2015 Temmuz Anneleri

Kizlar gunaydnlr naslsnz biraz okdm gecmisi ama hemen yazasm geldi :) oglsmu gormeye gitcm bugun :)) dus falan almam.lazm biseyler atstrp gdym cikolata falan yoksa nstde oynamyr benm kerata :) sizlerde ne var ne yok

güzel haberlerle gel canım inşallah..bizler hala tek parça..maya efe yi bilmiyorz

Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??

Ay alemsin başka kokular sarsın
İç kız bitaneden bişey olmaz enerji olsun sana

Ben de elif ciler e gidiyorum nasıl memnun musun daha iki kere gittim ben memnunum..ilk doğumun mu oalcak diyolugu nasıl seninle renkli falan gösterdiği hiç oldu mu...Bu soruların cevaplarını istiyorum
Ben 10.haftadan beri ona gidiyorum. Genel olarak iyi ama fazla konuşkan değil fark etmişsinizdir herşeye ilaç vermiyor o yönünü seviyorum şimdiye kadar sadece demir hapı ve kalsiyum verdi bana bu hafta da idrar yolu enfeksiyonum çıktığı için antibiyotik verdi. Ama bazen siniri mi bozuk oluyor ne oluyorsa hiç konuşmuyor sonuçta o da insan deyip geçiyorum bu haftadan sonra doktor değiştiremem sırf o yüzden ama daha hiç renkli göstermedi zaten minnoşum ayrıntılıda da gizledi kendini hiç goremedik artık doğunca görcez inşallah :) ilk doğumum olacak nasipse

sezeryan doğum baslasada yapılabilir diye biliyorum ama doktorlar genelde önceden alıyor.

Ya o kebabın tarifini verir misin

tabi canım. biz 2 kişi 250 gr kıymayla doyuyoruz. sen kendinize göre yaparsın.

250 gr kıyma
3 yeşil biber
1 büyük kırmızı biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
bi tutam diyim şimdi tam miktar belirtemiyorum maydanoz
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
tuz
karabiber
isteğine göre acı pul biber

bu malzemeleri ya çok minik olacak şekilde doğruyorsun ya da robottan geçiriyorsun. sonra ekmek, yumurta filan eklemeden bunları iyice yoğuruyorsun. yoğurduktan sonra kıymayı tepsiye iyice bastırarak yayıyorsun. kıyma baya incelecek. serçe parmağının eninin yarısı kadar filan yani. arada çatlak kalmayacak şekilde tepsiye yaydıktan sonra üstüne patates, soğan, biber, domates dilimleyip diziyorsun. sonra patateslerin hizasına gelecek şekilde salçalı soğuk su döküyorsun üstüne. ben suyunada tuz koyuyorum. fırında 200 derecede pişiriyorum. patates pişince yemek tamam.

Ben de siz sabah yazınca internetten baktım çok güzel görünüyor yarın yapmak istiyorum yanına ne iyi gider acaba pilav dışında

Kizlar herkes evde kalmaya basladikca sayfalarda alip basini gitmeye basladi yetisemiyorum size. :) bebisler doguncada böyle olacak mi bakalim :)

Ben size bir sey soracağım ev tipi anakucagi aldiniz mi?

Normal pirinç pilavına alternatif olarak :)

:) meyhane pilavı olabilir. ben bugün ondan yapıcam mesela. bu tarifi özellikle et düşkünü erkekler çok seviyor :) bide lavaş alıyorum ben bunun yanına ama marketlerdeki o kağıt gibi olanlardan değil. fırınlarda ince lavaşlar olur ya onlardan. lavaşa sarıp yer eşim.

Kızlar az sonra doktora gidiyorum yatın 38. Haftay gircem. Bakalım ne diyecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada herkese hayırlı ramazanlar.....
Sana hayırlı ramazanlar canım iyi haberlerle bekliyoruz
Kızlar gunaydın hepınıze hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar gün geçtikçe kızıma yaklasıyorum halada çalısıyorum umarım hepınız ıyısınızdır
Hayırlı ramazanlar iyiyiz canim sana kolay gelsin
Maşallah canım çok sevindim hakkında en Hayirli olan olsun insallah
Aynen geçmiyor bekliyoruz günler yaklaştı ağırlaştık artık hayırlısı artik
Evet kapalı ama genede çok sıcak birazdan gene sağlık ocaginin yolunu tutucam. Canım senin için daha zor oldu biran önce gelsede bebis hayırlısıyla sende ağrılarından kurtulsan allah yardımcın olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun hayırlısıyla evladını sağlıkla kucağına alirsin inşallah canim
Kizlar gunaydnlr naslsnz biraz okdm gecmisi ama hemen yazasm geldi :) oglsmu gormeye gitcm bugun :)) dus falan almam.lazm biseyler atstrp gdym cikolata falan yoksa nstde oynamyr benm kerata :) sizlerde ne var ne yok
Iyi canım sen nasılsın ye canım çikolataları güzel haberlerle bekliyorum seni
Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??
Iç canım Türk kahvesinin bişey olmazı önemli olan öteki Kahveleri icmemek

Hepimiz ayni fikirdeyiz canim ama eninde sonunda cikacak zaten.özledim benimki cikabilir artik izin veriyom:) da bizimki inat ediyoooo....

Ay alemsin başka kokular sarsın
İç kız bitaneden bişey olmaz enerji olsun sana
ohhhh mis gibi kokar o size...
iciyorum simdi hem de nutellali yaptim:), cok pis bogazim yaaa...
Ben de siz sabah yazınca internetten baktım çok güzel görünüyor yarın yapmak istiyorum yanına ne iyi gider acaba pilav dışında
Ben olsam ayran ve pideyle yerdim.Geleyim mi gösteririm nasil yiyecegini

Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Biz bugün gene sağlık ocağına gidicez oraya yürümek bile yoruyor beni ilaçlarda var onlarda almam gerekiyor yoksa yarın cikardim

Pilavi mi lavasa sariyor :))

Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Biz bugün gene sağlık ocağına gidicez oraya yürümek bile yoruyor beni ilaçlarda var onlarda almam gerekiyor yoksa yarın cikardim

sorma yürüme işini. eve ilk taşındığımda 4 aylık hamileydim. ev yürüme mesafesi 10dk. sonra 15 oldu şimdi 20-25dk. benim evi biri ileri doğru çekiyor sürekli

Pilavi mi lavasa sariyor :))

yok canım sini kebabını :)) ama lavaşa sarılan bi pilavda var. tavuklu filan sulu bırakıyorsun. tepsiye lavaşı döşüyorsun üstüne pilavı döküyorsun. alttan lavaşa sara sara koparıp yiyorsun :)

Ben de öyle yapayım bari değişiklik olsun eşim sağolsun hiç yemek seçmez, her şeyi sesini çıkarmadan yer :) o bişey demiyor da ben sıkıldım artık aynı şeyleri yapmaktan, internette değişik değişik yemeklerle dolu sofraları görünce utanıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…