- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.501
Ay canim senin hastane cok uzaktaydi degil mi? Evet makat gelisin kanala girmesi tehlikeli senin pozisyonda duran bebegin normal dogma sansi yok zaten. sen doktorunu dinle ne zaman derse o en iyisini bilir. Sezeryandanda korkma. Hic oyle ocu kaka bisey degil:)Haklisin canim detayli konusmadik haftaya gittiğimde bebek hala donmemisse netlwsecek insallah.nolacak hic bilmiyorum.dra israr edeyim vaktini bekleyelim o zaman.hic nolacagini bilmiyorum.vakti gelince makat gelis dogum kanalina girip sezeryanla alinamamasi gibi bisey olur mu?hastaneye 80 km. Evim.Cok stres yaptım simdiden.Allah hepimizin yardimcisi olsun su mübarek günlerde
Kaynanam bende gorumcecigimle amma yemeklerini ben yapiyorum
Maşallah canım çok sevindim biranönce toparlarsın inş. Bebişinde çıkar küvezden vakitsiz doğmadı çok şükür her ihtimale karşı gözetim altına almışlardır. Getirirler yanına biran önce. Ay ne güzel bi günde Doğdu ya senden çok dua istiyorum melek gibisin şuan tertemiz darısı bizlereKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Tamam canim en guzeli detayli bi sekilde haftaya konuşup dr.uma guvenmek.israr etmiyeyim canim cok sagol destegin icinCanim sen merak etme hele bir dogsun bakalim simdiden problem olacak diye dusunme. Ama konustugumuz gibi dogar dogmaz kontrollerini yaptir. Birde doktorun erken almasi iyi bu durumda ne kadar fazla icerde kalirsa o kadar kotu oluyor. Birde erkek bebeklerde kizlara gore kalca problemi daha az oluyor kizlrda risk daha fazla.
Bende çok seviyorum burayı:)) herseyimizi paylaşıp destek oluyoruz birbirimize... Leep çok kolay bi işlem.. Ben 2 kere oldum.. Genel anesteziyle bayılman işlem ayılman yarım saat sürüyor:) jinekolojik muayne pozisyonunda rahim ağzından sorunlu bölgeyi traşlıyolar bir nevi... Doktorumun tabiri bu:) Aynı gün hayatına dönüyorsun sadece bi kaç gün sızıntı seklinde kanama okadar... Ama işte tekrarlama durumu var... Ben 5 senede 2 leep oldum galiba doğumdan sonra yine olucam... Benim için leepte sıkıntı... Rahimağzı inceldinden bebişi taşıması zorlaşıyor ama başka çare yok... Doktorum doğurganlığını tamamla yeniden konuşucaz dedi... Yani en sonunda hadi artık alalım kurtul dicek heralde:)
Sagolsunlar temizligi yapiyorlar ama parca parca yapiyolar yarin sarma dolma yaptiracam valla bananeNe işleri varmış o zaman orda
Cansucum bende deneyeyim bu tarifi hosuma gitti. Suyunu tamamen cekiyor mu pisince. Birde kiyma altta oldugu icin herhalde izmir kofte gibi oluyor adana kebap gibi degil yani degil mi?tabi canım. biz 2 kişi 250 gr kıymayla doyuyoruz. sen kendinize göre yaparsın.
250 gr kıyma
3 yeşil biber
1 büyük kırmızı biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
bi tutam diyim şimdi tam miktar belirtemiyorum maydanoz
1 adet soğan
2-3 diş sarımsak
tuz
karabiber
isteğine göre acı pul biber
bu malzemeleri ya çok minik olacak şekilde doğruyorsun ya da robottan geçiriyorsun. sonra ekmek, yumurta filan eklemeden bunları iyice yoğuruyorsun. yoğurduktan sonra kıymayı tepsiye iyice bastırarak yayıyorsun. kıyma baya incelecek. serçe parmağının eninin yarısı kadar filan yani. arada çatlak kalmayacak şekilde tepsiye yaydıktan sonra üstüne patates, soğan, biber, domates dilimleyip diziyorsun. sonra patateslerin hizasına gelecek şekilde salçalı soğuk su döküyorsun üstüne. ben suyunada tuz koyuyorum. fırında 200 derecede pişiriyorum. patates pişince yemek tamam.
Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Ömürriçinde kalacak değil yasen merak etme sancısız olması daha iyi. Sen karnın sertleşiyo mu suyun vs geliyo mu onları takip et canım.
Ayyyy daha kahvalti etmedim su anda olsa tepsiyi bitiririm herhalde acayip canim cekti hemen yapayim bari:):) burada da lavasa benzeyen meksikalilarin ekmekleri var onlardan da alayim !:) meyhane pilavı olabilir. ben bugün ondan yapıcam mesela. bu tarifi özellikle et düşkünü erkekler çok seviyor :) bide lavaş alıyorum ben bunun yanına ama marketlerdeki o kağıt gibi olanlardan değil. fırınlarda ince lavaşlar olur ya onlardan. lavaşa sarıp yer eşim.
Ewt cnnNe yatağı kız abooow ben mi yanlış anladım acaba annene mi dedi bunuuu
Maşallah cnm ya. Rabbim hayırlı evlat etsin inş. Küvezden de çıkar en kısa zamanda inş. Zayif olmasına takılma sakin. 2080 doğdu benim kızımKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Aynen canim temizlige geldiler bide bebege yatak yorgan yapmisti aldiklarini fln getirdi ya iste yapiyor ediyor da sonra iste ben pis kadin oluyorum ona gore temiz deilim yani kistan cikan bir ev ne kadar temiz olabilir hamileyim sen de bunun icin geldin yani !!!!! onemli olan daha sonra lafini etmemesi de yapiyorlar ne yazikki ben yine de saygimi bozmuyorum yemek yapicam birazdan ona da yarin sarma dolma yaptiracam :)neyse mübarek ramazan Allah görüyor canım. görümcen genç mi. niye gelmişler sana misafirliğe mi. benim bildiğim sana yardıma gelmeleri lazım. valla anne olacağız. kız ya da erkek farketmez. kızımız varsa ona oğlumuz varsa geline elimizden gelen yardımı yapmamız lazım. bu zor günlerimizi nasıl unutup ondan yemek bekleyeceğiz
Ah canim maşallah bebisine.hayirli olsun.ohhh mis gibi bebek kokulari dolmaya basladi yavastan topigimiz ne guzelKizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Cansucum bende deneyeyim bu tarifi hosuma gitti. Suyunu tamamen cekiyor mu pisince. Birde kiyma altta oldugu icin herhalde izmir kofte gibi oluyor adana kebap gibi degil yani degil mi?
Biz iyiyiz kizlarla:) gun saymaya gecemedik ama hafta sayiyoruz hala:) sen hep yanindasin diye farketmiyorsundur ama eminim ilk dogduguna gore cok buyumustur kizin. O kadar hizli buyuyorlarki bebekken. Aglamalara da baslamis prenses:):) masallah kirkbirkere!!!İyiyim cnm çok sğl. Sen ve kızların nasıllar? Annelik iyi gidiyor sanırımçokta farkında değilim. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bebiş büyümüştür galiba. Ben çokta ayırt edemiyorum. Ama ağlamalara başladık büyüdüğünü böyle anlıyorum.
Hayirli olsun canim masallah minigine guzel gunde dogdu.. insallah bizde boyle kolay dogum yapip guzelce paylasiriz :)Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Kizlar sabah 7.30 da hastaneye yattim. 11 30 da dogdu bebisim. Epidural normal dogum yaptim. Cok rahatti. Ama simdi yavas yavas agrilari hissetmeye basliyorum. Her sey yolundaydi. 2750 gr dogdu bebisim . zayif biraz. Ememiyordu hirilti vardi biraz. Küveze aldilar.3 saat oldu. Dogru duzgun goremedim oglusumu.dualariniz icin sagolun. Allah size de boyle kolay dogum nasip etsin
Anladim canim. Benim esim turk yemegi hastasi hatta kendi bile yapar turlusuydu, fasulyesiydi pilaviydi ben cok yorgunsam kizla ugrasiyorsam. Ozellikle bu hamilelikte sagolsun kapuska filan bile yapmayi ogrendi herseyi pisiriyor:) etcisuyu hafif kalıyor. adana gibi kuru olmuyor canım ama içinde sebzeler olduğu için normal köfteden daha farklı bi tadı var. dilimleyip servis ediyorsun tadı da görüntüsüde aslında tam köfte gibi değil. kime yapsam beğeniyor. umarım beğenirsiniz sizde. eşin türk yemekleri seviyorsa hoşuna gider diye düşünüyorum. bu arada ben üstüne şöyle işeret parmağımın ucu kadar 4-5 parça tereyağı koyuyorum. o eriyince suyun içinde her yere dağılıyor
29 günlük olduk teyzesiBiz iyiyiz kizlarla:) gun saymaya gecemedik ama hafta sayiyoruz hala:) sen hep yanindasin diye farketmiyorsundur ama eminim ilk dogduguna gore cok buyumustur kizin. O kadar hizli buyuyorlarki bebekken. Aglamalara da baslamis prenses:):) masallah kirkbirkere!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?