2015 Temmuz Anneleri

Allah yardımcımız oksun
Ne güzel temizlik aradan çıktı. Inş benimki gibi çok beklemezsin 10 gündür o ağrıları sancıları çekiyorum ya sağlıkla kucaklasak bi

Canim ya kendini cok yormasaydin keske. Artik son zamanlarimiza geldik. Yorgunluk dogumu hizlandirabiliyor. Benim kac arkadasim boyle yorgunluk sonucu ani doguma gitti. Dikkat et kendine. Sancilarina da dikkat et. Ne kadar siklikla geliyor gibi

Allah yardımcımız oksun
Ne güzel temizlik aradan çıktı. Inş benimki gibi çok beklemezsin 10 gündür o ağrıları sancıları çekiyorum ya sağlıkla kucaklasak bi
evet canım çıktı aradan halıları da gönderdim yıkamaya bende de vardı ağrılardan ancak bugün çok şiddetli allah hakkımızda hayırlısını versin senin bir de açıklığın var.

ibrahim saracoglu da anlatmisti bunu.normal dogumda oksitonin diye bi hormon salgilaniyomus dogum başladığında.anneye sanci geliyo bebek de bu hormonla dogacagina dair bi haber veriliyo doguma hazirlaniyo bi nevi..ama sezetyanda pat diye cocuk noldugunu anlamadan aliniyo belki de depresyona giriyo o an hazir degil bebek diyodu.bi de normal doğumda bebek annenin vajinasindan agiz ve burunla bazI dokulari aliyo ve bagisiklik sistemi gucleniyor fln diye anlatmisti...ama ben yapamiycam normal sanirim hayirlisi olsun.bi de bi ark. Sey demisti sezeryanla dogan coxuklar hic zorluk yasamak istemeden armut piş agzima dus herseyi hazira bekliyorlarmis

Son düzenleme:
Canim ya kendini cok yormasaydin keske. Artik son zamanlarimiza geldik. Yorgunluk dogumu hizlandirabiliyor. Benim kac arkadasim boyle yorgunluk sonucu ani doguma gitti. Dikkat et kendine. Sancilarina da dikkat et. Ne kadar siklikla geliyor gibi
canım ben pek bişey yapmadım hatta hiçbir şey yapmadım sadece malzemelerin yerini gösterdim verilecekleri verdimartık allah hakkımızda hayırlısını versin eğer doğum
olacaksa engel değil.kızimda bu zamanda sancim daha coktu.dr 2.doğum aniden ve hızlı olur dedi.
Herseyim hazır sadece evde hali yok :))

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hali olsun tek eksigin dogum sonrasi bile alinir. Bizim de tasinma durumumuz var. Ama diger evden kiracilar cikmadi. Bu evi de gitcem diye temizlemedim. Odaya sigmiyor diye besik almadim. Valla aniden gelecek diye cok korkuyorum hem ev pis hem besik bile yok. Hakkimizda hayırlısı insallah

evet canım çıktı aradan halıları da gönderdim yıkamaya bende de vardı ağrılardan ancak bugün çok şiddetli allah hakkımızda hayırlısını versin senin bir de açıklığın var.
Ben halıları bayramdan sonra vericem iice sıcakken eşimin takıntısı var halısız olduğu zaman üşüyo bu arada serin buralar.
Artık sona doğru yaklaşıyoruz normaldir canım seninkide çok durmaz belki annesi

Canım seninki mecburi sen kendini suçlayıp durma bu konuda ortada bi sorun var ve bebeğinin sağlığı önemli istesen de normal doğurman mümkün değil eskiden bu durumda Doğumlar olunca ya bebeği ya anneyi kaybediyorlarmış çok şükür bak şimdi çaresi var bence olumsuz düşüneceğineböyle düşün. Güzel ahlaklı çocuklarımız olsun inş

amin canım hepimize inşallah.taşınma işi çok zor olacak senin için doğumdan sonra bıraksanız.yardım edecek birileri var mı sana varsa sorun olmaz inşallah

Mantıklı aslında benzetimi çok doğru diyorsun ama bilemiyorum of of

Amin canim amin insallah Allahtan hayirlisini isteyelim.Kayinvalidem bebek ters dogum yaptığı icin bi bebeği ni kaybetmiş.goze alamam tabi ki boyle biseyi.vardir herseyde bi hayir..Dr.niye ters bu cocuk babaya mi çekmiş diye esime takildi.ben de ya çok inat ya çok uslu olucak diyorum dedim.Dr. da cok güvenme karnindaki durumuna, bizim 2. Oglan hic hareket etmezdi arada esimle gelir bakardik ultrasondan yasiyo mu diye ama simdi yerinde durmuyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…