2015 Temmuz Anneleri

Aaa ben senden kesin tarif cikar zanntm

:) bende limonluyla tahinli var canım yaa. başkada bildiğim kek yok. sevsem kesin olurdu :) bende bugün revani tarifi buldum bi tane onu deneyeyim diyorum. eşim dün iftardan sonra tatlı ne var dedi. bende karpuz dedim

:) bende limonluyla tahinli var canım yaa. başkada bildiğim kek yok. sevsem kesin olurdu :) bende bugün revani tarifi buldum bi tane onu deneyeyim diyorum. eşim dün iftardan sonra tatlı ne var dedi. bende karpuz dedim
:)) yazn karpuzdan âlâ tatli mi var yahu :)) hadi bgn gercegini yaparsn yaw benmkide kakolu ve sade karsk sevyr bendekinden yapim.bari olmazsa :)

Benim de esimin gece is nobetleri oluyor.yalniz kalmak da istemiyorum yanima devamli annemler ya da kayinvalidemler gelipduzenim bozulsun da istemiyorum bakalim hayirlisi İnsallah.hele sut izni falan bitip benim de tekrar is nobetleri baslarsa ne yapacagiz o apayri bi konu.bu olmasin diye tum bu dogum bebis bakimi vs arasinda bir dw ders calisip tus kazanmam gerekecek

Sen şimdi aslanada birşey bulursun :)) kadının zaten dayanıcak gücü kalmadı Seymasevde

yengeç kızda 10 numara burç şimdi. senin kız iyi sana çok düşkün olacak. çocuk büyüyüp sevgili bulana kadar erkektede iyi ama sevgilisi sonra diycek ki ne kadar annecisin. neyse gelin düşünsün. en iyisi yengeçtir. çapkın olup kulakları çınlayacağına düşkün olsun. annesine düşkün erkek karısınında kıymetini bilir çoğu zaman

canım ben balığım tam duygusal hassas kırılgan içine atan biriyim.eşim yengeç o da hassas çok belli etmez ama kırılır çoğu zaman.ve cok anaç.aşırı düşkün annesine.yengeç erkekleri aslında çok iyi aile reisi ve çok iyi baba oluyomuş.zaten hamile olduğumda amanın bu da yengeç dedim.allahtan erkek deıl kızım olucak.yani anlayacağın evin içi hassas kırılganlarla dolacak.o yüzden istememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…