2015 Temmuz Anneleri

Seninki baya dönmüş durmuş içerde :) kızlar minnak oluyor. Benim kuzumda minişş. Ya ben ütü hiç sevmiyorum. Bebeğinkini ablam benimkileri kadın yapacak

Valla ben de kırmadan istekleri uzaklaştırmaya çalışıyorum Lohusalığımda deli anıma denk gelirse Nolur bilmem ama

En iyisini yapıyorsun canım. Lohusalık ben onun yerinde olsam haddimi aşmazdım :))

Anladım canım hemen hemen aynı gidiyoruz sanırım. Hayırlısı neyse artık o olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da tombişlerimiZi :)
Amin canim allah razi olsun. Saglikla kucagimiza alalim. Bakalim hangisi hizli çıkacak :) bu arada seninki kiz mi erkek mi? Benin tombalagim kiz :)

Amin canim allah razi olsun. Saglikla kucagimiza alalim. Bakalim hangisi hizli çıkacak :) bu arada seninki kiz mi erkek mi? Benin tombalagim kiz :)
Benim ki erkek canım :) valla benim 33 haftada sancım çıktı şimdi ilaçlarla falan duruyoruz bakalım, bizim ki biraz aceleci gibi ama 38 i falan görsek iyi olur bence.

Annemlere kavuşuyorum bir saate ama acayip yoruldum bugün. Evi topla alışveriş yemek yap derken bu saat oldu. Olsun bundan sonra da keyif yaparım artık

Maya efe canım Allah mübarek günde sağlıkla kavuştursun seni yavruna :) güzel haberlerini bekliyoruz

Çatı muayenesi oldum ben arkadaşlar
32+4 teyken. Hiç acımadı desem yalan olur ama öyle çok rahatsız olmadım. Korkmaniza gerek yok. Bebeğede hiç bir zararı yok. Doktoruna güvenmek çok önemli. Bnm dr normal doğum için çok müsait olduğumu söyledi. Bende uçtum tabi mutluluktan :)

Seymasevde yalancı sancılarını devam ediyor mu ne sıklıkta benim bugün çok fena Yoruldum biraz acaba ondan olabilir mi artık kasiklarıma indiğini hissedebiliyorum her geçen gün biraz daha iniyo sendede böyle oluyo mu bide hiç halim yok aşırı halsizlik var bende

Kızlar ya dünden beri ellerimde ayaklarm şişti da önce yoktu tuzlu yemeyide severim buzamana kadarda azaltmadm dogumada az kaldi bişe olurmu tuzu azaltcam tabi ama nie birden oldu anlamadm

Kızlar ya dünden beri ellerimde ayaklarm şişti da önce yoktu tuzlu yemeyide severim buzamana kadarda azaltmadm dogumada az kaldi bişe olurmu tuzu azaltcam tabi ama nie birden oldu anlamadm
Canim benimde hic sismezdi 2 gundur cok degil ama sisiyor.
Bende ozellikle tuzsuz yeyim falan dikkat etmem ama sona geldik sanirim o yuzden.tuza dikkat et birde bolbol su ic istersen.

Anneleri görünce biter yorgunluğun. Çok yormasaydın yinede kendini

canım seninle eşlerimiz aynı karakterde galiba.bende ne zaman nete girsem yinemi kadınlar kulübündesin diyo.ne anlıyosun bundan diyo sürekli.anlamıyolar biz burda neler paylaşıyoruz neler ögreniyoruz

Canim benimde hic sismezdi 2 gundur cok degil ama sisiyor.
Bende ozellikle tuzsuz yeyim falan dikkat etmem ama sona geldik sanirim o yuzden.tuza dikkat et birde bolbol su ic istersen.
Bnmde çok değil ama şişiyo cnm aynı senn gibi tuzu azaltim su pek icemiyorum onuda icmeye calışim bari

Kizlar bugün tekrar kontrole gittim. .acilma halen 3 cm...agri yok sızı yok..nst de hafif bir kere sanci var...yamanim 3125 olmuş. .49 cm boy..Bugün dogsa hersey yolunda diyor drum...marginal plasenta previa yani plasenta rahmi kısmen kapattigi için normal doğum deneyecekmisiz önce..kosullara göre sezeryan da olabilirmis..

bebisimin oda takimi ancak geldi. .su anda kuruluyor. .yatagini nasil aldiniz hangi marka aldiniz..??

Kayinvalideme deli oldum bu aksam. .iş bitince haber edin görmeye geliyim diyor..insan yapacak yardim edilecek bisi var mi der önce. .

:)) tesekkür ederim... Bikaçtane bebek bezi koyarım ozaman... Onların kullandığı bezde kötü değildir heralde? Banada ped vereceklermiş. Ben bebek için sadece kıyafet koyucam ozaman... Bebeği yıkamıyolar dimi? Bak liste bu...

Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Ayy başladı bizim doğumlarda heyecan yaptım :) ALLAHIM yardım etsin Su gibi dogumun olur insallah sağlıcakla kavusursun mis kokulu melegine darısı bize inşallah.

Doğrudur canım ağrın varsa iice Aşağıya iniyordur benim düzenli sancılandığım gece kanala inmiş doktorum öyle dedi ondan okadar sancın olmuştur dedi
Yalancı sancılar çok fazla zaten anlatamam şuan bacaklarıma bile vuruyo halsizlik çok var. Karnım bacaklarıma değiyo klozete oturunca bile rahatsız oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…