2015 Temmuz Anneleri

Kızlar günaydın.hayırlı ramazanlar.oruç tutamasakta şu ramazan sabahının verdiği huzur hıç bırseyde yok.o kadar güzel mutlu uyandıkkı.yarın kızımı görmeye gıdıcem.normalde sezeryan sezeryan diyen ben yarın doktorumla normal doğumu konusacam.burada sizlerin verdiği cesaret Buyük emin olun.ozellik Seymasevde normal doğumun kolay ve acısız olduğuna dair yazışmaların etkili oldu:)

bencede kesinlikle en iyi kararı verdin

Belki yumuşamayı incelmeyi hissediyorsundur aşağı indikçe çocuk zaten farklılık oluyo

canım günaydın anlaşılan o ki uykusuz bir gece geçirmişsin telefondan yazamıyorum neden bilmem ama sanırım doğuran yok bende bekliyorum sabırsızlıkla artık ayaklarım şişti basamıyorum bir gece sancıdan uyumadım gündür iyiyim çok şükür temizlik yapıyoruz evde

Bende burdaki yazışmalar sayesinde normal dogumdan korkmamaya basladim: :) aslinda sezeryandan daha cok korkuyorum ameliyat oldugu icin galiba :)

geçmiş olsun ikinizede. denk gelmiş kızının ki ama bende olsam kesin senin gibi panik olurdum. neyseki önemli birşey olsa sadece kusma olmazdı. demekki öksürdüğü için dediğin gibi kusması. Allah tüm çocukları korusun

Günaydın. Ben birazdan dr a gidiyorum. Dün ağda vs hallettim çatı baca ne varsa baksınlarda kurtulayım yaa amma stres yaptım

günaydın. ah şua ağdayı bende bi yapsam geç olmadan. bi yandanda doğum 27 temmuz biraz erken gelse çıkmış olur ama alınmaz diyede korkuyorum. bu ayı jiletle mi geçirsem diye düşünüyorum. bakalım seni çatı ne durumdaymış :)

Kızlar gunaydın hepınıze hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar gün geçtikçe kızıma yaklasıyorum halada çalısıyorum umarım hepınız ıyısınızdır

günaydın. sanada hayırlı ramazanlar. bizde çalışıyoruz kızımla hala

Sabah doğuma gidicem diyen arkadaşından ses çıkmamış, hayırlısıyla kolaycacık yapar inş,
Hayırlı sabahlar, hayırlı ramazanlar

hayırlı sabahlar, hayırlı ramazanlar sanada. belki de şuan hastanededir. yakında alırız güzel haberlerini inşallah

günaydın. sanada hayırlı ramazanlar. böyle mutlu bi uyanışa hastaneden de mutlu haberler getirde tamamlansın. vücudun uygunsa normal doğumu seçmekle doğru bi karar verdin canım. inşallah kontrollerin iyi geçer. bu arada dünki üzülmenden sonra bugün mutlu uyanmana çok sevindim

Günaydın güzel anneler:)
Hayırlı ramazanlar hepinize. Ramazan ruhu benim yaşadığım yerde hiç yok, sanırsınız yurt dışındayım. Zaten oruç tutamadığım için bir garip hissediyorum.
Eşim sahura kalkmıyor, uykusu yemekten daha önemliymiş. 12 gibi hazırlıyorum bir şeyler, Yiyip yatıyor bu açıdan rahatım ama biraz buruk hissediyorum. Eşimle ilk ramazanımız, başka bir ilde hatta ilçedeyim..
Birkaç arkadaşımızla piknik şeklinde iftar yapıcaz bir gün dedi eşim, evin yakınında plaj ve çamlık var, gün içinde herkes orda. Onu duymak bile beni mutlu etti. Tutamasam da iftar heyecanı yaşamak iyi gelecek:)

canım seninle eşlerimiz aynı karakterde galiba.bende ne zaman nete girsem yinemi kadınlar kulübündesin diyo.ne anlıyosun bundan diyo sürekli.anlamıyolar biz burda neler paylaşıyoruz neler ögreniyoruz

kendileri bizimle bile 2 kelime zor konuştuğu için tanımadığımız insanlarla ne konuştuğumuzu anlayamıyorlar tabi :) bazen eşime başkasıyla ilgili birşey anlatıyorum mesela arkadaşımın doğumunda yaşadığı sıkıntıyı. bunu bana niye anlatıyorsun diyor diyorum senin banane dediğin şeylere buradaki insanlar yorum yapıyor. benimle dertleşiyor. senle konuşmaktan daha keyifli

hem dışarda yapacağınız içinde sana değişiklik olur. ben normalde de oruç tutamazdım rahatsızlıklarımdan dolayı ama ramazanın dışında kalmak istemedim hiç. hep iftara misafir alıp, iftarlara gitmişimdir. eşimlede biz bir iftar sofrasından sonra görüşmeye başladık ramazan ne kadar mübarek olduğunu bir kez daha gösterdi. bugün öyle ferah bi hava var ki. gecede 1,30da terle uyandım. sonra bi güzel uyumuşum. odanın serinliği çok güzeldi

aman ya kv deme bana evde olunca çekemiyorum şu kadını kafayı yedirdi bana belki bahsetmişimdir biz ocak ayında bir delilik yaparak evi komple yeniledik şöle ki eski mobilyaları beyaza boyadık bazı eşyaları kapladık değiştirdik derken işimiz yeni bitti temizlik yapıyoz şimdi geçen kv yok ben evime davet etmiyomuşum diye gündür delirtti beni görümcem çocugunu sünnet ettirdi orda milletin içinde açtı konuyu dedim ki ben kimseyi davet etmem gelmek isteyen buyursun gelsin . davet beklerseniz çok beklersiniz . ayrıca oğlunun evi neden çekiniyosun dedim . ona sinirimden dışardan yemek siparişi verdim doğumdan sonra eve gelen gidene ikramlık işte dışarda yapılıp gelcek . karıştırmıyosun hiç birşeyyine diyo eee sen bana gelin muamelesi yaparsan gelip burda kukuman kuşu gibi oturtururum bende seniii

Bizimki de bişey olunca, sorsana ordaki kızlara onlara da şöyle şöyle oluyo muymuş, hangi mamayı almışlar, hangi bebek arabasını almışlar, bugün bebekte ne gibi gelişme olmuş bak da oku fln diyo:)
Alınacak şeyleri arastırmadan önce burdaki yorumları istiyo benden :)

Öyle burda doğuranların yaşadığı bi şey anlatınca hıı diyip geçiyo ama, nedense o kısımları dinlemiyo:)

Gunaydin kizlarr hayirli ramazanlar.bnde tek baskma biseyler yedim.esim annesigilde onda aklim.kalmiyo Allahtan.bnm kiz bugun cok sakin.dun agrilarim coktu iki tane icmm gerekn magnezyumu uce cikardim gece ictim bide insallh bebegim iyidr.30 dan snra sanki gecmiyo gunler :)

Yaa bende anlamiom hiç bu sanciyi.demekki açılma olması için illaki sancı gerekmio.

canım senin durumun ne aynı gidiyoruz senle benim sancım oluyo ara ara bel agrısı yapıştı zaten üzerime de kasıklarımda düzensiz bazen oluyo bazen ittirme gibi oluyomuş hissetmiyomuşunuz zaten artık hergün sancıdan sonra yarım saat duşta kalıyom .

aynen cnm, ne güzel tesadüf olmuş sizinkisi de, hakikaten ramazanın bir hikmeti olmuş. :)
tirebolu'da zaten malum 2 gün güneş 5 gün yağmur olduğu için oruç tutan pek bunalmayacak gibi.
pikeye geçtik biz, serin serin uyuyoruz. ev çok sıcak olmuyor ama arada bana ateşler basmıyor değil tabii:)

oda bulmuş kolayı. piyasa araştırması burdan ama gerçektende oturup kendi kendine hangi araba kullanışlı diye düşüneceğine burada bir sürü fikri analiz ediyorsun. doğum hikayeleri filan ilgilerini çekmiyor demek ki. onlar için sonuç önemli. odaklandıkları şey sen nasıl doğuracaksın :)

iyi oldu eşinin ramazanda orda olması. şimdi ben iftara nasıl yemek hazırlıycam diye düşünüyorum. evde zaten 6,30da filan oluyorum. giyindim filan diyene kadar 7ye geliyor saat. sonrada artık hazırlık başlar. iftar geç. masa topla, bulaşık derken yatma saatim gelir. bana evde yalnız zor olacak bu sene.

bende dün geçtim pikeye. daha doğrusu eşimi geçirdim desem daha iyi. ben çünkü ne pikeye ne yorgana dokunmuyorum. üstüm açık yatıyorum

Tek olunca zor oluyo canim.Allah kolayligini verir insallah.bnde anneme yardim ederim kndi ewimde cok hareketliydim burda hic is yapasim yok :)

hamile kalana kadar "benim annem iki taneyi normal doğurmuş, sen de normal doğuracaksın" diye ciddi ciddi tutturuyordu, ben zaten acıya dayanıksızım, yine de normalle sezeryan arasında gidip geliyordum ki, hemoroidlerimin çoşması yüzünden sezeryan diye direticem doktoruma.
Neyse ki eşim şimdi doğuracak olan sensin sen bilirsin demeye başladı :)) bi de o baskı yapsa iyice gerilirdim.

bu arada arabayı da baby 2 go carrier aldık, biraz büyük ama kullanışlı geldi bana. tekerlekleri filan büyük olduğu için hoşuma gitti, ev koşullarında sorunsuz gidiyor

Tek olunca zor oluyo canim.Allah kolayligini verir insallah.bnde anneme yardim ederim kndi ewimde cok hareketliydim burda hic is yapasim yok :)

ben her yerde çok hareketliydim de son bir haftadır hiçbir şeye elimi sürmüyorum. canım istemiyor. bugün doğursam evim leş gibi.
eşim de bak çok aç olucam bana süslü yemek yap ama çok da yorulma dedi, mutfağı seviyorum yapmasından değil de ne yapıcam diye düşünmesinden yoruldum şimdiden :)

her yaşta naz anneye geçiyor işte :) annemler şuan istanbulda değil. haftaya gelecekler. kayınvalide kendisine davet ediyor gelin burada yiyin diyede oraya gidene kadar evde yemek daha kolay geliyor. aramızda toplu taşımayla 45dk mesafe var ama iş çıkış saatimde oraya metrobüs gidiyor. onuda binmediysen bile tv de görmüşsündür. korkunç kalabalık. düşeni ezip geçiyorlar. o yüzden binemem. eşim k.valideye yakın çalışıyor. beni gelip alması geri dönmesi iş çıkış trafiğinde en az 1- 2 saat. evimde yerim daha iyi. halbuki annem sabahtan gelirdi. hem yemeğimi yapar hem evi toplar bide masayı kurup yedirip içirip evine öyle giderdi buradayken. kayınvalideden böyle bir teklif olmadığı müddetçe anca h.sonu giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…