- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.901
:)) yazn karpuzdan âlâ tatli mi var yahu :)) hadi bgn gercegini yaparsnyaw benmkide kakolu ve sade karsk sevyr bendekinden yapim.bari olmazsa :)
aynen canım birbirimizi cesaretlendirelim.ama bana kalırsa ben önce doğuracakmışım gibi.bu ay sonunda olucak gibi geliyor bakalım kısmet.Amin canmm cesaret iyidr :)) bzim tarihler ayni once doguran cesartlndrsn lutfen :))
Aynen gelini olacaklar düşünsün biz rahatız :)) zaten bende balığım kızımla daha da iyi anlaşırımyengeç kızda 10 numara burç şimdi. senin kız iyi sana çok düşkün olacak. çocuk büyüyüp sevgili bulana kadar erkektede iyi ama sevgilisi sonra diycek ki ne kadar annecisin. neyse gelin düşünsün. en iyisi yengeçtir. çapkın olup kulakları çınlayacağına düşkün olsun. annesine düşkün erkek karısınında kıymetini bilir çoğu zaman
canım ben balığım tam duygusal hassas kırılgan içine atan biriyim.eşim yengeç o da hassas çok belli etmez ama kırılır çoğu zaman.ve cok anaç.aşırı düşkün annesine.yengeç erkekleri aslında çok iyi aile reisi ve çok iyi baba oluyomuş.zaten hamile olduğumda amanın bu da yengeç dedim.allahtan erkek deıl kızım olucak.yani anlayacağın evin içi hassas kırılganlarla dolacak.o yüzden istememiştim
Aynen gelini olacaklar düşünsün biz rahatız :)) zaten bende balığım kızımla daha da iyi anlaşırım
Şimdi de iki dk gitti kaldı mı 36 dk :) bende avmye gitmiştim pertim çıktı resmen eşim korkuyor artık dışarda doğurucam diye :)) sende artık izine ayrılda azıcık keyif yap
Aynen senin yerin garanti .evde oturunca sanki zaman geçmiyor ya eşimin işyerine gidiyorum tüm gün oradayım ya ben avmde ya da annemde :)sen avm de ben işte doğurcam. neyseki hastanede çalışıyorum. zaten burada doğurcam. avm den iyidirkeyif yapmak düşüncesi bile güzel :)
aynen canım yaa naparız bilmemsizi film izlerken düşünemiyorum 3 boy oturmuş ağlıyorlar o ona küsmüş, öbürü diğerine filan evde baya bi uğraşırsınız artık :) yengeç burcu için çok iyi anne ve baba olur derler. hatta biraz işi abartıp bunalttıkları da söyleniyor
mayaefe de ikisindende korktuğunu yazmıştı. hatta sezaryene daha yakınım yazmıştı. bak pat diye doğuruverdi. bizde yaparız yaaa :))
Aynen yoruyor aslında psikolajik olarak yoruyor sonunda doğursam bukadar sıkılıp bunalmıycam
Sen de benin gibisin. Bu hafta doktorum sezeryan olabilir deyince valla iyice uykularim kaçtı. Zaten normalden de korkuyordum ama kadinin dogasi buna musait diye kendimi sakinlestiriyordum. Sonunda bu cocuk bi yerden cikacak. :) kendimi sakinlestiriyorum bu kadar kadin yapiyor bu dogumu biz de yapariz diye. :)
Aynen senin yerin garanti .evde oturunca sanki zaman geçmiyor ya eşimin işyerine gidiyorum tüm gün oradayım ya ben avmde ya da annemde :)
aynen canım yaa naparız bilmemablam eşime diyo yandın sen iki hassas bayanla uğraş dur.küser küser dururlar sana diyo.üstelik şu an ki doğum tarihi eşimden iki gün önce.eşim diyo belki zorlarsan aynı olur doğum tarihlerimiz.sirf onunla aynı olmasın diye haziran sonu doğurmak istiyorum beeennnnnn
Bi sekilde dogurcamda bakalim nasil :)
Millet tuvaletlerde doğuruyor diyorum kızıyorum kendime
Allah hepimize yardimci olsun. Ben dusunmeden kendimi asla alistiramam aksine daha fazla panik olurum. Neyse bi sekilde atlatalim bebeklerimizi sag salim alalim kucagimiza :)ben doğumu düşünmemeye çalışıyorum. geçen gün doğumhaneye indim oranın sorumlusunun yanına. lavobaya girmek için sancı odasına geçtim. doğum odasının kapısı açıkmış. bakmaz olaydım. orada doğum yatağını küvözü ışıkları filan görünce kötü oldum biranda. ben hiç ama hiç doğumu düşünmedim bugüne kadar. huyumdur korktuğum ve beni üzen şeyleri düşünmezsem sanki hiç yaşanmayacakmış gibi gelir bana. öyle atlatırım bu tarz olayları. görünce biranda gerçeklerle yüzleştim :)) ama yine düşünmüyorum. öyle yada böyle bitecek. az yada çok bi ağrı sızı çekicez. eşimde hep der bana yaşayacağın acılara önceden kendini hazırlıyorsun çok rahat atlatıyorsun diye. canım hiç tatlı değildir
Ben de ne guzel kendimi normal fikrine alistirmistim yaparim ne var diyordum ama simdi sezeryan ihtimali cikti ya uykum kaciyor valla. Neyse hala vaktim varken o ihtimale de kendimi hazirlamaliyim. :) ama ins. Normal olur dogumumAynen canm yaparzz bizim neymz eksik heleki normale sartldm ben kendimi valla sezeryan dese doverm o doktoru :)) soncta normal adi ustunde dedgn gibi kadnlarn dogasnda var ve annem beni evde dogrms yaa ben kesin dogrurum diorm :)) birde @Seymasevde den cesaretlenyrm :)
Allah hepimize yardimci olsun. Ben dusunmeden kendimi asla alistiramam aksine daha fazla panik olurum. Neyse bi sekilde atlatalim bebeklerimizi sag salim alalim kucagimiza :)
evet cnm bana da eksik bi açıklama gibi geldi nst sonuçlarımı göstermek için tekrar odasına girdiğimde "alabiliriz"derken ne kastettiğini suni sancı verip vermeyeceğini sordum. bunları konuşmak için erken haftaya çatı muayenesi yapıcam orda belli olur dedi.Benimde iri ama iri olabilir demesi için çok geç benim taaa 32. Haftadan beri iri bunun Olabiliri yok artık 36 olmuşsun. Bence gününden önce "alabiliriz" derken sezeryan kast etmiş. 36. Haftadan itibaren hiç bir doğum erken değidir. O nedenle canını sıma. Doktorunda baya eksik izah etmiş bence canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?