2015 Temmuz Anneleri

Benim bebek bugun cok hareketsz ya.i.sani strese sokuyo.dun ictigim magnezyumle yuzu.denmi diyorum bilemiyorumda

Maşallah cnm eksiksiz bir çanta. Ben çantasız girdim, çıktım doğumdan. İnş sizin gönlünüze göre doğumlar olur.

amin canım, sağolasın. senin fırsatın olamadı ki çanta hazırlamaya, kuzucuk sıkıldı içerde, ee yeter bu kadar geliyorum dedi
biz de bir an önce hayırlısıyla evladımıza kavuşalım senin gibi inşallah.

Kizlar sayfalar jet hiziyla gidiyor masallh ben hep evdeyim ama btmiyo ki isim sizler nasil yaziyorsunuz cam kapi mtfak dolaplarimi sildim tum perdeleri yikadim asti esim hala bir dunya isim var umarim dogurmam bu kadar kosturmaya oturmamaya cantamizda hazir degil daha hic

Aynen katiliyorum canim, alacagini kendin gönlüne göre aliyorsun zaten ama insan bi ilgi alaka gösterilsin istiyor sonucta.Benim anam da sagolsun ben aramasam aklina gelmem. Ne zaman doguracagimi bile bilmiyo , soranlara haziran basi diyormus:))). Gecen diyo günün ne oldu, daha iki haftam var anne diyorum yok yaww diyo.
Alacagi esyayi gözüm görmez benim ,arada telefonu caldirsa o da yeter bana ama malesef herseyi söyleyemiyorsun.

Benim bebek bugun cok hareketsz ya.i.sani strese sokuyo.dun ictigim magnezyumle yuzu.denmi diyorum bilemiyorumda

magnezyumla alakası yoktur canım ben her gün içiyorum magnezyum, bazen sakin bazen coşkulu:)
anne karnında düzenli uyuyor, uyanıyor, veya annenin yorgunluğuna bağlı yorgun olabiliyormuş. ya da son zamanlarda hareket alanı daraldığı için çok fazla hareket edemiyormuş. ben de endişeleniyorum hareket azalınca, bir şeyler söylüyorum, ses ver oğlum anneye diyorum, tekmeyi böğrüme böğrüme basıyo bazen, bazen de tık yok. o zaman da hemen süte ya da çikolataya koşuyorum. az da olsa burdayım dedirtiyorum :)

Sanmam canım ben de dün vitaminimi yanlışlıkla fazla içtim. Bence azcık soluna yat dinlen.
Yatiyorumda ses yok. Canim.normlde gnde iki tane icmem lazim.bn bide gece ictim sancim coktu ondanmi oldu diyorum.insallh iyidr olmadi saglik.ocagina gideyim.

Yazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar
oh afiyet olsun, ben de yarın yapayım onu.
izmir köfte-pilav yapıcam ben de. bizimki de sadece yemek pilav olmasın azıcık da meze yap yanına buyurdu :))
bakalım yoğurtlu havuç gibi bi şey düşünüyorum.
bi de iki kişiyiz, bitiremicez de o kadar çeşidi. minik minik yapıcam artık.

yok canım..maya efe 4 cm açıklıkla gitti yatış yapacaktı son durumunu bilmiyoruz
Hayırlısıyla alır bebişini kucağına inş.

Magnezyumun öyle etkisi yok diye biliyorum cnm. Bitter çikolata falan varsa yiyip dené. Anneleri korkutmayı seviyorlar biraz

Haklısın cnm. Aslında çantamız hazırdı ama ben doğuma gitmemiştim hastanede giydirmişler kızımı. Mavi mavi ilk fotoları erkek kıyafetleriyle.

Aman de cnm yorma kendini. Azıcık zaman kalmış şurada. Boşver temizliği falan. Yapsanda batıyor nasılsa

Fazladan bi tane ictim ondsn korkum oldu.doktr bma iki ye cikar dedi bnde gece cok agrim vardi magnezyum ictimbi tane daha.sakin olunca korku sariyo ya.burdada bufe kapnmis cikolata yok ewde de ayran.iceyim belki iyi olur :)

Al bendende okadar kendi annemiz yapınca bide insanın içine oturuyo bişey alması yardım etmesi evime gelmeside çok önemli değil bi ara sor dimi

Aynn ya cani.istediginde dotunu ordan.oraya deviriyor.simdi bn istiyorum ses yok.disarida oyle sicakki disari cikamiyorum cikolata fln alayim.ins.ses verir

Fazladan bi tane ictim ondsn korkum oldu.doktr bma iki ye cikar dedi bnde gece cok agrim vardi magnezyum ictimbi tane daha.sakin olunca korku sariyo ya.burdada bufe kapnmis cikolata yok ewde de ayran.iceyim belki iyi olur :)

olur canım yoğurt ya da ayran olur, çikolata yoksa reçel de olur. :)
bi de yedikten sonra soluna yat, tepikler seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…