- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.341
Kizlar gunaydnlr naslsnz biraz okdm gecmisi ama hemen yazasm geldi :) oglsmu gormeye gitcm bugun :)) dus falan almam.lazm biseyler atstrp gdym cikolata falan yoksa nstde oynamyr benm kerata :) sizlerde ne var ne yok
Canim belki de bekler bilmiuorum ben tahminen soyledim ama kilosuna gore dedi bence de.hem Allahaskina sezeryan olacagi belli olup vaktini bekleyen kac dr. Vardir ki sayilidir
Şimdi okudum kız günaydın cicim sanadaKizlar gunaydn dedm kimsede bir gunaydn demedi ya
Kızlar az sonra doktora gidiyorum yatın 38. Haftay gircem. Bakalım ne diyecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.....
canım senin durumun ne aynı gidiyoruz senle benim sancım oluyo ara ara bel agrısı yapıştı zaten üzerime de kasıklarımda düzensiz bazen oluyo bazen ittirme gibi oluyomuş hissetmiyomuşunuz zaten artık hergün sancıdan sonra yarım saat duşta kalıyom .
Ben deBen hıç vajınal muayne olmadım.o yüzden çok cekınıyorum
Bu ücüncüler biraz oyuncu oluyo galiba, anneyi kandirip duruyorlar:).Ben de her aksam galiba bugün son diyorum ama sabaha yine evde uyaniyorumGünaydın kızlar. Hava kapalı bugün burda
Serin olması güzel tabi oruç tutanlar bunalmaz dışarda ne güzel
Offff canım bi sıkılıyo sancım var şuan.
Ama gelip geçicek gene biliyorum bu nasıl bi hamilelik ya bu kadar yalancı Sancı olurmu
Saglikla dogsun da sezeryan normal fark etmez canim,bi de kalca problemi icin demissin de dr mu dedi onu sen kendin mi diyorsun.Illaki sorun olacak diye bisey yok, kendini korkutma bebisine odaklan. O yerinden memnundur sen sikinti yapma...Valla ben de bir an önce kavusmak istiyorum, burada istege bagli sezeryan olsa belki olmustum bileGunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo
Günaydinnnnn canimcim, yazik kimse demedi miKizlar gunaydn dedm kimsede bir gunaydn demedi ya
:)) evet cnm havada yagmurlu uyumsm bir guzel serindn hadi seninde az kaldi diren :) tosnm bakalm ne kadr olms merak edyrm :)günaydın canım. bakıyorumda günaydın saatin iyice değiştibesle minnağıda oda şov yapsın sana bugün.
bebekte sıkıntı yoksa genelde bekliyorlar. hayırlı zamanda doğsunlar. benim çevremde bi problem olmadıkça hep 39da filan oldular sezaryen. önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağına alman. gerisi teferruat ama banada 1 gün bile kar geliyor. o yüzden dedim
:)) nazlanck yer aryrm bak size nazlarnm haa :)) keske dogrsmda donsem havada serin ohh.sern sern dogururdm ya :))Şimdi okudum kız günaydın cicim sanada
Trip atmagit güzel haberlerle dön hatta doğurda dön
İc cnm ic ben icyrm bazen bak benmde cekti :))Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??
Haklisin canim detayli konusmadik haftaya gittiğimde bebek hala donmemisse netlwsecek insallah.nolacak hic bilmiyorum.dra israr edeyim vaktini bekleyelim o zaman.hic nolacagini bilmiyorum.vakti gelince makat gelis dogum kanalina girip sezeryanla alinamamasi gibi bisey olur mu?hastaneye 80 km. Evim.Cok stres yaptım simdiden.Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek günlerdegünaydın canım. bakıyorumda günaydın saatin iyice değiştibesle minnağıda oda şov yapsın sana bugün.
bebekte sıkıntı yoksa genelde bekliyorlar. hayırlı zamanda doğsunlar. benim çevremde bi problem olmadıkça hep 39da filan oldular sezaryen. önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağına alman. gerisi teferruat ama banada 1 gün bile kar geliyor. o yüzden dedim
Evet dr dan çıktık ben başladım, bugünü sayma 11 falan demeye garip bir şey acayip uzun geldi gözüme
Canım ya moralini yüksek tut herşey yolunda gidicek inş dualarım seninle. Kendi doktorunu dinle bakalım o ne diycek kızınında bişeyi yoktur inş geldimi herşey üst üste gelir zaten. Anne olmak kolay değil napalım geçicek bugünlerde. Allah genişlik ferahlık versinidrar da enfeksiyon a bakıldı , temiz çıktı , nst bagladılar , az sancım varmış , ultrasonda bebek yine iri dediler moralimi bozdular , alttan muayene edecekti , baştan tamam dedim , sonradan kabul etmedim , sancım artarsa gece gelirim dedim , bıraz sonra kendi doktoruma gitcem , bakalım o ne diyecek .. dün akşamki doktora kalsa bebek iri diye beni acil doğuma alacak nerdeyse ... Allahım şu mübarek günlerde yardım etsin herkeslere ,, bide dün kızım merdivenlerden düştü , gecede kusmaya başlayınca korktum .. onamı koşayım karnımdakinemi üzüleyim şaşırdım .. Allahım analık ne zormuş bir kez daha anladım ..
Ben de elif ciler e gidiyorum nasıl memnun musun daha iki kere gittim ben memnunum..ilk doğumun mu oalcak diyolugu nasıl seninle renkli falan gösterdiği hiç oldu mu...Bu soruların cevaplarını istiyorumFottoğrafçının nerde olduğunu da bilmiyorum kidoktorum elif hanım danışmaya sorup öğreneyim en iyisi gidince
:)) evet cnm havada yagmurlu uyumsm bir guzel serindn hadi seninde az kaldi diren :) tosnm bakalm ne kadr olms merak edyrm :)
Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??
Haklisin canim detayli konusmadik haftaya gittiğimde bebek hala donmemisse netlwsecek insallah.nolacak hic bilmiyorum.dra israr edeyim vaktini bekleyelim o zaman.hic nolacagini bilmiyorum.vakti gelince makat gelis dogum kanalina girip sezeryanla alinamamasi gibi bisey olur mu?hastaneye 80 km. Evim.Cok stres yaptım simdiden.Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek günlerde
Canım çok merak ettim ya kaç gr olmuş bebişin? Bizimde irilikten dolayı sezaryen olma ihtimali var da ondan açıkcası ilgimi çekti.Kızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.
Ya o kebabın tarifini verir misinsizin sini kebabınız var. eşim çok sever. yapımıda kolay geliyor bana. kfteyi yoğur tepsiye bas :) ama ben p.tesi yaptım daha. o yüzden başka seçenekler lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?