- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.241
Kızlar günaydın.hayırlı ramazanlar.oruç tutamasakta şu ramazan sabahının verdiği huzur hıç bırseyde yok.o kadar güzel mutlu uyandıkkı.yarın kızımı görmeye gıdıcem.normalde sezeryan sezeryan diyen ben yarın doktorumla normal doğumu konusacam.burada sizlerin verdiği cesaret Buyük emin olun.ozellikSeymasevde normal doğumun kolay ve acısız olduğuna dair yazışmaların etkili oldu:)
Belki yumuşamayı incelmeyi hissediyorsundur aşağı indikçe çocuk zaten farklılık oluyo
Kızlar günaydın.hayırlı ramazanlar.oruç tutamasakta şu ramazan sabahının verdiği huzur hıç bırseyde yok.o kadar güzel mutlu uyandıkkı.yarın kızımı görmeye gıdıcem.normalde sezeryan sezeryan diyen ben yarın doktorumla normal doğumu konusacam.burada sizlerin verdiği cesaret Buyük emin olun.ozellikSeymasevde normal doğumun kolay ve acısız olduğuna dair yazışmaların etkili oldu:)
idrar da enfeksiyon a bakıldı , temiz çıktı , nst bagladılar , az sancım varmış , ultrasonda bebek yine iri dediler moralimi bozdular , alttan muayene edecekti , baştan tamam dedim , sonradan kabul etmedim , sancım artarsa gece gelirim dedim , bıraz sonra kendi doktoruma gitcem , bakalım o ne diyecek .. dün akşamki doktora kalsa bebek iri diye beni acil doğuma alacak nerdeyse ... Allahım şu mübarek günlerde yardım etsin herkeslere ,, bide dün kızım merdivenlerden düştü , gecede kusmaya başlayınca korktum .. onamı koşayım karnımdakinemi üzüleyim şaşırdım .. Allahım analık ne zormuş bir kez daha anladım ..
Günaydın. Ben birazdan dr a gidiyorum. Dün ağda vs hallettim çatı baca ne varsa baksınlarda kurtulayım yaa amma stres yaptım
Kızlar gunaydın hepınıze hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlargün geçtikçe kızıma yaklasıyorum halada çalısıyorum umarım hepınız ıyısınızdır
Sabah doğuma gidicem diyen arkadaşından ses çıkmamış, hayırlısıyla kolaycacık yapar inş,
Hayırlı sabahlar, hayırlı ramazanlar
canım seninle eşlerimiz aynı karakterde galiba.bende ne zaman nete girsem yinemi kadınlar kulübündesin diyo.ne anlıyosun bundan diyo sürekli.anlamıyolar biz burda neler paylaşıyoruz neler ögreniyoruz
Günaydın güzel anneler:)
Hayırlı ramazanlar hepinize. Ramazan ruhu benim yaşadığım yerde hiç yok, sanırsınız yurt dışındayım. Zaten oruç tutamadığım için bir garip hissediyorum.
Eşim sahura kalkmıyor, uykusu yemekten daha önemliymiş. 12 gibi hazırlıyorum bir şeyler, Yiyip yatıyor bu açıdan rahatım ama biraz buruk hissediyorum. Eşimle ilk ramazanımız, başka bir ilde hatta ilçedeyim..
Birkaç arkadaşımızla piknik şeklinde iftar yapıcaz bir gün dedi eşim, evin yakınında plaj ve çamlık var, gün içinde herkes orda. Onu duymak bile beni mutlu etti. Tutamasam da iftar heyecanı yaşamak iyi gelecek:)
Kizlar bugün tekrar kontrole gittim. .acilma halen 3 cm...agri yok sızı yok..nst de hafif bir kere sanci var...yamanim 3125 olmuş. .49 cm boy..Bugün dogsa hersey yolunda diyor drum...marginal plasenta previa yani plasenta rahmi kısmen kapattigi için normal doğum deneyecekmisiz önce..kosullara göre sezeryan da olabilirmis..
bebisimin oda takimi ancak geldi. .su anda kuruluyor. .yatagini nasil aldiniz hangi marka aldiniz..??
Kayinvalideme deli oldum bu aksam. .iş bitince haber edin görmeye geliyim diyor..insan yapacak yardim edilecek bisi var mi der önce. .
kendileri bizimle bile 2 kelime zor konuştuğu için tanımadığımız insanlarla ne konuştuğumuzu anlayamıyorlar tabi :) bazen eşime başkasıyla ilgili birşey anlatıyorum mesela arkadaşımın doğumunda yaşadığı sıkıntıyı. bunu bana niye anlatıyorsun diyordiyorum senin banane dediğin şeylere buradaki insanlar yorum yapıyor. benimle dertleşiyor. senle konuşmaktan daha keyifli
Yaa bende anlamiom hiç bu sanciyi.demekki açılma olması için illaki sancı gerekmio.
hem dışarda yapacağınız içinde sana değişiklik olur. ben normalde de oruç tutamazdım rahatsızlıklarımdan dolayı ama ramazanın dışında kalmak istemedim hiç. hep iftara misafir alıp, iftarlara gitmişimdir. eşimlede biz bir iftar sofrasından sonra görüşmeye başladıkramazan ne kadar mübarek olduğunu bir kez daha gösterdi. bugün öyle ferah bi hava var ki. gecede 1,30da terle uyandım. sonra bi güzel uyumuşum. odanın serinliği çok güzeldi
Bizimki de bişey olunca, sorsana ordaki kızlara onlara da şöyle şöyle oluyo muymuş, hangi mamayı almışlar, hangi bebek arabasını almışlar, bugün bebekte ne gibi gelişme olmuş bak da oku fln diyo:)
Alınacak şeyleri arastırmadan önce burdaki yorumları istiyo benden :)
Öyle burda doğuranların yaşadığı bi şey anlatınca hıı diyip geçiyo ama, nedense o kısımları dinlemiyo:)
Gunaydin kizlarr hayirli ramazanlar.bnde tek baskma biseyler yedim.esim annesigilde onda aklim.kalmiyo Allahtan.bnm kiz bugun cok sakin.dun agrilarim coktu iki tane icmm gerekn magnezyumu uce cikardim gece ictim bide insallh bebegim iyidr.30 dan snra sanki gecmiyo gunler :)
aynen cnm, ne güzel tesadüf olmuş sizinkisi de, hakikaten ramazanın bir hikmeti olmuş. :)
tirebolu'da zaten malum 2 gün güneş 5 gün yağmur olduğu için oruç tutan pek bunalmayacak gibi.
pikeye geçtik biz, serin serin uyuyoruz. ev çok sıcak olmuyor ama arada bana ateşler basmıyor değil tabii:)
Tek olunca zor oluyo canim.Allah kolayligini verir insallah.bnde anneme yardim ederim kndi ewimde cok hareketliydim burda hic is yapasim yok :)oda bulmuş kolayı. piyasa araştırması burdanama gerçektende oturup kendi kendine hangi araba kullanışlı diye düşüneceğine burada bir sürü fikri analiz ediyorsun. doğum hikayeleri filan ilgilerini çekmiyor demek ki. onlar için sonuç önemli. odaklandıkları şey sen nasıl doğuracaksın :)
iyi oldu eşinin ramazanda orda olması. şimdi ben iftara nasıl yemek hazırlıycam diye düşünüyorum. evde zaten 6,30da filan oluyorum. giyindim filan diyene kadar 7ye geliyor saat. sonrada artık hazırlık başlar. iftar geç. masa topla, bulaşık derken yatma saatim gelir. bana evde yalnız zor olacak bu sene.
oda bulmuş kolayı. piyasa araştırması burdanama gerçektende oturup kendi kendine hangi araba kullanışlı diye düşüneceğine burada bir sürü fikri analiz ediyorsun. doğum hikayeleri filan ilgilerini çekmiyor demek ki. onlar için sonuç önemli. odaklandıkları şey sen nasıl doğuracaksın :).
Tek olunca zor oluyo canim.Allah kolayligini verir insallah.bnde anneme yardim ederim kndi ewimde cok hareketliydim burda hic is yapasim yok :)
Tek olunca zor oluyo canim.Allah kolayligini verir insallah.bnde anneme yardim ederim kndi ewimde cok hareketliydim burda hic is yapasim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?