2015 Temmuz Anneleri

Canim sen merak etme hele bir dogsun bakalim simdiden problem olacak diye dusunme. Ama konustugumuz gibi dogar dogmaz kontrollerini yaptir. Birde doktorun erken almasi iyi bu durumda ne kadar fazla icerde kalirsa o kadar kotu oluyor. Birde erkek bebeklerde kizlara gore kalca problemi daha az oluyor kizlrda risk daha fazla.

ay cok güldüm, cok yasa emi...

Canim buyuk ihtimalle pozisyon nedeniyle erken almak ister. Sen hic israr etme istersen.

Kizlar kocisim isten gelecek, simdi orucun ilk günü gergin olabilir:). Laptopu birakayim da kizmasin yine mi kucaginda diye:).Takmis durumda kizi radyasyonla besledin diyo:).Sonra ilk firsatta gelirim

Az kalmis hayirli olsun:) sezeryande cati muayenesi yapilmiyor gerek yok cunku icin rahat olsun:)

Ne yatağı kız abooow ben mi yanlış anladım acaba annene mi dedi bunuuu

Kizlar kocisim isten gelecek, simdi orucun ilk günü gergin olabilir:). Laptopu birakayim da kizmasin yine mi kucaginda diye:).Takmis durumda kizi radyasyonla besledin diyo:).Sonra ilk firsatta gelirim

bekleriz canım. bizde zaten birazdan çil yavrusu gibi dağılırz. herkes iftar hazırlığına başlar. kolay gelsin sana

Canim belki de bekler bilmiuorum ben tahminen soyledim ama kilosuna gore dedi bence de.hem Allahaskina sezeryan olacagi belli olup vaktini bekleyen kac dr. Vardir ki sayilidir
Burdakiler var iste:) benim gibi 40'in sonunda oluyoruz iste sezeryani:):) ama
Benim kiz donmeseydi yikacaktim buralari doktor bile degistirebilirdim 38'den bir gun gecirtmezdim. Cok akillandik kizimdan sonra donmeseydi biliyorduk neler yapilacagini:)

Sanki benim kocayı anlatmışın vall deliriyorum kızıncada sakin ol stres yapma oğlumuzda sinirli olucak deyip geçiyo bide

Sanki benim kocayı anlatmışın vall deliriyorum kızıncada sakin ol stres yapma oğlumuzda sinirli olucak deyip geçiyo bide

insan daha da delirir o zaman burdan şu anlaşılıyor ki tüm kocalar aynıymış. başkasıyla evlenseydim yine aynı şeyi yapacaktı. o zaman iyi ki sevdiğim adamla evlenmişim

Hadi artik teker teker dogurun da bize de malzeme ciksin beyaa:).
Bebis sesleri alsin ortaligi, b.k kokusu sarsin heryeri...
Ay canim felaket türk kahvesi cekiyoooo, bi tane icsem miii??
Ic canim ic bisey olmaz yahu bu saatten sonra zaten:) ben hamileligin basindan beri gunde bir bardak kahve iciyorum doktor onayli:) afiyet olsun ic kahveni!!!

E="maya2013, post: 41425555, member: 432753"]Bizimki cok planli isteyerek oldu dogsun evimize gelelim rahatlayacagim zaten aslinda benim derdim daha cok burada yalniz oldugumuz icin kizimi ben hastanedeyken arkadaslara birakmak ilk
Defa bizden ayri yabanci bir evde kalacak yoksa dogduktan sonra sevmezmiyiz yeni bebegi hayatta ayirmayiz diye dusunuyorum. O kadar istedik yaptik asilamalar tedavilerle onu da severiz tabi canimizdan parca teyzesi:) ama hormonlar su anda her turlu dusunduruyor insani engel olmak ne mumkun??? Bizimki sanirim sevip sevmeyecegimiz konusu degil anne olarak ikisine yetebilecekmiyiz daha cok.[/QUOTE]
Boyle hassas dusunen bir anne her turlu yeter evlatlarina. Hic suphem yok. Yalnizlik konusunda da hic korkmayin. Allah var yaninizda. Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Kaynanam bende gorumcecigimle amma yemeklerini ben yapiyorum

neyse mübarek ramazan Allah görüyor canım. görümcen genç mi. niye gelmişler sana misafirliğe mi. benim bildiğim sana yardıma gelmeleri lazım. valla anne olacağız. kız ya da erkek farketmez. kızımız varsa ona oğlumuz varsa geline elimizden gelen yardımı yapmamız lazım. bu zor günlerimizi nasıl unutup ondan yemek bekleyeceğiz

Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin

insan daha da delirir o zaman burdan şu anlaşılıyor ki tüm kocalar aynıymış. başkasıyla evlenseydim yine aynı şeyi yapacaktı. o zaman iyi ki sevdiğim adamla evlenmişim
He valla iyki var iyki benim eşim Dünya'ya gene gelsem gene o olsun derim her haliyle kabulüm

OTE="yesilinci, post: 41425556, member: 612883"] yesilinci Cnm ne güzel fikir vermişsin. Insanın içi rahatliyo böyle aynı şeyleri yaşayan insanlardan faydalı bilgiler alınca. KK' yıda bu yüzden seviyorum zaten. Leep dediğin şey Konizasyon işlemi sanırım. Bizede iki seçenek sundular. Ister konizasyon yapalım ister rahmi direk alalım. Ama bize kalırsa doğurganlıginida tamamladiysan direk rahmini alalım tamamen kurtul dediler. Konizasyonda tekrarlama olasılığı oluyormuş bide yine düzenli takibini yaptırmak zorunda kaliyomussun. Bizde rahmi alalım dedik ama sonrasını düşünmedik. Açık ameliyat sonuçta. Arkadaşının annesi nasıl ameliyat olmuş cnm? Açıkmi, kapalimi ?[/QUOTE]
Arkadaşım kadın doğum hemşiresi.. Rahminde miyomlar ve rahim kalınlaşması varmış... Annesi 50 yaşında 4 çocuk sahibi... Doktor demişki: bu saatten sonra çocuk yapamazsın.. Bu rahim bi süre sonra sana daha sıkıntı çıkaracak.. Alalım... Açık ameliyat oldu.. Arkadaşım bir hafta annesine kendi baktı, sonra kadın toparladı masallah... Hatta arkadaşımın çocuğuna annesi bakıyordu 15 gün sonra bakmaya devam etti:) ama bünye ve dirayet meselesi biraz... Bi başkası belki 10 günde toparlanır belki 2 ayda...[/QUOTE]
yesilinci Cnm hangi hsstanede ameliyat oldu? Biz hastaneyede pek guvenemedik acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…