- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.381
Bana göre de ayranla pide yeter ama eşime ramazana özel bişeyler yapayım diyorumHepimiz ayni fikirdeyiz canim ama eninde sonunda cikacak zaten.özledim benimki cikabilir artik izin veriyom:) da bizimki inat ediyoooo....
ohhhh mis gibi kokar o size...
iciyorum simdi hem de nutellali yaptim:), cok pis bogazim yaaa...
Ben olsam ayran ve pideyle yerdim.Geleyim mi gösteririm nasil yiyecegini
Aciktim ya canim istediiiii :)))Patates püresi, salata
herkes yaptığının karşılığını alır bir gün. onunda senin gibi yaklaşması gerekiyordu. öbür gelini ona layık şekilde davranmış. sende bundan sonra kendini yıpratmazsın. zaten küçük çocuğun olacak. benim ki hakkını yiyemem sürekli davet eder ama mesafeden ben gidemiyorum. geli mi de masamı toplar bulaşığımı yıkar hamileyim diye ama grip olsan kocan bana bıraksın bakayım sana der. kalkıp kendi gelmez. benimde gitmiyceğimi bilir yani. biraz formaliteden çağırır :)
Ya boyle guzel yemekler olsun aman yiyelim napalim bnde aksam guvec pilav yapacam misafirim de var :)yok canım sini kebabını :)) ama lavaşa sarılan bi pilavda var. tavuklu filan sulu bırakıyorsun. tepsiye lavaşı döşüyorsun üstüne pilavı döküyorsun. alttan lavaşa sara sara koparıp yiyorsun :)
Yürüme demeHayırlı günler kızlar nasılsınız? Biz bugün gene sağlık ocağına gidicez oraya yürümek bile yoruyor beni ilaçlarda var onlarda almam gerekiyor yoksa yarın cikardim
canım nasılsın? bebiş ne durumda. normal mi sezeryanmı görunuyor?Yürüme demeAllah kolaylık versin
Ben de öyle yapayım bari değişiklik olsuneşim sağolsun hiç yemek seçmez, her şeyi sesini çıkarmadan yer :) o bişey demiyor da ben sıkıldım artık aynı şeyleri yapmaktan, internette değişik değişik yemeklerle dolu sofraları görünce utanıyorum valla
Ne de olsa eşimin annesi..o da onu karnında taşımış büyütmüş, bir sürü sıkıntı çekmiş die hoş görüyorum..bazen görmezlikten geliyorum...ben de o mesafeyi net koyacağım...insan gerçekten birilerine ihtiyacı olduğunda kimin ne olduğunu anlıyor..Allaha şükür herşeyimi hallettim ama ufak bir destek bile insanı mutlu ediyor..bundan sonra ben de ona göre şekil alırım..herkes hakettiği gibi görür değerini...başka hamile ark.lrmda var neler yapıyor kayınvalideleri...bizim ki daha bir çöp almadı...ancak karnımı sever
Ya boyle guzel yemekler olsun aman yiyelim napalim bnde aksam guvec pilav yapacam misafirim de var :)
Bebisler dogsun bi , bizim grup sinek avlar artik. Tam yaz bebegi ilgi alaka cok ister aman terlemesin, yikansin, hava aldiralim derken aksam olur. Sahsen ben cok ugrayamam gibime geliyo:)...Kizlar herkes evde kalmaya basladikca sayfalarda alip basini gitmeye basladi yetisemiyorum size. :) bebisler doguncada böyle olacak mi bakalim :)
Ben size bir sey soracağım ev tipi anakucagi aldiniz mi?
Aciktim ya canim istediiiii :)))
Iyiyim canım sen nasılsın yoksun hiç yada ben rastlamıyorum.çalışıyormusun halen ?canım nasılsın? bebiş ne durumda. normal mi sezeryanmı görunuyor?
Yazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar[/QUOT Ben bi de cacık düşündümYazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar
İyiyim cnm çok sğl. Sen ve kızların nasıllar? Annelik iyi gidiyor sanırımCanim nasilsin? Nasil gidiyor annelik? Bebis nasil, buyumustur bile:) sut durumlarin nasil oldu simdi? Benim kanamam 40 gun filan surmustu. Seninde yakinda biter umarim.
kızlar merhaba. hafta sonu doğum çantamı hazırlıcam. sizler neler koydunuz? neler gerekli ona göre bende hazırlıyım. bu arada dün ve bugun 3-4 dk süren adet sancısı gibi sancı yaşadım neden olabilir.
Maşallah cnmben 1 ay önce filan hazırladım canım.
1 hastane çıkışı seti, yanısıra battaniyesiz 3 takım daha koydum. ekstra bir battaniye, lazım oluyormuş bir ark söylemişti.
bebek alt açma bezi
yenidoğan bezi
biberon (bunu da arkadaşım önermişti belki sütün hemen gelmez diye hatta bir tane de mama önerdi bulunsun bir paket dedi ama henüz almadım.
(bebelac nutrikonfor)
emzik,
göğüs ucu kremi,
göğüs kalkanı,
göğüs pedi,
süt pompası
terlik
birkaç tane hasta bezi
ultra uzun ve normal ped
1 gecelik, 2 takım pijama, 1 sabahlık
fotoğraf makinesi :)
başörtüsü (pijamalarla uyumlu iki tane tek renk iğne oyalı yaptırmıştım onları koydum daha rahat olur diye)
emzirme önlüğü
2 tane bebek için gaz çıkarma bezi (müslin bezden)
3 tane bebek için ağız silme mendili
1 çift çorap benim için (nolur nolmaz:)
diş fırçası&diş macunu
hatırladıklarım bunlar, aklıma geldikçe ve burda yazılanları okuyup gerekli gördükçe çine bir şeyler atmaya devam ediyorum.
Canım çok şanslısın çünkü benim o kadar çok sancım oluyo ki anlatamam. Hem zor oluyo böyle hemde insan bazen panik oluyo.Kizlar sizinle gunlerimiz ayni bende yarin 38+0 oluyorum.doktor kontrolumde yarin heyecanliyim bakalim ne dicek ne durumda bebis.
Agri sanciya gelince.sanci olayini anlamiyorum hic.ama 2 gundur belim agriyor hafiften.birde alta baski cogaldi iyice.
Karnim desen kocaman oldu zorlaniyorum iyice.
Dun benle ayni olan ablamin arkadadinda 4 cm acilmis demis doktor.onunda hic sancisi falan yoktu.
Bakalim bana ne dicek yarin hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?