2015 Temmuz Anneleri

:)) yazn karpuzdan âlâ tatli mi var yahu :)) hadi bgn gercegini yaparsn yaw benmkide kakolu ve sade karsk sevyr bendekinden yapim.bari olmazsa :)

di mi ama. serin serin yesin işte :) bugün yapayımda h.sonuda yeriz. gerçi pazar babalar günü. babam burda değil. k.pederlere gideceğiz iftara. evde yokuz. iyi olursa götürürm tabi 2 güne taze kalır mı bilmem. biz yeriz eşimle 2 gün sıkıntı yokta onlar yermi sen bildiğin tarifi yapcan bu gidişle. kimseden tarif yok. ben senin için bikaç tarif deneyip en iyisini yazarım buraya bi ara. ev hanımı olsam kesin tüm gün mutfakta olurdum ben :)

Aynen gelini olacaklar düşünsün biz rahatız :)) zaten bende balığım kızımla daha da iyi anlaşırım

sizi film izlerken düşünemiyorum 3 boy oturmuş ağlıyorlar o ona küsmüş, öbürü diğerine filan evde baya bi uğraşırsınız artık :) yengeç burcu için çok iyi anne ve baba olur derler. hatta biraz işi abartıp bunalttıkları da söyleniyor

Şimdi de iki dk gitti kaldı mı 36 dk :) bende avmye gitmiştim pertim çıktı resmen eşim korkuyor artık dışarda doğurucam diye :)) sende artık izine ayrılda azıcık keyif yap

sen avm de ben işte doğurcam. neyseki hastanede çalışıyorum. zaten burada doğurcam. avm den iyidir keyif yapmak düşüncesi bile güzel :)

aynen canım yaa naparız bilmem ablam eşime diyo yandın sen iki hassas bayanla uğraş dur.küser küser dururlar sana diyo.üstelik şu an ki doğum tarihi eşimden iki gün önce.eşim diyo belki zorlarsan aynı olur doğum tarihlerimiz.sirf onunla aynı olmasın diye haziran sonu doğurmak istiyorum beeennnnnn

mayaefe de ikisindende korktuğunu yazmıştı. hatta sezaryene daha yakınım yazmıştı. bak pat diye doğuruverdi. bizde yaparız yaaa :))

Bi sekilde dogurcamda bakalim nasil :)
Millet tuvaletlerde doğuruyor diyorum kızıyorum kendime

Aynen yoruyor aslında psikolajik olarak yoruyor sonunda doğursam bukadar sıkılıp bunalmıycam

Hayirlisiyla gelsin oğlun canim buda böyle olacakmis.

Ben önümüZdeki hafta kontrole gidince dogumhaneyi görmek istiycem eger doktor normal dogum derse tabi. Çünkü bu belirsizlikler beni daha çok yoruyor. Düşününce anneanem 15 yasinda yapmis ilk dogumunu resmen cocukken. Ben 27 yaşındayım ve tabiki cok daha bilincliyim. Galiba bu kadar çok şey bilmek iyi bir şey degilmis

Aynen senin yerin garanti .evde oturunca sanki zaman geçmiyor ya eşimin işyerine gidiyorum tüm gün oradayım ya ben avmde ya da annemde :)

bende her c.tesi anneme gidiyordum. annem yok 3 haftadır evde. c.tesileri kaldım öyle. eşim bırakıyordu bide sabah işe giderken. 8de annemdeydim. eşim artık bu annecilik ya görüştürmiycem seni diyo dedim seninde yengeç kızın geliyor. oda her c.tesi bizde dedi anası yetmedi başıma kendi gibi kız yetiştirecek

oo kıskançlık mı yapıyoruz :))) benimde d.günüm 21 temmuz 39+1 oluyorum. sezaryen derse o gün olsun diye konuşca. normal gidersede artık 19 temmuzda çalışmalara başlarım doğsun diye

Bi sekilde dogurcamda bakalim nasil :)
Millet tuvaletlerde doğuruyor diyorum kızıyorum kendime

kocamın babaannesini doğum hikayelerini dinlesen oo hastaneye ne gerek var dur şurda 2 dakika doğurup geliyorum dersin. 11 doğumu var. artık sen düşün sonuncu kaç dakika sürmüştür

Allah hepimize yardimci olsun. Ben dusunmeden kendimi asla alistiramam aksine daha fazla panik olurum. Neyse bi sekilde atlatalim bebeklerimizi sag salim alalim kucagimiza :)

Ben de ne guzel kendimi normal fikrine alistirmistim yaparim ne var diyordum ama simdi sezeryan ihtimali cikti ya uykum kaciyor valla. Neyse hala vaktim varken o ihtimale de kendimi hazirlamaliyim. :) ama ins. Normal olur dogumum

Allah hepimize yardimci olsun. Ben dusunmeden kendimi asla alistiramam aksine daha fazla panik olurum. Neyse bi sekilde atlatalim bebeklerimizi sag salim alalim kucagimiza :)

herkesin kendini sakinleştirme şekli farklı işte. en sonunda çıkacak bu evlatlar içerden :) sağlıklı olsunlar dediğin gibi. hem onlar hem biz.

herkes iftar hazırlıklarına kaçmaya başladı heralde. neyse benim bugün dünden kalan domates çorban, meyhane pilavım var. taze fasulyeyle cacık yaptım mı bugünü de atlatırız

Kızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....

evet cnm bana da eksik bi açıklama gibi geldi nst sonuçlarımı göstermek için tekrar odasına girdiğimde "alabiliriz"derken ne kastettiğini suni sancı verip vermeyeceğini sordum. bunları konuşmak için erken haftaya çatı muayenesi yapıcam orda belli olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…