2015 Temmuz Anneleri

Valla canim esimle tanışır tanışmaz cok aşık olmuştum. Her geçen gün de bu duygum büyümüştü. Çok şükür çok da uyumluyuz. Arada benim yukselenim olan aslan devreye girmese daha iyi olacak o zaman fena esip gürlüyorum. :)

Aa insan sormaz mı hiç bu tecrübeye :)

Yengeç öyle canım anneci. Neyseki k.valide iyiyöiş. Aynı evdr misiniz aynı apartmanda mı canım

Ay alemsiniz he koptum he ben beklemeye alıştığım artık çocuğun dişleri çıkar öyle doğururum Aslan burcu olsun diye

:))) bizden teklif artık tercih senin tabi :))

Yenilen pehlivan güreşe doymszmış. Çatladıça daga çok yağlandım diyorsun. Evet yağlanmasan daha çok olurdu bencede

yap canm kim bulursa o yesin dene canm bende evi toplyrm biryandn bir yandn temzlyrm biryandn mutfaktaym esim dio iyiki izndsn bak gizem boyle kosturuken erken dogurusan bozsrz hep tehdit hep tehdit :)

Seni düşünüyor adam haklı yorma kendini. Benimkide toplama masayı yat diyor. Ben yatıyorum koltuğa hop oda ötekine yatıyor. Ee sen toplamıycan mı diyorum. Tamam tamam derken 1 saat geçiyor. Ben popomda diken car gibi yatıyorum. Kalkıp toplasam daha iyi :))

Uyuyup kalmışım :) ne güzel işte babası daha ne istiyor belkide sizi bırakıp hiç evlenmez :)))

Yok en sonunda vakti gelince hayırlı kısmetini bulup evlensin. Çevremde görüyorum 30u geçip evlenmeyenler bi hoş oluyor :)))

Canm bizmkide yapmasm hayatta yapmaz ancak lafta birak der cöp eve donmstu yaw ev anck bitrdm ama belim kopms uzandm simdi :)

Canm bizmkide yapmasm hayatta yapmaz ancak lafta birak der cöp eve donmstu yaw ev anck bitrdm ama belim kopms uzandm simdi :)

Aman dinlen canım. Biz yapmayalım onlar yapmasın. Sen yanmazsan ben yanmszsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa :)

Bence erken hiç bir acil durum yokken gerek yok son haftana kadar beklenebilir

v

valla benim doktorum doğum tarihine ilişkin bişey demedi. 1 temmuzda randevum var o zaman söyler sanırım, benimki de planlı swzeryan olacak Allah kısmet ederse
banada erken geldi bebegın erken alınmasını gerektiren hıç bir sorun yok.tek sorun bayrama denk gelmesi.sanırım ondan erken almak istiyor.ama konuscam 2 hafta sonra.

Ben işyerindeyken daha iyi takip ediyordum yaaaa :) Şimdi izindeyim evde de durmuyorum, hep kaçırıyorum konuşmaları, alıntı yapa yapa bir hal oldum

Canım kendini hiç kötü hissetme, biz hep varlıklarına şükrederek bizi zorlayan durumları azıyoruz. Hiçbirimiz yakınmıyoruz sadece bugünde böyle birşey var diyoruz... Arkadaşına da inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalmak nasip olur ve bu sefer alır bebeğini kucağına...

mayaefe de ikisindende korktuğunu yazmıştı. hatta sezaryene daha yakınım yazmıştı. bak pat diye doğuruverdi. bizde yaparız yaaa :))

Yaparz di miiiii :) yaparız yaparıııız :)

Valla ya ben çok büyük konuştum zaten ikizler burcu için şimdi oğlum ikizler olursa bilmiyom artık kızım olsaydı takmazdımda

az kaldı 2 gün sonra yengeç. ama geline yine yaranmazsın çünkü yengeç çok annecidir. gelinlerde anneci kocaları pek sevmez canım yaaa

İkizler burcu erkeği benim de korkulu rüyam =) Gerçekten zor oluyorlar, beklesinler 3-4 gün daha 22 si sonrası mis gibi yengeç erkeği. Bizi üzmez, karısını düşünemicem şimdiden Hihiiiii, şakası bir yana ailesine düşkün oluyor diyorlar, evlendikten sonra ailesi karısı olacak ona da düşkün olacak :)

Ay harika azıcık kalmış =) Bildiğin tarihi beklemekte daha zordur şimdi ama tabiii bizde de hep bir erken gelir hayali var bekletirlerse 40'a kadar görürüm kendimi Sağlıkla al oğlunu kucağına canım :) Artık gitmiyorsundur umarım ofise, yoksa cuma ofis cmt doğum olacak senin ki

Bende de oldu çatlak ama benim hatam, göbeğe sürdüm sürdüm tam belimin aşağısına, yanlarıma sürmüyordum oralarım çatladı :/ Artık yapacak birşey yok, belki doğum sonrası devam edince azalır =) (bir hayal benim ki) Ben göğüs kremini de aldım, emzirirken yara olmasın diye ama onu düzenli süremiyorum nedense, ciddiye almak lazım...

Yaparız tabi yaaa...

Dayansın sizin oğlanlar anasına karısı düşkün olsun. Evine bağlı olsun. Sonra ikizler olur. benim kızımı bulur olmaz yani :))

Yaparız tabi yaaa...

Dayansın sizin oğlanlar anasına karısı düşkün olsun. Evine bağlı olsun. Sonra ikizler olur. benim kızımı bulur olmaz yani :))

Eveet evet şimdi bu kadar beklemişim 2 günden ikizler erkeği olmasın Hayır babası da bende oğlağım zaten evde yeterince inat var, bir tane de sakin mizaçlı karakter olsun evde

Eveet evet şimdi bu kadar beklemişim 2 günden ikizler erkeği olmasın Hayır babası da bende oğlağım zaten evde yeterince inat var, bir tane de sakin mizaçlı karakter olsun evde

Oo sizin neresinden tutsan elinde kalıyor. Size yengeç şart :) bende hiç inat yoktur bi yengeç olarak

Tatlim kocisim yengec kizim yengec ins bebiste 41haftaya kalmazsa oda yengec Allahim hayirli uzin omur verson cumlemize sevdiklerimize ve ben cok severim genelde yengec insanlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…