2015 Temmuz Anneleri

iş ciddiye binince kıyamamış demek ki sana. baskı yapsaydı kötü olurdu. sonuçta sen kendini nasıl rahat hissedeceksin öenmli olan o şekilde doğum yapman. sonuçta Allah korusun bişey olsa eşinde vicdan azabı çekerdi.

bizim bebek arabası baya olaylı oldu. ben peg perego istedim ama eşim pierre cardine aldı. şuan evde rahat sürülüyor. ağır değil ama beni rahatsız eden baston şekilde kapanmaması. pusetle tekeri ayırmak zorunda kalman. neyse memnun kalırız inşallah. yoksa sürüş rahat benimde evde :)

Suslu yemeklerde ugrastiriyo bazen.:)) baslar simdi tvde iftara sunu yapin iftara bunu yapin.programlari :) bugun ilk gunya etli biseyler yap mideside gozude doysun :)

kuzenim kullanıyor pierre cardin, hem de ikinci çocuğu kullanıyor şu an ve çok memnun. bizimki de kapanınca hantal oluyor, zaten baya baya ucuz bişey aldık biz 330 tl mi ne. bir tane de baston alırız biraz büyüynce diye düşündük. arabayla samsun'a ya da hatay'a giderken bagaja oğlanın mercedesinden başka şey sığmaz olacak çünkü:)
biraz da deneyerek öğrenicez, tecrübe işte ne kadar araştırsak da illa bazı şeylerden memnun kalmadığımızı görücez.

Suslu yemeklerde ugrastiriyo bazen.:)) baslar simdi tvde iftara sunu yapin iftara bunu yapin.programlari :) bugun ilk gunya etli biseyler yap mideside gozude doysun :)

dedi zaten bak mutlaka etli yap diye :) ben sebzeciyim daha çok ama yine onun istekleri doğrultusunda besleniyoruz :)
araştırıyorum işte internette instagramda tv de, 4 koldan yemek arıyorum :))

canım inan bütün ilgiyi ve alakayı kendilerine istiyorlar...hamileyim 9 aydır bir akşam onda yemek yedik..o da eşim hazır almıştı da beraber yiyelim diye...halbuki yan yana oturuyoruz...temizliğimi yaptıracağımda şurda bi kadın var o iyi yapıyor onu söyle diyor...bütün işler güçler bitince eee yapılacak bir şey var mı diyor...ben o ameliyat olduğunda 15 gün iznimi bakıma muhtaç diye harcadım..eltim evde olduğu halde yüzüne bakmaz...temizliği geleni gideni bitmedi...ben hamileyken öyle bir destek görmedim...ama bundan sonra ben de akıllandım..Allah anelerimizden razı olsun..onlarınki de eksik olsun..

aynen öyle :) bende bagaj konusuna takılmıştım. bastonlar en iyisi diyorlar. çocuk büyüynce çok rahat oluyormuş. eşimle senin şehirler aynı hep. babaanne giresunda anneanne hatayda bizimde :)

dedi zaten bak mutlaka etli yap diye :) ben sebzeciyim daha çok ama yine onun istekleri doğrultusunda besleniyoruz :)
araştırıyorum işte internette instagramda tv de, 4 koldan yemek arıyorum :))

sizin sini kebabınız var. eşim çok sever. yapımıda kolay geliyor bana. kfteyi yoğur tepsiye bas :) ama ben p.tesi yaptım daha. o yüzden başka seçenekler lazım bana

aynen öyle :) bende bagaj konusuna takılmıştım. bastonlar en iyisi diyorlar. çocuk büyüynce çok rahat oluyormuş. eşimle senin şehirler aynı hep. babaanne giresunda anneanne hatayda bizimde :)

baston da 8-9 aydan sonra kullanılır sanırım. ilk 6 ay yatıcak çünkü. baston rahat olmaz gibi.
benim eşim hataylı ben samsunluyum, babanne hatayda, annane samsunda, biz giresun'da :) ne güzel tesadüf :)

sizin sini kebabınız var. eşim çok sever. yapımıda kolay geliyor bana. kfteyi yoğur tepsiye bas :) ama ben p.tesi yaptım daha. o yüzden başka seçenekler lazım bana

aklıma geldi zaten, eşim uçar onu yapsam ama mutfak robotumu bozdum dün. maydanozu domatesi biberi soğan vs robotta çekiyo köfteye öyle karıştırıyodu yaparken. hiçç küçük küçük doğramaya uğraşamam :)) izmir köfte düşündüm en son artık, atarım fırına.
hasan paşa köfte yapabilirsin, ben de onu yeni yaptım diye yapamıyorum.

baston da 8-9 aydan sonra kullanılır sanırım. ilk 6 ay yatıcak çünkü. baston rahat olmaz gibi.
benim eşim hataylı ben samsunluyum, babanne hatayda, annane samsunda, biz giresun'da :) ne güzel tesadüf :)

evet güzel tesadüf oldu :) hatta dedesi samsundan ev arıyor orya taşınacaklar :)) oturmaya başlayınca geçer bencede bastona. onuda öğreniriz tecrübeli annelerden

doğramak çok zaman alıyor. ben sadece ikimize kadar yaparsam doğruyorum ama kalabalığa yaparken robot kullanıyorum bende. hasan paşada iyi fikirmiş. bende onla başlayayım bari :)

herkes yaptığının karşılığını alır bir gün. onunda senin gibi yaklaşması gerekiyordu. öbür gelini ona layık şekilde davranmış. sende bundan sonra kendini yıpratmazsın. zaten küçük çocuğun olacak. benim ki hakkını yiyemem sürekli davet eder ama mesafeden ben gidemiyorum. geli mi de masamı toplar bulaşığımı yıkar hamileyim diye ama grip olsan kocan bana bıraksın bakayım sana der. kalkıp kendi gelmez. benimde gitmiyceğimi bilir yani. biraz formaliteden çağırır :)

Ah canım inş gönlüne göre bi doğum nasip olur önemli olan kendine güven korkma.

Çok az kaldı seninde aynen uykusuz geçiyo. Allah yardımcımız olsun inşşşşş

Kızlar bebek arabası biz daha almadık pusetlı travel sistem istiyorum siz ne aldınız.fotolarıyla paylasırmısınız?

canım bizimki baby2go carrier, linktekinin aynısı, yalnız alacaksan n11'den değil de novabazar.com'dan al derim. epey fiyatr farkı var ve site çok ilgili. araba da kullanışlı görünüyor şimdilik. sadece katlanınca biraz fazla yer kaplıyor.
puset almadık, bir arkadaşım kullanmıyormuş o verdi.

http://www.n11.com/baby2go-8871-car...p_WB5KGdspK123-cn00qE3xjrRyZEDK8DuhoCH1rw_wcB

Cnm çok guzelmıs bayıldım! Ama bizim bütçemize gore pahalı kalıyor.
pusetlı model istiyorum cnm

günaydın canım..bence de hava da bi huzur var sanki normal doğum tercihin için seni tebrik ediyorum önce herşeyin normali denenmeli bi sıkıntı yoksa adı üstünde normali bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…