2015 Temmuz Anneleri

Seymasevde bizimki züürt tesellisi oluyo galiba canim bende kimseden hic yardim istemedim
İsteyemiyoruz da istemeden kendiliğinden yardım eden yok bazen boşver diyorum bazen de sinirim bozuluyor bu duruma annemle yakın evlerimiz arabayla 15 20 dakika falan bir kere gelip temizliğe yemeğe yardım etmedi şimdi zaten yapıyorum da başta mide bulantısından bütün gün yatıyordum zorlandım eşimle süpürüyoruz temizliyoruz şimdi. Geçen gün bize gelmişlerdi kardeşime diyormuş ki evin her yeri toz, ablan kendini çok salmış bir gün önce de misafir vardı yani evin her yeri toz falan değildi, çok pisse bir gün gelin ikiniz temizleyin dedim ne diyeyim

P pinhan16 sorma canim ya deli gibi oldum ne guclukle yaptim ya sakin elinizi oraya surmeyin buraya dokunmayin aman su damladi mi hastalik sahibi oldum zaar
Doğumdan önce bende bir ara temizliğe sarmıştım ama uzun sürmedi Allahtan sen yine de çok yorma cnm kendini.

Asla öyle laflar edecek biei değildir cnm hele ki anneme. Şok olduk bizde ama hamile kaldığımdan beri biz herşeyi unuttuk şimdide malum lohusa. Hediye konusunda biraz sıkıntulıyız. Öyle herşeyi beğenmez bizim bey genelde sipariş verir bana ona göre alırım bende.
ben aldım canım t-shirt
Kocalara en kolay hediye tişört sanırım cnm

selam kızlar pazartesi dra gitmiştim nstye bağlandım bi sıkıntı yok gibiydi..ama dr suyumun biraz azaldığını perşembe gunu yani bugün tekrar görmek istedi..alttan muaynemizi yapmak için..ben pazartesiden bu yana inanılmaz sıkıntılıyım bunalıyorum uyku yok bişey yok..çatı muayemden sonra drum bana rahmin kendini o kadar hazırlamış ki her an doğum olabilir dedi..yarın gene görmek istedi beni..herşeyini hazırla uzun sürmez dedi doğum..çok korkuyorum ve telaş yaptım..bakalım yarın ne gösterecek...

Biz kadinlar niye bukadar temizlik takintiliyiz acaba???Ben de bu halimle dün hali sildim, ne zamandir direniyordum silmiycem diye ama dün sabah kendimi cok enerjik hissedince bi baktim kova yanimda:).mis gibi oldu ama bu seferde korktum rahatsizlanirsam kocamin cenesinden kurtulamam diye. Yagmur yagiyo simdi, haftaya sag cikarsak camlarimi da bi daha sileyim de icim rahat etsin...Sanki bebek gelince aaaa annem ne temiz kadinmis diyecek

C cns_2007 ilahi kiz guldurdun beni aynen titiz bir kocakari modundayim zaten

kayınvalidelere çok kızmamak gerekiyor demek ki. hastalık filan varsa anlarımda insan kızının yanında olmalı. Allah güç kuvvet versin sana. herşeyin altından kalkılır. insan üzülür tabi ama onlarda düşünerek yapmıyordur. biraz düşüncesizlikten oluyor. kötü niyetten değil diye düşünüyorum.

Bende ayni uçlu arasinda dondüm durdum, simdi mi alsam sonra mi alsam da hep kafamdaydi... Gecen haftasonu Joker Altunizade mağazasında 300 tl ye 150 tl hediye puan olunca gittim Medela'yi aldim )) En iyi Yorumlar hep Medela'nindi yurtdışı sitelerde falanda, aldim duruyo simdi :)
Hepimiz bi beklemelerdeyiz bakalim ne zaman dökülmeye başlayacak bu bebekler :))

bende bi rahatlık bi rahatlık sorma gitsin. şimdi sancım tutsa rezil olcam diye içimde tutarım ev o derece. kadın gelcek inşallah bi denk getirisek. bide halıları gönderecem yıkamaya. onu bekliyorum bende. ama bende öyle bi koca var ki lavboyu temizlediğim gün traş olur, küveti ciflerim banyo yapar, dağınıklık toplarım bi odaya çorap öbürüne pantalon yatak odasınada gömlek bırakır. artık pisliğine yaptığını düşnüyorum. benden fırça yemek hoşuna gidior ev temizlensin onu bi odaya kitliycem ya da annesinde kalsın ben doğurana kadar. o gün ben bide ortalığı topla desem panik zaten. ne gereği var kalsın der elinide sürmez. bak yine sinir oldum. ben kesin pis yakalancam

Ne guzel canim, darısı basımıza insallah bizimde rahimler hazırlar kendini artık :) Icini ferah tut, bak cok doğal işliyor süreç sen ve bebegin icin:))

Bende basta cok kotydum yemek yapamadim bide hasta oldum tam uc ay ne kv ne gorumce sordu bu tavrim ondan sanirim istemiyorumda zaten hic birinden annm baska sehirde zaten cok genc degil Allaha emnet diyip tum isimi yapiyorum inanmyorum bunu diyen kv mi acaba cok biliyosa gelip silseymis

ne güzel canım artık vücut kendini doğuma hazırlamış. 9 aydır beklediğimiz şey bu değil miydi zaten. güzel şeyler düşün. kuzunu göreceksin, kokusunu hissedeceksin

Bende herşeyi aldım birtek göğüs pompası kaldı aslında doğumdan sonra almayı düşünüyorum ama tek korkum ya sütüm olmazsa birde medikal pompalar daha iyiymiş diye duydum başlık aparatını satın alıp pompa hastaneden kiralanıyormuş en iyisi o diyenler var ama benim gönlüm avent elektrikli pompadan almakta. Ondan kullanıp memnun olan arkadaşlarım var. Bakırköy acıbademde doğum yapıcam ben eşime istediğim modeli gösterdm eğer hastanede lazım olursa hemen gidip alıcak zaten avmler hemen yanında oyüzden pompa işini doğumdan sonraya bıraktım bu arada sana da hayırlı ramazanlar cnm :)

Sagolsun benim sevgili esimde ne zaman banyoyu temizlesem tras olcagi tutar napalim canlari sagolsun var olsunlarda kirletsinler

Korkumun sebebi şu,ilk doğumum ve nstye bağlandığım sürece hep ağrı çeken bayanlarla aynı ortamda bulundum..inanılmaz acı çekiyorlardı ve zorlanıyorlardı..hep normal doğum istedim dr başta sezeryan olcak dedi bugün tekrardan normal dedi kesin bi şekilde...:)Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...

)) Hahahaaaa senin kocanda benimki gibi, bende evde birde kopek var, ev tertemiz olsa bile 2-3 saate tüylerini bırakmış oluyor oğlum cani sagolsun Benim annem sagolsun son 1 aydir temizlikcinin geleceği gun geliyor, kadının basında duruyor, dip köse isim 2 hafta once bitti simdi 2 haftada bir rutin temizliğe donduk... Temizlikciyede söyledik ben doguma gidince gelip temizleyecek evi kafam rahat o Açıdan...

Sagolsun benim sevgili esimde ne zaman banyoyu temizlesem tras olcagi tutar napalim canlari sagolsun var olsunlarda kirletsinler

öyle var olsunlar tabi canım ama bari iş yapmıyorsun yaptığımı kirletme. ben ona razıyım :) eskiden traş olurdu beni çağrırdı bitti traş temizlesene diye. şimdi akıtıyor kenarlarını peçeteyle alıyor filan. eğittim azıcık ama erkek işi nasıl olursa bana göre yine bir sürü kıl var ona göre gayet temiz :)

benimde öyle bi taktik uygulamam lazım. ben doğuma o eve :) annemde gelecek kadının başına. ben daha yazlık kışlık olayına girişmedim. çocuğa ayırdığımz dolapta hala bizim montlar asılı. annemle onları filan kaldıracaklar ve evde her köşe bucağa girilmesi lazım. temiz diyebileceğim bi yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…