- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.461
Sorma cnm, ayıp olacak ama durup durup benimde gazım var diyorseninki kıskançlığa Başlamış desene
İsteyemiyoruz da istemeden kendiliğinden yardım eden yok bazen boşver diyorum bazen de sinirim bozuluyor bu duruma
Doğumdan önce bende bir ara temizliğe sarmıştım ama uzun sürmedi Allahtan
Asla öyle laflar edecek biei değildir cnm hele ki anneme. Şok olduk bizde ama hamile kaldığımdan beri biz herşeyi unuttukAAAAA, Adama bak ne ayip, kayinvalidesine dedigine bak utanmazzz , sen de accik ilgilen kiz adamin canina tak demis demekki:)))Sen aliyon da o niye begenmiyomus, benimki begenmese yerim onu ...
Allah`a sükür ne diyelim... böyle teselli edicez kendimizi...
Ben sirf onun icin aldim besigi, yoksa kizimin yatagi vardi ama tasinmaz o. 6 aylik olana kadar bunu kullanir sonra uyku düzeni belli olunca yatagi kurarim diye düsünüyorum:). Besigi de tekrar doldurmayi...
Kocalara en kolay hediye tişört sanırım cnmben aldım canım t-shirt
Aynen canım
Sorma cnm, ayıp olacak ama durup durup benimde gazım var diyor
Sagol canim:) 3. Bilmiyorum artik yasta ilerledi:):)Uzun zamandır topiği takip ediyorum:) tanıdığım kadarıyla 2. Ye rahat rahat yetersin maşallah:) yetersin kısa bi süre sonra 3. Bile yaparsın bu enerjiyle
İsteyemiyoruz da istemeden kendiliğinden yardım eden yok bazen boşver diyorum bazen de sinirim bozuluyor bu durumaannemle yakın evlerimiz arabayla 15 20 dakika falan bir kere gelip temizliğe yemeğe yardım etmedi şimdi zaten yapıyorum da başta mide bulantısından bütün gün yatıyordum zorlandım eşimle süpürüyoruz temizliyoruz şimdi. Geçen gün bize gelmişlerdi kardeşime diyormuş ki evin her yeri toz, ablan kendini çok salmış bir gün önce de misafir vardı yani evin her yeri toz falan değildi, çok pisse bir gün gelin ikiniz temizleyin dedim ne diyeyim
Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar hepinize,
Artık evdeyim ben de beklemeye başladım kızımı, şimdi de eksiklerle başım meşgul, özellikle de elektrikli göğüs pompası hakkında. Avent,medela,lansinoh arasında kaldıklarım ve daha da önemlisi şimdiden alınmalı mı yoksa sonraya mı kalmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Biz kadinlar niye bukadar temizlik takintiliyiz acaba???Ben de bu halimle dün hali sildim, ne zamandir direniyordum silmiycem diye ama dün sabah kendimi cok enerjik hissedince bi baktim kova yanimda:).mis gibi oldu ama bu seferde korktum rahatsizlanirsam kocamin cenesinden kurtulamam diye . Yagmur yagiyo simdi, haftaya sag cikarsak camlarimi da bi daha sileyim de icim rahat etsin...Sanki bebek gelince aaaa annem ne temiz kadinmis diyecek
selam kızlar pazartesi dra gitmiştim nstye bağlandım bi sıkıntı yok gibiydi..ama dr suyumun biraz azaldığını perşembe gunu yani bugün tekrar görmek istedi..alttan muaynemizi yapmak için..ben pazartesiden bu yana inanılmaz sıkıntılıyım bunalıyorum uyku yok bişey yok..çatı muayemden sonra drum bana rahmin kendini o kadar hazırlamış ki her an doğum olabilir dedi..yarın gene görmek istedi beni..herşeyini hazırla uzun sürmez dedi doğum..çok korkuyorum ve telaş yaptım..bakalım yarın ne gösterecek...
Bende basta cok kotydum yemek yapamadim bide hasta oldum tam uc ay ne kv ne gorumce sordu bu tavrim ondan sanirim istemiyorumda zaten hic birinden annm baska sehirde zaten cok genc degil Allaha emnet diyip tum isimi yapiyorum inanmyorum bunu diyen kv mi acaba cok biliyosa gelip silseymisİsteyemiyoruz da istemeden kendiliğinden yardım eden yok bazen boşver diyorum bazen de sinirim bozuluyor bu durumaannemle yakın evlerimiz arabayla 15 20 dakika falan bir kere gelip temizliğe yemeğe yardım etmedi şimdi zaten yapıyorum da başta mide bulantısından bütün gün yatıyordum zorlandım eşimle süpürüyoruz temizliyoruz şimdi. Geçen gün bize gelmişlerdi kardeşime diyormuş ki evin her yeri toz, ablan kendini çok salmış bir gün önce de misafir vardı yani evin her yeri toz falan değildi, çok pisse bir gün gelin ikiniz temizleyin dedim ne diyeyim
selam kızlar pazartesi dra gitmiştim nstye bağlandım bi sıkıntı yok gibiydi..ama dr suyumun biraz azaldığını perşembe gunu yani bugün tekrar görmek istedi..alttan muaynemizi yapmak için..ben pazartesiden bu yana inanılmaz sıkıntılıyım bunalıyorum uyku yok bişey yok..çatı muayemden sonra drum bana rahmin kendini o kadar hazırlamış ki her an doğum olabilir dedi..yarın gene görmek istedi beni..herşeyini hazırla uzun sürmez dedi doğum..çok korkuyorum ve telaş yaptım..bakalım yarın ne gösterecek...
Merhaba kızlar, hayırlı ramazanlar hepinize,
Artık evdeyim ben de beklemeye başladım kızımı, şimdi de eksiklerle başım meşgul, özellikle de elektrikli göğüs pompası hakkında. Avent,medela,lansinoh arasında kaldıklarım ve daha da önemlisi şimdiden alınmalı mı yoksa sonraya mı kalmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Sagolsun benim sevgili esimde ne zaman banyoyu temizlesem tras olcagi tutar napalim canlari sagolsun var olsunlarda kirletsinlerbende bi rahatlık bi rahatlık sorma gitsin. şimdi sancım tutsa rezil olcam diye içimde tutarım ev o derece. kadın gelcek inşallah bi denk getirisek. bide halıları gönderecem yıkamaya. onu bekliyorum bende. ama bende öyle bi koca var ki lavboyu temizlediğim gün traş olur, küveti ciflerim banyo yapar, dağınıklık toplarım bi odaya çorap öbürüne pantalon yatak odasınada gömlek bırakır. artık pisliğine yaptığını düşnüyorum. benden fırça yemek hoşuna gidior ev temizlensin onu bi odaya kitliycem ya da annesinde kalsın ben doğurana kadar. o gün ben bide ortalığı topla desem panik zaten. ne gereği var kalsın der elinide sürmez. bak yine sinir oldum. ben kesin pis yakalancam
bende bi rahatlık bi rahatlık sorma gitsin. şimdi sancım tutsa rezil olcam diye içimde tutarım ev o derece. kadın gelcek inşallah bi denk getirisek. bide halıları gönderecem yıkamaya. onu bekliyorum bende. ama bende öyle bi koca var ki lavboyu temizlediğim gün traş olur, küveti ciflerim banyo yapar, dağınıklık toplarım bi odaya çorap öbürüne pantalon yatak odasınada gömlek bırakır. artık pisliğine yaptığını düşnüyorum. benden fırça yemek hoşuna gidior ev temizlensin onu bi odaya kitliycem ya da annesinde kalsın ben doğurana kadar. o gün ben bide ortalığı topla desem panik zaten. ne gereği var kalsın der elinide sürmez. bak yine sinir oldum. ben kesin pis yakalancam
Sagolsun benim sevgili esimde ne zaman banyoyu temizlesem tras olcagi tutar napalim canlari sagolsun var olsunlarda kirletsinler
)) Hahahaaaa senin kocanda benimki gibi, bende evde birde kopek var, ev tertemiz olsa bile 2-3 saate tüylerini bırakmış oluyor oğlum cani sagolsun Benim annem sagolsun son 1 aydir temizlikcinin geleceği gun geliyor, kadının basında duruyor, dip köse isim 2 hafta once bitti simdi 2 haftada bir rutin temizliğe donduk... Temizlikciyede söyledik ben doguma gidince gelip temizleyecek evi kafam rahat o Açıdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?