2015 Temmuz Anneleri

keselemek mi kadın baya bi rahatmış bende gelemem okadara Allah yardım etsin

Maşallah size ne güzel haberlerle geldin ah ah bende 36 dolsun gelsin diyodum ama keyfini bekliyoruz beyefendinin
Inş senin ki çok bekletmez

Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Ay çok heycanlıııuıııııı bence gece başlar sancın
Bende istiyom artııııııııuk

Hayırlısı olur inşallah yemenin ya da yememenin çok etkisi oldu mu 500 gr almasında ve bu hafta 100 gr almasında yani bu hafta az mı beslendin sadece 100 gr aldı . Artık son düzlükteyiZ hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Senin kac kilo su an
Canım benim on gün önce 2800 dü sanırım şimdi 3ooo falan olmştur pazartesi gidicem işte tekrar. Senin nasıldı kilosu? Bana dr um önde gidiyo dedi ama sezeryan falan demedi sadece ben onu olmak zorunda kalabilirim diye düşünüyorum.

keselemek mi kadın baya bi rahatmış bende gelemem okadara Allah yardım etsin
Evet canım ya eşimle benim Yanıma girip yatmışlığını bilirim ben :) biraz fazla samimi ama napalım bende alıştım artık. Kötü niyetli olmadığını düşündüğümden bişey demiyorum

Markete gitmem.lazm yaa nasl usenyrm. Ama cikipta hava almam.lazm biraz anam gelckms aradi sen nasl tek basina toplarsnn diede azar isittm iyi mi biraktm.otryrm markete gdym bari diorm

Biz burda türkiyenin hatta dünyanın her yerinden doktorların dediklerini paylaşıyoruz. Ne sandılar :) annenle işler daha çabuk ilerler şimdi. Marketde yürüyüş olur işte

Bilmiyorum canım ama kalp atışını dinlerken açtıkları Doppler kısmıymış. Isı yayıyormuş. O yüzden ona kısa süreli bakuyırkar. Renklide belki öyledir.

Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)

Allah bi solukta doğurmayı nasip etsin. Artık bu gece sürekli aklıma gelirsin ne yaptı diye. Bizi ihmal etme sakın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Yok artık kese yanımda yatmak filan. Hiç hoşlaşmam. Bide büyüdü mü diye göğüslerine bakıyormuş sapık mı bu ayol

Canım benimki yine dönmüş Başından beri doğum pozisyonundaydı sonra makat gelişine döndü. Geçen gittiğimizde tekrar başı aşağıdaydı. Başı aşağıda ama poposu göbeğimde ayakları da belime doğru yanda ordan tekmeleyip, gerinip duruyor bir de minik zten haftasına göre büyümedi heralde diye üzülüyorum :))
Benimkileri de yarın artık ütülüyeyim diyorum.Bi de acil bi durum olur kızıma ütüsüz, pasaklı görünmeyeyim

Yok artık kese yanımda yatmak filan. Hiç hoşlaşmam. Bide büyüdü mü diye göğüslerine bakıyormuş sapık mı bu ayol
Valla ben de kırmadan istekleri uzaklaştırmaya çalışıyorum Lohusalığımda deli anıma denk gelirse Nolur bilmem ama

aynen canım haklısın kimbilir ne halde gidenler vardır.oyuzden ben gec de olsun istemiyorum erkende.yani her şekilde temiz olmak istiyorum.benimde haftaya ay kontrolüm var ama gitmek istemiyorum çatı muayenesi olurum diye korkuyorum açıkçası.direk doğuma gideyim diyorum

Be

Ben seni dogurmussundur saniyordum. Uzun zamandir giremiyorum sayfaya ama sancin vardi diye hatirliyordum. Ins senin gibi kolayca dogururum:)
3 cm açılmam var 1 hafta oldu sancılarda düzensiz var ama dün nst de hiç Sancı çıkmadı nebilim ya böyle bekliycez bakalım

Canim benim bgn 3 kilo olarak gozuktu. Boyu da uzun. 38 hftya kdr daha da alirlar haftada ortalama 300 gr aliyor. Dr 4 kiloyu gecmesi sikinti olur dedi. Gerci cati olcumum 37. Hftda yapilacak

maşallah canım herşey yolunda sağlıkla kucağına al inşallah

Canim benim bgn 3 kilo olarak gozuktu. Boyu da uzun. 38 hftya kdr daha da alirlar haftada ortalama 300 gr aliyor. Dr 4 kiloyu gecmesi sikinti olur dedi. Gerci cati olcumum 37. Hftda yapilacak
Anladım canım hemen hemen aynı gidiyoruz sanırım. Hayırlısı neyse artık o olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da tombişlerimiZi :)

Kızlar bugün belimden sol bacağıma doğru bir ağrı girdi elektrik çarpması gibi aglatti beni çok canım yandi
Artik agrilar basliooo benimde canim pek kiymetlidir nasil dayancam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…