- 16 Mart 2015
- 175
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.321
Yok yikamadilar sildiler yüzünü sanırım ama pis olmuyorlar melek gibi oluyorlar hiç merak etme:)) tesekkür ederim... Bikaçtane bebek bezi koyarım ozaman... Onların kullandığı bezde kötü değildir heralde? Banada ped vereceklermiş. Ben bebek için sadece kıyafet koyucam ozaman... Bebeği yıkamıyolar dimi? Bak liste bu...Eki Görüntüle 1559498
Kızlar bebek arabası biz daha almadık pusetlı travel sistem istiyorum siz ne aldınız.fotolarıyla paylasırmısınız?
Yaaa... Ben görmedim bundan hiç sadece nette gördüm... Ana kucağı kemerleri standartmı acaba? Kumaşı nasıl peki? Yakarmı bebeği?Bundan ben aldım ama anakucağına takamadım kemer yerleri emniyet kilidi geçmedi deliklerinden takamadık birtürlü boşuna almışım geri vericem
of of hıç bilmiyorum ufak bir ağrım olsa kesin ben hastanede alırım soluğuCanım ya çünkü devam etmiyo düzenli geliyo geliyo bi saat sonra hop bitiyo.
Bide sancıdan hariç kasıklarım çok ağrıyo çok yoruluyorum adım atamıyorum evde. Ağırlaştım iice ötekilerde son günüme kadar dolaşırdım dışarda ondan heralde bu songünler çok bunalttı beni
Olsun canım sağlıklı olsun da erken gelsin hem o kadar da erken değil. ..Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin sana güç sağlık mutluluk versin insmerhaba kızlar sizi fazla takip edemiyorum en son yazdığımda kızım olcak demiştim fakat erkekmiş:) bu aralar çok kötüyüm geçen Hafta Aşırı Kanama Sebebiyle Bir Gece hastanede Yattım Pazarteside Kontrolüm vardı 3 Cm Açılmam Varmış Ve Nişan Denilen Akıntı geldi Doktor Doğum Yakın Dedi Ama Daha 1 ayım VarCiğer Geliştirici iğne de Yapıldı beklemedeyim Dualarınıza Ihtiyacım var.
Örtü yap kemer yerlerini aç kare bi örtü olsun kenarlarını minderin altına sıkıştırırsınİnşallah benim alacağımın kumaşı güzeldir baş koruma kısmı varya nasış ayarlıcam kılıf... Becerememki:)))
İlk gebelikte bende öyleydim canım normal panik olup endişelenmek ilk defa yaşıyorsunof of hıç bilmiyorum ufak bir ağrım olsa kesin ben hastanede alırım soluğu
canım bişey olmaz Allah ın izniyle içini ferah tut sonuçta bebek öyle rahat demekki hayırlısıyla doğsunlarda yöntem farketmez ikiniz için de hayırlı sağlıklı bir doğum olur inşallah...Gunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo
Hadi bakalım bir kız daha geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sana da canım e az kalmış darısı banaKızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.
Yaaa... Ben görmedim bundan hiç sadece nette gördüm... Ana kucağı kemerleri standartmı acaba? Kumaşı nasıl peki? Yakarmı bebeği?
Teşekkürler canım su gibi geçsin zaman inşallah hepimiz sağlıklı kavuşalımcanım bişey olmaz Allah ın izniyle içini ferah tut sonuçta bebek öyle rahat demekki hayırlısıyla doğsunlarda yöntem farketmez ikiniz için de hayırlı sağlıklı bir doğum olur inşallah...
Hadi bakalım bir kız daha geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sana da canım e az kalmış darısı bana
Nasıl ir ymis kaç kilo bebek canım hemen felaket tellalligi yapıyorlar sen bi kendi doktoruna gitti bakalım ne dicek haber edersin merak ederim.. Kızına da çok geçmiş olsun şimdi nasıl? Önceden tekdi bişey olunca yaniyor du yüreğin şimdi ikiye bölündü annelik böyle bişey allah yardımcın olsun canım inşallah vakti zamanında gelir bebisinidrar da enfeksiyon a bakıldı , temiz çıktı , nst bagladılar , az sancım varmış , ultrasonda bebek yine iri dediler moralimi bozdular , alttan muayene edecekti , baştan tamam dedim , sonradan kabul etmedim , sancım artarsa gece gelirim dedim , bıraz sonra kendi doktoruma gitcem , bakalım o ne diyecek .. dün akşamki doktora kalsa bebek iri diye beni acil doğuma alacak nerdeyse ... Allahım şu mübarek günlerde yardım etsin herkeslere ,, bide dün kızım merdivenlerden düştü , gecede kusmaya başlayınca korktum .. onamı koşayım karnımdakinemi üzüleyim şaşırdım .. Allahım analık ne zormuş bir kez daha anladım ..
Evet canım. Doktor riske atmak istemedi bende ısrar etmiyorum. Önemli olan sağlıklı olması nasıl olduğu fark etmez. Şimdi zaman hiç geçmeyecekhayırlı olsun canım..iri olduğundan mı sezeryan olacaksın? kavuşmanıza az kaldı desene..tarihi bilmekde bi garip
Evet dr dan çıktık ben başladım, bugünü sayma 11 falan demeye garip bir şey acayip uzun geldi gözümeHadi gözün Aydın hakkınızda hayırlısı olsun. Çatı yapmazsezeryana karar verdiysen ay resmen sayılı günler kaldııııııııı
Gunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo
Tam kadife gibi değil ama penyede değil. Çok sıcakta terletir mi bilmem. Açıkçası çok baktım alternatif bulamadım. Mecbur aldım.Kumaşı güzel değil ama dimi kadife gibi bişey
Dedim ben akıllı kadınaın sen:))) sağol iyi fikir:))Örtü yap kemer yerlerini aç kare bi örtü olsun kenarlarını minderin altına sıkıştırırsın
Yok yok yıkamasınlar istiyorum zaten:)ben 25 tane bez felan koymuştumYok yikamadilar sildiler yüzünü sanırım ama pis olmuyorlar melek gibi oluyorlar hiç merak etme
Bence de liste gayet güzel açıklamış hatta göğüs pedi ne falan bence gerek yok o kadar süt başta gelmiyor gene de belli olmasın göğüs diye sutyenin içine koyulabilir..
Canim belki de bekler bilmiuorum ben tahminen soyledim ama kilosuna gore dedi bence de.hem Allahaskina sezeryan olacagi belli olup vaktini bekleyen kac dr. Vardir ki sayilidirgünaydın canım. mayaefe den haber bekliyoruz bakalım 4cm açılması vardı. benimkide dönmedi henüz. sağlıkla doğsunlarda artık normal sezaryen farketmez. neden günün beklemiyor sezaryen için doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?