- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #55.001
He burdayım vazgeçtim doğurmuyorum Aslan burcunda doğurucam
Allah yardımcımız oksunHayırlı Ramazanlar arkadaşlar.Bugün evim temizlendi çok şükür. Ama ben çok kötüyüm karnım çok kasiliyor kasildikca asagi iniyor, çok halsizim yatsam rahat edemiyorum.yürümek çok zor sağlık ocağından çağırdılar nasıl zor gittim belim kasiklarimin ağrısından acaba çok mu yakın doğum
Merak etme canim izindeyim.benimkinin de dogmaya niyeti yok.
hanfendi25 .!.:Daha iki haframız var senle aynı gidiyoruz kilosu kaç senin bebişin benimki 1 hafta önce 3.350 gramdır
Canim ya kendini cok yormasaydin keske. Artik son zamanlarimiza geldik. Yorgunluk dogumu hizlandirabiliyor. Benim kac arkadasim boyle yorgunluk sonucu ani doguma gitti. Dikkat et kendine. Sancilarina da dikkat et. Ne kadar siklikla geliyor gibiHayırlı Ramazanlar arkadaşlar.Bugün evim temizlendi çok şükür. Ama ben çok kötüyüm karnım çok kasiliyor kasildikca asagi iniyor, çok halsizim yatsam rahat edemiyorum.yürümek çok zor sağlık ocağından çağırdılar nasıl zor gittim belim kasiklarimin ağrısından acaba çok mu yakın doğum
Bende hep var O ağrı acı inmiş seninkide ozaman
He burdayım vazgeçtim doğurmuyorum Aslan burcunda doğurucam
Seninki tombismis canim benimki şuan 3350 çıktıama tabi ultrasona gore -+500 degisiomus.
evet canım çıktı aradan halıları da gönderdim yıkamaya bende de vardı ağrılardan ancak bugün çok şiddetli allah hakkımızda hayırlısını versin senin bir de açıklığın var.Allah yardımcımız oksun
Ne güzel temizlik aradan çıktı. Inş benimki gibi çok beklemezsin 10 gündür o ağrıları sancıları çekiyorum ya sağlıkla kucaklasak bi
Öyle olur ama bence o Gelişimi biz bilemeyiz Allah tamamlandığında zaten doğmasını nasip ediyo. Yani kendi kendine Başlayan doğumlar daha doğru geliyo zaten son yıllarda sezeryanla doğan çocuklarda psikolajik sorunlar çok fazla görüldüğü yazıyodu bi makale okumuştum. Düşün derin uykundan seni hiç alışmadığın yaşamadığın bi şekilde uyandırıyorlar çocuğun doğum başlamadan alınmasını ona benzetmişti yazar. Hiperaktif çocuklar özellikle bu sebepten diyordu tabi bilimsel bi açıklaması varmı bilmiyorum ama mantıklı yani.
canım ben pek bişey yapmadım hatta hiçbir şey yapmadım sadece malzemelerin yerini gösterdim verilecekleri verdimartık allah hakkımızda hayırlısını versin eğer doğumCanim ya kendini cok yormasaydin keske. Artik son zamanlarimiza geldik. Yorgunluk dogumu hizlandirabiliyor. Benim kac arkadasim boyle yorgunluk sonucu ani doguma gitti. Dikkat et kendine. Sancilarina da dikkat et. Ne kadar siklikla geliyor gibi
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hali olsun tek eksigin dogum sonrasi bile alinir. Bizim de tasinma durumumuz var. Ama diger evden kiracilar cikmadi. Bu evi de gitcem diye temizlemedim. Odaya sigmiyor diye besik almadim. Valla aniden gelecek diye cok korkuyorum hem ev pis hem besik bile yok. Hakkimizda hayırlısı insallahcanım ben pek bişey yapmadım hatta hiçbir şey yapmadım sadece malzemelerin yerini gösterdim verilecekleri verdimartık allah hakkımızda hayırlısını versin eğer doğum
olacaksa engel değil.kızimda bu zamanda sancim daha coktu.dr 2.doğum aniden ve hızlı olur dedi.
Herseyim hazır sadece evde hali yok :))
Ben halıları bayramdan sonra vericem iice sıcakken eşimin takıntısı var halısız olduğu zaman üşüyoevet canım çıktı aradan halıları da gönderdim yıkamaya bende de vardı ağrılardan ancak bugün çok şiddetli allah hakkımızda hayırlısını versin senin bir de açıklığın var.
Canım seninki mecburi sen kendini suçlayıp durma bu konuda ortada bi sorun var ve bebeğinin sağlığı önemli istesen de normal doğurman mümkün değil eskiden bu durumda Doğumlar olunca ya bebeği ya anneyi kaybediyorlarmış çok şükür bak şimdi çaresi var bence olumsuz düşüneceğineböyle düşün. Güzel ahlaklı çocuklarımız olsun inşibrahim saracoglu da anlatmisti bunu.normal dogumda oksitonin diye bi hormon salgilaniyomus dogum başladığında.anneye sanci geliyo bebek de bu hormonla dogacagina dair bi haber veriliyo doguma hazirlaniyo bi nevi..ama sezetyanda pat diye cocuk noldugunu anlamadan aliniyo belki de depresyona giriyo o an hazir degil bebek diyodu.bi de normal doğumda bebek annenin vajinasindan agiz ve burunla bazI dokulari aliyo ve bagisiklik sistemi gucleniyor fln diye anlatmisti...ama ben yapamiycam normal sanirim hayirlisi olsun.bi de bi ark. Sey demisti sezeryanla dogan coxuklar hic zorluk yasamak istemeden armut piş agzima dus herseyi hazira bekliyorlarmis
amin canım hepimize inşallah.taşınma işi çok zor olacak senin için doğumdan sonra bıraksanız.yardım edecek birileri var mı sana varsa sorun olmaz inşallahAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hali olsun tek eksigin dogum sonrasi bile alinir. Bizim de tasinma durumumuz var. Ama diger evden kiracilar cikmadi. Bu evi de gitcem diye temizlemedim. Odaya sigmiyor diye besik almadim. Valla aniden gelecek diye cok korkuyorum hem ev pis hem besik bile yok. Hakkimizda hayırlısı insallah
Ben halıları bayramdan sonra vericem iice sıcakken eşimin takıntısı var halısız olduğu zaman üşüyobu arada
serin buralar.
Artık sona doğru yaklaşıyoruz normaldir canım seninkide çok durmaz belki annesi
Ben halıları bayramdan sonra vericem iice sıcakken eşimin takıntısı var halısız olduğu zaman üşüyobu arada serin buralar.
Artık sona doğru yaklaşıyoruz normaldir canım seninkide çok durmaz belki annesi[
QUOTE]o takinti benim esimde de var zar zor topladi halilari:)) bakalim ne kadar bekleriz cok merak ediyorum nasil bir bebek olacak diye.
Mantıklı aslında benzetimi çok doğru diyorsun ama bilemiyorum of ofÖyle olur ama bence o Gelişimi biz bilemeyiz Allah tamamlandığında zaten doğmasını nasip ediyo. Yani kendi kendine Başlayan doğumlar daha doğru geliyo zaten son yıllarda sezeryanla doğan çocuklarda psikolajik sorunlar çok fazla görüldüğü yazıyodu bi makale okumuştum. Düşün derin uykundan seni hiç alışmadığın yaşamadığın bi şekilde uyandırıyorlar çocuğun doğum başlamadan alınmasını ona benzetmişti yazar. Hiperaktif çocuklar özellikle bu sebepten diyordu tabi bilimsel bi açıklaması varmı bilmiyorum ama mantıklı yani.
Canım seninki mecburi sen kendini suçlayıp durma bu konuda ortada bi sorun var ve bebeğinin sağlığı önemli istesen de normal doğurman mümkün değil eskiden bu durumda Doğumlar olunca ya bebeği ya anneyi kaybediyorlarmış çok şükür bak şimdi çaresi var bence olumsuz düşüneceğineböyle düşün. Güzel ahlaklı çocuklarımız olsun inş
Oo sizin neresinden tutsan elinde kalıyor. Size yengeç şart :) bende hiç inat yoktur bi yengeç olarak
İcinde.mi tutcksn :))He burdayım vazgeçtim doğurmuyorum Aslan burcunda doğurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?