2015 Temmuz Anneleri

bişey kalmamış canım. sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu. sonunda bitiyor. 3-4 çatlak nedir ki. 1 hafta kaldı. daha olmaz heralde.

Canlar yaw bana soyle guzel kabaran sade ve kakaolu yapablcgm kek tarifi verirmsnz esim keke bayilirda gece 1 de isten gelck ozmn yesin kiyamam uzun zamndr yapmyrm sasrsn garibm :))

Ben bundan yaptım cnm çokta güzel olmuştu...

TENCEREDE KEK

Malzemeler

2 yumurta

1 su bardağı şeker

yarım su bardağı ılık süt

yarım su bardağı ılık su

yarım su bardağı sıvıyağ

2 yemek kaşığı kakao

80 gr bitter çikolata (ben bıçakla küçük parçalara böldüm)

2 su bardağı un

1 paket vanilya

1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı: Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın. Sıvı malzemeleri yani süt, sıvı yağ ve suyu ekleyip karıştırın. Üzerine kuru malzemeleri ilave edin, un, kabartma tozu, kakao, vanilya. Hamuru çırpın. Çikolatayı ekleyerek kaşık yardımı ile karıştırın. Önce margarinle yağlayıp sonra unladığımız kek kalıbına dökün, kalıbın içine oturabileceği büyüklükteki bir tencerenin yarısına kadar su koyup kek kalıbını tencerenin içine oturtun. Tencerenin kapağına havlu sarıp (ben unutmuşum sonra sardım) kapağı kapatıyoruz. Kaynamaya başladıktan sonra 20-25 dakikada kekimiz hazır.

Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki

Neden korkuyosun canım normalden seni rahatlatacak şeyler yap mesela ben tüm detayları araştırmadan rahat edemedim okudugum kitaplar çok fayda sağladı sende seni rahatlatacak şeyler dene

az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa

Benim kocam yengec ve gercekten cok anneci biz kv ile oturuyoruz siz düşünün artik :) ama kv cok iyi biri allah var. Kizimda yengec oluyo bende balik zaten çok gecimli bi aile olacağımız kesin :)

kocamın babaannesini doğum hikayelerini dinlesen oo hastaneye ne gerek var dur şurda 2 dakika doğurup geliyorum dersin. 11 doğumu var. artık sen düşün sonuncu kaç dakika sürmüştür
Benim babaannende 10 dogum yapmis ama ben hic sormadim nasil yaptin diye :)

Hayirlisiyla gelsin bebisin canim en azindan tarihin belli olmus :)

az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa

Kizdada sorun olyr canm ya ben ikizlr burcym :)) ben bile cekemyrm bazen kendimi bir insan bukadr.kararsz ve degsken olamz :))

Eee bu kadın ne zaman doğuracak :)))))

ağustosu beklesin alıştı zaten aslan olur Seymasevde

Sen şimdi aslanada birşey bulursun :)) kadının zaten dayanıcak gücü kalmadı Seymasevde
Ay alemsiniz he koptum he ben beklemeye alıştığım artık çocuğun dişleri çıkar öyle doğururum Aslan burcu olsun diye

bişey kalmamış canım. sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu. sonunda bitiyor. 3-4 çatlak nedir ki. 1 hafta kaldı. daha olmaz heralde.

Saol cansucumm inşş,hegun kakao yagı,lierac sıvanıyorum resmen aylardır ama olacksa oluyor yada daha fazla olacakken bu kadarla kurtardım belki,dün göz göre göre çatladı,şu an kendimi yıne sıvadım yaga,güreşe hazırım:)

Neden korkuyosun canım normalden seni rahatlatacak şeyler yap mesela ben tüm detayları araştırmadan rahat edemedim okudugum kitaplar çok fayda sağladı sende seni rahatlatacak şeyler dene

Ikinamayacak misim gibi geliyo. Ne bileyim hastane ortami geriyo galiba. Tanımadığım insanlarla bi odada dogum yapacak olmak falan. Bunlar etkiliyor cok fazla

Valla cok bilmek aslinda sıkıntı. Annem bana diyor seni doguruncaya kadar doktora gitmedim. 17 yasinda saf bir çocuktum. Sen her dakika doktora ulasiyorsun. Her seyde haberin var. Neden korkuyorsun? Ben de diyiyorum cok bilmektrn korkuyorum zaten neyse allahin izniyle ustesinden geleceğiz.
Valla benim annem de diyor seni 17 yasinda dogurdum. Doktoru dogum yaptigim gune kadar gormedim. Sen okumus etmis bilgili insansin. Doktora her dakika ulasabiliyorsun neden korkuyorsun? Diyorum cok bilmekten korkiyorum allah izin versin ustesinden ins bi sekilde gelecegiz. Allah yardımcımız olsun

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kizlar merhaba nasilsiniz?ben tam toparlayamadim.mide bulantim tam geçmedi.1 tane daha metpamid aldim.tum kemiklerim agriyo gibi.bacaklarıma yururken kramp giricek gibi her an.hamilelik agrilarimla usutme agrilarim karıştı galiba.bebegim hareketli şükür ama benim canim peynir ekmekten baska bisey istemiyo bebegim zayıflar mi yeterince beslenemezsem ya da kilo alimi yavaslar mi beni asil tedirgin eden bu

Dimi işte bak çok bilmekte iyi bir sey degil demek ki :)

oo kıskançlık mı yapıyoruz :))) benimde d.günüm 21 temmuz 39+1 oluyorum. sezaryen derse o gün olsun diye konuşca. normal gidersede artık 19 temmuzda çalışmalara başlarım doğsun diye
aynen canım yengeç olmaya oldu bari aynı gün olmasın diyorum.sürekli diyorum eşime bu haziran sonu olacak gibi geliyor

canım yaaa seninle aile burçlarımız aynıben balık eşim yengeç kızım da yengeç.benim de eşim çok düşkün annesine

neyse annendesin zaten çok kalmasınlar. muhtemelen oradan bize gel derler ya da sen eve geçince sana gelirler
findiga gidecekler samsundan trabzons ewe gecince bsyburta akrabalarini toplr gelir.bn burda 40ini cikrcam.insallh mevlut yapip gideyim diyorum.:))

canım yaaa seninle aile burçlarımız aynıben balık eşim yengeç kızım da yengeç.benim de eşim çok düşkün annesine
Ben de balik esim yengec bebis de yengec olacak. Cok sulu bir aileyiz. :) Ben kizim acele etmese de aslan olsa diyordum ama malesef yengec olacak. Babasi gibi duygusal biri olacak.

Ikinamayacak misim gibi geliyo. Ne bileyim hastane ortami geriyo galiba. Tanımadığım insanlarla bi odada dogum yapacak olmak falan. Bunlar etkiliyor cok fazla

Tecrübeliler daha iyi bilir tabi sma ıkınma evresine geldikten sonra zaten olay nerdeyse bitmiş demek vucudumuz ve bebişimiz bizden iyi biliyor nasıl olacagını akışına bırak kendini

yap canm kim bulursa o yesin dene canm bende evi toplyrm biryandn bir yandn temzlyrm biryandn mutfaktaym esim dio iyiki izndsn bak gizem boyle kosturuken erken dogurusan bozsrz hep tehdit hep tehdit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…