2015 Temmuz Anneleri

Aaaa desene sıradaki bebiş senden gelicek inş sağlıkla alırsın canım
Allah gönlüne göre doğum nasip etsin.

Ben de medipol megaya gidiyorum,:) Bu listeyi nerden aldınız, fiyat konusunu falan muhasebe ile konuşuyoruz ama bu tarz şeyleri kiminle görüşmek lazım ben de artık haftaya gidince goruşeyim

Sanada hayırlı Ramazan'lar canım
Çok şanslıyız güzel bi ayda doğum yapıcaz çoğumuz topikçe
Hayırlı evlat iyi bir insan olur yavrularımız inş kolayca doğururuz.
Dua edelim dediğin gibi.

Sanada hayırlı Ramazan'lar canım
Çok şanslıyız güzel bi ayda doğum yapıcaz çoğumuz topikçe
Hayırlı evlat iyi bir insan olur yavrularımız inş kolayca doğururuz.
Dua edelim dediğin gibi.

amin canım inşallah bu manevi iklimden bizde evlatlarımızda faydalanır , bizler hayırlı anneler yavrularımızda hayırlı evlat olur inşallah...

Bende 2 gün önce gidince kızım aynı kilo ve boydaydı rabbim kolay doğumlar nasip etsin .
Bizim beşiğimiz büyüyenlerden çilekten aldık yatağını bambu yatak yarı ortapedik öneriyorlar zaten

sana da hayırlı ramazanlar canım dediğin gibi bu ayda oruç tutamasak bile namaz ve dualarla, yapacağımız hayırlarla biz de sevabından nasipleniriz inşallah..dua edelim birbirimize

Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Aaaaa hadi bakalim basladi dogumlar:) cok heyecanli!!! Cabucak agrisiz ugrastirmadan gelir bebegin insallah!

selam annişler bugun kasıklarımda çok ağrı var yürüyemiyorum ,, karnımdada çok sertleşme oluyor , eşimi bekliyorum doktora gitcem ...
Nasıl geçti canım geldimi doktordan???
Kizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah bir avaz da bebeğini kucağına alirsin sağ salim Hayır mübarek günde.. haber etmeyi unutma sakin merak ederiz biz :)
Hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım. . Kızına da maşallah

Merhabalar sevgili arkadaşlar... Bugünkü kontrolümde kıyım tarihim kesinleşti 25 Haziran inş gelicek bebiş sezeryan ile. Ama bu seferde sanki beceremeyecekmişim hissi kapladı
Hayirlisi olsun canım neden beceremicekmissin allah yardım eder kafanı olumsuz şeylerle meşgul etme
Maşallah bebisine hakkınızda hayırlı olan olsun canim
Tövbe tövbe bu kadın hepten çıldırmış sanırım
Kızlar bugün belimden sol bacağıma doğru bir ağrı girdi elektrik çarpması gibi aglatti beni çok canım yandi
Artik agrilar basliooo benimde canim pek kiymetlidir nasil dayancam bilmem
Allah yardımcın olsun canım allah kimseye kaldıramayacagi yük yüklemez sende inşallah bunun üstesinden geleceksin sonra o minik elleri ayakları gördükten sonra herseyi unutup gideceksin
Kızlar ya dünden beri ellerimde ayaklarm şişti da önce yoktu tuzlu yemeyide severim buzamana kadarda azaltmadm dogumada az kaldi bişe olurmu tuzu azaltcam tabi ama nie birden oldu anlamadm
Canım tuzu kes yoksa daha fazla şişer ve bol su ic
sanada hayırlı ramazanlar canım hep birlikte hu ayin kıymetini bilelim inşallah..

maşallah bebisine canım inşallah hayırlısıyla bir avaz da alırsın bebeğini kucagina

Kızlar Herkesin ramazan ayı mübarek olsun inşallah bu mübarek günlerin Feyzini bizlerde alırız bereketi bizlerde nasipleniriz inşallah bol bol dua edelim inşallah.. Birde ramazan boyunca hergün bir yasin okumuş çok iyiymiş.. ben şimdi biraZ uyuyim gözlerim dinlensn sonra ilk sahurumuza kalkalim inşallah hepinize hayırlı geceler

Hayırlı Ramazan'lar sanada canım
Aynen saatleri kurdum gerçi uyuduğumda yok ama uyuyacağım tutar bide :))
Iyi geceler

merhaba kızlar sizi fazla takip edemiyorum en son yazdığımda kızım olcak demiştim fakat erkekmiş:) bu aralar çok kötüyüm geçen Hafta Aşırı Kanama Sebebiyle Bir Gece hastanede Yattım Pazarteside Kontrolüm vardı 3 Cm Açılmam Varmış Ve Nişan Denilen Akıntı geldi Doktor Doğum Yakın Dedi Ama Daha 1 ayım Var Ciğer Geliştirici iğne de Yapıldı beklemedeyim Dualarınıza Ihtiyacım var.

Hayırlı ramazanlar rabbim tutan herkesin niyetlerini kabul etsin

Çok gçmiş olsun ama en azından kritik zamanı atlattın allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Seninde mübarek olsun bende de bir burukluk var tuhaf hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…