- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.161
Canım benimki yine dönmüşBaşından beri doğum pozisyonundaydı sonra makat gelişine döndü. Geçen gittiğimizde tekrar başı aşağıdaydı. Başı aşağıda ama poposu göbeğimde ayakları da belime doğru yanda ordan tekmeleyip, gerinip duruyor bir de minik zten haftasına göre büyümedi heralde diye üzülüyorum :))
Benimkileri de yarın artık ütülüyeyim diyorum.Bi de acil bi durum olur kızıma ütüsüz, pasaklı görünmeyeyim
Valla ben de kırmadan istekleri uzaklaştırmaya çalışıyorumLohusalığımda deli anıma denk gelirse Nolur bilmem ama
Amin canim allah razi olsun. Saglikla kucagimiza alalim. Bakalim hangisi hizli çıkacak :) bu arada seninki kiz mi erkek mi? Benin tombalagim kiz :)Anladım canım hemen hemen aynı gidiyoruz sanırım. Hayırlısı neyse artık o olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da tombişlerimiZi :)
Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Benim ki erkek canım :) valla benim 33 haftada sancım çıktı şimdi ilaçlarla falan duruyoruz bakalım, bizim ki biraz aceleci gibi ama 38 i falan görsek iyi olur bence.Amin canim allah razi olsun. Saglikla kucagimiza alalim. Bakalim hangisi hizli çıkacak :) bu arada seninki kiz mi erkek mi? Benin tombalagim kiz :)
Çatı muayenesi oldum ben arkadaşlarben biniyorum canım mecburen.ya o çatı muyenesinden çok tırsıuom nasıl olacak acımazmı bebege zarar vermezmi olanlar yazsın lütfen bana az kaldı 37.hafta yaparım dedi dr herşey normalse normal doğum olur dedi
bende artık doğurmak istiyorum yaaa çok ağırlaştım.sıcaklar fena yanıyorummmm.günlerimiz aynı bakalım kim önce doğuracak.bana kalırsa haftaya doğuracak gibi hissediyorumİyi cnm bende evdym ciktm izne cuma sondu benmde ama bu sicaklar beni benden aldi dogrmk istyrm artk biran once
Canim benimde hic sismezdi 2 gundur cok degil ama sisiyor.Kızlar ya dünden beri ellerimde ayaklarm şişti da önce yoktu tuzlu yemeyide severim buzamana kadarda azaltmadm dogumada az kaldi bişe olurmu tuzu azaltcam tabi ama nie birden oldu anlamadm
Annemlere kavuşuyorum bir saate ama acayip yoruldum bugün. Evi topla alışveriş yemek yap derken bu saat oldu. Olsun bundan sonra da keyif yaparım artık
Maya efe canım Allah mübarek günde sağlıkla kavuştursun seni yavruna :) güzel haberlerini bekliyoruz
canım seninle eşlerimiz aynı karakterde galiba.bende ne zaman nete girsem yinemi kadınlar kulübündesin diyo.ne anlıyosun bundan diyo sürekli.anlamıyolar biz burda neler paylaşıyoruz neler ögreniyoruzben çatlarım zaten sizden haber alamazsam. kim doğurdu naptılar sağlıklar mı. valla 8 aydır bi bütün olduk. hamilelikle ilgili bişey oldu mu ilk aklıma siz geliyorsunuz ayy gideyim de yazayım diye. eşim diyor uyanı uyanmaz elinde telefon yine oraya yazıyor bak diye :)
eşinde daha zor görür o odayı. azıcıkta o oturusun sıcakta. maymun gözünü açtı dersin :))
Bnmde çok değil ama şişiyo cnm aynı senn gibi tuzu azaltim su pek icemiyorum onuda icmeye calışim bariCanim benimde hic sismezdi 2 gundur cok degil ama sisiyor.
Bende ozellikle tuzsuz yeyim falan dikkat etmem ama sona geldik sanirim o yuzden.tuza dikkat et birde bolbol su ic istersen.
:)) tesekkür ederim... Bikaçtane bebek bezi koyarım ozaman... Onların kullandığı bezde kötü değildir heralde? Banada ped vereceklermiş. Ben bebek için sadece kıyafet koyucam ozaman... Bebeği yıkamıyolar dimi? Bak liste bu...İyi randevu bulabiliyorsan valla genelde şikayet edilir hep o hastane icin..ilk gitmeye başladığımda ne güzeldi muayeneler ucretsiZZ insanlar az bilinmiyordu..hangi anlamda boş geldi..bana Liste falan vermrmislerdi. .anneye ve bebeğe bez yanında yoksa bebek giysileri..duş jeli ıslak mendil var orda..kendi giysilerini tarak vs götür yeter tabi bebeğinin giyeceklerini de..aklina birsey takilirsa sen sor ben söyleyeyim hatırladığım kadarıyla
Ayy başladı bizim doğumlarda heyecan yaptım :) ALLAHIM yardım etsin Su gibi dogumun olur insallah sağlıcakla kavusursun mis kokulu melegine darısı bize inşallah.Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Doğrudur canım ağrın varsa iice Aşağıya iniyordur benim düzenli sancılandığım gece kanala inmiş doktorum öyle dedi ondan okadar sancın olmuştur dediSeymasevde yalancı sancılarını devam ediyor mu ne sıklıkta benim bugün çok fena Yoruldum biraz acaba ondan olabilir mi artık kasiklarıma indiğini hissedebiliyorum her geçen gün biraz daha iniyo sendede böyle oluyo mu bide hiç halim yok aşırı halsizlik var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?