- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.961
valla benim doktorum doğum tarihine ilişkin bişey demedi. 1 temmuzda randevum var o zaman söyler sanırım, benimki de planlı swzeryan olacak Allah kısmet ederseKızlar 38+0 haftada planlı sezeryan erkenmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-konusurken-hep-dudaklarima-bakiyor.830614/
Şu Sayfanın altında çıkan başlıklara kopuyorum bazenmilletin dert ettiği duruma bakın
Ruh ikizlerim ailelerimiz ayni :) o zaman sizde kari koca olarak cok aşık ve uyumlusunuzdur dimi :) üstelik bebegimin beklenen doğum tarihi esiminkiyle aynı :)
Insallah öyle olur canım videolarda gördüğüm kadariylada öyle[/QUOTE
Valla canim esimle tanışır tanışmaz cok aşık olmuştum. Her geçen gün de bu duygum büyümüştü.Ruh ikizlerim ailelerimiz ayni :) o zaman sizde kari koca olarak cok aşık ve uyumlusunuzdur dimi :) üstelik bebegimin beklenen doğum tarihi esiminkiyle aynı :)
Insallah öyle olur canım videolarda gördüğüm kadariylada öyle
Aa insan sormaz mı hiç bu tecrübeye :)Benim kocam yengec ve gercekten cok anneci biz kv ile oturuyoruz siz düşünün artik :) ama kv cok iyi biri allah var. Kizimda yengec oluyo bende balik zaten çok gecimli bi aile olacağımız kesin :)
Benim babaannende 10 dogum yapmis ama ben hic sormadim nasil yaptin diye :)
Hayirlisiyla gelsin bebisin canim en azindan tarihin belli olmus :)
Ay alemsiniz he koptumhe ben beklemeye alıştığım artık çocuğun dişleri çıkar öyle doğururum Aslan burcu olsun diye
Saol cansucumm inşş,hegun kakao yagı,lierac sıvanıyorum resmen aylardır ama olacksa oluyor yada daha fazla olacakken bu kadarla kurtardım belki,dün göz göre göre çatladı,şu an kendimi yıne sıvadım yaga,güreşe hazırım:)
yap canm kim bulursa o yesindene canm bende evi toplyrm biryandn bir yandn temzlyrm biryandn mutfaktaym esim dio iyiki izndsn bak gizem boyle kosturuken erken dogurusan bozsrz hep tehdit hep tehdit :)
Uyuyup kalmışım :) ne güzel işte babası daha ne istiyor belkide sizi bırakıp hiç evlenmez :)))
Bizde yok henuz canm evet faceye bakyrm bende masallahlarj var :))Selam kizlar dogum yapan var miii :) gecmise cok bakamadim sadece facedeki grupda doguran dogurana :)
Neyi soruyorsa yapış öp çocuğu hem gösterip hem vermiyoHiçç yani öyle yiycek gibi bakılır mı ayıp yaww
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-konusurken-hep-dudaklarima-bakiyor.830614/
Şu Sayfanın altında çıkan başlıklara kopuyorum bazenmilletin dert ettiği duruma bakın
Canm bizmkide yapmasm hayatta yapmaz ancak lafta birak der cöp eve donmstu yaw ev anck bitrdm ama belim kopms uzandm simdi :)Aa insan sormaz mı hiç bu tecrübeye :)
Yengeç öyle canım anneci. Neyseki k.valide iyiyöiş. Aynı evdr misiniz aynı apartmanda mı canım
:))) bizden teklif artık tercih senin tabi :))
Yenilen pehlivan güreşe doymszmış. Çatladıça daga çok yağlandım diyorsun. Evet yağlanmasan daha çok olurdu bencede
Seni düşünüyor adam haklı yorma kendini. Benimkide toplama masayı yat diyor. Ben yatıyorum koltuğa hop oda ötekine yatıyor. Ee sen toplamıycan mı diyorum. Tamam tamam derken 1 saat geçiyor. Ben popomda diken car gibi yatıyorum. Kalkıp toplasam daha iyi :))
Yok en sonunda vakti gelince hayırlı kısmetini bulup evlensin. Çevremde görüyorum 30u geçip evlenmeyenler bi hoş oluyor :)))
Canm bizmkide yapmasm hayatta yapmaz ancak lafta birak der cöp eve donmstu yaw ev anck bitrdm ama belim kopms uzandm simdi :)
Bence erken hiç bir acil durum yokken gerek yok son haftana kadar beklenebilir
banada erken geldi bebegın erken alınmasını gerektiren hıç bir sorun yok.tek sorun bayrama denk gelmesi.sanırım ondan erken almak istiyor.ama konuscam 2 hafta sonra.v
valla benim doktorum doğum tarihine ilişkin bişey demedi. 1 temmuzda randevum var o zaman söyler sanırım, benimki de planlı swzeryan olacak Allah kısmet ederse
Eger bir sorun olmazsa biraz daha kalabilir bence ama doğum başlar felan sezeryan a alınırsin o ayrı sen karar vericen canım bende normal doğumla 38 haftalık doğurdum ama senin doktor biraz kendini düşünmüş buradaTam 38 haftalık oluyorum cnm.38+0
Hahaha :))) daha nerelerine bakti mesela dio biri :))) allah m hic gulcgm yoktu.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-konusurken-hep-dudaklarima-bakiyor.830614/
Kızlar bugün oğlum canımı çok acıtıyor diye yakınıyordum, artık hareketleri çok sertleştiği için... ama az evvel bir arkaaşımın ikinci düşüğünü yaptığının haberini aldımbütün düşündüklerimden yakındıklarımdan pişman oldu bir anda benim yakındığım şeyleri göremeyenler, ona ulaşmak için neler verenler var.. kendimi çok kötü hissediyorum çok üzüldüm yaa, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları, arkadaşıma da ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım resmen
mayaefe de ikisindende korktuğunu yazmıştı. hatta sezaryene daha yakınım yazmıştı. bak pat diye doğuruverdi. bizde yaparız yaaa :))
Valla ya ben çok büyük konuştum zaten ikizler burcu içinşimdi oğlum ikizler olursa bilmiyom artık kızım olsaydı takmazdımda
az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa
Kızlarrrr selammm,bugünnn kontrolümüz vardı,çok şükür doğum tarihimiz belli oldu,oğlum bu arada erken geliyorum demezse 27 haziran cumartesi sabah 9 da sezeryanımız olacak.Yani son 7 günüm..39. Haftamda bitmiş olacak..Bu arada güreşçiler gibi günde iki kere yağlanmama ragmen tam çamaşır çizgimin orta 3-4 tane ufak çatlağım oldu dün itibariyle,bakalım bu bir haftayda nelerrr olacakk..GÜn belli olunca bi tuhaf hissettimm,nst de yıne sancı falan cıkmadı..haftaya carsamba son kontrolümüz var,çok heyecanlı ve mutluyum,sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi...Korkunun k si yok kafamdaa,,sadece mutluluk ve heyacan hissediyorum...saglıkla alalım inşş hrpimizkucagımızaaa bebişlerimizi....
Saol cansucumm inşş,hegun kakao yagı,lierac sıvanıyorum resmen aylardır ama olacksa oluyor yada daha fazla olacakken bu kadarla kurtardım belki,dün göz göre göre çatladı,şu an kendimi yıne sıvadım yaga,güreşe hazırım:)
Ben işyerindeyken daha iyi takip ediyordum yaaaa :) Şimdi izindeyim evde de durmuyorum, hep kaçırıyorum konuşmaları, alıntı yapa yapa bir hal oldum
Yaparz di miiiii :) yaparız yaparıııız :)
İkizler burcu erkeği benim de korkulu rüyam =) Gerçekten zor oluyorlar, beklesinler 3-4 gün daha 22 si sonrası mis gibi yengeç erkeği. Bizi üzmez, karısını düşünemicem şimdidenHihiiiii, şakası bir yana ailesine düşkün oluyor diyorlar, evlendikten sonra ailesi karısı olacak ona da düşkün olacak :)
Yaparız tabi yaaa...
Dayansın sizin oğlanlar anasına karısı düşkün olsun. Evine bağlı olsun. Sonra ikizler olur. benim kızımı bulur olmaz yani :))
Gelişimi bir hafta önden gidince haftasını etkiliyor mu yani 38 mesela 39 haftaki tüm gelişimini tamamlamış mı oluyorBence erken hiç bir acil durum yokken gerek yok son haftana kadar beklenebilir
Eveet evet şimdi bu kadar beklemişim 2 günden ikizler erkeği olmasınHayır babası da bende oğlağım zaten evde yeterince inat var, bir tane de sakin mizaçlı karakter olsun evde
En son 33. hafta basinda gtmistim canim o zaman ikiydi nerdeyse smdi ins onmuzdeki sali gidicem 35+5deyimNts ye girmedin mi canim seninle aynı gün doğumunu z seninki kaç kilo olmuş
Tatlim kocisim yengec kizim yengec ins bebiste 41haftaya kalmazsa oda yengec Allahim hayirli uzin omur verson cumlemize sevdiklerimize ve ben cok severim genelde yengec insanlariniyengeç kızda 10 numara burç şimdi. senin kız iyi sana çok düşkün olacak. çocuk büyüyüp sevgili bulana kadar erkektede iyi ama sevgilisi sonra diycek ki ne kadar annecisin. neyse gelin düşünsün. en iyisi yengeçtir. çapkın olup kulakları çınlayacağına düşkün olsun. annesine düşkün erkek karısınında kıymetini bilir çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?