- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.441
Ramazan Ramazan öyle ayıp pilavlar yapmayın, mukabele pilavı olsun onun adı :) :) :)
Evet ama 25 inde son muayene var o zaman görcez bakalımhanyayı konyayı. Ogünde yırtarsam oh valla.maşallah canım çok az kalmış kavuşmana.ayyy yaaa ne güzel çatı muayenesi olmamışsın
Katılıyorum 1 güne sığmaz o günlerYok be ne alacam:), O bana almadi ki avucunu yalar:))))....
Saka bi yana biz pek takilmiyoruz o günlere, Babanin Annnenin Sevginin günü mü olurmus.
Alistirmayin derim ben
Süper fikşrmiş cnm. Ben sdc ona aldım tişörtüben aldım canım. o bana almamıştı. sen daha anne değilsin demişti. bende bilerek aldım. utansın :) ona kendime kızımıza aynı tshirtten aldım
Eşimde bana almadı ama kahvaltı hazırlamıştı. Birde sanırım çok ihmal ediyorum onu. Geçen anneme şikayet ediyordu. Annem ikinci sıraya mı düştün oğlum dedi ilgi konusunda. Yok anne ne ikincisi, üç bile değilim. Yatakta ilgilenir zannediyorum ama yatağa bile gelmiyor diye sitemde bulundu. Ki eşim anneme asla böyle laflar edecek biri değildir :-( acunun tişörtlerini beğendiğini söylemişti bir ara konuşurken. Sipariş verdim bende bakalım. Umarım beğenir.
Canım bütün mevzu bu..manevi destek önemli...benim kv. mi maddi özgürlüğü yok eşi verirse yapacak...ama iğne oyası şu bu yapmayı sever...bebeğe tülbent yapılması gerekiyormuş..batıl işte ama annem eksik olmasın diye o da olsun dedi sarı bir tülbentle örterlermiş sarılık olmasın diye...annem hiç anlamaz örgü işlerinden o ufacıcık şeyi bile o yaptırdı..insan torununa bi ip alıp bir yelekte mi öremez? bunlar çok ufak şeyler.....
Ömür boyu içinde kalacak değil yaValla canım şanslı miyim değil miyim bilmem de sanki hiç dogmayacak gibi gelio daraldim iyice.
Katılıyorum 1 güne sığmaz o günler
Bebisler dogsun bi , bizim grup sinek avlar artik. Tam yaz bebegi ilgi alaka cok ister aman terlemesin, yikansin, hava aldiralim derken aksam olur. Sahsen ben cok ugrayamam gibime geliyo:)...
Ben almadim canim, ilk zamanlar besigini oturma odasina getirip götürürüm, sonradan da hep yere battaniye serip birakicam üstüne. Karin kaslari kuvvetlensin de erken emeklesin prensesim
Süper fikşrmiş cnm. Ben sdc ona aldım tişörtü
Bencede bebeklerle ilgilenmekten kimse gelemeyecek en azindan bu kadar aktif olamayacak :)
Ben beşiği getirip goturemem büyük beşik olacak. Belkide dogduktan sonra duruma göre bakıp alırım
ne güzel canım benim eşimde çok yemek seçer herşeyi yemez.o kadar zorlanıyorum ki yemek yaparkenBen de öyle yapayım bari değişiklik olsuneşim sağolsun hiç yemek seçmez, her şeyi sesini çıkarmadan yer :) o bişey demiyor da ben sıkıldım artık aynı şeyleri yapmaktan, internette değişik değişik yemeklerle dolu sofraları görünce utanıyorum valla
Bende hiç sancı yok bebek kasık bölgemde hareket edince çok canım yanıyor gözümden yaş geliyor hatta katır kütür birşeyler birbirine sürtüyor gibi hissediyorum. Gece yatarkende sağdan sola dönerken kalçamı kaldırırken çok zorlanıyorum sanki ameliyat olmuş gibi acı veriyorGünaydın kızlar. Hava kapalı bugün burda
Serin olması güzel tabi oruç tutanlar bunalmaz dışarda ne güzel
Offff canım bi sıkılıyo sancım var şuan.
Ama gelip geçicek gene biliyorum bu nasıl bi hamilelik ya bu kadar yalancı Sancı olurmu
AAAAAEşimde bana almadı ama kahvaltı hazırlamıştı. Birde sanırım çok ihmal ediyorum onu. Geçen anneme şikayet ediyordu. Annem ikinci sıraya mı düştün oğlum dedi ilgi konusunda. Yok anne ne ikincisi, üç bile değilim. Yatakta ilgilenir zannediyorum ama yatağa bile gelmiyor diye sitemde bulundu. Ki eşim anneme asla böyle laflar edecek biri değildir :-( acunun tişörtlerini beğendiğini söylemişti bir ara konuşurken. Sipariş verdim bende bakalım. Umarım beğenir.
Allah`a sükür ne diyelim... böyle teselli edicez kendimizi...Valla aynıyız 2 çocuk doğurdum bi kere kimseden bişey istemedim yardım olarak bundada öyle eşim yetiyo ilgili anlayışlıdır Hakk'ını ödeyemem. Dediğin gibi yalandan ara sor dimi.
Napalım Can'ları sağolsun. Çok şükür huzurumuz yerinde
Ben sirf onun icin aldim besigi, yoksa kizimin yatagi vardi ama tasinmaz o. 6 aylik olana kadar bunu kullanir sonra uyku düzeni belli olunca yatagi kurarim diye düsünüyorum:). Besigi de tekrar doldurmayiBencede bebeklerle ilgilenmekten kimse gelemeyecek en azindan bu kadar aktif olamayacak :)
Ben beşiği getirip goturemem büyük beşik olacak. Belkide dogduktan sonra duruma göre bakıp alırım
ben aldım canım t-shirtKızlar babalar gününde eşinize hediye alacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?