- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.421
Yüksek ses müzik aç cnm. Benim kız sese çok tepki veriyordu. Dene istersen.Aynn ya cani.istediginde dotunu ordan.oraya deviriyor.simdi bn istiyorum ses yok.disarida oyle sicakki disari cikamiyorum cikolata fln alayim.ins.ses verir
Daha ne olsun yahu zaten iftar cok gec oluyo, o saatte bunlar bile yenmez ama bizim kültürümüz böyleYazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar
Ay masallah kuzucuga, darisi bizim basimiza:)İyiyim cnm çok sğl. Sen ve kızların nasıllar? Annelik iyi gidiyor sanırımçokta farkında değilim. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bebiş büyümüştür galiba. Ben çokta ayırt edemiyorum. Ama ağlamalara başladık büyüdüğünü böyle anlıyorum.
Henüz yok hepimiz elimiz kulagimizda bekliyoruz daha:)Doğum yapan var mı kızlar?
Hemen stres yapma annesi belki dinleniyordur. Göbisini oksayip konus belki karsilik verirBenim bebek bugun cok hareketsz ya.i.sani strese sokuyo.dun ictigim magnezyumle yuzu.denmi diyorum bilemiyorumda
Sanada canım evet dua edelim sen hele bize çok dua et sağlıkla atlatalımBu arada hayırlı ramazanlar kızlar. Bol bol dua edelim birbirimize inş.
Oda aklima yeni geldi deneyiyem hepsini bi arada bakim ses verckmi :)Yü
Yüksek ses müzik aç cnm. Benim kız sese çok tepki veriyordu. Dene istersen.
Bızımkıde öyle bir çöp göremedim daha.Ne de olsa eşimin annesi..o da onu karnında taşımış büyütmüş, bir sürü sıkıntı çekmiş die hoş görüyorum..bazen görmezlikten geliyorum...ben de o mesafeyi net koyacağım...insan gerçekten birilerine ihtiyacı olduğunda kimin ne olduğunu anlıyor..Allaha şükür herşeyimi hallettim ama ufak bir destek bile insanı mutlu ediyor..bundan sonra ben de ona göre şekil alırım..herkes hakettiği gibi görür değerini...başka hamile ark.lrmda var neler yapıyor kayınvalideleri...bizim ki daha bir çöp almadı...ancak karnımı sever
Sen elif e konuşkan değil diyorsan diğer drlari hiç görme derim...şu ana kadar gittiğim en ılımlı dr valla..bazılarının ağzından kerpetenle laf alıyorsun yüzüne bile bakmıyorlar nerdeyse..den içini ferah tut gidenler personel falan öneriyor o druBen 10.haftadan beri ona gidiyorum. Genel olarak iyi ama fazla konuşkan değil fark etmişsinizdirherşeye ilaç vermiyor o yönünü seviyorum şimdiye kadar sadece demir hapı ve kalsiyum verdi bana bu hafta da idrar yolu enfeksiyonum çıktığı için antibiyotik verdi. Ama bazen siniri mi bozuk oluyor ne oluyorsa hiç konuşmuyor sonuçta o da insan deyip geçiyorum bu haftadan sonra doktor değiştiremem sırf o yüzden ama daha hiç renkli göstermedi zaten minnoşum ayrıntılıda da gizledi kendini hiç goremedik artık doğunca görcez inşallah :) ilk doğumum olacak nasipse
Valla canım şanslı miyim değil miyim bilmem de sanki hiç dogmayacak gibi gelio daraldim iyice.Canım çok şanslısın çünkü benim o kadar çok sancım oluyo ki anlatamam. Hem zor oluyo böyle hemde insan bazen panik oluyo.
Yazdıklarınızdan yola çıkarak menüm hazır
Belen tava
Meyhane pilavı (etsiz)
Yoğurt çorbası
Yeter bu kadar
Kizlar sayfalar jet hiziyla gidiyor masallh ben hep evdeyim ama btmiyo ki isim sizler nasil yaziyorsunuzcam kapi mtfak dolaplarimi sildim tum perdeleri yikadim asti esim hala bir dunya isim var umarim dogurmam bu kadar kosturmaya oturmamaya cantamizda hazir degil daha hic
Aynen katiliyorum canim, alacagini kendin gönlüne göre aliyorsun zaten ama insan bi ilgi alaka gösterilsin istiyor sonucta.Benim anam da sagolsun ben aramasam aklina gelmem. Ne zaman doguracagimi bile bilmiyo , soranlara haziran basi diyormus:))). Gecen diyo günün ne oldu, daha iki haftam var anne diyorum yok yaww diyo.
Alacagi esyayi gözüm görmez benim ,arada telefonu caldirsa o da yeter bana ama malesef herseyi söyleyemiyorsun.
Üzüldüm cnm yaAynen katiliyorum canim, alacagini kendin gönlüne göre aliyorsun zaten ama insan bi ilgi alaka gösterilsin istiyor sonucta.Benim anam da sagolsun ben aramasam aklina gelmem. Ne zaman doguracagimi bile bilmiyo , soranlara haziran basi diyormus:))). Gecen diyo günün ne oldu, daha iki haftam var anne diyorum yok yaww diyo.
Alacagi esyayi gözüm görmez benim ,arada telefonu caldirsa o da yeter bana ama malesef herseyi söyleyemiyorsun.
Doğrudur ya ben başka doktorlara gitmedim hiç ondan kıymetini anlayamadım belkiSen elif e konuşkan değil diyorsan diğer drlari hiç görme derim...şu ana kadar gittiğim en ılımlı dr valla..bazılarının ağzından kerpetenle laf alıyorsun yüzüne bile bakmıyorlar nerdeyse..den içini ferah tut gidenler personel falan öneriyor o dru
AHA benim gibi bi yarali daha buldumAl bendende okadar kendi annemiz yapınca bide insanın içine oturuyo bişey alması yardım etmesi evime gelmeside çok önemli değil bi ara sor dimi
Yok canim yasli degil 53 yasinda daha, ben yurt disindayim yaninda degilim zaten de arama zahmetinde bile bulunmuyo, hep benden bi beklenti icinde:).Üzüldüm cnm yaAllah razı olsun annem evi konfeksiyon atolyesıne çevirmiş Allahı'm neler orup dikmiş.annen neden böyle kı kız anneleri genelde ilgili olur.çok mu yaslı cnm?
Ramazan Ramazan öyle ayıp pilavlar yapmayın, mukabele pilavı olsun onun adı :) :) :)Daha ne olsun yahu zaten iftar cok gec oluyo, o saatte bunlar bile yenmez ama bizim kültürümüz böyle
Ay masallah kuzucuga, darisi bizim basimiza:)
Henüz yok hepimiz elimiz kulagimizda bekliyoruz daha:)
Hemen stres yapma annesi belki dinleniyordur. Göbisini oksayip konus belki karsilik verir...
Yok be ne alacam:), O bana almadi ki avucunu yalar:))))....Kızlar babalar gününde eşinize hediye alacak mısınız?
maşallah canım çok az kalmış kavuşmana.ayyy yaaa ne güzel çatı muayenesi olmamışsınKızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.
Evet biraz daha bekle git o zaman ama ondan olmaz bencede yinede için rahat olsun git.Yatiyorumda ses yok. Canim.normlde gnde iki tane icmem lazim.bn bide gece ictim sancim coktu ondanmi oldu diyorum.insallh iyidr olmadi saglik.ocagina gideyim.
Eşimde bana almadı ama kahvaltı hazırlamıştı. Birde sanırım çok ihmal ediyorum onu. Geçen anneme şikayet ediyordu. Annem ikinci sıraya mı düştün oğlum dedi ilgi konusunda. Yok anne ne ikincisi, üç bile değilim. Yatakta ilgilenir zannediyorum ama yatağa bile gelmiyor diye sitemde bulundu. Ki eşim anneme asla böyle laflar edecek biri değildir :-( acunun tişörtlerini beğendiğini söylemişti bir ara konuşurken. Sipariş verdim bende bakalım. Umarım beğenir.Yok be ne alacam:), O bana almadi ki avucunu yalar:))))....
Saka bi yana biz pek takilmiyoruz o günlere, Babanin Annnenin Sevginin günü mü olurmus.
Alistirmayin derim ben
Kızlar babalar gününde eşinize hediye alacak mısınız?
Valla aynıyız 2 çocuk doğurdum bi kere kimseden bişey istemedim yardım olarak bundada öyle eşim yetiyo ilgili anlayışlıdır Hakk'ını ödeyemem. Dediğin gibi yalandan ara sor dimi.AHA benim gibi bi yarali daha buldum...
Ne yapalim kendi kendimize yeticez artik, elden bisey gelmiyo.Rabbim o gücü de veriyor zaten , 10 kaplan gücündeyim bin sükür kimsenin biseyini istemiyom da bazen hani yalandan da hal hatir sorup gönlümü oksasalar o da yeter bana...
Ben kendim herseye herkese kosarim da kimseden bisey görmem malesef, ama esim insaflidir Allahtan, Rabbim oradan güldürüyo:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?