2015 Temmuz Anneleri

Cnm çok guzelmıs bayıldım! Ama bizim bütçemize gore pahalı kalıyor.
pusetlı model istiyorum cnm
Canım benimki pusetli değil ama puset kadar hafif.. 6.5?kilo....Çift taraflı sırtı tam yatabiliyor... Hiç aklımda yoktu ama mothercare yi gezerken satıcı bu arabayı çok övdü...
Fottoğrafçının nerde olduğunu da bilmiyorum ki doktorum elif hanım danışmaya sorup öğreneyim en iyisi gidince
kadın hastalıkları bölümüne doğru yürürken sağda küçük bi oda var orası...

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 51
Bende ana kucağı için bel desteği almak istiyorum varmı alan??? İki markanın var hangisini alsam kararsız kaldım

Günaydın kızlar. Hava kapalı bugün burda
Serin olması güzel tabi oruç tutanlar bunalmaz dışarda ne güzel
Offff canım bi sıkılıyo sancım var şuan.
Ama gelip geçicek gene biliyorum bu nasıl bi hamilelik ya bu kadar yalancı Sancı olurmu

baya uzun sürdü senin yalancı sancılar. en kısa zamanda öz hakikisi gelsin artık :)

Günaydın hamişlerr dün doktordaydık cok şükür suyun normal dedi bana valla stress olmustum azaldı falan diye su içmeye devam tabiki
2800 kg olmus oğlum cok şükür
Maşallah canım bebeğine
Suyunun iyi OLMASINA da sevindim inş az kaldı hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur

Cnm belki yalancı degil yalancı olduğunu nasıl anlıyorsun?

E bebekte beby jem gördüm kumaşı çok terletir gibime geldi. Seninkinin kuması nasıl?
Kumaşını hiç beğenmedim aynen terletir ama ben Pamuklu kumaş alıp yedek kılıf dikicem üzerine geçircem beyaz almış zaten çabuk kirlenir. Galiba bizimkide o marka kutusunu attım yukarı çıkarsam bakayım etiketi var mı

Aaa süper fikirr... Valla çok akıllı kadınsın:)

Cnm belki yalancı degil yalancı olduğunu nasıl anlıyorsun?
Canım ya çünkü devam etmiyo düzenli geliyo geliyo bi saat sonra hop bitiyo.
Bide sancıdan hariç kasıklarım çok ağrıyo çok yoruluyorum adım atamıyorum evde. Ağırlaştım iice ötekilerde son günüme kadar dolaşırdım dışarda ondan heralde bu songünler çok bunalttı beni

günaydın kızlar hava baya serin evimiz normalde serin oluyo zaten üşümüşüz yatakta...bizde eşimi bu aralar kızımın odasına şutluyoz nasıl mutlu oluyo benimki de..oh valla ne güzel yatak hadi sarılıp yatalım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…