- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.861
Günaydın canım senle aynı günüz. Bende sezeryan olcam Allah kısmet ederse. Dün belli oldu. Benim bir arkadaşımda senin arkadaşın gibi çok rahat geçirdi. Hatta daha önce burada söylemiştim kuaföre gidip makyajını yapıp girdi sezeryana. Çıktığımda rujum bile bozulmamıştı diyoİnsallah oyle olur. Dedigin gibi olumlu konusanlari gormek iyi geliyor ici rahatliyor insanin
Teşekkür ederim allianzla görüştüm onlarda ilk yıl düşük 2.yıl yüksek prim olayı yokmuşYanlışlıkla erken gönderdim cevabı pardon:) ben muaynelerde sgk yı kullanıyorum doğum limitime dokunmadım. Doğumumuda özel sigortamla yapıcam. Sigortacımla arkadaş olduk artık yıllardır, benim için en avantajlının bu oldugunu söyledi bende öyle yaptım:)
Doktora gittm geldim ya ben su izin isini ayarlayamamslr 170 i arayip sordm 37 kadr calsblr raporu bile sistemde gozkmyrms bugn ben 37 tam calsamaz almam.gerekyrdu bugn sart mi yoksa cuma gitcm ozmn alsm mi die aradm 170 i megerse hic raporlr gzkmyrms aradm hastaneyi anlattm durumu gelin ayarlylm dediler esim gelsn dedm yok illaki ben gitckmsm gittim hicte gerek olmadinaslnda esmde hallderms sinir oldm bosa yorldm neyse halloldu simdide evi suprcm vilada yapcm usenyrm ama yapmam.lazm tozdan ölcez yoksa :)
Canlar yaw bana soyle guzel kabaran sade ve kakaolu yapablcgm kek tarifi verirmsnz esim keke bayilirda gece 1 de isten gelck ozmn yesin kiyamam uzun zamndr yapmyrm sasrsn garibm :))
Sagolsn canm :) senin bebis ne alemde :)Maşallah berat paşaya
Kendimi devamli oyalamaya calisiyorum ben de senin gibiyim bazen ozllikle kendimi teskin edip rahatliyorum bazen de dogumdan bebek bakimina kadar hersey gozume kocaman gorunup korkuyorum.etrafta konusacak kimse de yok esim de genelde iste.kendimi buraya zor atiyorum bazen bu mubarek ayda bolca dua edelim hepimiz birbirimize bebislerimize ve kendimize artik yapacak baska birsey yok sanirim dusunceler bi anda geliyor cunkuGünaydın hanımlar.
Keşke kabul etmeseydin, artık dinlenme ve kendini doğuma odaklama zamanı. Ne misafiri?
Normal doğumda ne giyileceği hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Kimisi kendi geceliğiyle kimisi hastanenin kıyafetiyle gidiyor. Ben gittiğim hastaneye sordum, tercih senin ama kendi geceliğin batar, giymesen daha iyi dediler.
Kızlar bentuhaf haller içindeyim. Bir doğsun bir daha erken diyorum. Yaklaşık 1 ay sonra nasip olursa kucağımda bir bebek olacağı düşüncesi çok tuhafDoğum hikayemi çok merak ediyorum. Olumlu düşündüğümde rahatlıyorum ama birden olumsuz düşünceler de peyda oluyor. Nasıl başaçıkıyorsunuz?
Valla ya ben çok büyük konuştum zaten ikizler burcu içinşimdi oğlum ikizler olursa bilmiyom artık kızım olsaydı takmazdımda
Kizdada sorun olyr canm ya ben ikizlr burcym :)) ben bile cekemyrm bazen kendimi bir insan bukadr.kararsz ve degsken olamz :))Valla ya ben çok büyük konuştum zaten ikizler burcu içinşimdi oğlum ikizler olursa bilmiyom artık kızım olsaydı takmazdımda
İnsallah.cok gecmis olsunGünaydınnn, nasılız bakalım bugün kızlar???
Ben dudağımda kocaman bi uçukla uyandım bugün. Çabucak iyileşir inşallah...
Neyseki halledebilmissin canım biraz ugrastirmislar ama vardır bunda da bi hayirDoktora gittm geldim ya ben su izin isini ayarlayamamslr 170 i arayip sordm 37 kadr calsblr raporu bile sistemde gozkmyrms bugn ben 37 tam calsamaz almam.gerekyrdu bugn sart mi yoksa cuma gitcm ozmn alsm mi die aradm 170 i megerse hic raporlr gzkmyrms aradm hastaneyi anlattm durumu gelin ayarlylm dediler esim gelsn dedm yok illaki ben gitckmsm gittim hicte gerek olmadinaslnda esmde hallderms sinir oldm bosa yorldm neyse halloldu simdide evi suprcm vilada yapcm usenyrm ama yapmam.lazm tozdan ölcez yoksa :)
sanırım bende büyük konuştum canım.aman yengeç olmasında ne olursa olsun dedim herzaman.ama yengeç olucak
Amin canmm cesaret iyidr :)) bzim tarihler ayni once doguran cesartlndrsn lutfen :))aynen canım bende baya cesaretlendirdim kendimi normal doğuma.tabi @Seymasevde nin de etkisi var.bakalım hakkımıza hayırlısı olsun inşallah bizde alırız kuzularımızı kucağımıza
Haha :)) hani hani boyleydi die :) kulaklarn cinlar :))/yazarm ben buraya sonrasnda :)) ama hic kotu bisey yazmycm benDoğum anında bana saydırıyormuşunuz bide
Teşekkür ederim Petitto :)Merhaba hoşgeldin, sağolasınn darısı başına olsun inş. :)
Doğum teminatı için hamilelikten en az 6 Ay önce sigortalı olman gerekiyor. Birde muayenelerinin olduğu hastane ile anlaşmalı olsun seçtiğin sigorta şirketin. Ben acıbadem de oluyorm muayenemi doğumumda öyle olacak Koç allianz tan yaptırmıştım sigortamı sadece yatarak ve doğum teminatlı poliçem. Muayene ve tahlil nst vs işlemlerde %50 indirim alıyorum (örn muayene 150tl ödüyorm) doğumun tamamını karşılayacak. Tavsiyem sadece yatarak ve doğum teminatlı alman çünkü ayaktayı da alırsan ödediğin prim aldığın hastane hizmetinden fazla olabiliyor
Aynen cnm kizdm bende neyse hava alms oldm :) ara kesinlkle yoksa sallyrlr. Yavas yazpyrm cnm iki oda.suprdm simdi size yazyrm.otrdm aksama kadr yaparm kocada iste naslsa :))ne gıcıklar yaa. ben hiç kontrol etmedim. p.tesi bende arayıp sorayım. yavaş yavaş yap işleri yorma kendini
Ben yapıkredi sigorta yaptırmıştım ama bu sene allianzla birleşti bizde allianZlı olduk... Benim poliçem ekstra plan. Yatarak tedavilerin yüzde yüzünü, muaynelerin yüzde seksenini, doğumun yüzde yüzünü karşılıyor. Bebekte doğuştan sigortalı oluyor.. Yani Allah korusun doğuştan gelen bi hastalığı felan olursa sigorta kapsamına alıyorlar... Bunu bazı sigortalar kapsamıyor... Genel olarak memnunum ben. Ama eğer acıbadem hastanelerinden birinde doğum düşünüyorsan acıbadem sigorta kendi hastanelerine daha çok avantaj sağlıyorTeşekkür ederim allianzla görüştüm onlarda ilk yıl düşük 2.yıl yüksek prim olayı yokmuş
Sizin sağlık sigortası ne acaba?
Aaa ben senden kesin tarif cikar zanntmyap sevinsin adam :) benim kekle hiç aram yoktur o yüzden çok tarif bilmem kek olarak
Benim bebişinde maşallahı var pazartesi kontrole gittiğimde 3125 49 cmdi :)) çarşamba ksin blli olucak büyük bir ihtimalle 14 günüm var 3 temmuzSagolsn canm :) senin bebis ne alemde :)
:)) benim ayaklar oyle buyudu ki ayakkabi artik daha fazla genisleyemeyecegim dedi tabani pat diye dustu.hem de tam kontrole giderken hastanenin bahcesinde bildigin ayakkabinin alti oldugu gibi dustu giris yaptirdigim yerden aldigim barkodlarla gecici olarak tutturup kontrole oyle girdim o kadar komik gorunuyordu ki :))benimde öyle zaten 39 giyiyodum ayaklar dev ayağı gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?