2015 Temmuz Anneleri

Kizlar gunaydnlr naslsnz biraz okdm gecmisi ama hemen yazasm geldi :) oglsmu gormeye gitcm bugun :)) dus falan almam.lazm biseyler atstrp gdym cikolata falan yoksa nstde oynamyr benm kerata :) sizlerde ne var ne yok

günaydın canım. bakıyorumda günaydın saatin iyice değişti besle minnağıda oda şov yapsın sana bugün.

Canim belki de bekler bilmiuorum ben tahminen soyledim ama kilosuna gore dedi bence de.hem Allahaskina sezeryan olacagi belli olup vaktini bekleyen kac dr. Vardir ki sayilidir

bebekte sıkıntı yoksa genelde bekliyorlar. hayırlı zamanda doğsunlar. benim çevremde bi problem olmadıkça hep 39da filan oldular sezaryen. önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağına alman. gerisi teferruat ama banada 1 gün bile kar geliyor. o yüzden dedim

Kızlar az sonra doktora gidiyorum yatın 38. Haftay gircem. Bakalım ne diyecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.....

Kizlar sizinle gunlerimiz ayni bende yarin 38+0 oluyorum.doktor kontrolumde yarin heyecanliyim bakalim ne dicek ne durumda bebis.
Agri sanciya gelince.sanci olayini anlamiyorum hic.ama 2 gundur belim agriyor hafiften.birde alta baski cogaldi iyice.
Karnim desen kocaman oldu zorlaniyorum iyice.
Dun benle ayni olan ablamin arkadadinda 4 cm acilmis demis doktor.onunda hic sancisi falan yoktu.
Bakalim bana ne dicek yarin hayirlisiyla.

Bu ücüncüler biraz oyuncu oluyo galiba, anneyi kandirip duruyorlar:).Ben de her aksam galiba bugün son diyorum ama sabaha yine evde uyaniyorum.
Saglikla dogsun da sezeryan normal fark etmez canim,bi de kalca problemi icin demissin de dr mu dedi onu sen kendin mi diyorsun.Illaki sorun olacak diye bisey yok, kendini korkutma bebisine odaklan. O yerinden memnundur sen sikinti yapma...Valla ben de bir an önce kavusmak istiyorum, burada istege bagli sezeryan olsa belki olmustum bile.
Kizlar gunaydn dedm kimsede bir gunaydn demedi ya
Günaydinnnnn canimcim, yazik kimse demedi mi

:)) evet cnm havada yagmurlu uyumsm bir guzel serindn hadi seninde az kaldi diren :) tosnm bakalm ne kadr olms merak edyrm :)

Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??

Haklisin canim detayli konusmadik haftaya gittiğimde bebek hala donmemisse netlwsecek insallah.nolacak hic bilmiyorum.dra israr edeyim vaktini bekleyelim o zaman.hic nolacagini bilmiyorum.vakti gelince makat gelis dogum kanalina girip sezeryanla alinamamasi gibi bisey olur mu?hastaneye 80 km. Evim.Cok stres yaptım simdiden.Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek günlerde

Sizi hep takip ediyorum ama nadiren yazıyorum, :) son zamanlar geçmek bilmiyor diyorlardı ya hakkaten öyle oluyormuş ya bir yandan bir önce doğsun diyorum, bir yandan da hamileliği çok sevdim :) her kadının yaşaması gereken bir his bu

Canım ya moralini yüksek tut herşey yolunda gidicek inş dualarım seninle. Kendi doktorunu dinle bakalım o ne diycek kızınında bişeyi yoktur inş geldimi herşey üst üste gelir zaten. Anne olmak kolay değil napalım geçicek bugünlerde. Allah genişlik ferahlık versin

Fottoğrafçının nerde olduğunu da bilmiyorum ki doktorum elif hanım danışmaya sorup öğreneyim en iyisi gidince
Ben de elif ciler e gidiyorum nasıl memnun musun daha iki kere gittim ben memnunum..ilk doğumun mu oalcak diyolugu nasıl seninle renkli falan gösterdiği hiç oldu mu...Bu soruların cevaplarını istiyorum

:)) evet cnm havada yagmurlu uyumsm bir guzel serindn hadi seninde az kaldi diren :) tosnm bakalm ne kadr olms merak edyrm :)

diren cansu diren. hava süper di mi geçen yıl olsa sinirden ölürdüm yaz geldi bu nasıl hava diye. şimdi zaten tatile gideceğimiz yok oohh serin serin takılıyoruz

Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??

bok kokusu sarmasa iyidi ya iç canım arada sırada içmene izin veriyor doktor amcalar

yok canım sezaryane engel olmaz ama yine de en iyisini doktorun bilir. baya mesafe varmış doktorunla aranda. Her anne karnında dönmeyeninde kalça çıkığı olacak diye bi kural yok. ben o seçeneği aklıma bile getirmiyorum. Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım bebklerimizi. ne günler yaşadık, ne emekler verdik Allah bize üzücü şeyler yaşatmasın.

Canım çok merak ettim ya kaç gr olmuş bebişin? Bizimde irilikten dolayı sezaryen olma ihtimali var da ondan açıkcası ilgimi çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…