- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.221
Hakkında hayırlı olan olsun canim hem Oğluşun baya kurtarmış kendini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah. .merhaba kızlar sizi fazla takip edemiyorum en son yazdığımda kızım olcak demiştim fakat erkekmiş:) bu aralar çok kötüyüm geçen Hafta Aşırı Kanama Sebebiyle Bir Gece hastanede Yattım Pazarteside Kontrolüm vardı 3 Cm Açılmam Varmış Ve Nişan Denilen Akıntı geldi Doktor Doğum Yakın Dedi Ama Daha 1 ayım VarCiğer Geliştirici iğne de Yapıldı beklemedeyim Dualarınıza Ihtiyacım var.
Sanada hayırlı ramazanlar canım bende sahura kalkıyo um bu sene böyle olacak bizlerde namazlarımızı Dualarinizi kuran kerim okurum allahın izniyleKızlar herkesin Ramazani mübarek hayırlı olsun.Rabbim bu mübarek günlerin hurmetineyavrularimiza saglicakla kavuşmayı
Ve kolayca dogurmayi nasip etsin...
Esimle sahur yapcam bende oruç tutamasamda.biraz buruk bir ramazan olacak ama Rabbim kolaylık versin...
Gizem hazırladın mi sahuru başka zaman olsa uyku tutmaz bugunde uyuyim vardı iyiki saati kurusu :)Uyuyamadm yawuyusam simdi sahura kalkamycm ama simdi uykm gelyr bu nasl.istr
hayırlı ramazanlar canım gözün aydın bundan sonra istediğin gün doğuma gidebilirsiniz :))Herkese hayırlı geceler hayırlı ramazanlar. Bu güzel ayda Allah hepimizin yardımcısı olsun imşallah :) annemler uyudular bende size bakayım dedim hemen bu gece huzurluyum valla doğurmadan annemler geldi diye galiba
Sorma canim ya kendimi kotu hissediyorum sanki kizimin ustune gul koklicam kuma gibiAhhh ahhh herkesin derdi ayri degil mi kizlar:) ilkler nasil dogurucam derdinde bizde evdeki cocuklar ne olacak derdindeyizdogum yaklastikca ben de de deli dusunceler hep kizima bakabilecekmiyim
Yeterli olabilecekmiyim iki cocuga gurbet elde tek basima vb. ama yapariz biz dimi??? Ucuncuyu yapan arkadaslarimiz var yapmislar becermisler iste bizde yapacagiz !!!!!
Belki yumuşamayı incelmeyi hissediyorsundur aşağı indikçe çocuk zaten farklılık oluyoSanki açılmış gibi geliyorda o yüzden merak ettim
Maşallah size ne güzel haberlerle geldin ah ah bende 36 dolsun gelsin diyodum ama keyfini bekliyoruz beyefendinin
Inş senin ki çok bekletmez
Hayırlısı olur inşallah yemenin ya da yememenin çok etkisi oldu mu 500 gr almasında ve bu hafta 100 gr almasında yani bu hafta az mı beslendin sadece 100 gr aldı . Artık son düzlükteyiZ hepimiz için hayırlısı olur inşallah
maşallah canım herşey yolundasağlıkla kucağına al inşallah
merhaba kızlar sizi fazla takip edemiyorum en son yazdığımda kızım olcak demiştim fakat erkekmiş:) bu aralar çok kötüyüm geçen Hafta Aşırı Kanama Sebebiyle Bir Gece hastanede Yattım Pazarteside Kontrolüm vardı 3 Cm Açılmam Varmış Ve Nişan Denilen Akıntı geldi Doktor Doğum Yakın Dedi Ama Daha 1 ayım VarCiğer Geliştirici iğne de Yapıldı beklemedeyim Dualarınıza Ihtiyacım var.
Allah razı olsun güzel duan için:) illa kansere çevirecek diye bişey yok tabi dediğin gibi... Ama kansere meyilli hücreler taşıyoruz. Eger şuan hücrelerde bi ilerleme yoksa aldırmak için acele etmeyin boşuna. Hayatınız uygun olduğunda aldırın kurtulun bu dertten... Doktorumun düşündüğü şey benim için doğurganlığımı tamamlamam.., yaş kemale erincede alacak heralde:) ben şimdi düzenli kontrollerimi oluyorum hücreler ilerlediğinde leep diye bi operasyonla hücreleri temizliyor. Leepten sonra bazı kadınlarda tekrarlamazmış ama benim hücreler agrasif çıktı:) haa bide geçen sene bi arkadaşımın annesinin rahmi alındı kadın bir aya topladı kendini öyle ağır kaldırmak felanda sorun değil hiç hayatında[/QUOTE]yesilinci Cok gecmis olsun cnm. Allah korusun. Ilerlemesin lanet hastalik. Yawruna esine bagislasin seni. Evet dedigin gibi cok sinsi bi hastalik. Ama % 100 kansere cevirecek diye bi sart yok demi yaa Belkide cevirmez. Napsak aldirsakmiki acaba annemin rahmini bilemedim simdi Bide aldirdik diyelim kanser olma ihtimali tamamen ortadan kalkmis olcakmi ? Kafamda deli sorular.. Offfff offfffff...
Arkadaşlar öyle düşünmeyin. Dadı programında izlemiştim. Aile ikinci çocukları planlı programlı gelmedi birden oldu diye ilk çocuklarını ihmal ettiklerini düşünüyodu ve ikinci çocuklarına yeterli sevgi ve ilgi gostermeyerek intikam aliyolardi. Öyle oluncada tabi çocuklar huysuz ve mutsuz. Hatta oyleki abisi anne babanin hismindan kardesini koruyodu. Evin heryerinde ilk çocuklarının resmi var, digerinin hiç yok. Dadi onlara yaptıkları yanlışlığı gösterdi ve mutlu mesut hi aile oldular :) Ben inanıyorum ki siz çok iyi ve adil anneler olucaksiniz. Güçlü olun. Ikiside sizin evladiniz. Sizin canınız. Asla öbürünün üstüne gül koklamis olmazsiniz. Tam tersi oda paylaşmayı öğrenir. Lafın ortasına daldım ama kusuruma bakmayın. Bnmki nacizane bi fikirSorma canim ya kendimi kotu hissediyorum sanki kizimin ustune gul koklicam kuma gibi
Bende çok seviyorum burayı:)) herseyimizi paylaşıp destek oluyoruz birbirimize... Leep çok kolay bi işlem.. Ben 2 kere oldum.. Genel anesteziyle bayılman işlem ayılman yarım saat sürüyor:) jinekolojik muayne pozisyonunda rahim ağzından sorunlu bölgeyi traşlıyolar bir nevi... Doktorumun tabiri bu:) Aynı gün hayatına dönüyorsun sadece bi kaç gün sızıntı seklinde kanama okadar... Ama işte tekrarlama durumu var... Ben 5 senede 2 leep oldum galiba doğumdan sonra yine olucam... Benim için leepte sıkıntı... Rahimağzı inceldinden bebişi taşıması zorlaşıyor ama başka çare yok... Doktorum doğurganlığını tamamla yeniden konuşucaz dedi... Yani en sonunda hadi artık alalım kurtul dicek heralde:)yesilinci Buarada leep nasıl bi işlem? Karnını yardılarmi? Iyilesmen zaman aldımi? Günlük hayatını etkiledimi cnm?
Aynen bende oyle hissediyorum cok guzel tarif etmissinSorma canim ya kendimi kotu hissediyorum sanki kizimin ustune gul koklicam kuma gibi
idrar da enfeksiyon a bakıldı , temiz çıktı , nst bagladılar , az sancım varmış , ultrasonda bebek yine iri dediler moralimi bozdular , alttan muayene edecekti , baştan tamam dedim , sonradan kabul etmedim , sancım artarsa gece gelirim dedim , bıraz sonra kendi doktoruma gitcem , bakalım o ne diyecek .. dün akşamki doktora kalsa bebek iri diye beni acil doğuma alacak nerdeyse ... Allahım şu mübarek günlerde yardım etsin herkeslere ,, bide dün kızım merdivenlerden düştü , gecede kusmaya başlayınca korktum .. onamı koşayım karnımdakinemi üzüleyim şaşırdım .. Allahım analık ne zormuş bir kez daha anladım ..Nasıl geçti canım geldimi doktordan???
Hadi hayırlısı olsun inşallah bir avaz da bebeğini kucağına alirsin sağ salim Hayır mübarek günde.. haber etmeyi unutma sakin merak ederiz biz :)
Hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım. . Kızına da maşallah
Hayirlisi olsun canım neden beceremicekmissin allah yardım eder kafanı olumsuz şeylerle meşgul etme
Maşallah bebisine hakkınızda hayırlı olan olsun canim
Tövbe tövbe bu kadın hepten çıldırmış sanırım
Allah yardımcın olsun canım allah kimseye kaldıramayacagi yük yüklemez sende inşallah bunun üstesinden geleceksin sonra o minik elleri ayakları gördükten sonra herseyi unutup gideceksin
Canım tuzu kes yoksa daha fazla şişer ve bol su ic
sanada hayırlı ramazanlar canım hep birlikte hu ayin kıymetini bilelim inşallah..
maşallah bebisine canım inşallah hayırlısıyla bir avaz da alırsın bebeğini kucagina
Bizimki cok planli isteyerek oldu dogsun evimize gelelim rahatlayacagim zaten aslinda benim derdim daha cok burada yalniz oldugumuz icin kizimi ben hastanedeyken arkadaslara birakmakArkadaşlar öyle düşünmeyin. Dadı programında izlemiştim. Aile ikinci çocukları planlı programlı gelmedi birden oldu diye ilk çocuklarını ihmal ettiklerini düşünüyodu ve ikinci çocuklarına yeterli sevgi ve ilgi gostermeyerek intikam aliyolardi. Öyle oluncada tabi çocuklar huysuz ve mutsuz. Hatta oyleki abisi anne babanin hismindan kardesini koruyodu. Evin heryerinde ilk çocuklarının resmi var, digerinin hiç yok. Dadi onlara yaptıkları yanlışlığı gösterdi ve mutlu mesut hi aile oldular :) Ben inanıyorum ki siz çok iyi ve adil anneler olucaksiniz. Güçlü olun. Ikiside sizin evladiniz. Sizin canınız. Asla öbürünün üstüne gül koklamis olmazsiniz. Tam tersi oda paylaşmayı öğrenir. Lafın ortasına daldım ama kusuruma bakmayın. Bnmki nacizane bi fikir
Allah razı olsun güzel duan için:) illa kansere çevirecek diye bişey yok tabi dediğin gibi... Ama kansere meyilli hücreler taşıyoruz. Eger şuan hücrelerde bi ilerleme yoksa aldırmak için acele etmeyin boşuna. Hayatınız uygun olduğunda aldırın kurtulun bu dertten... Doktorumun düşündüğü şey benim için doğurganlığımı tamamlamam.., yaş kemale erincede alacak heralde:) ben şimdi düzenli kontrollerimi oluyorum hücreler ilerlediğinde leep diye bi operasyonla hücreleri temizliyor. Leepten sonra bazı kadınlarda tekrarlamazmış ama benim hücreler agrasif çıktı:) haa bide geçen sene bi arkadaşımın annesinin rahmi alındı kadın bir aya topladı kendini öyle ağır kaldırmak felanda sorun değil hiç hayatında
Canim cok gecmis olsun, kizin iyimi simdi?? Sen doktorumdan baskalarinin dediklerine bakip bosuna sikma canini. Kendi doktorunu gorursun o yapilmasi gerekeni yapar zaten. Kizin da iyidir insallah merak etme . Onlar o kadar kuvvetli ki biz onlarin dustugu kadar dussek herhalde her tarafimiz kirilir. Masallah vucutlari cok esnek biseycik olmuyor :) belki denk gelmistir kusmasi.idrar da enfeksiyon a bakıldı , temiz çıktı , nst bagladılar , az sancım varmış , ultrasonda bebek yine iri dediler moralimi bozdular , alttan muayene edecekti , baştan tamam dedim , sonradan kabul etmedim , sancım artarsa gece gelirim dedim , bıraz sonra kendi doktoruma gitcem , bakalım o ne diyecek .. dün akşamki doktora kalsa bebek iri diye beni acil doğuma alacak nerdeyse ... Allahım şu mübarek günlerde yardım etsin herkeslere ,, bide dün kızım merdivenlerden düştü , gecede kusmaya başlayınca korktum .. onamı koşayım karnımdakinemi üzüleyim şaşırdım .. Allahım analık ne zormuş bir kez daha anladım ..
Uzun zamandır topiği takip ediyorum:) tanıdığım kadarıyla 2. Ye rahat rahat yetersin maşallah:) yetersin kısa bi süre sonra 3. Bile yaparsın bu enerjiyleBizimki cok planli isteyerek oldu dogsun evimize gelelim rahatlayacagim zaten aslinda benim derdim daha cok burada yalniz oldugumuz icin kizimi ben hastanedeyken arkadaslara birakmakilk
Defa bizden ayri yabanci bir evde kalacakyoksa dogduktan sonra sevmezmiyiz yeni bebegi hayatta ayirmayiz diye dusunuyorum. O kadar istedik yaptik asilamalar tedavilerle onu da severiz tabi canimizdan parca teyzesi:) ama hormonlar su anda her turlu dusunduruyor insani engel olmak ne mumkun??? Bizimki sanirim sevip sevmeyecegimiz konusu degil anne olarak ikisine yetebilecekmiyiz daha cok.
Günaydın. Ben birazdan dr a gidiyorum. Dün ağda vs hallettim çatı baca ne varsa baksınlarda kurtulayım yaa amma stres yaptımaynen canım haklısın kimbilir ne halde gidenler vardır.oyuzden ben gec de olsun istemiyorum erkende.yani her şekilde temiz olmak istiyorum.benimde haftaya ay kontrolüm var ama gitmek istemiyorum çatı muayenesi olurum diye korkuyorum açıkçası.direk doğuma gideyim diyorum
sağolasın cnm .. iyi çok şükür şu an uyuyor. grip öksürük durumuda var , genelde öksürüğü gıcık yapınca kusmayla sonlanıyor yine öyle bişey oldu sanırım .. ben zaten korkacak bişey aradığımdan hemen düşmesi aklıma geldi .. Allahıma emanetler gerçekten Allahım korusun . Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.. kendi doktorumdan başkasına gitmiyecem diyorum ama o izinliyken illa bişey çıkıyor ,, akşam üstü aradım yakın bir yere uğra dedi , sonuçları ona bildirdim zaten .. içim rahatlasın diye bugün onada gitcem ..Canim cok gecmis olsun, kizin iyimi simdi?? Sen doktorumdan baskalarinin dediklerine bakip bosuna sikma canini. Kendi doktorunu gorursun o yapilmasi gerekeni yapar zaten. Kizin da iyidir insallah merak etme . Onlar o kadar kuvvetli ki biz onlarin dustugu kadar dussek herhalde her tarafimiz kirilir. Masallah vucutlari cok esnek biseycik olmuyor :) belki denk gelmistir kusmasi.
canım gunaydın maşallah sanaKızlar az sonra doktora gidiyorum yatın 38. Haftay gircem. Bakalım ne diyecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?