- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.301
:)) çok fenalar varya bi tanede bende var yaklaştıkça benim üzerime düştü iicegünaydın kızlarhava baya serin evimiz normalde serin oluyo zaten üşümüşüz yatakta...bizde eşimi bu aralar kızımın odasına şutluyoz nasıl mutlu oluyo benimki de..oh valla ne güzel yatak hadi sarılıp yatalım diyo
Tamam bunu alıyım ben...Aslında ben bunu istedim baş desteği var diye eşim bulamamış fazlada aramamış heralde :) ondan benimkini almış. Bundan al bence baş desteği güzel olur sağa sola sallanmaz boyunlarını tutamıyor bebişler zaten
aynen eşime diyorum sen hazırlıklı ol bu seni odadan tamamen çıkarma hedefinde diye:)) çok fenalar varya bi tanede bende var yaklaştıkça benim üzerime düştü iice
Merhaba. Doktor niye en azından doğumun başlamasını beklemiyor sezaryan içinGunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo
Gunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo
Bundan aldım benAy rica ederim canım hepimiz öyleyiz biz anneyiz
Bak buydu dediğin markaymış
Günaydın canım maşallah sağlıklı olsunda sezeryan olsun varsın. Hiç sıkma canını benim kız kardeşimde Aynen o şekilde duruyormuş ve annem normal doğurmuş doğum anında doktor çevirmiş hiç bi problemi yok illa kalçasında problem olucak diye Düşünme. Hakkında hayırlısı Tevekkül et gerisi Allah'a kalmış.Gunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo
nasıl oldun canım? doğdu mu acaba bebiş haber vermeyi unutma bizeKizlar dr a. Kontrole gitmistim . dr acilma 4 cm dogum baslamis dedi. Ama sanci hissetmiyorum. Bebis 2900. Yarin hastaneye yatacam. Normal dogacak insallah. Dualarinizi bekliyorum :)
Bilmiyorum canim daha o konuyu net konusmadik ama belirli ameliyat gunleri var dr.un sanirim o gun yapmak ister ama bu konuyu konusacagim insallah haftaya.bencil ve kolaya kacan bi dr. Degil en azindan sut gelmesi icin sanci mi beklemeyi teklif edebilirim bakalim ne diycekMerhaba. Doktor niye en azından doğumun başlamasını beklemiyor sezaryan için
aynen eşime diyorum sen hazırlıklı ol bu seni odadan tamamen çıkarma hedefinde diyehiç yatak ayırma taraftarı değilim ama bebişden sonra kızımın kendini dışlanmış hisstetmesini de istemiyorum..3 kişi yatamayız bizim kız bana çekmiş çok deli yatıyo
Kumaşı güzel değil ama dimi kadife gibi bişeyBundan aldım ben
Hadi gözün Aydın hakkınızda hayırlısı olsun. Çatı yapmazsezeryana karar verdiysen ay resmen sayılı günler kaldıııııııııKızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.
En azından nişan gelsin veya su patlasın. Planlı sezaryan çok yapay. Sonuçta şimdilik bebeğinde bir sıkıntı yok sağlık açısından, sadece pozisyonu ters. Ki pozisyon değiştirme teknikleri de var da Türkiye' de uygulayan çok azdır galiba. Kitaplarda yazıyor.Bilmiyorum canim daha o konuyu net konusmadik ama belirli ameliyat gunleri var dr.un sanirim o gun yapmak ister ama bu konuyu konusacagim insallah haftaya.bencil ve kolaya kacan bi dr. Degil en azindan sut gelmesi icin sanci mi beklemeyi teklif edebilirim bakalim ne diycek
İnşallah benim alacağımın kumaşı güzeldir baş koruma kısmı varya nasış ayarlıcam kılıf... Becerememki:)))Kumaşı güzel değil ama dimi kadife gibi bişey
adam kaçar zaten iki deliyle bi de beişten bi cıyaklayan olursakovalıycaz diyorsun yaniiiii
Bizim yatak ebatı Battal boy aynenhepsi deli yatıyo ilk zamanlar bozulmasınlar diye Hepberaber yatmayı düşünüyoruz bizde sonra artık onları uyutup bebişle kaçarız
Canim o dondurme tekniklerini arastirdim ama su an uygulanan yok gibi.bebegin ölüm riski de var %5 oraninda bunu goze alamayizEn azından nişan gelsin veya su patlasın. Planlı sezaryan çok yapay. Sonuçta şimdilik bebeğinde bir sıkıntı yok sağlık açısından, sadece pozisyonu ters. Ki pozisyon değiştirme teknikleri de var da Türkiye' de uygulayan çok azdır galiba. Kitaplarda yazıyor.
Kızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.
Eki Görüntüle 1559726 Eki Görüntüle 1559726
Tecrübe seninki:)) evet evet buydu benim gördüğüm... Bide şu var... Bunun baş destegi var... Bunun bi avantajınvarmı sence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?