2015 Temmuz Anneleri

Hakkında hayırlı olan olsun canim hem Oğluşun baya kurtarmış kendini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah. .
Sanada hayırlı ramazanlar canım bende sahura kalkıyo um bu sene böyle olacak bizlerde namazlarımızı Dualarinizi kuran kerim okurum allahın izniyle
Uyuyamadm yaw uyusam simdi sahura kalkamycm ama simdi uykm gelyr bu nasl.istr
Gizem hazırladın mi sahuru başka zaman olsa uyku tutmaz bugunde uyuyim vardı iyiki saati kurusu :)
hayırlı ramazanlar canım gözün aydın bundan sonra istediğin gün doğuma gidebilirsiniz :))

Sorma canim ya kendimi kotu hissediyorum sanki kizimin ustune gul koklicam kuma gibi

Maşallah size ne güzel haberlerle geldin ah ah bende 36 dolsun gelsin diyodum ama keyfini bekliyoruz beyefendinin
Inş senin ki çok bekletmez

Teşekkürler canım, bana da bazen hemen doğacakmış bazen 40'ı bekleyecekmiş gibi geliyor, bakalım yaşayıp görücez, paşa keyfi bilir :) Doktorum 40'u doldurduktan sonra max 2-3 gün beklerim ben riskli buluyorum dediği için max 3 haftası var...

Beslenmemde aşırı bir değişiklik oldu mu kontrol edemedim canım, ama sıcak etkisiyle daha az yemiş olabilirim... Bence asıl etkili olan vitaminler oldu, kilosunu ilerde görünce geçen hafta tüm vitaminleri kesmişti doktorum... Benim doktor bebeğin karın çevresine takık 1 hafta bile ileri gitsin istemiyor, o yüzden kesmişti vitaminleri, bu kontrolde de çok memnun oldu sonuçları görünce :) Bende çok güveniyorum o yüzden içim rahat :) Dediğin gibi hepimizin hakkında hayırlısı...

maşallah canım herşey yolunda sağlıkla kucağına al inşallah

Teşekkürleri hepimiz sağlıkla alalım inşallah... Az kaldı =)

Canım kötü olacak birşey yok, 36. haftan bitiyor nerdeyse, ciğer geliştirici iğne de olmuşsun, senin oğlan şakacı biraz demek =) Önce kız gibi durmu, erkek olduğu sona anlaşılmış, biraz da erken gelip sürpriz yapayım demiş :) Sağlıkla gelsin inşallah...

Allah razı olsun güzel duan için:) illa kansere çevirecek diye bişey yok tabi dediğin gibi... Ama kansere meyilli hücreler taşıyoruz. Eger şuan hücrelerde bi ilerleme yoksa aldırmak için acele etmeyin boşuna. Hayatınız uygun olduğunda aldırın kurtulun bu dertten... Doktorumun düşündüğü şey benim için doğurganlığımı tamamlamam.., yaş kemale erincede alacak heralde:) ben şimdi düzenli kontrollerimi oluyorum hücreler ilerlediğinde leep diye bi operasyonla hücreleri temizliyor. Leepten sonra bazı kadınlarda tekrarlamazmış ama benim hücreler agrasif çıktı:) haa bide geçen sene bi arkadaşımın annesinin rahmi alındı kadın bir aya topladı kendini öyle ağır kaldırmak felanda sorun değil hiç hayatında[/QUOTE]
yesilinci Cnm ne güzel fikir vermişsin. Insanın içi rahatliyo böyle aynı şeyleri yaşayan insanlardan faydalı bilgiler alınca. KK' yıda bu yüzden seviyorum zaten. Leep dediğin şey Konizasyon işlemi sanırım. Bizede iki seçenek sundular. Ister konizasyon yapalım ister rahmi direk alalım. Ama bize kalırsa doğurganlıginida tamamladiysan direk rahmini alalım tamamen kurtul dediler. Konizasyonda tekrarlama olasılığı oluyormuş bide yine düzenli takibini yaptırmak zorunda kaliyomussun. Bizde rahmi alalım dedik ama sonrasını düşünmedik. Açık ameliyat sonuçta. Arkadaşının annesi nasıl ameliyat olmuş cnm? Açıkmi, kapalimi ?

Sorma canim ya kendimi kotu hissediyorum sanki kizimin ustune gul koklicam kuma gibi
Arkadaşlar öyle düşünmeyin. Dadı programında izlemiştim. Aile ikinci çocukları planlı programlı gelmedi birden oldu diye ilk çocuklarını ihmal ettiklerini düşünüyodu ve ikinci çocuklarına yeterli sevgi ve ilgi gostermeyerek intikam aliyolardi. Öyle oluncada tabi çocuklar huysuz ve mutsuz. Hatta oyleki abisi anne babanin hismindan kardesini koruyodu. Evin heryerinde ilk çocuklarının resmi var, digerinin hiç yok. Dadi onlara yaptıkları yanlışlığı gösterdi ve mutlu mesut hi aile oldular :) Ben inanıyorum ki siz çok iyi ve adil anneler olucaksiniz. Güçlü olun. Ikiside sizin evladiniz. Sizin canınız. Asla öbürünün üstüne gül koklamis olmazsiniz. Tam tersi oda paylaşmayı öğrenir. Lafın ortasına daldım ama kusuruma bakmayın. Bnmki nacizane bi fikir

Slm kızlar. Hayırlı Ramazanlar. Aranızda Chipolini marka bebek arabasını alan yada duyan varmi? Etro modelini ben çok beğendim. Hem fiyatida uygun. O tarzda arabalar 2000 TL lerden başlarken bu 899 TL. Türkiye' de sadece annelutfen.com da satılıyo. Üretim yeri Bulgaristanmis. Sıkıntı yaşarmiyim ki acaba kalite konusunda ilerde. Bide üstü beyaz bnm beğendiğim modelin. Silinebilir diyolar ama emin olamadim. Kir içinde kalmasın bi süre sonra

yesilinci Buarada leep nasıl bi işlem? Karnını yardılarmi? Iyilesmen zaman aldımi? Günlük hayatını etkiledimi cnm?
Bende çok seviyorum burayı:)) herseyimizi paylaşıp destek oluyoruz birbirimize... Leep çok kolay bi işlem.. Ben 2 kere oldum.. Genel anesteziyle bayılman işlem ayılman yarım saat sürüyor:) jinekolojik muayne pozisyonunda rahim ağzından sorunlu bölgeyi traşlıyolar bir nevi... Doktorumun tabiri bu:) Aynı gün hayatına dönüyorsun sadece bi kaç gün sızıntı seklinde kanama okadar... Ama işte tekrarlama durumu var... Ben 5 senede 2 leep oldum galiba doğumdan sonra yine olucam... Benim için leepte sıkıntı... Rahimağzı inceldinden bebişi taşıması zorlaşıyor ama başka çare yok... Doktorum doğurganlığını tamamla yeniden konuşucaz dedi... Yani en sonunda hadi artık alalım kurtul dicek heralde:)

Aynen bende oyle hissediyorum cok guzel tarif etmissin annem beni hala ilk gozagrim diye sever anladim simdi ne demek istedigini!! Birde kizimi ilk defa baskasina iki gece birakacagim onu dusunuyorum hep. Gece uyanirsa yabanci evde beni ararsa aglarsa diye uzuluyorum hep. Daha ana kuzusu kendi ama iki gece artik katlanacagiz. Hastanede kalamaz cok zor olur. Sonra babasiyla kalacak ben hastanede devam kalmaya yalniz:) yalniz degil aslinda ikinci kizimla:):)

idrar da enfeksiyon a bakıldı , temiz çıktı , nst bagladılar , az sancım varmış , ultrasonda bebek yine iri dediler moralimi bozdular , alttan muayene edecekti , baştan tamam dedim , sonradan kabul etmedim , sancım artarsa gece gelirim dedim , bıraz sonra kendi doktoruma gitcem , bakalım o ne diyecek .. dün akşamki doktora kalsa bebek iri diye beni acil doğuma alacak nerdeyse ... Allahım şu mübarek günlerde yardım etsin herkeslere ,, bide dün kızım merdivenlerden düştü , gecede kusmaya başlayınca korktum .. onamı koşayım karnımdakinemi üzüleyim şaşırdım .. Allahım analık ne zormuş bir kez daha anladım ..

Bizimki cok planli isteyerek oldu dogsun evimize gelelim rahatlayacagim zaten aslinda benim derdim daha cok burada yalniz oldugumuz icin kizimi ben hastanedeyken arkadaslara birakmak ilk
Defa bizden ayri yabanci bir evde kalacak yoksa dogduktan sonra sevmezmiyiz yeni bebegi hayatta ayirmayiz diye dusunuyorum. O kadar istedik yaptik asilamalar tedavilerle onu da severiz tabi canimizdan parca teyzesi:) ama hormonlar su anda her turlu dusunduruyor insani engel olmak ne mumkun??? Bizimki sanirim sevip sevmeyecegimiz konusu degil anne olarak ikisine yetebilecekmiyiz daha cok.

yesilinci Cnm ne güzel fikir vermişsin. Insanın içi rahatliyo böyle aynı şeyleri yaşayan insanlardan faydalı bilgiler alınca. KK' yıda bu yüzden seviyorum zaten. Leep dediğin şey Konizasyon işlemi sanırım. Bizede iki seçenek sundular. Ister konizasyon yapalım ister rahmi direk alalım. Ama bize kalırsa doğurganlıginida tamamladiysan direk rahmini alalım tamamen kurtul dediler. Konizasyonda tekrarlama olasılığı oluyormuş bide yine düzenli takibini yaptırmak zorunda kaliyomussun. Bizde rahmi alalım dedik ama sonrasını düşünmedik. Açık ameliyat sonuçta. Arkadaşının annesi nasıl ameliyat olmuş cnm? Açıkmi, kapalimi ?[/QUOTE]
Arkadaşım kadın doğum hemşiresi.. Rahminde miyomlar ve rahim kalınlaşması varmış... Annesi 50 yaşında 4 çocuk sahibi... Doktor demişki: bu saatten sonra çocuk yapamazsın.. Bu rahim bi süre sonra sana daha sıkıntı çıkaracak.. Alalım... Açık ameliyat oldu.. Arkadaşım bir hafta annesine kendi baktı, sonra kadın toparladı masallah... Hatta arkadaşımın çocuğuna annesi bakıyordu 15 gün sonra bakmaya devam etti:) ama bünye ve dirayet meselesi biraz... Bi başkası belki 10 günde toparlanır belki 2 ayda...

Canim cok gecmis olsun, kizin iyimi simdi?? Sen doktorumdan baskalarinin dediklerine bakip bosuna sikma canini. Kendi doktorunu gorursun o yapilmasi gerekeni yapar zaten. Kizin da iyidir insallah merak etme . Onlar o kadar kuvvetli ki biz onlarin dustugu kadar dussek herhalde her tarafimiz kirilir. Masallah vucutlari cok esnek biseycik olmuyor :) belki denk gelmistir kusmasi.

Uzun zamandır topiği takip ediyorum:) tanıdığım kadarıyla 2. Ye rahat rahat yetersin maşallah:) yetersin kısa bi süre sonra 3. Bile yaparsın bu enerjiyle

Günaydın. Ben birazdan dr a gidiyorum. Dün ağda vs hallettim çatı baca ne varsa baksınlarda kurtulayım yaa amma stres yaptım

sağolasın cnm .. iyi çok şükür şu an uyuyor. grip öksürük durumuda var , genelde öksürüğü gıcık yapınca kusmayla sonlanıyor yine öyle bişey oldu sanırım .. ben zaten korkacak bişey aradığımdan hemen düşmesi aklıma geldi .. Allahıma emanetler gerçekten Allahım korusun . Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.. kendi doktorumdan başkasına gitmiyecem diyorum ama o izinliyken illa bişey çıkıyor ,, akşam üstü aradım yakın bir yere uğra dedi , sonuçları ona bildirdim zaten .. içim rahatlasın diye bugün onada gitcem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…