2015 Temmuz Anneleri

Yazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar
Daha ne olsun yahu zaten iftar cok gec oluyo, o saatte bunlar bile yenmez ama bizim kültürümüz böyle
Ay masallah kuzucuga, darisi bizim basimiza:)
Doğum yapan var mı kızlar?
Henüz yok hepimiz elimiz kulagimizda bekliyoruz daha:)
Benim bebek bugun cok hareketsz ya.i.sani strese sokuyo.dun ictigim magnezyumle yuzu.denmi diyorum bilemiyorumda
Hemen stres yapma annesi belki dinleniyordur. Göbisini oksayip konus belki karsilik verir...

Bızımkıde öyle bir çöp göremedim daha.

Sen elif e konuşkan değil diyorsan diğer drlari hiç görme derim...şu ana kadar gittiğim en ılımlı dr valla..bazılarının ağzından kerpetenle laf alıyorsun yüzüne bile bakmıyorlar nerdeyse..den içini ferah tut gidenler personel falan öneriyor o dru

Yazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar

bende etsiz yapcam meyhane pilavını. güzel menü. sonraki günlere bunu da ekleyeyim. ben bide 3-4 haftadır her yemeğin yanına içeçek yerine karpuz kesiyorum. benim içim yandığı için iyi olur. şimdi eşimde eve yanık gelir

çok yorma canım kendini. dinlene dinlene yap. sonra teyzeler gibi tüm evi temizledim canımı sildim akşamına doğurdum deme

annen türkiyede mi? benim annem çok evhamlı. şuan istanbulda değiller. tatile gittiler. 1 hafta erken dönüyor. içi rahat etmemiş. ya doğurursammış. 1 aydan fazla gitmişken kal dedim dinlemiyor. dün aldık biletini. ablamda bu ıl tatile gidemiycem dedi. dedim niye. sen doğuruyorsun diyo. dedim ne alakka. ağustosta git eylülde git. olmaz yaa diyo. zor ikna ettim. kaynanamda bi gidecek 3 ay yok. beni çok enterese etmiyor. hep annem kalır daha iyi ama ben oğluna üzülüyorum. bak sen annen aramıyor diye nasıl üzülüyorsun. kocamda üzülüyor kesin

Üzüldüm cnm ya Allah razı olsun annem evi konfeksiyon atolyesıne çevirmiş Allahı'm neler orup dikmiş.annen neden böyle kı kız anneleri genelde ilgili olur.çok mu yaslı cnm?

Doğrudur ya ben başka doktorlara gitmedim hiç ondan kıymetini anlayamadım belki

Al bendende okadar kendi annemiz yapınca bide insanın içine oturuyo bişey alması yardım etmesi evime gelmeside çok önemli değil bi ara sor dimi
AHA benim gibi bi yarali daha buldum...
Ne yapalim kendi kendimize yeticez artik, elden bisey gelmiyo.Rabbim o gücü de veriyor zaten , 10 kaplan gücündeyim bin sükür kimsenin biseyini istemiyom da bazen hani yalandan da hal hatir sorup gönlümü oksasalar o da yeter bana...
Ben kendim herseye herkese kosarim da kimseden bisey görmem malesef, ama esim insaflidir Allahtan, Rabbim oradan güldürüyo:)...

Üzüldüm cnm ya Allah razı olsun annem evi konfeksiyon atolyesıne çevirmiş Allahı'm neler orup dikmiş.annen neden böyle kı kız anneleri genelde ilgili olur.çok mu yaslı cnm?
Yok canim yasli degil 53 yasinda daha, ben yurt disindayim yaninda degilim zaten de arama zahmetinde bile bulunmuyo, hep benden bi beklenti icinde:).
Belki de kendi kendime yettigim , sikintili bi durumda olmadigim, sizlanip durmadigim icin böyledir ama yine de su hassas zamanlarda insan bekliyo iste...

Ramazan Ramazan öyle ayıp pilavlar yapmayın, mukabele pilavı olsun onun adı :) :) :)

maşallah canım çok az kalmış kavuşmana.ayyy yaaa ne güzel çatı muayenesi olmamışsın

Yatiyorumda ses yok. Canim.normlde gnde iki tane icmem lazim.bn bide gece ictim sancim coktu ondanmi oldu diyorum.insallh iyidr olmadi saglik.ocagina gideyim.
Evet biraz daha bekle git o zaman ama ondan olmaz bencede yinede için rahat olsun git.

Yok be ne alacam:), O bana almadi ki avucunu yalar:))))....
Saka bi yana biz pek takilmiyoruz o günlere, Babanin Annnenin Sevginin günü mü olurmus.
Alistirmayin derim ben
Eşimde bana almadı ama kahvaltı hazırlamıştı. Birde sanırım çok ihmal ediyorum onu. Geçen anneme şikayet ediyordu. Annem ikinci sıraya mı düştün oğlum dedi ilgi konusunda. Yok anne ne ikincisi, üç bile değilim. Yatakta ilgilenir zannediyorum ama yatağa bile gelmiyor diye sitemde bulundu. Ki eşim anneme asla böyle laflar edecek biri değildir :-( acunun tişörtlerini beğendiğini söylemişti bir ara konuşurken. Sipariş verdim bende bakalım. Umarım beğenir.

Valla aynıyız 2 çocuk doğurdum bi kere kimseden bişey istemedim yardım olarak bundada öyle eşim yetiyo ilgili anlayışlıdır Hakk'ını ödeyemem. Dediğin gibi yalandan ara sor dimi.
Napalım Can'ları sağolsun. Çok şükür huzurumuz yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…