- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.361
Kizlar gunaydnlr naslsnz biraz okdm gecmisi ama hemen yazasm geldi :) oglsmu gormeye gitcm bugun :)) dus falan almam.lazm biseyler atstrp gdym cikolata falan yoksa nstde oynamyr benm kerata :) sizlerde ne var ne yok
Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??
:)) nazlanck yer aryrm bak size nazlarnm haa :)) keske dogrsmda donsem havada serin ohh.sern sern dogururdm ya :))
Ben 10.haftadan beri ona gidiyorum. Genel olarak iyi ama fazla konuşkan değil fark etmişsinizdirBen de elif ciler e gidiyorum nasıl memnun musun daha iki kere gittim ben memnunum..ilk doğumun mu oalcak diyolugu nasıl seninle renkli falan gösterdiği hiç oldu mu...Bu soruların cevaplarını istiyorum
sezeryan doğum baslasada yapılabilir diye biliyorum ama doktorlar genelde önceden alıyor.Haklisin canim detayli konusmadik haftaya gittiğimde bebek hala donmemisse netlwsecek insallah.nolacak hic bilmiyorum.dra israr edeyim vaktini bekleyelim o zaman.hic nolacagini bilmiyorum.vakti gelince makat gelis dogum kanalina girip sezeryanla alinamamasi gibi bisey olur mu?hastaneye 80 km. Evim.Cok stres yaptım simdiden.Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek günlerde
Ya o kebabın tarifini verir misin
Ben de siz sabah yazınca internetten baktım çok güzel görünüyortabi canım. biz 2 kişi 250 gr kıymayla doyuyoruz. sen kendinize göre yaparsın.
250 gr kıyma
3 yeşil biber
1 büyük kırmızı biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
bi tutam diyim şimdi tam miktar belirtemiyorum maydanoz
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
tuz
karabiber
isteğine göre acı pul biber
bu malzemeleri ya çok minik olacak şekilde doğruyorsun ya da robottan geçiriyorsun. sonra ekmek, yumurta filan eklemeden bunları iyice yoğuruyorsun. yoğurduktan sonra kıymayı tepsiye iyice bastırarak yayıyorsun. kıyma baya incelecek. serçe parmağının eninin yarısı kadar filan yani. arada çatlak kalmayacak şekilde tepsiye yaydıktan sonra üstüne patates, soğan, biber, domates dilimleyip diziyorsun. sonra patateslerin hizasına gelecek şekilde salçalı soğuk su döküyorsun üstüne. ben suyunada tuz koyuyorum. fırında 200 derecede pişiriyorum. patates pişince yemek tamam.
Ben de siz sabah yazınca internetten baktım çok güzel görünüyoryarın yapmak istiyorum yanına ne iyi gider acaba pilav dışında
Ben de siz sabah yazınca internetten baktım çok güzel görünüyoryarın yapmak istiyorum yanına ne iyi gider acaba pilav dışında
Normal pirinç pilavına alternatif olarak :)pilav dışında derken pilav+ birşey mi yoksa pilava alternatif mi?
Normal pirinç pilavına alternatif olarak :)
Sana hayırlı ramazanlar canım iyi haberlerle bekliyoruzKızlar az sonra doktora gidiyorum yatın 38. Haftay gircem. Bakalım ne diyecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.....
Hayırlı ramazanlar iyiyiz canim sana kolay gelsinKızlar gunaydın hepınıze hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlargün geçtikçe kızıma yaklasıyorum halada çalısıyorum umarım hepınız ıyısınızdır
Maşallah canım çok sevindim hakkında en Hayirli olan olsun insallahKızlar günaydın.hayırlı ramazanlar.oruç tutamasakta şu ramazan sabahının verdiği huzur hıç bırseyde yok.o kadar güzel mutlu uyandıkkı.yarın kızımı görmeye gıdıcem.normalde sezeryan sezeryan diyen ben yarın doktorumla normal doğumu konusacam.burada sizlerin verdiği cesaret Buyük emin olun.ozellikSeymasevde normal doğumun kolay ve acısız olduğuna dair yazışmaların etkili oldu:)
Aynen geçmiyor bekliyoruz günler yaklaştı ağırlaştık artık hayırlısı artikGunaydin kizlarr hayirli ramazanlar.bnde tek baskma biseyler yedim.esim annesigilde onda aklim.kalmiyo Allahtan.bnm kiz bugun cok sakin.dun agrilarim coktu iki tane icmm gerekn magnezyumu uce cikardim gece ictim bide insallh bebegim iyidr.30 dan snra sanki gecmiyo gunler :)
Evet kapalı ama genede çok sıcak birazdan gene sağlık ocaginin yolunu tutucam. Canım senin için daha zor oldu biran önce gelsede bebis hayırlısıyla sende ağrılarından kurtulsan allah yardımcın olsunGünaydın kızlar. Hava kapalı bugün burda
Serin olması güzel tabi oruç tutanlar bunalmaz dışarda ne güzel
Offff canım bi sıkılıyo sancım var şuan.
Ama gelip geçicek gene biliyorum bu nasıl bi hamilelik ya bu kadar yalancı Sancı olurmu
Hakkınızda hayırlısı olsun hayırlısıyla evladını sağlıkla kucağına alirsin inşallah canimKızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.
Iyi canım sen nasılsın ye canım çikolataları güzel haberlerle bekliyorum seniKizlar gunaydnlr naslsnz biraz okdm gecmisi ama hemen yazasm geldi :) oglsmu gormeye gitcm bugun :)) dus falan almam.lazm biseyler atstrp gdym cikolata falan yoksa nstde oynamyr benm kerata :) sizlerde ne var ne yok
Iç canım Türk kahvesinin bişey olmazı önemli olan öteki Kahveleri icmemekHadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??
Hepimiz ayni fikirdeyiz canim ama eninde sonunda cikacak zatenSizi hep takip ediyorum ama nadiren yazıyorum, :) son zamanlar geçmek bilmiyor diyorlardı ya hakkaten öyle oluyormuş ya bir yandan bir önce doğsun diyorum, bir yandan da hamileliği çok sevdim :) her kadının yaşaması gereken bir his bu
ohhhh mis gibi kokar o size...
Ay alemsin başka kokular sarsın
İç kız bitaneden bişey olmaz enerji olsun sana
Ben olsam ayran ve pideyle yerdimBen de siz sabah yazınca internetten baktım çok güzel görünüyoryarın yapmak istiyorum yanına ne iyi gider acaba pilav dışında
Gunaydin sekerim biz cok erkenciyiz hala ev temizliyoruz dun cok dolandim etrafta ayaklarim sismis bugun ustune basamadim da gecti cok sukur simdi :) kimse dogurmadi mi hala gelsin meleklerrrrKizlar gunaydn dedm kimsede bir gunaydn demedi ya
Pilavi mi lavasa sariyor :)):) meyhane pilavı olabilir. ben bugün ondan yapıcam mesela. bu tarifi özellikle et düşkünü erkekler çok seviyor :) bide lavaş alıyorum ben bunun yanına ama marketlerdeki o kağıt gibi olanlardan değil. fırınlarda ince lavaşlar olur ya onlardan. lavaşa sarıp yer eşim.
Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Biz bugün gene sağlık ocağına gidicez oraya yürümek bile yoruyor beni ilaçlarda var onlarda almam gerekiyor yoksa yarın cikardim
Pilavi mi lavasa sariyor :))
Ben de öyle yapayım bari değişiklik olsun:) meyhane pilavı olabilir. ben bugün ondan yapıcam mesela. bu tarifi özellikle et düşkünü erkekler çok seviyor :) bide lavaş alıyorum ben bunun yanına ama marketlerdeki o kağıt gibi olanlardan değil. fırınlarda ince lavaşlar olur ya onlardan. lavaşa sarıp yer eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?