2015 Temmuz Anneleri

canım insan bişeye ihtiyacın var mı sözünü bekliyor ne olursa olsun. benim ki çok alır ama bayramdan önce memlekete gidip doğuma 1 hafta gelip kurbana kadar kalmak istiyor mesela. torunu 3 aylık olacak ve ilk torun. eşim çok bozuldu. dedi de hatta millet köyden gelir torun görmeye sen kalkıp köye gidiyorsun diye. o zamanda hediyeyi gözün görmüyor. parayla babaanne olunmuyor. benim annemin durumu yok çok fazla birşey alamıyor ama hep yanımda. manevi alnlamda isteklerimi karşılıyor

Canım bütün mevzu bu..manevi destek önemli...benim kv. mi maddi özgürlüğü yok eşi verirse yapacak...ama iğne oyası şu bu yapmayı sever...bebeğe tülbent yapılması gerekiyormuş..batıl işte ama annem eksik olmasın diye o da olsun dedi sarı bir tülbentle örterlermiş sarılık olmasın diye...annem hiç anlamaz örgü işlerinden o ufacıcık şeyi bile o yaptırdı..insan torununa bi ip alıp bir yelekte mi öremez? bunlar çok ufak şeyler.....

seninki kıskançlığa Başlamış desene

içinden gelecek. onun bunun demesiyle olmuyor. bakalım torunlar doğunca ne olacak. tüm gün glir otururlar sevip sevip giderler. göreceğiz bakalım

Valla canım şanslı miyim değil miyim bilmem de sanki hiç dogmayacak gibi gelio daraldim iyice.
Ömür boyu içinde kalacak değil ya sen merak etme sancısız olması daha iyi. Sen karnın sertleşiyo mu suyun vs geliyo mu onları takip et canım.

Katılıyorum 1 güne sığmaz o günler

bende sevgililer gününde hiç hediye almam beklememde ama bu yıl anneler gününde beklemiştim ilk heyecan diye. romantik kocam sen daha anne değilsin dedi. sabah kalkınca öpüp kutladı sadece. ben pazar sabah baş ucuna bırakmak istiyorum hediyeyi. ilk olduğu için hoşuna gideceğini düşünüyorum. sonraki yıllar bakarız artık :)

Bencede bebeklerle ilgilenmekten kimse gelemeyecek en azindan bu kadar aktif olamayacak :)

Ben beşiği getirip goturemem büyük beşik olacak. Belkide dogduktan sonra duruma göre bakıp alırım

Bencede bebeklerle ilgilenmekten kimse gelemeyecek en azindan bu kadar aktif olamayacak :)

Ben beşiği getirip goturemem büyük beşik olacak. Belkide dogduktan sonra duruma göre bakıp alırım

geceleri daha yoğun olur buralar bebek memede uyumaz. bi elinde telefon bi elinde bebek umrumda mı ki bu dünyaaaa. ablamdan biliyorum. çıldırıp çıldırıp yine buraya yazardı

ne güzel canım benim eşimde çok yemek seçer herşeyi yemez.o kadar zorlanıyorum ki yemek yaparken

Bende hiç sancı yok bebek kasık bölgemde hareket edince çok canım yanıyor gözümden yaş geliyor hatta katır kütür birşeyler birbirine sürtüyor gibi hissediyorum. Gece yatarkende sağdan sola dönerken kalçamı kaldırırken çok zorlanıyorum sanki ameliyat olmuş gibi acı veriyor

AAAAA, Adama bak ne ayip, kayinvalidesine dedigine bak utanmazzz, sen de accik ilgilen kiz adamin canina tak demis demekki:)))Sen aliyon da o niye begenmiyomus, benimki begenmese yerim onu...
Allah`a sükür ne diyelim... böyle teselli edicez kendimizi...

Ben sirf onun icin aldim besigi, yoksa kizimin yatagi vardi ama tasinmaz o. 6 aylik olana kadar bunu kullanir sonra uyku düzeni belli olunca yatagi kurarim diye düsünüyorum:). Besigi de tekrar doldurmayi...

Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar hepinize,
Artık evdeyim ben de beklemeye başladım kızımı, şimdi de eksiklerle başım meşgul, özellikle de elektrikli göğüs pompası hakkında. Avent,medela,lansinoh arasında kaldıklarım ve daha da önemlisi şimdiden alınmalı mı yoksa sonraya mı kalmalı? Fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…