- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.921
Kızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
Canlar yaw bana soyle guzel kabaran sade ve kakaolu yapablcgm kek tarifi verirmsnz esim keke bayilirda gece 1 de isten gelck ozmn yesin kiyamam uzun zamndr yapmyrm sasrsn garibm :))
Normal dogumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum
Ben.neden bu kadar cok korkuyorum ki
az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa
Benim babaannende 10 dogum yapmis ama ben hic sormadim nasil yaptin diye :)kocamın babaannesini doğum hikayelerini dinlesen oo hastaneye ne gerek var dur şurda 2 dakika doğurup geliyorum dersin. 11 doğumu var. artık sen düşün sonuncu kaç dakika sürmüştür
Kızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa
Kizdada sorun olyr canm ya ben ikizlr burcym :)) ben bile cekemyrm bazen kendimi bir insan bukadr.kararsz ve degsken olamz :))
Eee bu kadın ne zaman doğuracak :)))))
Ay alemsiniz he koptumSen şimdi aslanada birşey bulursun :)) kadının zaten dayanıcak gücü kalmadıSeymasevde
bişey kalmamış canım. sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu. sonunda bitiyor. 3-4 çatlak nedir ki. 1 hafta kaldı. daha olmaz heralde.
Neden korkuyosun canım normalden seni rahatlatacak şeyler yap mesela ben tüm detayları araştırmadan rahat edemedim okudugum kitaplar çok fayda sağladı sende seni rahatlatacak şeyler dene
Valla cok bilmek aslinda sıkıntı. Annem bana diyor seni doguruncaya kadar doktora gitmedim. 17 yasinda saf bir çocuktum. Sen her dakika doktora ulasiyorsun. Her seyde haberin var. Neden korkuyorsun? Ben de diyiyorum cok bilmektrn korkuyorum zatenBi sekilde dogurcamda bakalim nasil :)
Millet tuvaletlerde doğuruyor diyorum kızıyorum kendime
Hayirlisiyla gelsin oğlun canim buda böyle olacakmis.
Ben önümüZdeki hafta kontrole gidince dogumhaneyi görmek istiycem eger doktor normal dogum derse tabi. Çünkü bu belirsizlikler beni daha çok yoruyor. Düşününce anneanem 15 yasinda yapmis ilk dogumunu resmen cocukken. Ben 27 yaşındayım ve tabiki cok daha bilincliyim. Galiba bu kadar çok şey bilmek iyi bir şey degilmis
Valla benim annem de diyor seni 17 yasinda dogurdum. Doktoru dogum yaptigim gune kadar gormedim. Sen okumus etmis bilgili insansin. Doktora her dakika ulasabiliyorsun neden korkuyorsun? Diyorum cok bilmekten korkiyorumBi sekilde dogurcamda bakalim nasil :)
Millet tuvaletlerde doğuruyor diyorum kızıyorum kendime
Hayirlisiyla gelsin oğlun canim buda böyle olacakmis.
Ben önümüZdeki hafta kontrole gidince dogumhaneyi görmek istiycem eger doktor normal dogum derse tabi. Çünkü bu belirsizlikler beni daha çok yoruyor. Düşününce anneanem 15 yasinda yapmis ilk dogumunu resmen cocukken. Ben 27 yaşındayım ve tabiki cok daha bilincliyim. Galiba bu kadar çok şey bilmek iyi bir şey degilmis
Valla söverek mi sayarak mı anılcam Meçhulsen çok anılacaksın bill
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
Valla cok bilmek aslinda sıkıntı. Annem bana diyor seni doguruncaya kadar doktora gitmedim. 17 yasinda saf bir çocuktum. Sen her dakika doktora ulasiyorsun. Her seyde haberin var. Neden korkuyorsun? Ben de diyiyorum cok bilmektrn korkuyorum zatenneyse allahin izniyle ustesinden geleceğiz.
Valla benim annem de diyor seni 17 yasinda dogurdum. Doktoru dogum yaptigim gune kadar gormedim. Sen okumus etmis bilgili insansin. Doktora her dakika ulasabiliyorsun neden korkuyorsun? Diyorum cok bilmekten korkiyorumallah izin versin ustesinden ins bi sekilde gelecegiz. Allah yardımcımız olsun
aynen canım yengeç olmaya oldu bari aynı gün olmasın diyorum.sürekli diyorum eşime bu haziran sonu olacak gibi geliyoroo kıskançlık mı yapıyoruz :))) benimde d.günüm 21 temmuz 39+1 oluyorum. sezaryen derse o gün olsun diye konuşca. normal gidersede artık 19 temmuzda çalışmalara başlarım doğsun diye
canım yaaa seninle aile burçlarımız aynıBenim kocam yengec ve gercekten cok anneci biz kv ile oturuyoruz siz düşünün artik :) ama kv cok iyi biri allah var. Kizimda yengec oluyo bende balik zaten çok gecimli bi aile olacağımız kesin :)
Benim babaannende 10 dogum yapmis ama ben hic sormadim nasil yaptin diye :)
Hayirlisiyla gelsin bebisin canim en azindan tarihin belli olmus :)
findiga gidecekler samsundan trabzons ewe gecince bsyburta akrabalarini toplr gelir.bn burda 40ini cikrcam.insallh mevlut yapip gideyim diyorum.:))neyse annendesin zaten çok kalmasınlar. muhtemelen oradan bize gel derler ya da sen eve geçince sana gelirler
Ben de balik esim yengec bebis de yengec olacak. Cok sulu bir aileyiz. :) Ben kizim acele etmese de aslan olsa diyordum ama malesef yengec olacak. Babasi gibi duygusal biri olacak.canım yaaa seninle aile burçlarımız aynıben balık eşim yengeç kızım da yengeç.benim de eşim çok düşkün annesine
Ikinamayacak misim gibi geliyo. Ne bileyim hastane ortami geriyo galiba. Tanımadığım insanlarla bi odada dogum yapacak olmak falan. Bunlar etkiliyor cok fazla
yap canm kim bulursa o yesindi mi ama. serin serin yesin işte :) bugün yapayımda h.sonuda yeriz. gerçi pazar babalar günü. babam burda değil. k.pederlere gideceğiz iftara. evde yokuz. iyi olursa götürürm tabi 2 güne taze kalır mı bilmem. biz yeriz eşimle 2 gün sıkıntı yokta onlar yermisen bildiğin tarifi yapcan bu gidişle. kimseden tarif yok. ben senin için bikaç tarif deneyip en iyisini yazarım buraya bi ara. ev hanımı olsam kesin tüm gün mutfakta olurdum ben :)
Hakkmzda hayrlisi canm icine mi doguyor ne :))aynen canım birbirimizi cesaretlendirelim.ama bana kalırsa ben önce doğuracakmışım gibi.bu ay sonunda olucak gibi geliyor bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?