- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #54.981
Bayramda planlı sezeryan yapmazmı acaba sorucam valla.yada doğum gelirse yapsalar.aklıma suda geldi.bayramda dogumum geldi diyelim nöbetçi doktor yapamaz mı?of of kafam çok karısı bayrama denk gelmesi kotu oldu.Eger bir sorun olmazsa biraz daha kalabilir bence ama doğum başlar felan sezeryan a alınırsin o ayrı sen karar vericen canım bende normal doğumla 38 haftalık doğurdum ama senin doktor biraz kendini düşünmüş burada
Kıza çok üzüldüm açıkçası. Bu çocuk niye bakıyorudu. Kızı hiç mi düşünmüyorudu. Bide çatalınada bakmış. Şapur şupu öpmüş. Yoksa sapıklık mı yapıyorudu. Hey yarabbim ne dertler var :)))
O yorumlara kopuyorum zatenHahaha :))) daha nerelerine bakti mesela dio biri :))) allah m hic gulcgm yoktu.
Bende son gttigimde sordum canim bayramda burda misiniz diye smdiden bsey diyemem dedi ama sayet yoksam baska doktor talep ediyosun hastane bunyemizdekilerden dedi ama yinede istemem sonucta insanda yabancilik olur kalbimizi ferah tutalim ins bayramda kucagimizda olsunBayramda planlı sezeryan yapmazmı acaba sorucam valla.yada doğum gelirse yapsalar.aklıma suda geldi.bayramda dogumum geldi diyelim nöbetçi doktor yapamaz mı?of of kafam çok karısı bayrama denk gelmesi kotu oldu.
Siz nerden okuyosunuz ayol yaa benim isim hic btmiyo ki yetisemiyorum sizeO yorumlara kopuyorum zaten
Kızlar benim de en başından beri kafama takılan konu şu bayramdı. Bir iki ay önce sordum dr. a, gayet net bir şekilde buradayım Demişti. İnşallah son anda benimkinin de Plan'ı değişmezBende son gttigimde sordum canim bayramda burda misiniz diye smdiden bsey diyemem dedi ama sayet yoksam baska doktor talep ediyosun hastane bunyemizdekilerden dedi ama yinede istemem sonucta insanda yabancilik olur kalbimizi ferah tutalim ins bayramda kucagimizda olsun
Öyle olur ama bence o Gelişimi biz bilemeyiz Allah tamamlandığında zaten doğmasını nasip ediyo. Yani kendi kendine Başlayan doğumlar daha doğru geliyo zaten son yıllarda sezeryanla doğan çocuklarda psikolajik sorunlar çok fazla görüldüğü yazıyodu bi makale okumuştum. Düşün derin uykundan seni hiç alışmadığın yaşamadığın bi şekilde uyandırıyorlar çocuğun doğum başlamadan alınmasını ona benzetmişti yazar. Hiperaktif çocuklar özellikle bu sebepten diyordu tabi bilimsel bi açıklaması varmı bilmiyorum ama mantıklı yani.Gelişimi bir hafta önden gidince haftasını etkiliyor mu yani 38 mesela 39 haftaki tüm gelişimini tamamlamış mı oluyor
Tatlim kocisim yengec kizim yengec ins bebiste 41haftaya kalmazsa oda yengec Allahim hayirli uzin omur verson cumlemize sevdiklerimize ve ben cok severim genelde yengec insanlarini
Banada eğer yokssam başka doktor bakar dedi. Ama korkuyorum ya iyi doktor değilse dıye.o yüzden bayramdan önce alalım dedi.ama diyorum 38 haftalık alınırsa kuvezde kalırmıBende son gttigimde sordum canim bayramda burda misiniz diye smdiden bsey diyemem dedi ama sayet yoksam baska doktor talep ediyosun hastane bunyemizdekilerden dedi ama yinede istemem sonucta insanda yabancilik olur kalbimizi ferah tutalim ins bayramda kucagimizda olsun
Doktor boyuna kilosuna organ gelisimine bakar. Zaten bunlar tamamlanmamissa almaz. Ancak tum bunlar 38. Haftaya kadar zaten tamamlaniyor. Geri kalan zamanda sadece kilo aliyorlar. Doktorun seni bu konuda bilgilendirir zaten korkmaBanada eğer yokssam başka doktor bakar dedi. Ama korkuyorum ya iyi doktor değilse dıye.o yüzden bayramdan önce alalım dedi.ama diyorum 38 haftalık alınırsa kuvezde kalırmı
Altta Başlıklar çıkıyor ordan açıyom bazen çok komik konular oluyo :))Siz nerden okuyosunuz ayol yaa benim isim hic btmiyo ki yetisemiyorum size
normalde haftasında gidiyor tam maşallah.ama benim gönlümde olan normal doğum gelsin o zaman sezeryandı.şimdi ben clexane kullanıyorum clexane doğumdan bir kaç gun önce bıraktıracaklarmıs o yüzden mecbur sezeryan olucamDoktor boyuna kilosuna organ gelisimine bakar. Zaten bunlar tamamlanmamissa almaz. Ancak tum bunlar 38. Haftaya kadar zaten tamamlaniyor. Geri kalan zamanda sadece kilo aliyorlar. Doktorun seni bu konuda bilgilendirir zaten korkma
He burdayım vazgeçtim doğurmuyorum Aslan burcunda doğurucamKızlar geçmişi pek okuyamadim ama anladım ki doğuran yokk.
Seymasevde dogurmamis
Bende bugun kontrole gittim benim oglaninda gelecegi yok.nst de sanci cikmadi.
Kilomuz boyumuz iyi.
Maşallah oğlunaKızlar geçmişi pek okuyamadim ama anladım ki doğuran yokk.
Seymasevde dogurmamis
Kilomuz boyumuz iyi.
Bende hep var O ağrı acı inmiş seninkide ozamanKızlar bügün büyük temizlik yaptım karnımın altında bir ağrı var sanki yara hareket ettikçe ağrı oluyor
Kızlar geçmişi pek okuyamadim ama anladım ki doğuran yokk.
Seymasevde dogurmamis
Kilomuz boyumuz iyi.
ilaci nicin aliyorsun? Benim de Gönlüm normal dogumdan yana ancak bebek ve bizim sagligimiz icin hangisi daha iyiyse o olsun. Uzme kendini. Doktoruna guven. Bu hafta bana da doktor sezeryan yapabilirirz dedi. Tam 37. Haftamda netlesecek.normalde haftasında gidiyor tam maşallah.ama benim gönlümde olan normal doğum gelsin o zaman sezeryandı.şimdi ben clexane kullanıyorum clexane doğumdan bir kaç gun önce bıraktıracaklarmıs o yüzden mecbur sezeryan olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?