2015 Temmuz Anneleri

:)) çok fenalar varya bi tanede bende var yaklaştıkça benim üzerime düştü iice

:)) çok fenalar varya bi tanede bende var yaklaştıkça benim üzerime düştü iice
aynen eşime diyorum sen hazırlıklı ol bu seni odadan tamamen çıkarma hedefinde diyehiç yatak ayırma taraftarı değilim ama bebişden sonra kızımın kendini dışlanmış hisstetmesini de istemiyorum..3 kişi yatamayız bizim kız bana çekmiş çok deli yatıyo

Gunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo

Merhaba. Doktor niye en azından doğumun başlamasını beklemiyor sezaryan için

günaydın canım..hayırlısı olsun..makat gelişse yapacak brşey yok..inşallah sıkıntısız kucağına alırsın hiç bi probleminiz olmaz..bol bol dua et Rabbimin sonsuz rahmeti var bu ay inaşallah..bizde edelim birbirimize

Günaydın canım maşallah sağlıklı olsunda sezeryan olsun varsın. Hiç sıkma canını benim kız kardeşimde Aynen o şekilde duruyormuş ve annem normal doğurmuş doğum anında doktor çevirmiş hiç bi problemi yok illa kalçasında problem olucak diye Düşünme. Hakkında hayırlısı Tevekkül et gerisi Allah'a kalmış.

Merhaba. Doktor niye en azından doğumun başlamasını beklemiyor sezaryan için
Bilmiyorum canim daha o konuyu net konusmadik ama belirli ameliyat gunleri var dr.un sanirim o gun yapmak ister ama bu konuyu konusacagim insallah haftaya.bencil ve kolaya kacan bi dr. Degil en azindan sut gelmesi icin sanci mi beklemeyi teklif edebilirim bakalim ne diycek

kovalıycaz diyorsun yaniiiii
Bizim yatak ebatı Battal boy aynenhepsi deli yatıyo ilk zamanlar bozulmasınlar diye Hepberaber yatmayı düşünüyoruz bizde sonra artık onları uyutup bebişle kaçarız

Kızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.

Hadi gözün Aydın hakkınızda hayırlısı olsun. Çatı yapmazsezeryana karar verdiysen ay resmen sayılı günler kaldııııııııı

En azından nişan gelsin veya su patlasın. Planlı sezaryan çok yapay. Sonuçta şimdilik bebeğinde bir sıkıntı yok sağlık açısından, sadece pozisyonu ters. Ki pozisyon değiştirme teknikleri de var da Türkiye' de uygulayan çok azdır galiba. Kitaplarda yazıyor.

kovalıycaz diyorsun yaniiiii
Bizim yatak ebatı Battal boy aynenhepsi deli yatıyo ilk zamanlar bozulmasınlar diye Hepberaber yatmayı düşünüyoruz bizde sonra artık onları uyutup bebişle kaçarız
adam kaçar zaten iki deliyle bi de beişten bi cıyaklayan olursa elimden geleni yaparım ayrılmamak için her kozu kullanırım ama bizim kız inat gece oturuyo yatakta gelme dersek açıyo ışığı kitap okuyo güya

Canim o dondurme tekniklerini arastirdim ama su an uygulanan yok gibi.bebegin ölüm riski de var %5 oraninda bunu goze alamayiz

hayırlı olsun canım..iri olduğundan mı sezeryan olacaksın? kavuşmanıza az kaldı desene..tarihi bilmekde bi garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…