2015 Temmuz Anneleri

Yok yikamadilar sildiler yüzünü sanırım ama pis olmuyorlar melek gibi oluyorlar hiç merak etme
Bence de liste gayet güzel açıklamış hatta göğüs pedi ne falan bence gerek yok o kadar süt başta gelmiyor gene de belli olmasın göğüs diye sutyenin içine koyulabilir..

Kizlar gunaydnlr naslsnz biraz okdm gecmisi ama hemen yazasm geldi :) oglsmu gormeye gitcm bugun :)) dus falan almam.lazm biseyler atstrp gdym cikolata falan yoksa nstde oynamyr benm kerata :) sizlerde ne var ne yok

Bundan ben aldım ama anakucağına takamadım kemer yerleri emniyet kilidi geçmedi deliklerinden takamadık birtürlü boşuna almışım geri vericem
Yaaa... Ben görmedim bundan hiç sadece nette gördüm... Ana kucağı kemerleri standartmı acaba? Kumaşı nasıl peki? Yakarmı bebeği?

of of hıç bilmiyorum ufak bir ağrım olsa kesin ben hastanede alırım soluğu

Olsun canım sağlıklı olsun da erken gelsin hem o kadar da erken değil. ..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin sana güç sağlık mutluluk versin ins

canım bişey olmaz Allah ın izniyle içini ferah tut sonuçta bebek öyle rahat demekki hayırlısıyla doğsunlarda yöntem farketmez ikiniz için de hayırlı sağlıklı bir doğum olur inşallah...
Hadi bakalım bir kız daha geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sana da canım e az kalmış darısı bana

Yaaa... Ben görmedim bundan hiç sadece nette gördüm... Ana kucağı kemerleri standartmı acaba? Kumaşı nasıl peki? Yakarmı bebeği?

Kumaşı kılıf gibi çıkarıp yıkanıyor pamuklu yumuşak ama yazlık değil biraz sıcak tutabilir gibi geldi bana. Birde anakucaklarının bebeklerinin vücut anatomisine uygun üretildiğini içine destek koymadan kullanmanın daha iyi olduğunu okudum yani oyukluk beline zarar vermezmiş yurtdışında zaten bel desteği gibi ürünler yokmuş herkes o şekilde kullanıyormuş oyüzden bende geri vericem ürünü zaten takamadım. Belki içim rahat etmezse ilk günlerde altını battaniye ile desteklerim ama snra direk o şekilde yatırıcam sanırım

Teşekkürler canım su gibi geçsin zaman inşallah hepimiz sağlıklı kavuşalım

Nasıl ir ymis kaç kilo bebek canım hemen felaket tellalligi yapıyorlar sen bi kendi doktoruna gitti bakalım ne dicek haber edersin merak ederim.. Kızına da çok geçmiş olsun şimdi nasıl? Önceden tekdi bişey olunca yaniyor du yüreğin şimdi ikiye bölündü annelik böyle bişey allah yardımcın olsun canım inşallah vakti zamanında gelir bebisin

hayırlı olsun canım..iri olduğundan mı sezeryan olacaksın? kavuşmanıza az kaldı desene..tarihi bilmekde bi garip
Evet canım. Doktor riske atmak istemedi bende ısrar etmiyorum. Önemli olan sağlıklı olması nasıl olduğu fark etmez. Şimdi zaman hiç geçmeyecek

Günaydin hanimlar, Hayirli Ramazanlar hepinize ,nasilsiniz bugün?Biz beklemedeyiz hala:), kizlarimla sabirsizlikla bebisimizin gelecegi günü bekliyoruz.. Ayaklarimi uzatmis sizi takip ediyorum firsat buldukca. dünden bugüne doguran var mi???

Hadi gözün Aydın hakkınızda hayırlısı olsun. Çatı yapmazsezeryana karar verdiysen ay resmen sayılı günler kaldııııııııı
Evet dr dan çıktık ben başladım, bugünü sayma 11 falan demeye garip bir şey acayip uzun geldi gözüme

günaydın canım. mayaefe den haber bekliyoruz bakalım 4cm açılması vardı. benimkide dönmedi henüz. sağlıkla doğsunlarda artık normal sezaryen farketmez. neden günün beklemiyor sezaryen için doktor

Yok yok yıkamasınlar istiyorum zaten:)ben 25 tane bez felan koymuştum çıkarıyım bari fazlalıkları

günaydın canım. mayaefe den haber bekliyoruz bakalım 4cm açılması vardı. benimkide dönmedi henüz. sağlıkla doğsunlarda artık normal sezaryen farketmez. neden günün beklemiyor sezaryen için doktor
Canim belki de bekler bilmiuorum ben tahminen soyledim ama kilosuna gore dedi bence de.hem Allahaskina sezeryan olacagi belli olup vaktini bekleyen kac dr. Vardir ki sayilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…