- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.181
Aaaa desene sıradaki bebiş senden gelicek inş sağlıkla alırsın canımKizlar bugün tekrar kontrole gittim. .acilma halen 3 cm...agri yok sızı yok..nst de hafif bir kere sanci var...yamanim 3125 olmuş. .49 cm boy..Bugün dogsa hersey yolunda diyor drum...marginal plasenta previa yani plasenta rahmi kısmen kapattigi için normal doğum deneyecekmisiz önce..kosullara göre sezeryan da olabilirmis..
bebisimin oda takimi ancak geldi. .su anda kuruluyor. .yatagini nasil aldiniz hangi marka aldiniz..??
Kayinvalideme deli oldum bu aksam. .iş bitince haber edin görmeye geliyim diyor..insan yapacak yardim edilecek bisi var mi der önce. .
Ben de medipol megaya gidiyorum,:) Bu listeyi nerden aldınız, fiyat konusunu falan muhasebe ile konuşuyoruz ama bu tarz şeyleri kiminle görüşmek lazım ben de artık haftaya gidince goruşeyim:)) tesekkür ederim... Bikaçtane bebek bezi koyarım ozaman... Onların kullandığı bezde kötü değildir heralde? Banada ped vereceklermiş. Ben bebek için sadece kıyafet koyucam ozaman... Bebeği yıkamıyolar dimi? Bak liste bu...Eki Görüntüle 1559498
Sanada hayırlı Ramazan'lar canımarkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...oruç tutmuycam diye hiç o moda giremedim bir an önce girmem lazım..bol bol birbirimize dua edelim..tutmasak da ramazanı ıskalamayalım..bizde RAbbimin engin rahmetinden faydalanalım inşallah.ayyy içimi bi heyecan kapladı şimdi
Sanada hayırlı Ramazan'lar canım
Çok şanslıyız güzel bi ayda doğum yapıcaz çoğumuz topikçe
Hayırlı evlat iyi bir insan olur yavrularımız inş kolayca doğururuz.
Dua edelim dediğin gibi.
Bende 2 gün önce gidince kızım aynı kilo ve boydaydı rabbim kolay doğumlar nasip etsin .Kizlar bugün tekrar kontrole gittim. .acilma halen 3 cm...agri yok sızı yok..nst de hafif bir kere sanci var...yamanim 3125 olmuş. .49 cm boy..Bugün dogsa hersey yolunda diyor drum...marginal plasenta previa yani plasenta rahmi kısmen kapattigi için normal doğum deneyecekmisiz önce..kosullara göre sezeryan da olabilirmis..
bebisimin oda takimi ancak geldi. .su anda kuruluyor. .yatagini nasil aldiniz hangi marka aldiniz..??
Kayinvalideme deli oldum bu aksam. .iş bitince haber edin görmeye geliyim diyor..insan yapacak yardim edilecek bisi var mi der önce. .
Allah bir avazda kurtarsın canım inş...Ayy çok heyecanliiii....
Canım Rabbim kolay doğumlar versin.
Darısı bize...
Hahahaha iyi demişsin boşver çıkma kraliyet odası orası serin serin :)))Canm oraya kesin yatck.yer yapmam.lazm.benm ben nie daha once.kesfetmemsm acaba :)) ne uyank kocam.varms ise giderken dio takil ben gelene kadr dedm cok beklersn daha cikmam burdn ben :))
Yok cnm ya hazr deglm ben haftaya dogrmym yaw :))bende artık doğurmak istiyorum yaaa çok ağırlaştım.sıcaklar fena yanıyorummmm.günlerimiz aynı bakalım kim önce doğuracak.bana kalırsa haftaya doğuracak gibi hissediyorum
Aynen canm o hamile benm hamile ben :))/Hahahaha iyi demişsin boşver çıkma kraliyet odası orası serin serin :)))
sana da hayırlı ramazanlar canım dediğin gibi bu ayda oruç tutamasak bile namaz ve dualarla, yapacağımız hayırlarla biz de sevabından nasipleniriz inşallah..dua edelim birbirimizearkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...oruç tutmuycam diye hiç o moda giremedim bir an önce girmem lazım..bol bol birbirimize dua edelim..tutmasak da ramazanı ıskalamayalım..bizde RAbbimin engin rahmetinden faydalanalım inşallah.ayyy içimi bi heyecan kapladı şimdi
Aaaaa hadi bakalim basladi dogumlar:) cok heyecanli!!! Cabucak agrisiz ugrastirmadan gelir bebegin insallah!Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Nasıl geçti canım geldimi doktordan???selam annişler bugun kasıklarımda çok ağrı var yürüyemiyorum ,, karnımdada çok sertleşme oluyor , eşimi bekliyorum doktora gitcem ...
Hadi hayırlısı olsun inşallah bir avaz da bebeğini kucağına alirsin sağ salim Hayır mübarek günde.. haber etmeyi unutma sakin merak ederiz biz :)Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım. . Kızına da maşallahBugun doktor kontrolunuz vardi. Nst yapmadi doktor. Kizimin boyu ve kilosu oldukca önden gidiyormuş. Uzun suredir doktor boyle söylüyordu zaten. Doktor 2 hafta sonra gel son kontrolden sonra sezeryan mi normal mi netlestirecez dedi. Ama bu sekilde devam ederse sezeryan yapmamiz gerekecek gibi dedi. Eee napsin kizim anasi iri babasi iri. Bizim sulaleler boyle kime ceksin kizim. Ama sezeryan dedi ya beni fena bi korku aldi gidiyor yani. Doktora dedim ben normal istiyorum zaten sezeryan taraftari biri degil. Dedi ben senk hersekilde desteklerim ama kontrolden sonra konusalim. Sezeryandan nedense cok korkuyorun ya
Hayirlisi olsun canım neden beceremicekmissin allah yardım eder kafanı olumsuz şeylerle meşgul etmeMerhabalar sevgili arkadaşlar... Bugünkü kontrolümde kıyım tarihim kesinleşti 25 Haziran inş gelicek bebiş sezeryan ile. Ama bu seferde sanki beceremeyecekmişim hissi kapladı
Maşallah bebisine hakkınızda hayırlı olan olsun canimKızlar selam, bugün bizimde kontrolümüz vardı, bu hafta sadece 100 gram almış oğlumuz ama zaten hedefimizde buydu :) Geçen sefer bir haftada 500 grama yakın almıştı... 3 kiloyu gördük an itibarı ile :) Çatı muayenesini oldum, yaptırmamış olanlar soruyordu, acı falan duymuyorsunuz, kendinizi serbest bırakmanız yeterli... Gerçekten korkulacak / gerilecek bir durum yok... Doktorumu çok seviyorum öncesinde hemen bilgilendirme yapıyor... İnternette fln okumuşsunuzdur şimdi bir sürü korkunç hikaye diye girdi lafaBende yok dedim okumadım :) Kısaca anlattı ne yapacağını ve nasıl yapacağını =) Sorunsuz geçti, rahim ağzımda çok hafif bir açılma varmış, muhtemelen 1 cm bile değil ama en azından açılacak diye mutlu oldum Oğluşun kafası rahim ağzına yerleşmiş, şimdilik herşey yolunda gidiyor bizde. Son 3 hafta bakalım sağlıkla gelsin ama keşke 38'i bitirdikten sonra çok beklemese
Tövbe tövbe bu kadın hepten çıldırmış sanırımEvet canım ya eşimle benim Yanıma girip yatmışlığını bilirim ben :) biraz fazla samimi ama napalım bende alıştım artık. Kötü niyetli olmadığını düşündüğümden bişey demiyorum
Allah yardımcın olsun canım allah kimseye kaldıramayacagi yük yüklemez sende inşallah bunun üstesinden geleceksin sonra o minik elleri ayakları gördükten sonra herseyi unutup gideceksinKızlar bugün belimden sol bacağıma doğru bir ağrı girdi elektrik çarpması gibi aglatti beni çok canım yandi
Artik agrilar basliooo benimde canim pek kiymetlidir nasil dayancam bilmem
Canım tuzu kes yoksa daha fazla şişer ve bol su icKızlar ya dünden beri ellerimde ayaklarm şişti da önce yoktu tuzlu yemeyide severim buzamana kadarda azaltmadm dogumada az kaldi bişe olurmu tuzu azaltcam tabi ama nie birden oldu anlamadm
sanada hayırlı ramazanlar canım hep birlikte hu ayin kıymetini bilelim inşallah..arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...oruç tutmuycam diye hiç o moda giremedim bir an önce girmem lazım..bol bol birbirimize dua edelim..tutmasak da ramazanı ıskalamayalım..bizde RAbbimin engin rahmetinden faydalanalım inşallah.ayyy içimi bi heyecan kapladı şimdi
maşallah bebisine canım inşallah hayırlısıyla bir avaz da alırsın bebeğini kucaginaKizlar bugün tekrar kontrole gittim. .acilma halen 3 cm...agri yok sızı yok..nst de hafif bir kere sanci var...yamanim 3125 olmuş. .49 cm boy..Bugün dogsa hersey yolunda diyor drum...marginal plasenta previa yani plasenta rahmi kısmen kapattigi için normal doğum deneyecekmisiz önce..kosullara göre sezeryan da olabilirmis..
Ayyyy o ne yaaaaaEvet canım ya eşimle benim Yanıma girip yatmışlığını bilirim ben :) biraz fazla samimi ama napalım bende alıştım artık. Kötü niyetli olmadığını düşündüğümden bişey demiyorum
Hayırlı Ramazan'lar sanada canımKızlar Herkesin ramazan ayı mübarek olsun inşallah bu mübarek günlerin Feyzini bizlerde alırız bereketi bizlerde nasılsınız inşallah bol bol dua edelim inşallah.. Birde ramazan boyunca hergün bir yasin okumuş çok iyiymiş.. ben şimdi biraZ uyuyim gözlerim dinlensn sonra ilk sahurumuza kalkalim inşallah hepinize hayırlı geceler
Hayırlı ramazanlar rabbim tutan herkesin niyetlerini kabul etsinKızlar Herkesin ramazan ayı mübarek olsun inşallah bu mübarek günlerin Feyzini bizlerde alırız bereketi bizlerde nasipleniriz inşallah bol bol dua edelim inşallah.. Birde ramazan boyunca hergün bir yasin okumuş çok iyiymiş.. ben şimdi biraZ uyuyim gözlerim dinlensn sonra ilk sahurumuza kalkalim inşallah hepinize hayırlı geceler
Çok gçmiş olsun ama en azından kritik zamanı atlattın allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallahmerhaba kızlar sizi fazla takip edemiyorum en son yazdığımda kızım olcak demiştim fakat erkekmiş:) bu aralar çok kötüyüm geçen Hafta Aşırı Kanama Sebebiyle Bir Gece hastanede Yattım Pazarteside Kontrolüm vardı 3 Cm Açılmam Varmış Ve Nişan Denilen Akıntı geldi Doktor Doğum Yakın Dedi Ama Daha 1 ayım VarCiğer Geliştirici iğne de Yapıldı beklemedeyim Dualarınıza Ihtiyacım var.
Seninde mübarek olsun bende de bir burukluk var tuhaf hissediyorum kendimiKızlar herkesin Ramazani mübarek hayırlı olsun.Rabbim bu mübarek günlerin hurmetineyavrularimiza saglicakla kavuşmayı
Ve kolayca dogurmayi nasip etsin...
Esimle sahur yapcam bende oruç tutamasamda.biraz buruk bir ramazan olacak ama Rabbim kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?