2015 Temmuz Anneleri

Valla diyecektim ikizler erkeği çapkın olur. kızlar oğlunla birlikte senide anmasınlar diye

Canm bizim acilarmz yaknmzlrmz tatli seyler aslnda dedgn gibi bunlari isteyen 10 katini cekerm dienler var sukur halimze rabbm isteyen herkese versn sende kendini uzme yasanan hersey allah tan ondada bir hayr vardr verende alanda allah bende dusuk yaptm cnm rabbmn bir bildgi var dedm sukrettm.yinede dua ettm allah im banada nasip etti dua etsn arkdsn rabbm en guzel zamnda nasip edyr tekrar.

aslında çok defa gördüm orayı hamile kalamdan öncede hamileyken hiç girmemişti. şimdi bikaç haftaya o çatalda olmak biran rahatsız etti :) ama baya geniş bi yatak. maviş maviş bizim ki :)

Aynen canm yaparzz bizim neymz eksik heleki normale sartldm ben kendimi valla sezeryan dese doverm o doktoru :)) soncta normal adi ustunde dedgn gibi kadnlarn dogasnda var ve annem beni evde dogrms yaa ben kesin dogrurum diorm :)) birde Seymasevde den cesaretlenyrm :)

Doktora gittm geldim ya ben su izin isini ayarlayamamslr 170 i arayip sordm 37 kadr calsblr raporu bile sistemde gozkmyrms bugn ben 37 tam calsamaz almam.gerekyrdu bugn sart mi yoksa cuma gitcm ozmn alsm mi die aradm 170 i megerse hic raporlr gzkmyrms aradm hastaneyi anlattm durumu gelin ayarlylm dediler esim gelsn dedm yok illaki ben gitckmsm gittim hicte gerek olmadinaslnda esmde hallderms sinir oldm bosa yorldm neyse halloldu simdide evi suprcm vilada yapcm usenyrm ama yapmam.lazm tozdan ölcez yoksa :)

istersen mavi led döşesinler kız mavi ışık huzur verirmiş insana. Ay o çatal zaten varya onu kim icat etmiş acaba

istersen mavi led döşesinler kız mavi ışık huzur verirmiş insana. Ay o çatal zaten varya onu kim icat etmiş acaba
Yok ya doğum da bebeği yapmak kadar mahrem ya, o yüzden ne kadar az ışık olsa o kadarı daha iyi zaten tabiatımıza aykırı şekilde doğuruyoruz, yatarka bebek mi doğurulur? Bana en mantıklı gelen çömelip doğurmak, yer çekimi var nihayetinde. Doktorlar rahat etsin diye gebeler çekiyor çile doğum tabureleri kalkmasaymış keşke

Canlar yaw bana soyle guzel kabaran sade ve kakaolu yapablcgm kek tarifi verirmsnz esim keke bayilirda gece 1 de isten gelck ozmn yesin kiyamam uzun zamndr yapmyrm sasrsn garibm :))

aynen canım bende baya cesaretlendirdim kendimi normal doğuma.tabi Seymasevde nin de etkisi var.bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inşallah bizde alırız kuzularımızı kucağımıza

Aynen bende öyleyim o yüzden bi bakıyorum gelmiş gecmiş. En güzelini yapıyorsun

aslında bu işler kafada bitiyor. acı çekeceğini biliyorsun kendini hazırlıyorsun zaten o acı koymuyor insana. aniden bi darbe alırsın yaralanırsın filan beni onlar daha çok yıkıyor.

aynen canım bende baya cesaretlendirdim kendimi normal doğuma.tabi Seymasevde nin de etkisi var.bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inşallah bizde alırız kuzularımızı kucağımıza
Doğum anında bana saydırıyormuşunuz bide

Aynen bende öyleyim o yüzden bi bakıyorum gelmiş gecmiş. En güzelini yapıyorsun

aslında bu işler kafada bitiyor. acı çekeceğini biliyorsun kendini hazırlıyorsun zaten o acı koymuyor insana. aniden bi darbe alırsın yaralanırsın filan beni onlar daha çok yıkıyor.

Evet çok doğru söylüyorsun bunda zaten bişeyler yaşıyacağını bilerek gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…