- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.481
Canim sen merak etme hele bir dogsun bakalim simdiden problem olacak diye dusunme. Ama konustugumuz gibi dogar dogmaz kontrollerini yaptir. Birde doktorun erken almasi iyi bu durumda ne kadar fazla icerde kalirsa o kadar kotu oluyor. Birde erkek bebeklerde kizlara gore kalca problemi daha az oluyor kizlrda risk daha fazla.Gunaydinkizlar... Nasilsiniz?doguran yok değil mi? Bizim dun kontrolumuz vardi.2.900 gr olmus oglum ama hala bas yukarda.dr. son 5 gun verdi donerse doner donmezse donmez dedi artik.haftaya cars. Tekrar gidicem eger donmemisse bidahaki hafta alaim sezeryanla dedi.sanirim 2 temmuz dogum tarihimiz olacak.hayirlisi olsun sezeeyana fikrine de alıştım artik ta en buyuk korkum yavrumun ters durusundan dolayi kalça problemi yasamasi.tamamen 2 ye katlanmis popodan.kafa sag kaburga altinda,ayaklari da basinin tam yaninda duruyo
bende bi rahatlık bi rahatlık sorma gitsin. şimdi sancım tutsa rezil olcam diye içimde tutarım ev o derece. kadın gelcek inşallah bi denk getirisek. bide halıları gönderecem yıkamaya. onu bekliyorum bende. ama bende öyle bi koca var ki lavboyu temizlediğim gün traş olur, küveti ciflerim banyo yapar, dağınıklık toplarım bi odaya çorap öbürüne pantalon yatak odasınada gömlek bırakır. artık pisliğine yaptığını düşnüyorum. benden fırça yemek hoşuna gidior ev temizlensin onu bi odaya kitliycem ya da annesinde kalsın ben doğurana kadar. o gün ben bide ortalığı topla desem panik zaten. ne gereği var kalsın der elinide sürmez. bak yine sinir oldum. ben kesin pis yakalancam
Canim buyuk ihtimalle pozisyon nedeniyle erken almak ister. Sen hic israr etme istersen.Bilmiyorum canim daha o konuyu net konusmadik ama belirli ameliyat gunleri var dr.un sanirim o gun yapmak ister ama bu konuyu konusacagim insallah haftaya.bencil ve kolaya kacan bi dr. Degil en azindan sut gelmesi icin sanci mi beklemeyi teklif edebilirim bakalim ne diycek
Az kalmis hayirli olsun:) sezeryande cati muayenesi yapilmiyor gerek yok cunku icin rahat olsun:)Kızlar geldim dr dan sezeryan olacak. Şu an kilosunu söylemek istemiyorum tam bir tosun. 30 haziran dedi doktor. 25 inde son bir kontrol verdi. Çatı muayenesi yapmadı heralde 25 inde yapacak ( inşallah hiç yapmaz). Nst ye girdim. Böyle benden haberler. Kızım erken gelmeye kalkmazsa 11 gün sonra Allah'ın izniyle kavuşuyoruz.
Ne yatağı kız abooow ben mi yanlış anladım acaba annene mi dedi bunuuuEşimde bana almadı ama kahvaltı hazırlamıştı. Birde sanırım çok ihmal ediyorum onu. Geçen anneme şikayet ediyordu. Annem ikinci sıraya mı düştün oğlum dedi ilgi konusunda. Yok anne ne ikincisi, üç bile değilim. Yatakta ilgilenir zannediyorum ama yatağa bile gelmiyor diye sitemde bulundu. Ki eşim anneme asla böyle laflar edecek biri değildir :-( acunun tişörtlerini beğendiğini söylemişti bir ara konuşurken. Sipariş verdim bende bakalım. Umarım beğenir.
Kizlar kocisim isten gelecek, simdi orucun ilk günü gergin olabilir:). Laptopu birakayim da kizmasin yine mi kucaginda diye:).Takmis durumda kizi radyasyonla besledin diyo:).Sonra ilk firsatta gelirim
Burdakiler var iste:) benim gibi 40'in sonunda oluyoruz iste sezeryani:):) amaCanim belki de bekler bilmiuorum ben tahminen soyledim ama kilosuna gore dedi bence de.hem Allahaskina sezeryan olacagi belli olup vaktini bekleyen kac dr. Vardir ki sayilidir
Ben simdi kalktim:) gunaydin canim !!!!Kizlar gunaydn dedm kimsede bir gunaydn demedi ya
Sanki benim kocayı anlatmışın vall deliriyorum kızıncada sakin ol stres yapma oğlumuzda sinirli olucak deyip geçiyo bidebende bi rahatlık bi rahatlık sorma gitsin. şimdi sancım tutsa rezil olcam diye içimde tutarım ev o derece. kadın gelcek inşallah bi denk getirisek. bide halıları gönderecem yıkamaya. onu bekliyorum bende. ama bende öyle bi koca var ki lavboyu temizlediğim gün traş olur, küveti ciflerim banyo yapar, dağınıklık toplarım bi odaya çorap öbürüne pantalon yatak odasınada gömlek bırakır. artık pisliğine yaptığını düşnüyorum. benden fırça yemek hoşuna gidior ev temizlensin onu bi odaya kitliycem ya da annesinde kalsın ben doğurana kadar. o gün ben bide ortalığı topla desem panik zaten. ne gereği var kalsın der elinide sürmez. bak yine sinir oldum. ben kesin pis yakalancam
Sanki benim kocayı anlatmışın vall deliriyorum kızıncada sakin ol stres yapma oğlumuzda sinirli olucak deyip geçiyo bide
Turkiyede 39'da aliyorlar genelde sanirim.Gunaydin kizlar sezeryanda 37demi 38demi aliyorlar
Kaynanam bende gorumcecigimle amma yemeklerini ben yapiyorumGel yapayım sana canım:)
Ic canim ic bisey olmaz yahu bu saatten sonra zaten:) ben hamileligin basindan beri gunde bir bardak kahve iciyorum doktor onayli:) afiyet olsun ic kahveni!!!Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??
Kaynanam bende gorumcecigimle amma yemeklerini ben yapiyorum
He valla iyki var iyki benim eşim Dünya'ya gene gelsem gene o olsun derim her haliyle kabulüminsan daha da delirir o zaman burdan şu anlaşılıyor ki tüm kocalar aynıymış. başkasıyla evlenseydim yine aynı şeyi yapacaktı. o zaman iyi ki sevdiğim adamla evlenmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?