- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.841
Aslında bende yengeç Olmasını çok istiyorum çünkü çevremde ne kadar ikizler burcu erkeği varsa Çapkın hovardakarı kız derdinde evliside bekarıda Allah ahlaklarını güzel etsin çocuklarımızın.
Canm bizim acilarmz yaknmzlrmz tatli seyler aslnda dedgn gibi bunlari isteyen 10 katini cekerm dienler var sukur halimze rabbm isteyen herkese versn sende kendini uzme yasanan hersey allah tan ondada bir hayr vardr verende alanda allah bende dusuk yaptm cnm rabbmn bir bildgi var dedm sukrettm.yinede dua ettm allah im banada nasip etti dua etsn arkdsn rabbm en guzel zamnda nasip edyr tekrar.Kızlar bugün oğlum canımı çok acıtıyor diye yakınıyordum, artık hareketleri çok sertleştiği için... ama az evvel bir arkaaşımın ikinci düşüğünü yaptığının haberini aldımbütün düşündüklerimden yakındıklarımdan pişman oldu bir anda benim yakındığım şeyleri göremeyenler, ona ulaşmak için neler verenler var.. kendimi çok kötü hissediyorum çok üzüldüm yaa, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları, arkadaşıma da ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım resmen
Ben geçen hafta kendi talebimde gezdim doğum katınıhiç tuhaf gelmedi, sadece o çatal çok itici, bacakları açmak falan ama bak ışıklara bakmadım, ben loş ortam istiyorum diyecektim, unuttum, sen yazınca hatırladım.
Gelceklermis gorumcmle ama kalmzlr sabh gelir aksama giderler buyuk ihtiml.snrada findigina gider trabzona
rahat deseneaslında çok defa gördüm orayı hamile kalamdan öncede hamileyken hiç girmemişti. şimdi bikaç haftaya o çatalda olmak biran rahatsız etti :) ama baya geniş bi yatak. maviş maviş bizim ki :)
Aynen canm yaparzz bizim neymz eksik heleki normale sartldm ben kendimi valla sezeryan dese doverm o doktoru :)) soncta normal adi ustunde dedgn gibi kadnlarn dogasnda var ve annem beni evde dogrms yaa ben kesin dogrurum diorm :)) birdeSen de benin gibisin. Bu hafta doktorum sezeryan olabilir deyince valla iyice uykularim kaçtı. Zaten normalden de korkuyordum ama kadinin dogasi buna musait diye kendimi sakinlestiriyordum. Sonunda bu cocuk bi yerden cikacak. :) kendimi sakinlestiriyorum bu kadar kadin yapiyor bu dogumu biz de yapariz diye. :)
Aynen canm gelsnler kapi acik herzman :)) amin canm hepmz alalm hayrlsylaAmin inşallah canım.. hahaha kanka olduğunuza göre belki gelirler belli olmaz hayırlısı allahdan hayırlısıyla bi doğumunu yap bebeğini kucağına al da önemli olan bu
Ben geçen hafta kendi talebimde gezdim doğum katınıhiç tuhaf gelmedi, sadece o çatal çok itici, bacakları açmak falan ama bak ışıklara bakmadım, ben loş ortam istiyorum diyecektim, unuttum, sen yazınca hatırladım.
Yok ya doğum da bebeği yapmak kadar mahrem ya, o yüzden ne kadar az ışık olsa o kadarı daha iyiistersen mavi led döşesinler kız mavi ışık huzur verirmiş insana. Ay o çatal zaten varya onu kim icat etmiş acaba
Valla ya ben çok büyük konuştum zaten ikizler burcu içinValla diyecektim ikizler erkeği çapkın olur. kızlar oğlunla birlikte senide anmasınlar diye
Maşallah berat paşaya3150 olms cnm 50 cm :)
aynen canım bende baya cesaretlendirdim kendimi normal doğuma.tabiAynen canm yaparzz bizim neymz eksik heleki normale sartldm ben kendimi valla sezeryan dese doverm o doktoru :)) soncta normal adi ustunde dedgn gibi kadnlarn dogasnda var ve annem beni evde dogrms yaa ben kesin dogrurum diorm :)) birdeSeymasevde den cesaretlenyrm :)
sanırım bende büyük konuştum canım.aman yengeç olmasında ne olursa olsun dedim herzaman.ama yengeç olucakValla ya ben çok büyük konuştum zaten ikizler burcu içinşimdi oğlum ikizler olursa bilmiyom artık kızım olsaydı takmazdımda
Aynen bende öyleyim o yüzden bi bakıyorum gelmiş gecmiş. En güzelini yapıyorsun
Aynen canm yaparzz bizim neymz eksik heleki normale sartldm ben kendimi valla sezeryan dese doverm o doktoru :)) soncta normal adi ustunde dedgn gibi kadnlarn dogasnda var ve annem beni evde dogrms yaa ben kesin dogrurum diorm :)) birdeSeymasevde den cesaretlenyrm :)
Doğum anında bana saydırıyormuşunuz bideaynen canım bende baya cesaretlendirdim kendimi normal doğuma.tabiSeymasevde nin de etkisi var.bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inşallah bizde alırız kuzularımızı kucağımıza
Aynen bende öyleyim o yüzden bi bakıyorum gelmiş gecmiş. En güzelini yapıyorsun
Evet çok doğru söylüyorsun bunda zaten bişeyler yaşıyacağını bilerek gidiyorsunaslında bu işler kafada bitiyor. acı çekeceğini biliyorsun kendini hazırlıyorsun zaten o acı koymuyor insana. aniden bi darbe alırsın yaralanırsın filan beni onlar daha çok yıkıyor.
rahat deseneben hayatımda ilk defa gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?