2015 Temmuz Anneleri

ssedass79 kııııız hadi gözün Aydın sağlıkla kucakla darısı bana inş çok tatlı heyecanlar ay sen şimdi gece uyuyamazsında
watermelon_watermelon maşallah bebişine canım. Hakkında hayırlısı olsun inş doktoruna güveniyorsan dinle onu.
fallenangel8 yok canım ya hemen 2 günde etkilenmez ama ateş etkiler ateşim felan çıkarsa görün doktoruna. Allah acil şifa versin

Ee ne kaldı şurda hadi hayırlısıyla saglikla evladını kucağına alirsin inşallah canim çatlakları da boşver sağlık olsun yeter
Merhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı.maşallah kılomuz iyi 2600 olmuşuz.doktorum sezeryan olursa bayramdan önce olsun dedi.13 temmuz gibi yanı.erken degil mı?
maşallah bebisine 13 temmuzda kaç haftalik oluyorsun

Oh maşallah sağlıcskla al paşayı kucağına bende hiç çatlağım yok sanıyordum aynanın karşısına geçtim iki elimle göbek deliğimin etrafını hafif sıktım sıkmaz olaydım çstlaklar çıktı ortaya :))) senden 6 gün sonrada kısmet olursa ben kucağıma alıcam doktorun iyi baya bekletti

Uyuyup kalmışım :) ne güzel işte babası daha ne istiyor belkide sizi bırakıp hiç evlenmez :)))

Canım allah şifanı versin o senden bütün gıdaları alır canım sen sıkma canını ateşin felan çıkarsa sorun olur atesini olc surekli

hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah oğlunu ne güzel bir günde doğucak ben 27 haziran doğumluyum yengeç kızıyla erkeği huylarında farkediyor herhalde ben çok titiz bir insanım ama gene 27 haziran doğumlu üni. bir erkek arkadaşım vardı çok pasaklıydı bir gün mecburen evinde kalmamız gerekti sabaha kadar uyuyamadım kafamı yastığa koyamadım diye inşallah oğlusun ona benzemez sağlıkla gelsin bebeğin darısıda bizim başımıza inşallah

Canım şöyle söyleyim benim doktorumda hep konuşmak için erken dedi. Dün konuştuk ilk kez. Sanırım 38 de falan artık doğum çok yaklaştı diye anca son duruma bakıp net bir şey söylüyorlar.

Canm gozn aydin cok azz kalms :)) bosver catlaklari pasa gelyr pasa :)))
cqnm.nasl bir kek kalibina yaptn bunu ? Ben butona yapmayi dsunyrmda keki.

İlahi gülmekten sancım başladı eşim diyo niye gülüyosun.
Ben bir tane adidas koşu ayakkabısı aldım 5. Ayımda 40 numara onla geziyorum 4 aydır başka giyemiyorum malesef

canım yaaa seninle aile burçlarımız aynıben balık eşim yengeç kızım da yengeç.benim de eşim çok düşkün annesine

Ben de balik esim yengec bebis de yengec olacak. Cok sulu bir aileyiz. :) Ben kizim acele etmese de aslan olsa diyordum ama malesef yengec olacak. Babasi gibi duygusal biri olacak.

Ruh ikizlerim ailelerimiz ayni :) o zaman sizde kari koca olarak cok aşık ve uyumlusunuzdur dimi :) üstelik bebegimin beklenen doğum tarihi esiminkiyle aynı :)

Tecrübeliler daha iyi bilir tabi sma ıkınma evresine geldikten sonra zaten olay nerdeyse bitmiş demek vucudumuz ve bebişimiz bizden iyi biliyor nasıl olacagını akışına bırak kendini

Insallah öyle olur canım videolarda gördüğüm kadariylada öyle

Cok haklisin kendilerini kahraman gibi gosterme ugruna karsidakini ne hale getirdiklerine aldirmayanlar var İnsallah cok kolay olur hepimiz ve bebislerimiz icin.bana temmuzun biri dedi doktor senin tarih belli mi?[/QUOTE]
30 haziran demek ki normal tarihler. İçim biraz rahatladı senin tarihi duyunca

Selam kizlar dogum yapan var miii :) gecmise cok bakamadim sadece facedeki grupda doguran dogurana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…