2015 Temmuz Anneleri

İnsallah oyle olur. Dedigin gibi olumlu konusanlari gormek iyi geliyor ici rahatliyor insanin
Günaydın canım senle aynı günüz. Bende sezeryan olcam Allah kısmet ederse. Dün belli oldu. Benim bir arkadaşımda senin arkadaşın gibi çok rahat geçirdi. Hatta daha önce burada söylemiştim kuaföre gidip makyajını yapıp girdi sezeryana. Çıktığımda rujum bile bozulmamıştı diyo insanlar bir garip zaten kötü şeyler anlatmaya bayılıyolar. Kimse hamilelik çok kolay demiyo. Sezeryanında zor yanları var tabi ki ama kendi atlattığını başarı gibi anlatmayı seven abartan çok kadın var. Boşverelim onları. Senin tarihi belli mi?[/QUOTE]
Cok haklisin kendilerini kahraman gibi gosterme ugruna karsidakini ne hale getirdiklerine aldirmayanlar var İnsallah cok kolay olur hepimiz ve bebislerimiz icin.bana temmuzun biri dedi doktor senin tarih belli mi?

Teşekkür ederim allianzla görüştüm onlarda ilk yıl düşük 2.yıl yüksek prim olayı yokmuş
Sizin sağlık sigortası ne acaba?

ne gıcıklar yaa. ben hiç kontrol etmedim. p.tesi bende arayıp sorayım. yavaş yavaş yap işleri yorma kendini

Canlar yaw bana soyle guzel kabaran sade ve kakaolu yapablcgm kek tarifi verirmsnz esim keke bayilirda gece 1 de isten gelck ozmn yesin kiyamam uzun zamndr yapmyrm sasrsn garibm :))

yap sevinsin adam :) benim kekle hiç aram yoktur o yüzden çok tarif bilmem kek olarak

Kendimi devamli oyalamaya calisiyorum ben de senin gibiyim bazen ozllikle kendimi teskin edip rahatliyorum bazen de dogumdan bebek bakimina kadar hersey gozume kocaman gorunup korkuyorum.etrafta konusacak kimse de yok esim de genelde iste.kendimi buraya zor atiyorum bazen bu mubarek ayda bolca dua edelim hepimiz birbirimize bebislerimize ve kendimize artik yapacak baska birsey yok sanirim dusunceler bi anda geliyor cunku

Valla ya ben çok büyük konuştum zaten ikizler burcu için şimdi oğlum ikizler olursa bilmiyom artık kızım olsaydı takmazdımda

az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa

Neyseki halledebilmissin canım biraz ugrastirmislar ama vardır bunda da bi hayir

sanırım bende büyük konuştum canım.aman yengeç olmasında ne olursa olsun dedim herzaman.ama yengeç olucak

aaa ben kızım yengeç olsun çok istiyorum. ben yengeç burcuyum ve biraz fazla hassas olup kendime herkesin derdini dert etmekten başka şikayetçi olduğum huyum yok :) annem ablamla kız kardeşimede der hep. cansunun huyları çok başka diye

Teşekkür ederim Petitto :)
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almanı dilerim.:)
İlk sene ne kadar prim ödediniz.Ödeme şeklini 2. yıl nasıl yaptılar size :S

ne gıcıklar yaa. ben hiç kontrol etmedim. p.tesi bende arayıp sorayım. yavaş yavaş yap işleri yorma kendini
Aynen cnm kizdm bende neyse hava alms oldm :) ara kesinlkle yoksa sallyrlr. Yavas yazpyrm cnm iki oda.suprdm simdi size yazyrm.otrdm aksama kadr yaparm kocada iste naslsa :))

Teşekkür ederim allianzla görüştüm onlarda ilk yıl düşük 2.yıl yüksek prim olayı yokmuş
Sizin sağlık sigortası ne acaba?
Ben yapıkredi sigorta yaptırmıştım ama bu sene allianzla birleşti bizde allianZlı olduk... Benim poliçem ekstra plan. Yatarak tedavilerin yüzde yüzünü, muaynelerin yüzde seksenini, doğumun yüzde yüzünü karşılıyor. Bebekte doğuştan sigortalı oluyor.. Yani Allah korusun doğuştan gelen bi hastalığı felan olursa sigorta kapsamına alıyorlar... Bunu bazı sigortalar kapsamıyor... Genel olarak memnunum ben. Ama eğer acıbadem hastanelerinden birinde doğum düşünüyorsan acıbadem sigorta kendi hastanelerine daha çok avantaj sağlıyor

45dk geçsede eve gitsem 2 güncük iznim başlasa. 2-3 iş halletsem ne güzel olurrr...

benimde öyle zaten 39 giyiyodum ayaklar dev ayağı gibi oldu
:)) benim ayaklar oyle buyudu ki ayakkabi artik daha fazla genisleyemeyecegim dedi tabani pat diye dustu.hem de tam kontrole giderken hastanenin bahcesinde bildigin ayakkabinin alti oldugu gibi dustu giris yaptirdigim yerden aldigim barkodlarla gecici olarak tutturup kontrole oyle girdim o kadar komik gorunuyordu ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…