama keyfini bekliyoruz beyefendininKızlar selam, bugün bizimde kontrolümüz vardı, bu hafta sadece 100 gram almış oğlumuz ama zaten hedefimizde buydu :) Geçen sefer bir haftada 500 grama yakın almıştı... 3 kiloyu gördük an itibarı ile :) Çatı muayenesini oldum, yaptırmamış olanlar soruyordu, acı falan duymuyorsunuz, kendinizi serbest bırakmanız yeterli... Gerçekten korkulacak / gerilecek bir durum yok... Doktorumu çok seviyorum öncesinde hemen bilgilendirme yapıyor... İnternette fln okumuşsunuzdur şimdi bir sürü korkunç hikaye diye girdi lafaBende yok dedim okumadım :) Kısaca anlattı ne yapacağını ve nasıl yapacağını =) Sorunsuz geçti, rahim ağzımda çok hafif bir açılma varmış, muhtemelen 1 cm bile değil ama en azından açılacak diye mutlu oldum Oğluşun kafası rahim ağzına yerleşmiş, şimdilik herşey yolunda gidiyor bizde. Son 3 hafta bakalım sağlıkla gelsin ama keşke 38'i bitirdikten sonra çok beklemese
Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Hayırlısı olur inşallah yemenin ya da yememenin çok etkisi oldu mu 500 gr almasında ve bu hafta 100 gr almasında yani bu hafta az mı beslendin sadece 100 gr aldı . Artık son düzlükteyiZ hepimiz için hayırlısı olur inşallahKızlar selam, bugün bizimde kontrolümüz vardı, bu hafta sadece 100 gram almış oğlumuz ama zaten hedefimizde buydu :) Geçen sefer bir haftada 500 grama yakın almıştı... 3 kiloyu gördük an itibarı ile :) Çatı muayenesini oldum, yaptırmamış olanlar soruyordu, acı falan duymuyorsunuz, kendinizi serbest bırakmanız yeterli... Gerçekten korkulacak / gerilecek bir durum yok... Doktorumu çok seviyorum öncesinde hemen bilgilendirme yapıyor... İnternette fln okumuşsunuzdur şimdi bir sürü korkunç hikaye diye girdi lafaBende yok dedim okumadım :) Kısaca anlattı ne yapacağını ve nasıl yapacağını =) Sorunsuz geçti, rahim ağzımda çok hafif bir açılma varmış, muhtemelen 1 cm bile değil ama en azından açılacak diye mutlu oldum Oğluşun kafası rahim ağzına yerleşmiş, şimdilik herşey yolunda gidiyor bizde. Son 3 hafta bakalım sağlıkla gelsin ama keşke 38'i bitirdikten sonra çok beklemese
Canım benim on gün önce 2800 dü sanırım şimdi 3ooo falan olmştur pazartesi gidicem işte tekrar. Senin nasıldı kilosu? Bana dr um önde gidiyo dedi ama sezeryan falan demedi sadece ben onu olmak zorunda kalabilirim diye düşünüyorum.Senin kac kilo su an
Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Evet canım ya eşimle benim Yanıma girip yatmışlığını bilirim ben :) biraz fazla samimi ama napalım bende alıştım artık. Kötü niyetli olmadığını düşündüğümden bişey demiyorumkeselemek mi kadın baya bi rahatmış bende gelemem okadara Allah yardım etsin
Evet canım ya eşimle benim Yanıma girip yatmışlığını bilirim ben :) biraz fazla samimi ama napalım bende alıştım artık. Kötü niyetli olmadığını düşündüğümden bişey demiyorum
Aynen cnm bende oyle hemen buraya yazyrm :)) ya birde.burda ogrendklrmi anltyrm is yerimde diorlrdi yetr yaw bukadr.bildklrn doktrndn fazla.bilyrsndr artk sen die :)) oda meselesi cnm oraya cekyat attrmam.lazm nasl.olsa tasncz bos duranlarin birini oraya koydrcm daha rahat yatarm :))
Markete gitmem.lazm yaa nasl usenyrm. Ama cikipta hava almam.lazm biraz anam gelckms aradi sen nasl tek basina toplarsnn diede azar isittm iyi mi biraktm.otryrm markete gdym bari diorm
Sürpriz yapacak minik belliki siz iyice meraklanın istiyor:))) bu doktoru seçmeden önce bi kaç doktora gitmiştim orda renkli baktığımızda benim minik erkekte hep yüzünü kapattı... Bu renklilerde onları rahatsız eden bişey mi var acaba
Evet canım ya eşimle benim Yanıma girip yatmışlığını bilirim ben :) biraz fazla samimi ama napalım bende alıştım artık. Kötü niyetli olmadığını düşündüğümden bişey demiyorum
bizde kızımla p.tesi buluşuyoruz. hareketleri benimkininde fazla ama hala dönmemişti. o yüzden heralde. yan yatıyor hala benimki. ellerine sağlık ütüler bitmiş. seninkileride ütüle canım haksızlık etme şimdi onlara
Valla ben de kırmadan istekleri uzaklaştırmaya çalışıyorumYok artıkkese yanımda yatmak filan. Hiç hoşlaşmam. Bide büyüdü mü diye göğüslerine bakıyormuş sapık mı bu ayol
aynen canım haklısın kimbilir ne halde gidenler vardır.oyuzden ben gec de olsun istemiyorum erkende.yani her şekilde temiz olmak istiyorum.benimde haftaya ay kontrolüm var ama gitmek istemiyorum çatı muayenesi olurum diye korkuyorum açıkçası.direk doğuma gideyim diyorumBenimkide sezeryan mı yarın belli olacak daha net değil ama bu hafta çatı muayenesi yapıyo doktorlar. Böyle gidemem mecbur. Bakıcaz artık. Adamlar normal doğumda neler görüyodur. Koka koka gelenler nasıl gidiyodur allah bilir. Biz bu kadar titizleniyoruz. Hiç umurlarında değildir aslında.
Ben seni dogurmussundur saniyordum. Uzun zamandir giremiyorum sayfaya ama sancin vardi diye hatirliyordum. Ins senin gibi kolayca dogururum:)Ay çok heycanlıııuıııııı bence gece başlar sancın
Bende istiyom artııııııııuk
3 cm açılmam var 1 hafta oldu sancılarda düzensiz var ama dün nst de hiç Sancı çıkmadı nebilim ya böyle bekliycez bakalımBe
Ben seni dogurmussundur saniyordum. Uzun zamandir giremiyorum sayfaya ama sancin vardi diye hatirliyordum. Ins senin gibi kolayca dogururum:)
Canim benim bgn 3 kilo olarak gozuktu. Boyu da uzun. 38 hftya kdr daha da alirlar haftada ortalama 300 gr aliyor. Dr 4 kiloyu gecmesi sikinti olur dedi. Gerci cati olcumum 37. Hftda yapilacakCanım benim on gün önce 2800 dü sanırım şimdi 3ooo falan olmştur pazartesi gidicem işte tekrar. Senin nasıldı kilosu? Bana dr um önde gidiyo dedi ama sezeryan falan demedi sadece ben onu olmak zorunda kalabilirim diye düşünüyorum.
Kızlar selam, bugün bizimde kontrolümüz vardı, bu hafta sadece 100 gram almış oğlumuz ama zaten hedefimizde buydu :) Geçen sefer bir haftada 500 grama yakın almıştı... 3 kiloyu gördük an itibarı ile :) Çatı muayenesini oldum, yaptırmamış olanlar soruyordu, acı falan duymuyorsunuz, kendinizi serbest bırakmanız yeterli... Gerçekten korkulacak / gerilecek bir durum yok... Doktorumu çok seviyorum öncesinde hemen bilgilendirme yapıyor... İnternette fln okumuşsunuzdur şimdi bir sürü korkunç hikaye diye girdi lafaBende yok dedim okumadım :) Kısaca anlattı ne yapacağını ve nasıl yapacağını =) Sorunsuz geçti, rahim ağzımda çok hafif bir açılma varmış, muhtemelen 1 cm bile değil ama en azından açılacak diye mutlu oldum Oğluşun kafası rahim ağzına yerleşmiş, şimdilik herşey yolunda gidiyor bizde. Son 3 hafta bakalım sağlıkla gelsin ama keşke 38'i bitirdikten sonra çok beklemese
Anladım canım hemen hemen aynı gidiyoruz sanırım. Hayırlısı neyse artık o olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da tombişlerimiZi :)Canim benim bgn 3 kilo olarak gozuktu. Boyu da uzun. 38 hftya kdr daha da alirlar haftada ortalama 300 gr aliyor. Dr 4 kiloyu gecmesi sikinti olur dedi. Gerci cati olcumum 37. Hftda yapilacak
Be
Ben seni dogurmussundur saniyordum. Uzun zamandir giremiyorum sayfaya ama sancin vardi diye hatirliyordum. Ins senin gibi kolayca dogururum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?