- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.941
aaa baya varmışız yaa bu üçlüdenBen de balik esim yengec bebis de yengec olacak. Cok sulu bir aileyiz. :) Ben kizim acele etmese de aslan olsa diyordum ama malesef yengec olacak. Babasi gibi duygusal biri olacak.
Ee ne kaldı şurda hadi hayırlısıyla saglikla evladını kucağına alirsin inşallah canim çatlakları da boşver sağlık olsun yeterKızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
maşallah bebisine 13 temmuzda kaç haftalik oluyorsunMerhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı.maşallah kılomuz iyi 2600 olmuşuz.doktorum sezeryan olursa bayramdan önce olsun dedi.13 temmuz gibi yanı.erken degil mı?
Oh maşallah sağlıcskla al paşayı kucağına bende hiç çatlağım yok sanıyordum aynanın karşısına geçtim iki elimle göbek deliğimin etrafını hafif sıktım sıkmaz olaydım çstlaklar çıktı ortaya :))) senden 6 gün sonrada kısmet olursa ben kucağıma alıcam doktorun iyi baya beklettiKızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
amin canım.evet öyle hissediyorum bakalım nolacakHakkmzda hayrlisi canm icine mi doguyor ne :))
Uyuyup kalmışım :) ne güzel işte babası daha ne istiyor belkide sizi bırakıp hiç evlenmez :)))bende her c.tesi anneme gidiyordum. annem yok 3 haftadır evde. c.tesileri kaldım öyle. eşim bırakıyordu bide sabah işe giderken. 8de annemdeydim. eşim artık bu annecilik ya görüştürmiycem seni diyo dedim seninde yengeç kızın geliyor. oda her c.tesi bizdededi anası yetmedi başıma kendi gibi kız yetiştirecek
Canım allah şifanı versin o senden bütün gıdaları alır canım sen sıkma canını ateşin felan çıkarsa sorun olur atesini olc surekliKizlar merhaba nasilsiniz?ben tam toparlayamadim.mide bulantim tam geçmedi.1 tane daha metpamid aldim.tum kemiklerim agriyo gibi.bacaklarıma yururken kramp giricek gibi her an.hamilelik agrilarimla usutme agrilarim karıştı galiba.bebegim hareketli şükür ama benim canim peynir ekmekten baska bisey istemiyo bebegim zayıflar mi yeterince beslenemezsem ya da kilo alimi yavaslar mi beni asil tedirgin eden bu
:)))))) valla sen dayanırsın o zmaana kadarAy alemsiniz he koptumhe ben beklemeye alıştığım artık çocuğun dişleri çıkar öyle doğururum Aslan burcu olsun diye
hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah oğlunu ne güzel bir günde doğucak ben 27 haziran doğumluyum yengeç kızıyla erkeği huylarında farkediyor herhalde ben çok titiz bir insanım ama gene 27 haziran doğumlu üni. bir erkek arkadaşım vardı çok pasaklıydıKızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
Canım şöyle söyleyim benim doktorumda hep konuşmak için erken dedi. Dün konuştuk ilk kez. Sanırım 38 de falan artık doğum çok yaklaştı diye anca son duruma bakıp net bir şey söylüyorlar.evet cnm bana da eksik bi açıklama gibi geldi nst sonuçlarımı göstermek için tekrar odasına girdiğimde "alabiliriz"derken ne kastettiğini suni sancı verip vermeyeceğini sordum. bunları konuşmak için erken haftaya çatı muayenesi yapıcam orda belli olur dedi.
Canm gozn aydin cok azz kalms :)) bosver catlaklari pasa gelyr pasa :)))Kızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
cqnm.nasl bir kek kalibina yaptn bunu ? Ben butona yapmayi dsunyrmda keki.Ben bundan yaptım cnm çokta güzel olmuştu...
TENCEREDE KEK
Malzemeler
2 yumurta
1 su bardağı şeker
yarım su bardağı ılık süt
yarım su bardağı ılık su
yarım su bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı kakao
80 gr bitter çikolata (ben bıçakla küçük parçalara böldüm)
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Hazırlanışı: Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın. Sıvı malzemeleri yani süt, sıvı yağ ve suyu ekleyip karıştırın. Üzerine kuru malzemeleri ilave edin, un, kabartma tozu, kakao, vanilya. Hamuru çırpın. Çikolatayı ekleyerek kaşık yardımı ile karıştırın. Önce margarinle yağlayıp sonra unladığımız kek kalıbına dökün, kalıbın içine oturabileceği büyüklükteki bir tencerenin yarısına kadar su koyup kek kalıbını tencerenin içine oturtun. Tencerenin kapağına havlu sarıp (ben unutmuşum sonra sardım) kapağı kapatıyoruz. Kaynamaya başladıktan sonra 20-25 dakikada kekimiz hazır.
Canm gozn aydin cok azz kalms :)) bosver catlaklari pasa gelyr pasa :)))
cqnm.nasl bir kek kalibina yaptn bunu ? Ben butona yapmayi dsunyrmda keki.
İlahi gülmekten sancım başladı:)) benim ayaklar oyle buyudu ki ayakkabi artik daha fazla genisleyemeyecegim dedi tabani pat diye dustu.hem de tam kontrole giderken hastanenin bahcesinde bildigin ayakkabinin alti oldugu gibi dustu giris yaptirdigim yerden aldigim barkodlarla gecici olarak tutturup kontrole oyle girdim o kadar komik gorunuyordu ki :))
canım yaaa seninle aile burçlarımız aynıben balık eşim yengeç kızım da yengeç.benim de eşim çok düşkün annesine
Ben de balik esim yengec bebis de yengec olacak. Cok sulu bir aileyiz. :) Ben kizim acele etmese de aslan olsa diyordum ama malesef yengec olacak. Babasi gibi duygusal biri olacak.
Tecrübeliler daha iyi bilir tabi sma ıkınma evresine geldikten sonra zaten olay nerdeyse bitmiş demek vucudumuz ve bebişimiz bizden iyi biliyor nasıl olacagını akışına bırak kendini
Cok haklisin kendilerini kahraman gibi gosterme ugruna karsidakini ne hale getirdiklerine aldirmayanlar var İnsallah cok kolay olur hepimiz ve bebislerimiz icin.bana temmuzun biri dedi doktor senin tarih belli mi?[/QUOTE]Günaydın canım senle aynı günüz. Bende sezeryan olcam Allah kısmet ederse. Dün belli oldu. Benim bir arkadaşımda senin arkadaşın gibi çok rahat geçirdi. Hatta daha önce burada söylemiştim kuaföre gidip makyajını yapıp girdi sezeryana. Çıktığımda rujum bile bozulmamıştı diyoinsanlar bir garip zaten kötü şeyler anlatmaya bayılıyolar. Kimse hamilelik çok kolay demiyo. Sezeryanında zor yanları var tabi ki ama kendi atlattığını başarı gibi anlatmayı seven abartan çok kadın var. Boşverelim onları. Senin tarihi belli mi?
Tam 38 haftalık oluyorum cnm.38+0Ee ne kaldı şurda hadi hayırlısıyla saglikla evladını kucağına alirsin inşallah canim çatlakları da boşver sağlık olsun yeter
maşallah bebisine 13 temmuzda kaç haftalik oluyorsun
Bence erken hiç bir acil durum yokken gerek yok son haftana kadar beklenebilirKızlar 38+0 haftada planlı sezeryan erkenmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?