- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.201
Aksilik ya kesin uyursun bugün :) birşey sorucam altan bakınca açıklık belli olmaz di mi :)Hayırlı Ramazan'lar sanada canım
Aynen saatleri kurdum gerçi uyuduğumda yok ama uyuyacağım tutar bide :))
Iyi geceler
teşekkürler canım hayırlısı artık.haftaya olur gibi geliyor bebeğim 2,5 kilo olmuşÇok gçmiş olsun ama en azından kritik zamanı atlattın allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Aynı burukluk bende de var ilk kez tutmayacağım ama eşim için ayaktayım bende.Kızlar herkesin Ramazani mübarek hayırlı olsun.Rabbim bu mübarek günlerin hurmetineyavrularimiza saglicakla kavuşmayı
Ve kolayca dogurmayi nasip etsin...
Esimle sahur yapcam bende oruç tutamasamda.biraz buruk bir ramazan olacak ama Rabbim kolaylık versin...
Kızlar hayırlı ramazanlar. Oruç tutmasakta namazlı dualı geçirelim inşallah.
Sizlerin karnında göğsüne doğru damarlar belirgin mi? Bende cok varda
Kızlar iyi geceler.hayırlı ramazanlar olsun.
Gebe danışmanı var fotoğrafçının oldugu yerde onunla görüştüm... Bide sare hemşire var onunlada görüştüm... Doktorunuz kim?Ben de medipol megaya gidiyorum,:) Bu listeyi nerden aldınız, fiyat konusunu falan muhasebe ile konuşuyoruz ama bu tarz şeyleri kiminle görüşmek lazım ben de artık haftaya gidince goruşeyim
Doktorun bakarsa belli olur sen anlayamazsınAksilik ya kesin uyursun bugün :) birşey sorucam altan bakınca açıklık belli olmaz di mi :)
Sanki açılmış gibi geliyorda o yüzden merak ettimDoktorun bakarsa belli olur sen anlayamazsın
benKızlar Herkesin ramazan ayı mübarek olsun inşallah bu mübarek günlerin Feyzini bizlerde alırız bereketi bizlerde nasipleniriz inşallah bol bol dua edelim inşallah.. Birde ramazan boyunca hergün bir yasin okumuş çok iyiymiş.. ben şimdi biraZ uyuyim gözlerim dinlensn sonra ilk sahurumuza kalkalim inşallah hepinize hayırlı geceler
Kızlar herkesin Ramazani mübarek hayırlı olsun.Rabbim bu mübarek günlerin hurmetineyavrularimiza saglicakla kavuşmayı
Ve kolayca dogurmayi nasip etsin...
Esimle sahur yapcam bende oruç tutamasamda.biraz buruk bir ramazan olacak ama Rabbim kolaylık versin...
Kızlar hayırlı ramazanlar. Oruç tutmasakta namazlı dualı geçirelim inşallah.
hayırlı ramazanlar canım.. bnede de damarlar çok netKızlar hayırlı ramazanlar. Oruç tutmasakta namazlı dualı geçirelim inşallah.
sana da canımKızlar iyi geceler.hayırlı ramazanlar olsun.
Uyuyamadm yawuyusam simdi sahura kalkamycm ama simdi uykm gelyr bu nasl.istr
Hizmet canım memorialin@ecetuba84 canım allah rahmet eylesin yatılı yer nur dolsun inşallah.. ablana gelincede boşver kendini bunaltma kimseden kimseye fayda yok eminim bizler olsak ped lerine koyarız ama her insan farklı oluyor yavaş yavaş kendin yap islerini bende öyle yapiyorum..
O oyemadafaka canım bende 10 lira ödüyorum senin hastane baş baya soyguncu çıkmış hangi hastane bu?
@sumeyye6134 Merhaba canım nasilsin?
G Gizemm59 canım kendini yormadan yap yavaş yavaş
Seymasevde canım maşallah esine benim eşimde Ağlamış kizimda çok güzel anılar hatıralar kalıyor Rabbim esleri mızı başımızdan eksik etmesin hayırlı sağlıkli uzun ömürler versin inşallah cümlesini ve bizlerin eşlerine
G Gizemm59 canım oh buldun serin yeri hemen yatağıni o odaya taşı serin serin yatarsin :)
@cns_2007 aynen canım uzaklaşmak en iyisi bende öyle yapiyorum
@maya2013 canım aynen bende öyle düşünüyorum ama allahın izniyle biz bu işin altından kalkariz benimde kimse yok Burada bende yalnızım her işimi allaha bıraktım allah var o bize yeter allaha güven canım o bizlere yardım edecek sakin sıkma canını
Maalesef canım özellerin tümünde ücretliNst de mi ucretli? Yuh ya.ben devlette girdim hep, orda ucretsizdi ama cumartesi ozeldeki doktoruma gidicem bakalim, nst ye girer ve ek ucret odersem paylasirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?