- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.281
Cnm çok guzelmıs bayıldım! Ama bizim bütçemize gore pahalı kalıyor.
pusetlı model istiyorum cnm
Fottoğrafçının nerde olduğunu da bilmiyorum kiGebe danışmanı var fotoğrafçının oldugu yerde onunla görüştüm... Bide sare hemşire var onunlada görüştüm... Doktorunuz kim?
Kızlar bebek arabası biz daha almadık pusetlı travel sistem istiyorum siz ne aldınız.fotolarıyla paylasırmısınız?
Canım benimki pusetli değil ama puset kadar hafif.. 6.5?kilo....Çift taraflı sırtı tam yatabiliyor... Hiç aklımda yoktu ama mothercare yi gezerken satıcı bu arabayı çok övdü...Cnm çok guzelmıs bayıldım! Ama bizim bütçemize gore pahalı kalıyor.
pusetlı model istiyorum cnm
kadın hastalıkları bölümüne doğru yürürken sağda küçük bi oda var orası...Fottoğrafçının nerde olduğunu da bilmiyorum kidoktorum elif hanım danışmaya sorup öğreneyim en iyisi gidince
Günaydın hamişlerr dün doktordaydık cok şükür suyun normal dedi bana valla stress olmustum azaldı falan diye su içmeye devam tabiki
2800 kg olmus oğlum cok şükür
Ben aldım ama marka ne bilmiyom eşime dedim almış biyerden 30 demişler 25 e aldım dediBende ana kucağı için bel desteği almak istiyorum varmı alan??? İki markanın var hangisini alsam kararsız kaldım
Günaydın kızlar. Hava kapalı bugün burda
Serin olması güzel tabi oruç tutanlar bunalmaz dışarda ne güzel
Offff canım bi sıkılıyo sancım var şuan.
Ama gelip geçicek gene biliyorum bu nasıl bi hamilelik ya bu kadar yalancı Sancı olurmu
E bebekte beby jem gördüm kumaşı çok terletir gibime geldi. Seninkinin kuması nasıl?Ben aldım ama marka ne bilmiyom eşime dedim almış biyerden 30 demişler 25 e aldım dedi
Maşallah canım bebeğineGünaydın hamişlerr dün doktordaydık cok şükür suyun normal dedi bana valla stress olmustum azaldı falan diye su içmeye devam tabiki
2800 kg olmus oğlum cok şükür
Cnm belki yalancı degil yalancı olduğunu nasıl anlıyorsun?Günaydın kızlar. Hava kapalı bugün burda
Serin olması güzel tabi oruç tutanlar bunalmaz dışarda ne güzel
Offff canım bi sıkılıyo sancım var şuan.
Ama gelip geçicek gene biliyorum bu nasıl bi hamilelik ya bu kadar yalancı Sancı olurmu
Kumaşını hiç beğenmedim aynen terletir ama ben Pamuklu kumaş alıp yedek kılıf dikicem üzerine geçircem beyaz almış zaten çabuk kirlenir. Galiba bizimkide o marka kutusunu attım yukarı çıkarsam bakayım etiketi var mıE bebekte beby jem gördüm kumaşı çok terletir gibime geldi. Seninkinin kuması nasıl?
Aaa süper fikirr... Valla çok akıllı kadınsın:)Kumaşını hiç beğenmedim aynen terletir ama ben Pamuklu kumaş alıp yedek kılıf dikicem üzerine geçircem beyaz almış zaten çabuk kirlenir. Galiba bizimkide o marka kutusunu attım yukarı çıkarsam bakayım etiketi var mı
Ay rica ederim canım hepimiz öyleyiz biz anneyizAaa süper fikirr... Valla çok akıllı kadınsın:)
Canım ya çünkü devam etmiyo düzenli geliyo geliyo bi saat sonra hop bitiyo.Cnm belki yalancı degil yalancı olduğunu nasıl anlıyorsun?
Aslında ben bunu istedim baş desteği var diye eşim bulamamış fazlada aramamış heralde :) ondan benimkini almış. Bundan al bence baş desteği güzel olur sağa sola sallanmaz boyunlarını tutamıyor bebişler zatenEki Görüntüle 1559726 Eki Görüntüle 1559726
Tecrübe seninki:)) evet evet buydu benim gördüğüm... Bide şu var... Bunun baş destegi var... Bunun bi avantajınvarmı sence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?