- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.881
Aynen canm halloldu dedilerde yine arycm yarin 170 i olmadi derlerse.korksn hastane benden :))Neyseki halledebilmissin canım biraz ugrastirmislar ama vardır bunda da bi hayir
Eee bu kadın ne zaman doğuracak :)))))az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa
Aaa ben senden kesin tarif cikar zanntm
Ara canım işini garantiye al.. Kendinize fazla yormaAynen canm halloldu dedilerde yine arycm yarin 170 i olmadi derlerse.korksn hastane benden :))
Masallah canm benm senin sezryan mi olckBenim bebişinde maşallahı var pazartesi kontrole gittiğimde 3125 49 cmdi :)) çarşamba ksin blli olucak büyük bir ihtimalle 14 günüm var 3 temmuz
Bak 5 dakika geçti bile 40 dakika kaldı :)45dk geçsede eve gitsem 2 güncük iznim başlasa. 2-3 iş halletsem ne güzel olurrr...
Çok sağol Evet sezeryan spinal anestezi ileMasallah canm benm senin sezryan mi olck
hahahah kulakların çınlarsa bilki bizdendir canımDoğum anında bana saydırıyormuşunuz bide
:)) yazn karpuzdan âlâ tatli mi var yahu :)) hadi bgn gercegini yaparsn:) bende limonluyla tahinli var canım yaa. başkada bildiğim kek yok. sevsem kesin olurdu :) bende bugün revani tarifi buldum bi tane onu deneyeyim diyorum. eşim dün iftardan sonra tatlı ne var dedi. bende karpuz dedim
Yavas yapyrm canm dinlendm.simdi devam edym yine :)Ara canım işini garantiye al.. Kendinize fazla yorma
Bak 5 dakika geçti bile 40 dakika kaldı :)
Benim de esimin gece is nobetleri oluyor.yalniz kalmak da istemiyorum yanima devamli annemler ya da kayinvalidemler gelipduzenim bozulsun da istemiyorum bakalim hayirlisi İnsallah.hele sut izni falan bitip benim de tekrar is nobetleri baslarsa ne yapacagiz o apayri bi konu.bu olmasin diye tum bu dogum bebis bakimi vs arasinda bir dw ders calisip tus kazanmam gerekecekHayatım resmen kızımdan önce kızımdan sonra olacak. Doğum hikayemi önemsiyorum, ama istediğim gibi hazırlanamıyorum, ben tamamen doğuma odaklanmak istiyordum son zamanlarda. Doğumdan sonra emzirme yaraları o kadar çok bahsi geçiyor ki onlar da korkutuyor. Uykusuz kalacak olmak... Eşim yoğun çalışan biri, nöbet de tutuyor. O nöbetçiyken ne yapacağım. Her şey sakin, saygılı, nazik olsun istiyorum. Bakalım, beklentimi düşürsem iyi olur tabi di mi
CoK Az kaldi :)) rabbm yardmcnz olsn cnm saglkla kucagna alÇok sağol Evet sezeryan spinal anestezi ile
Sen şimdi aslanada birşey bulursun :)) kadının zaten dayanıcak gücü kalmadıSeymasevde
Şimdi de iki dk gitti kaldı mı 36 dk :) bende avmye gitmiştim pertim çıktı resmen eşim korkuyor artık dışarda doğurucam diye :)) sende artık izine ayrılda azıcık keyif yap2dk daböyle gitti kaldı 38. ayy evimi özledim ben :))
canım ben balığım tam duygusal hassas kırılgan içine atan biriyim.eşim yengeç o da hassas çok belli etmez ama kırılır çoğu zaman.ve cok anaç.aşırı düşkün annesine.yengeç erkekleri aslında çok iyi aile reisi ve çok iyi baba oluyomuş.zaten hamile olduğumda amanın bu da yengeç dedim.allahtan erkek deıl kızım olucak.yani anlayacağın evin içi hassas kırılganlarla dolacak.o yüzden istememiştimaaa ben kızım yengeç olsun çok istiyorum. ben yengeç burcuyum ve biraz fazla hassas olup kendime herkesin derdini dert etmekten başka şikayetçi olduğum huyum yok :) annem ablamla kız kardeşimede der hep. cansunun huyları çok başka diye
Aminnn hepimiz inşallah. Gerçekten artık çok az kaldı bir bir başladık doğurmayaC
CoK Az kaldi :)) rabbm yardmcnz olsn cnm saglkla kucagna al
Doğum anında bana saydırıyormuşunuz bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?