- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.261
hamile kalana kadar "benim annem iki taneyi normal doğurmuş, sen de normal doğuracaksın" diye ciddi ciddi tutturuyordu, ben zaten acıya dayanıksızım, yine de normalle sezeryan arasında gidip geliyordum ki, hemoroidlerimin çoşması yüzünden sezeryan diye direticem doktoruma.
Neyse ki eşim şimdi doğuracak olan sensin sen bilirsin demeye başladı :)) bi de o baskı yapsa iyice gerilirdim.
bu arada arabayı da baby 2 go carrier aldık, biraz büyük ama kullanışlı geldi bana. tekerlekleri filan büyük olduğu için hoşuma gitti, ev koşullarında sorunsuz gidiyor
Suslu yemeklerde ugrastiriyo bazen.:)) baslar simdi tvde iftara sunu yapin iftara bunu yapin.programlari :) bugun ilk gunya etli biseyler yap mideside gozude doysun :)ben her yerde çok hareketliydim de son bir haftadır hiçbir şeye elimi sürmüyorum. canım istemiyor. bugün doğursam evim leş gibi.
eşim de bak çok aç olucam bana süslü yemek yap ama çok da yorulma dedi, mutfağı seviyorum yapmasından değil de ne yapıcam diye düşünmesinden yoruldum şimdiden :)
iş ciddiye binince kıyamamış demek ki sana. baskı yapsaydı kötü olurdu. sonuçta sen kendini nasıl rahat hissedeceksin öenmli olan o şekilde doğum yapman. sonuçta Allah korusun bişey olsa eşinde vicdan azabı çekerdi.
bizim bebek arabası baya olaylı oldu. ben peg perego istedim ama eşim pierre cardine aldı. şuan evde rahat sürülüyor. ağır değil ama beni rahatsız eden baston şekilde kapanmaması. pusetle tekeri ayırmak zorunda kalman. neyse memnun kalırız inşallah. yoksa sürüş rahat benimde evde :)
Suslu yemeklerde ugrastiriyo bazen.:)) baslar simdi tvde iftara sunu yapin iftara bunu yapin.programlari :) bugun ilk gunya etli biseyler yap mideside gozude doysun :)
aman ya kv deme bana evde olunca çekemiyorum şu kadını kafayı yedirdi bana belki bahsetmişimdir biz ocak ayında bir delilik yaparak evi komple yeniledik şöle ki eski mobilyaları beyaza boyadık bazı eşyaları kapladık değiştirdik derken işimiz yeni bitti temizlik yapıyoz şimdi geçen kv yok ben evime davet etmiyomuşum diye gündür delirtti beni görümcem çocugunu sünnet ettirdi orda milletin içinde açtı konuyu dedim ki ben kimseyi davet etmem gelmek isteyen buyursun gelsin . davet beklerseniz çok beklersiniz . ayrıca oğlunun evi neden çekiniyosun dedim . ona sinirimden dışardan yemek siparişi verdim doğumdan sonra eve gelen gidene ikramlık işte dışarda yapılıp gelcek . karıştırmıyosun hiç birşeyyine diyo eee sen bana gelin muamelesi yaparsan gelip burda kukuman kuşu gibi oturtururum bende seniii
kuzenim kullanıyor pierre cardin, hem de ikinci çocuğu kullanıyor şu an ve çok memnun. bizimki de kapanınca hantal oluyor, zaten baya baya ucuz bişey aldık biz 330 tl mi ne. bir tane de baston alırız biraz büyüynce diye düşündük. arabayla samsun'a ya da hatay'a giderken bagaja oğlanın mercedesinden başka şey sığmaz olacak çünkü:)
biraz da deneyerek öğrenicez, tecrübe işte ne kadar araştırsak da illa bazı şeylerden memnun kalmadığımızı görücez.
dedi zaten bak mutlaka etli yap diye :) ben sebzeciyim daha çok ama yine onun istekleri doğrultusunda besleniyoruz :)
araştırıyorum işte internette instagramda tv de, 4 koldan yemek arıyorum :))
aynen öyle :) bende bagaj konusuna takılmıştım. bastonlar en iyisi diyorlar. çocuk büyüynce çok rahat oluyormuş. eşimle senin şehirler aynı hep. babaanne giresunda anneanne hatayda bizimde :)
sizin sini kebabınız var. eşim çok sever. yapımıda kolay geliyor bana. kfteyi yoğur tepsiye bas :) ama ben p.tesi yaptım daha. o yüzden başka seçenekler lazım bana
baston da 8-9 aydan sonra kullanılır sanırım. ilk 6 ay yatıcak çünkü. baston rahat olmaz gibi.
benim eşim hataylı ben samsunluyum, babanne hatayda, annane samsunda, biz giresun'da :) ne güzel tesadüf :)
aklıma geldi zaten, eşim uçar onu yapsam ama mutfak robotumu bozdum dün. maydanozu domatesi biberi soğan vs robotta çekiyo köfteye öyle karıştırıyodu yaparken. hiçç küçük küçük doğramaya uğraşamam :)) izmir köfte düşündüm en son artık, atarım fırına.
hasan paşa köfte yapabilirsin, ben de onu yeni yaptım diye yapamıyorum.
canım inan bütün ilgiyi ve alakayı kendilerine istiyorlar...hamileyim 9 aydır bir akşam onda yemek yedik..o da eşim hazır almıştı da beraber yiyelim diye...halbuki yan yana oturuyoruz...temizliğimi yaptıracağımda şurda bi kadın var o iyi yapıyor onu söyle diyor...bütün işler güçler bitince eee yapılacak bir şey var mı diyor...ben o ameliyat olduğunda 15 gün iznimi bakıma muhtaç diye harcadım..eltim evde olduğu halde yüzüne bakmaz...temizliği geleni gideni bitmedi...ben hamileyken öyle bir destek görmedim...ama bundan sonra ben de akıllandım..Allah anelerimizden razı olsun..onlarınki de eksik olsun..
Kızlar bebek arabası biz daha almadık pusetlı travel sistem istiyorum siz ne aldınız.fotolarıyla paylasırmısınız?
Ah canım inş gönlüne göre bi doğum nasip olur önemli olan kendine güven korkma.Kızlar günaydın.hayırlı ramazanlar.oruç tutamasakta şu ramazan sabahının verdiği huzur hıç bırseyde yok.o kadar güzel mutlu uyandıkkı.yarın kızımı görmeye gıdıcem.normalde sezeryan sezeryan diyen ben yarın doktorumla normal doğumu konusacam.burada sizlerin verdiği cesaret Buyük emin olun.ozellikSeymasevde normal doğumun kolay ve acısız olduğuna dair yazışmaların etkili oldu:)
Çok az kaldı seninde aynen uykusuz geçiyo. Allah yardımcımız olsun inşşşşşcanım günaydın anlaşılan o ki uykusuz bir gece geçirmişsin telefondan yazamıyorum neden bilmem ama sanırım doğuran yok bende bekliyorum sabırsızlıkla artık ayaklarım şişti basamıyorum bir gece sancıdan uyumadım gündür iyiyim çok şükür temizlik yapıyoruz evde
Kızlar bebek arabası biz daha almadık pusetlı travel sistem istiyorum siz ne aldınız.fotolarıyla paylasırmısınız?
Cnm çok guzelmıs bayıldım! Ama bizim bütçemize gore pahalı kalıyor.
pusetlı model istiyorum cnmcanım bizimki baby2go carrier, linktekinin aynısı, yalnız alacaksan n11'den değil de novabazar.com'dan al derim. epey fiyatr farkı var ve site çok ilgili. araba da kullanışlı görünüyor şimdilik. sadece katlanınca biraz fazla yer kaplıyor.
puset almadık, bir arkadaşım kullanmıyormuş o verdi.
http://www.n11.com/baby2go-8871-car...p_WB5KGdspK123-cn00qE3xjrRyZEDK8DuhoCH1rw_wcB
Cnm çok guzelmıs bayıldım! Ama bizim bütçemize gore pahalı kalıyor.
pusetlı model istiyorum cnm
Kızlar günaydın.hayırlı ramazanlar.oruç tutamasakta şu ramazan sabahının verdiği huzur hıç bırseyde yok.o kadar güzel mutlu uyandıkkı.yarın kızımı görmeye gıdıcem.normalde sezeryan sezeryan diyen ben yarın doktorumla normal doğumu konusacam.burada sizlerin verdiği cesaret Buyük emin olun.ozellikSeymasevde normal doğumun kolay ve acısız olduğuna dair yazışmaların etkili oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?